Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Boske87

Re: Uprava

Post by Boske87 »

Minja wrote:Ne moras da mi odgovoris, ali sada moram i ja da se nadovezem.

Sta je VOX POPULI? Ceo stadion odzvanja sa Uprava napolje, a neki eksponiraniji` iza toga postaju zvanicnici kluba?
Truli kompromisi su ono sto prati ovaj klub i sada ce biti tako. A, voleo bih da jako gresim.
:klanjanje:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

S obzirom ,da nisam clan ni jedne grupe , ja apsolutno nemam pojma o cemu pricate ,i stim u vezi kad vec ne kuckate konkretno nego sve nesto sifrovano ,bilo bi bolje da ne pisete nista.
Ovo sto je Camel rekao u zadnjem postu me podseca na nase politicare , gde nista ne sme da se radi bez velikog vodje.
U navijackom smislu to dovodi do stanja da ti ljudi vise dolaze na tekme zbog same grupe ,umesto zbog kluba.
Ne osporavam ja navijanje ,mislim .. ko razume shvatio je.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

јеботе јел могуће да се то још неко пита? ЈЕЛ МОГУЋЕЕЕЕЕЕЕ????????????
Па колико пута је овде речено да од тога нема ништа????? Јел читате људи? ШТА ВАМ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????
Јел могуће да се толико пише у празно???????????????????''
Какве слике, какве обавезе Војводине, НЕМААААААААААААААА

Н
Е
М
А

Б
Е
Н
Ф
И
К
Е

Можда сад Графичар потпише предуговор.

Вероватно ће се у току недеље знати доста више, да не кажем СВЕ.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
FCVNS

Post by FCVNS »

Nisu mi jasni ljudi koji preko foruma,i to javnog dela ocekuju da im se sve nacrta...ako hoces da znas sve o aktuelnim desavanjima ukljuci se u rad grupe,ima i na bocnim tribinama grupa koje su aktivne po tom pitanju...a ako si kao Pedja utukao godine,a nisi stekao dovoljno reputacije da ti se javi sta se desava ,cekas pa kad stigne do foruma i novina znaces nesto...bez da se neki vredja,ali ozbiljna grupa tako funkcionise,bez da se pokrece pitanje trenutnog izgleda Severa,verovatno ljudi koji su tamo pokusavaju da rade ozbiljno bez obzira na trenutne okolnosti...
FCVNS

Post by FCVNS »

Prvo da se razumemo,ne smatram da klub dobro funkcionise...nije sekta,ali informacije se ne dele ni po forumima,ipak oni koji hoce sve da znaju treba da se ukljuce u odredjene grupe koje se bave klubom...nece se ici i svakom pojedincu crtati,mora da postoji razlog da ti se da uvid u sve vezano za klub,a kupovina propusnice i nije razlog da dobijes uvid u ugovore koje klub potpisuje...u navijackom svetu jedinka ce uvek biti neobavestena,samo kroz grupe se dobija sansa da se izboris za nesto vise...
FCVNS

Post by FCVNS »

Ne znam na koga mislis kad spominjes poziciju jer je ja i nemam,cak ni ne drzim niciju stranu,samo mi je neozbiljno da ljudio cekuju objasnjenje na forumu iza anonimnih nikova,jer 90% ljudi cije nikove znam skoro da i ne pisu,sve vezano za klub oni pitaju koga treba...zna se kako se dolazi u poziciju da nesto vise saznas,ili radis sa grupom,ili dodjes kao sponzor sa lovom pa ti ljudi objasne,a od kuce sa tastaturom u ruci ne treba nista ni da znas...
pedjans

Post by pedjans »

