Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Nemam zivaca .. nek bude po vama.. pa ce proci ko Mare Vuk i jos poneki ..
Izvini a sta je 19 ako nije dete??!
Zamisli njega protiv Obradovica iz glodara u duelu. ..ovamo nije dete a kad neko ima 28g mi ga zovemo mator igrac .. Msm aj malo poravnajte ta merila pa da pricamo normalno.

Ti kad ubacujes klinca u igru u 72min ,dal zato sto moras ili zato sto zelis ,on ce igrati rastereceno jer zna da ako je los rez ,ako nesto uradi bice heroj ,a ko ne nikom nista .. klinac sam ,sta su od mene ocekivali??
A kad bude starter pa ga ne ide pa ga trener zameni par puta zaredom,bice ubijen u pojam.
Dzaba tesenje od trenera ,i kolega.
Trener mora biti i psiholog ,a ne samo dobar strateg.Mora dobro da zna ko kako razmislja ,ko je koliko osetljiv i slicno.
Setite se Nastica ,maltene si mu mogo videti noge kako mu se tresu kad je debitovao.
Mozda mali Mijat i jeste u glavi spreman ,ja to ne znam,al ne znate ni vi.
A slozicete se, da sa klincima od 18-20 u smislu pola tima, tesko da mozete ocekivati neki znacajan uspeh imajuci u vidu da ne igraju protiv svoje generacije.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4077
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Po svemu sudeci, jedna velika era u novijoj istoriji naseg kluba je zavrsena.

http://www.waasland-beveren.be/2013/08/ ... r-oumarou/" onclick="window.open(this.href);return false;

Cast je momcino sto sam te gledao u najomiljenijem dresu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

Abu brate hvala ti za sve!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Ako budemo igrali LE (ne kao autsajderi) još neki potencijalni dolasci u Vošu, ne bi bili gomilanje igrača (pogotovo ne tipa kao što su Lane, Stepanov, Vukčević, pa i Babović ).Bilo bi to, ustvari, dobro raspoređivanje snaga na 3 ,,fronta", a da se kvalitativno ne oseti odsustvo bilo kog našeg igrača, zbog kartona, povreda; predaha.
Negde sam pročitao da je i Mrđa u kombinaciji.Ipak, mislim da će se krupni transferi događati posle revanš utakmice sa Šerifom.
3 miliona eura od UEFA, prelomiće mnoge dileme i stvari vezane za Vojvodinu.Zato moramo da uđemo u ta 2 meča sa još većom energijom i motivom, nego što smo to do sada činili.
Šerif se ne sme potceniti, ali nas imperativ pobede ne sme ni opteretiti i sputati.To je lako reći, ali nije lako ostvariti.Međutim, u dosadašnjim evro utakmicama, Marko Nikolić je pokazao da je uskladio rad i bioritam ekipe, tako da verujem da će to učiniti i u ovom dvomeču.
Živeli!

PS
Ono što je novo i dobro u Voši je to što, sada, glavnu reč na terenu, vodi struka, što verovatno imamo samo jednog menadžera, a to je Kežman, i što se ispunjavaju želje trenera.Sreća je da imamo vrhunskog mladog trenera (kome predviđam evropsku perspektivu), a i sreća je njegova što je došao u pravo vreme na pravo mesto.
Drugo, ovaj Forum je konačno (posle 13 godina) dobio medijsku bitku za Istinu.Fudbalska Srbija je shvatila da je to i u njenom interesu, što je još bitnije.
To su dve ključne stvari za šta su se ljudi, ovde, svo vreme borili.Ne bi smeli zaboraviti ni pionirsku ulogu našeg bivšeg trenera Milana Đuričića, koji je prvi iz struke, shvatio ulogu Interneta, ulogovao se i pisao na ovom Forumu, kao i dolazak naših igrača na ovo mesto.Isto tako i to kada je Minja razvijao demokratiju na oficijelnom sajtu, a tadašnje rukovodstvo nas zabranilo, pa Ogi preselio na drugi sajt.
Sada se pred Forum postavljaju sasvim drugi (prijatniji) zadaci i ciljevi.Međutim, sada je i on kvalitativno jači, nego što je bio u početku, pa će se lakše dalje profilisti.Ono što bi trebalo da ostane, to je taj kritički (ne kritizerski) duh.
Blanko podrške nema, jer mi smo takav narod da nas podrška daleko više kvari, nego podstiče.Čak i ako se pogreši u kritici ( inat je često naš zanat), to daje bolji rezultat, nego opšta euforija.U bezrezervnoj podršci većinom ne znamo da se ponašamo.Najsvežiji primeri su naši trenutni rezultati i reakcija oficijelnog urednika na, istina, ličnom fb profilu (ali i ako je ličan, on je ogledalo Kluba, sve dok je zaposlen u njemu).Prvi kao pozitivan, a drugi kao njegov antipod.
Tako da i dalje ista meta, isto odstojanje - drugim rečima: MERA.
Izvinjavam se na dužem post scriptumu, :offtopic: nego temi, ali nekako morao sam da se prisetim pređenog puta i da danas, sa zadovoljstvom, konstatujem da trud nije bilo uzalud.
:cheers:
Last edited by Turija on Fri Aug 09, 2013 11:00 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: Transferi

Post by madda fakka »

