Telep wrote:Jednostavno i mnogo mocno!!
Pa, ovo je najdragocenije od svega! Veliko poštovanje za tvog ćaleta! Za to se i borimo, dakle, nemoj "moja priča nije zanimljiva"salefkv wrote:Mene je lepo tata uzeo za ruku, i odveo na stadion
A juce ulazim i ispred ulaza i ispala frka jer je jedan covek isto tako vodio 3-4 dece i nisu mu dali da jedno dete udje...Junior wrote:Protiv Honveda(ili Hibsa, ne sećam se) je jedan čovek ušao ispred mene, sa troje dece čini mi se i svi su imali karte, a redar mu je rekao da ubuduće ne mora da uzima karte za decu mlađu od 8 godina.
Tako to obično bude, ali juče, koliko sam uspeo da vidim, nisu puštali decu bez karata. Moj drugar je vodio bratića kojeg uvek puštaju, a juče je morao da kupi kartu. Takođe, ispred mene je bio Vasa Mijic koji je čak imao kartu za starijeg sina, ali je morao naknadno da kupi i za mlađeg.Junior wrote:Protiv Honveda(ili Hibsa, ne sećam se) je jedan čovek ušao ispred mene, sa troje dece čini mi se i svi su imali karte, a redar mu je rekao da ubuduće ne mora da uzima karte za decu mlađu od 8 godina.
Zvanicno, dete do 12 godina moze da udje zajedno sa roditeljom sa jednom ulaznicom. Eh sad ne znam kako stoje stvari sa dvoje dece, verovatno treba 2 karte ali za ovo nisam siguran.Minja wrote:Moj brat hteo da vodi dvoje dece na utakmicu, ali mu na blagajni rekli da dete mora da plati punu cenu. Nista gratis, nista popusti, nista familijaran odlazak. Bice guzva i slicne gluposti, neka kupi dete kartu.
Pa nece valjda dete da se napali na Vojvodinu kada na utakmici bude 100 gledalaca!!!?????
F*** da li si ti platio kartu za utakmicu juce?
Hah, svaka castPanucci wrote:Da se pohvalim i ja na ovu temu...
Imam klinca od 2 godine, i protiv Hibsa je prvi put prisustvovao celoj utakmici...Iako jos uvek ne zna di mu je dupe a di glava, bio je jako vazan, u crvenoj trenerci i majici FK Vojvodina...Svima prica kako "Ide Vuki geda Vosa"...Uglavnom, bio je prilicno zbunjen desavanjima, navijanje kada je bilo na tribini je kulirao, ali je u jednom momentu, dok je na tribini bila skoro potpuna tisina, dreknuo iz sveg glasa "Ajdeeeeeeeeeeeeeeeee Vosaaaaaaaaaaaaa" i napravio facu u fazonu "Hoce igrati ovi ili sta?"![]()
Elem, "bedijo Vosa" i svi srecni
Isao je i na Honved, ali tu mu je vec bilo frka
P.S. Flasica na cuclu,sa sokom za bebu je opasan rekvizit i kao takav nepodoban za utakmice, ali smo je prosverali