Utukao godine a nisi stekao dovoljno reputacije!? Priznajem. Izgleda da ih ima malo sa dovoljno reputacije da se bave Vošom. Kad se setim kakvi su sve bili na čelu kluba samo u poslednjih 20 godina: Cvetko, Šapura, Šoklovački, mnoštvo anonimusa koji su došli da klepe po par desetina hiljada evra... Ne bih rekao da je za to bila neophodna bilo kakva reputacija, a pogotovo ne dobra. Ovo je zaista postao cirkus koji se može uporediti samo sa rekonstrukcijom vlade, pa pozivam sve sa reputacijom da završe ovo ludovanje i postave svog predsednika i ostalo društvo pa da nastavimo dalje kako god bilo. Valjda ćemo dočekati stogodišnjicu.
FCVNS

Post by FCVNS »

Imas 46 god a odgovore na svoja pitanja trazis na internetu,pa i u kafanama gde se krecu navijaci Vojvodine moze dosta toga da se sazna o desavanjima u klubu,otidji popij pice sa ljudima i pitaj sta te zanima...mislio sam na tvoju reputaciju kao navijaca,a za te pomenute mi puca,pa i za odgovore za kojima ti tragas mi puca...kad komentarisete na forumu situaciju u klubu to razumem,ali kad ocekujete da vam ljudi odgovaraju,a pritome iza vasih nikova moze da stoji ko zna ko,to mi i nema bas puno logike,neozbiljno je jako,zato ako vam je stalo da sve znate malo se aktivirajte na stadinu i saznacete nesto,a iz fotelje patka,bar dok ne stigne do novina i saopstenja,i to tako i treba da funkcionise...
Nikola

Post by Nikola »

Ima kafana u kojima su Slaninari, grupa na sve tri tribine, pripremne utakmice itd. Ko stvarno zeli da zna sta se desava uz malo truda i zna. Ne smeju se svi detalji ovde servirati.
ПУШТАМ КИШУ!
shecky

Post by shecky »

Uz svo postovanje bilo koje navijacke grupe , .. pisao sam ranije o tome ,al eto moracu opet ,ja NISAM navijac navijackih grupa nego navijac VOJVODINE!
Dakle ako neko nesto zna o nekim bivsim desavanjima ili buducim a da sira javnost za to ne zna , onda dakako vi kao clanovi grupe bi morali da imate moralnu obavezu da stavite do zanja ljudima sta se desava.
Kao sto Minja rece ,nije ovo sekta pa da samo clanovi mogu da znaju za stvari.

Imam ja rodjake u Staroj Gardi pa mogu bez problema da saznam stvari ,naravno onoliko koliko oni znaju , ali to u opste nije poenta nit mi pada na pamet da njih ispitujem.

To kad neka grupa planira hm.. pa i tucu ko ga j**e.. ili neku perv koreografiju koja mora biti tajna do samog ulaska na stadion i te fore ,to apsolutno podrzavam , to je ono sto za jednu grupu mora biti tajna.
Ali kad je o samom klubu rec ,izvini gari ..
Uostalom posto etiketiras da ko zna ko je sa ove strane tastature ili da nas je vreme pregazilo .. samo pokazuje koliko vi postovanja imate prema drugima koji su u neku ruku vasi.
FCVNS

Post by FCVNS »

Prvo da se razumemo ja nisam na Severu,i nisam vise deo price...to sa moralnom obavezom je glupost,ljudi koji su zaduzili ovu pricu,prema kojima treba grupa da ima moralnu obavezu,a prisutni su na forumu,znaju gde da traze odgovore,ne traze ih na forumu,cime si ti zaduzio grupu da bi ona tebi davala objasnjenja...u trenutku dok je grupa rusila Batu,u Cacak je autobusom otislo 22 ljudi,u Smederevu je jedva bilo 40 ljudi,ko je bre zaduzio grupu da mu ista objasnjava,kad je gusto na tastaturama gori,a na javi nigde nikog,pa jos da vam se objasnjava...ponavljam da nisam vise ukljucen u pricu,ali dokle god se budu pravdali anonimusima sa foruma tapkace u mestu,zna se gde i kako se stice reputacija zbog koje ce ti ljudi imati moralnu obavezu da ti nesto odgovaraju,ovo sto si na forumu analizirao utakmicu je lepo i Vojvodinaski ali mlako za nesto vise znanja...
shecky

Post by shecky »

E drug , mislim da svaki navijac Vojvodine zasluzuje da zna sta se desava , ali ok nema veze.
Ja iskreno nicim nisam zaduzio grupu ,niti idem na utakmice zbog grupe kao sto sam malopre rekao , samo mi je krivo loma sto idem na utakmice jos dok grupa maltene nije ni postojala, pa sad neki kao ja ispadaju autsajderi, i znace samo ono sto se zna iz novina.

