budababa wrote:Postolje za semafor, koji ce biti lociran izmedju istoka i "malog" juga
Neko rece da ce semafor biti 7X3m
Ja odmah pomislio da ce trebati betonski nosaci,kad ono.... hoce li izdrzati ta konstrukcija?Ili je to samo skela za postavljanje konstrukcije?Nekako mi malo sve to.Samo da ne bude sada semafor kao na Banjici
Ala vera Djenka za sad sve lepo izgleda, narocito natpis na istocnoj tribini, samo mislim da mesto za semafor i nije bas nesto. Mislim da je trebao da bude postavljen na severu
jel' to taj semafor ?
... ma ne ovo je fotomontaza, ne mogu da verujem, pa ko je to rekao da ce biti velicine 3x7m, u boji...
A mozda je ovo samo privremeni, ovaj ne lici na 21 vek.
Sve je lepo, perfektno odradjeno, ali stvarno ovakav semafor mi se ne dopada
S' obzirom kakav je stadion bio pre, ovo je perfekcija! Poslednjih godina nije urađeno ni upola koliko je za ovih par meseci !
Svaka čast ! (naravno može i bolje )
Kako sad izaci pred raju? A ja da ne kazem s*ao ovuda ciganima i grobarima,7x3m,slika u boji,kao na Maksimiru,ala ce sada da mi se smeju Tako mi i treba kad slusam svakakve dojave. Kad malo bolje razmislim,stari semafor je bio simbol po kome smo se prepoznavali,sad smo i njega izgubili.....
Cause wrote:S' obzirom kakav je stadion bio pre, ovo je perfekcija! Poslednjih godina nije urađeno ni upola koliko je za ovih par meseci !
Svaka čast ! (naravno može i bolje )
Apsolutno se slažem!! Hvala BOgu da je nešto krenulo napred!