Rabba wrote:Cast je momcino sto sam te gledao u najomiljenijem dresu.
Nisam u prilici da odem na utakmicu u nedelju ako ce to biti oprostaj od Abua onda samo mogu da zalim... Abu hvala ti za sve sto si uradio za klub. Srecno dalje u karijeri da te povrede zaobidju i da treses mreze onako kako umes :!: ABU ABU ABU :!: :!:
I Bog je Slaninar...
lugomir
Posts: 42
Joined: Sun Sep 26, 2010 2:39 pm

Re: Transferi

Post by lugomir »

Image
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Ja i dalje ne verujem da nije mogao u neki bolji klub :(
Takodje mi je malo cudno sto je vec tamo, jer sam se nadao da ce protiv barem DS poslednji put naterati stadion da odzvanja sa Abu Abu.
Sima Strahota
Posts: 74
Joined: Sat Aug 04, 2012 7:12 pm

Re: Transferi

Post by Sima Strahota »

Meni jedino nikako ne ide u glavu kako je većini sasvim ok da jedan Milan Jovanović, polušpic u svojoj 33. godini života, izjavljuje nešto tipa "Ako ne pronadjem drugi klub do tog-i-tog avgusta, možda dođem u Vojvodinu..."

Milan Jovanović, lik koji je iako dobar, solidan fudbaler, loptu ipak redovno šutao jedino u belgijskoj ligi.

I to se ne odnosi samo na njega, princip je u pitanju. Neki Mario Gomez da nam sutra dodje i izjavi tako nešto, trebali bismo mu lepo reći - imaš 5 dana da razmisliš, inače smo završili s pregovorima, tražimo dalje. (a i imamo već robusnog centarfora :mrgreen: )
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: Transferi

Post by kowalski »

shecky wrote:Ja i dalje ne verujem da nije mogao u neki bolji klub :(
Takodje mi je malo cudno sto je vec tamo, jer sam se nadao da ce protiv barem DS poslednji put naterati stadion da odzvanja sa Abu Abu.
Familija mu je blizu u FRA, garesi i devojka.
Image
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

Znao sam da će ovaj dan doći ali nisam imao pojma da će mi biti ovako žao i drago u isto vreme, totalno pomešane emocije. Žao mi je što ide pogotovo sada kada smo tako blizu na napravimo kvantni skok a on nas je doveo tu, a opet srećan sam jer znam da je maštao o zapadnoj Evropi i bežanju sa ovih JSL livada.

Sećam se kada je dolazio u klub bio sam ljut i u fazonu zašto dovodimo taj ciganski škart koji se ni u ofki snašao. Međutim kada je prvi put zatresao mrežu na Karađorđu na meču protiv Metalca, koji će ustati upamćen po onom dedi u zimskoj bundi na istoku što se dere Beeeetolingar :D , kada je prvi put nebeski skočio i nadvisio svog čuvara znao sam da sam se prevario. Ubrzo je došla utakmica sa nkp kada smo ih tukli posle Arsenala 2-0, tada se prvi put Karađorđem spontano i stidljivo zaorilo prilikom njegovog izlaska sa terena sada već čuveno ABU ABU, tada je legenda rođena. Nije mi toliko žao što nismo nešta zaradili jer ono što nam je Abu doneo se ne meri novcem, samo mi je žao što ne ostaje za meč sa Šerifom i što ne ide u neki jači klub jer to zaslužuje. Ipak ne sumnjam da će uspeti i ozbiljnijim ligama i da će postati ljubimac nekih drugih navijača. Ali on će uvek ostati naš Abu, najbolji stranac koji je zaigrao za Vošu.

Sve najbolje majstore :cheers:

A što se nas tiče mislim da ne treba rizikovati sa Šerifom i čekati Laneta, treba mu ponuditi ultimatum da se odmah izjasni da li dolazi ili ne. Velike pare su u igri, moramo dati sve od sebe da uđemo u LE. Dati mu pare od Abua za godišnju platu, siguran sam da je dovoljno, on već dosta trenira sa ekipom i odmah bi se uklopio tako da u dvomeču protiv Šerifa ne bi bili oslabljeni Abuovim odlaskom.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

lugomir wrote:Image
Tuga
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Au lose i jos gore! Lose je sto je tako tiho otisao, i odjednom. Nije ni bilo oprostaja ko svet, nikakva njegova izjava, nista. A jos gore je sto nece biti tu u takve dve utakmice kakve nas ocekuju.
mvp
Posts: 23
Joined: Tue Apr 20, 2010 6:56 pm

Re: Transferi

Post by mvp »

Alal vera Abu za sve sto si uradio u Vojvodini. Gledace se Beveren kad god budem mogao. :D

btw kako li ce ona Danijela sto ga stalkuje po fejsu podneti ovaj tranfer? :mrgreen:
Dragojlo
Posts: 692
Joined: Tue Jul 09, 2013 9:36 pm

Re: Transferi

Post by Dragojlo »

lugomir wrote:Image
Jbt,to ne mogu da objasnim,al ova slika mi nekako stvara veliku tugu i šok,kao da mi je otišao neko najrođeniji...bzvz...
Sima Strahota
Posts: 74
Joined: Sat Aug 04, 2012 7:12 pm

Re: Transferi

Post by Sima Strahota »

Onaj osećaj kao kad vidite bivšu ribu sa drugim likom...

Uzgred taj Beveren nije naivan tim, izbacili su oni u skorije vreme Ebuea, Zervinja, Jaju Turea... Jedno vreme su imali tesnu saradnju s Arsenalom, ne znam samo funkcioniše li to još uvek.
Post Reply