Hah, nek se potpisuju kako hoce, samo da ima potpisaLjubomir1996 wrote:Potpisao i brat Tole

Hah, nek se potpisuju kako hoce, samo da ima potpisaLjubomir1996 wrote:Potpisao i brat Tole
Radi se na tome, za sada je poslato na 3 redakcije, ali mozda bolje da jos malo sacekamo da se skupi vise ljudi pa onda spamujemo, jer vece su sanse da ce objaviti ako vise ljudi potpise peticiju ...Jole wrote:Ako mislite da se bas omasovi peticija nebi bilo lose poslati mail/molbu u svaku internet redakciju da objave akciju koja je pokrenuta. samo jedan portal da objavi od svih koji postoje moglo bi da koristi.
I uslucaju da se organizuje na stadionu, opet ne moze bez policije.shecky wrote: A znamo da bi moglo doci do potencionalnih nereda ukoliko bi se domaci izrodi pojavili ..dakle nije to bas tako jednostavno
odraditi kako vama deluje,a upravo zbog toga posto to moze biti izgovor da se ipak ovo ne dozvoli, dakle ipak bi po meni
bilo bolje da se organizuje ovo na stadionu, i tu cak da ne bi dolazilo svako go**o ,bi mogli simbolicno sa stojom da se plati ulaz.
+1Milan wrote:Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...
+1 суштина!Milan wrote:Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...
Tacno. Evo ja sam cuo od nekih ljudi koje inace ne zanima fudbal, a koji su se slucajno zatekli u cetvrtak uvece kada se slavila pobeda da su bili prijatno iznenadjeni kako je masa bila u dobrom fazonu i pozitivna (u smislu, nisu dziberi kako su inace zamisljali navijace).Milan wrote:Ne mogu da verujem da ne gledate siru sliku... Sta postizemo gledanjem na stadionu??? Da li ce neko ko inace slabo posecuje nase utakmice doci da odgleda ovu? Opet, u slucaju da se postavi video bim u centru, imacemo gomile slucajnih prolaznika, gomilu omladine i dece, pa kada vide nekoliko hiljada ljudi kako energicno prate utakmicu, navijaju, skacu, vrlo je verovatno da ce se i sami zainteresovati za ceo dogadjaj, pa ako jos izborimo plasman u grupnu fazu i usledi slavlje, siguran sam da mozemo dobiti veliki broj novih posetilaca Karadjordja. To sa stadionom ne bi postigli nikad...