Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Transferi

Post by laki »

Sta je sa Ilicem? Pa mali da je igrao koliko i Kaludjer nije malo verovatno da bi imao ucinak koliko i ovaj, tzv "Kaludjer"!! A Kaludjer zaradjuje koliko? A Ilica placamo koliko?? Plus je mlad i treba da napreduje i da se dobro proda.

Ili ja gresim.
Image
srkins

Post by srkins »

Georgije je povredjen ...jos par nedelja pauze ima...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Barica treba ostaviti do polusezone ako je ikako izvodljivo i videti razvoj situacije sa Vuletom. Ne verujem da je Baric los igrac ali ga jos uvek nismo videli na "njegovoj" poziciji. A pride nemamo rezervnog desnog beka u ekipi... Posto su se potrudili da poteraju sve klince.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Boske87

Post by Boske87 »

Rabba wrote:Barica treba ostaviti do polusezone ako je ikako izvodljivo i videti razvoj situacije sa Vuletom. Ne verujem da je Baric los igrac ali ga jos uvek nismo videli na "njegovoj" poziciji. A pride nemamo rezervnog desnog beka u ekipi... Posto su se potrudili da poteraju sve klince.
5 hiljada eura mesečno sigurno ne vredi, ima istu platu kao i Vule. Već je u zrelim godinama tako da nema nikakvu perspektivu, što se mene tiče putuj igumane.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Barić vuče platu od 5 hiljada mesečno, za pet puta manje novaca možemo naći igrača sličnog kvaliteta, da ne pričam o nekom od naših klinaca iz omladinske škole. Mi bar redovno igramo prijateljske utakmice, tu se može proveriti svaki od njih i ne verujem da ne postoji nijedan koji može zameniti Barića. Sa druge strane, pita se i sam Barić nešto, ali ako razmišljamo o tome da izađemo iz finansijske dubioze, rastanak sa Barićem je "pod mus".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
laki

Post by laki »

Ne mogu da zamislim da ne gledam Vuleta na desnom beku, toliko sam se navikao na njega, toliko mi je brutalan igrac i toliko ga volim da bih najvise voleo da imamo para da ga placamo dobro i da igra zauvek kod nas!!
Vise sam njega zgotivio u poslednjih nekoliko godina nego Abua ili bilo koga drugog!
Image
stevan

Post by stevan »

Idem juce Bulevarom Kralja Petra i sretnem JAW ANTVI, vidim na transfermarktu da je nezaposlen.Sta se desi sa tim igracem , jel neko zna .U Borcu je dobro gurao.

Bravo za Dejanov pregled zanimljivih igraca.
Firmson89

Post by Firmson89 »

laki wrote:Ne mogu da zamislim da ne gledam Vuleta na desnom beku, toliko sam se navikao na njega, toliko mi je brutalan igrac i toliko ga volim da bih najvise voleo da imamo para da ga placamo dobro i da igra zauvek kod nas!!
Vise sam njega zgotivio u poslednjih nekoliko godina nego Abua ili bilo koga drugog!
+1, Добар човек заиста и невероватно залагање за дрес и грб, делује ми као да је заиста заволео клуб! Заиста му желим да нађе себи ангажман у иностранству, заслужио је, али у исто време никако не желим да оде!
shecky

Post by shecky »

Slazem se za Vuleta , covek kao da je Englez ili nesto .. igra max pro svaku utakmicu pa cak i prijateljske kao da zivot znaci.
Zaista ,ukoliko odu svi ovi igraci sa nenormalnim ugovorima , Vuletu bi bar trebalo povecati platu na 10.000e ,ukoliko je tacno da mu je mesecna 5.000.
Ujedno bi on bio i nas najplaceniji igrac,em je kapitem em je uz Trajkovica nas najbolji igrac ,ali ipak je ispred Traxa po meni.

A nekada neka buduca pojacanja dovoditi iskljucivo po potrebi ,u smislu , ako nam treba brz agresivan igrac,jak u duelu, trazi ga u nordijskim ligama ,uz max platu kao za Vuleta jer realno nece stranac doci kod nas da igra za 5-6.000e kad moze verovatno u svojoj drzavi u drugoj ligi da uzme vise para...
salefkv

Post by salefkv »

stevan wrote:Idem juce Bulevarom Kralja Petra i sretnem JAW ANTVI, vidim na transfermarktu da je nezaposlen.Sta se desi sa tim igracem , jel neko zna .U Borcu je dobro gurao.

Bravo za Dejanov pregled zanimljivih igraca.
Ja ne znam jel to neka sprdnja, ali na facebook stranici FK Backa-Begec pise da je on njihov igrac ...
lala1914

Post by lala1914 »

da li je onaj denkovic jos uvek nas igrac?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

lala1914 wrote:da li je onaj denkovic jos uvek nas igrac?
Jeste...bar za sada...
Baltazar

Post by Baltazar »

Da li zna neko gde (ili kako) je završio Smiljanić?
Vojvodina, jedna jedina!
limanfkv

Post by limanfkv »

Bezanija.
0.0625
Chana

Post by Chana »

Baltazar wrote:Da li zna neko gde (ili kako) je završio Smiljanić?
limanfkv wrote:Bezanija.
Gde je pobegao :?: :mrgreen:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Post Reply