Kada nabrojis ljude koji stoje iza fkv.com i sada tviter naloga shvatis da su ovde profesionalci kojima je Vojvodina ljubav i strast a ne lepa prilika za licnu promociju. Klub je cista tuga.
Sa posetom od preko 75 hiljada, ovo je mesec u kojem smo imali najviše poseta otkako je sajt zaživeo. Tako smo prešišali i mesec maj 2011. godine, u kojem je odigrano i čuveno finale kupa u režiji nkp i sudije veselinovića.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa wrote:Pola dva, a 68 korisnika online. Večeras pada rekord posete, ubeđen sam.
Baš sam se pitao da li je rekord srušen
Nadam se da se neće dugo zadržati, da ćemo imati razloga da komentarišemo i LE ove sezone, ako ne zaseremo vojvodinaški
budababa wrote:Pola dva, a 68 korisnika online. Večeras pada rekord posete, ubeđen sam.
Baš sam se pitao da li je rekord srušen
Nadam se da se neće dugo zadržati, da ćemo imati razloga da komentarišemo i LE ove sezone, ako ne zaseremo vojvodinaški
Nazalost rekord nije srusen, razlog je to sto server nije mogao da izdrzi toliki broj poseta. :/
Mislim da je zbog trenutnih okolnosti(dobrih rezultata našeg kluba) povećana "popularnost" našeg kluba, samim tim i na forumu dolazi do velikih turbulencija, nekontrolisanih izjava, raznih novih sumnjivih članova itd...
Predlažem da se ( što je trebalo odavno uraditi) zatvori forum tj. da samo registrovani članovi mogu da pristupe sadržaju. Novo registrovane forumaše u budućnosti držati na probi neko vreme, a ako ne pišu uopšte, onda banovati.