Uostalom nemoj zaboraviti da nemaju svi navijaci Vojvodine 15-20g ,neki imaju i obaveze zivotne pa ne mogu ceo dan da budu u/sa grupom.
Ali oke, nema veze ,svako nek radi onako kako misli da je najbolje.

Iskreno ,ovo mi ide na foru politike .. uclanise u stranku pa ces dobiti posao ..
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovaj forum kao potpuno nezvanicno glasilo ni ne treba da bude mesto na kome se traze zvanicne informacije. Ovde se okupljaju prijatelji kluba, navijaci i simpatizeri, i razmenjuju misljenja (i informacije). Svako otkriva onoliko koliko zeli ili misli da to treba. Niko nikoga ne moze da prisiljava na vise od toga. Neke informacije jednostavno nisu za javnost.

Opet, sa druge strane, nije fer ni taj elitisticki nastup, bacanje "udica", poluinformacija, u stilu "ja znam, i evo pokazujem vam svima da znam, ali necu nista da vam kazem". Ako vec neces da podelis informaciju - cuti. Nemoj ni nagovestavati da ona postoji ako mislis da ne treba da je delis sa ostalima. Sta se postize takvim kurcenjem?

Na kraju, FK Vojvodina nije klub u vlasnistvu Firme ni bilo koje druge navijacke grupe, vec je udruzenje gradjana koje pripada clanovima koji placaju clanarinu, i to bi trebalo da bude jedini kriterijum ko ima pristupa informacijama. Dakle prvo Skupstina (koja bi u teoriji trebala da bude birana od strane clanova kluba i da ih predstavlja, no u praksi znamo kako to funkcionise) i onda preko Skupstine i clanovi. Pa i sira javnost, ako za to ima potrebe.

Problem je sto ti zvanicni tokovi informacija u nasem slucaju, uprkos vec do neukusa prenaglasavanoj toboznjoj transparentnosti, uopste ne funkcionisu. Klub zaista sve vise lici na neku sektu, pupupu daleko bilo. I u tom nedostatku zvanicnih informacija koje je Klub DUZAN da obezbedi, ljudi se pokusavaju informisati nezvanicnim kanalima.

Treba malo razumevanja za to, s obe strane - i kod ovih koji pitaju, jer neki odgovori stvarno nisu za pustanje kroz ovakve neformalne kanale komunikacija, i kod ovih koji te odgovore znaju ali ne zele da ih podele. Nema razloga za aroganciju, dubina govana u kojima se nas klub nalazi trenutno apsolutno nikome od nas - od samog vrha Uprave do zadnjeg simpatizera koji stadion nije video X godina ali procita izvestaj sa utakmice u Dnevniku - ne daje pravo da se oseca superiorno.

Svi smo zajedno odgovorni za to sto se trenutno desava.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
FCVNS

Post by FCVNS »

Samo jedan covek je krenuo pre grupe i dan danas u kontinuitetu ide na utakmice,ali izgleda da ovde retko ko racuna redovne odlaske na gostujuce utakmice kad se hvata price...mozete to da zovete sektom,a mozete i grupom,ali su potpuno u pravu sto najvaznije informacije drze za uzi krug,to tako mora ako radis ozbiljno...ja sam imao sve te obaveze dok sam bio u prici i uspevao sam da stignem,a to sto je vecini vas ova prica na 10-tom mestu,a hteli bi da ste upuceni je vas problem,porodica na prvom,Vosa na drugom i znaces sve...
shecky

Post by shecky »

Dobar post Radoye , i ja se povodom ovog vise necu oglasavati.
Post Reply