Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Toto Riina

Re: Uprava

Post by Toto Riina »

Kad tema o narednoj utakmici bude aktuelnija od teme o upravi tad cemo znati da su klub i navijaci na pravom putu :!:
lazarr

Post by lazarr »

Zvanični sajt wrote:ZAKAZANA SKUPŠTINA KLUBA

Shodno članu 26. statuta FK „Vojvodina“, generalni sekretar kluba, gospodin Radisav Rabrenović zakazao je zasedanje Skupštine FK „Vojvodina“ koja će se održati u prostorijama FC „Vujadin Boškov“, Novosadski put 114, u nedelju 03. 11. 2013. sa početkom u 11:00 časova.
E sad karte na sto i da vidimo na čemu smo.....
shecky

Post by shecky »

Vdn slaninar , ne treba niko da ulaze svoju lovu u klub ..
Uz verovatno zimsku prodaju Trajkovica ,na kraju sezone verovatno 2 mladja igraca ,uz pare koje nam sleduju transferima nasih bivsih igraca ,npr ako Duca ode u ManU .. i slicno ili recimo ,ja jos uvek nisam procitao nigde dal smo konacno dobili pare za Aleksica od zabara.. i uz angazovanje za dovodjenje nekog jakog generalnog sponzora ,bilo ko da preuzme klub nema potrebe svoje pare da ulaze.

Uostalom , meni taj deo nikad nije bio ni jasan .. da neko svoje pare ulaze u klub?? Da naravno ,ako si sponzor , ali da neko svoje privatne pare ulaze u neki klub ,to moze samo uz papirologiju koju mora da prati nezavisni organ , koji nema veze sa FKV.
Владика
Administrator

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by Владика »

prijatelj fudbala wrote: Možda je utopija, ali ako je ikome ko je sada u klubu stalo da se situacija stabilizuje smatram da bi najbolji put bio sledeći:

1. Na prvoj sednici Skupštine raspisati izbore za novu Skupštinu kluba
2. Na tim izborima pravo kandidovanja bi imao svaki član kluba čiju kandidaturu bi podržao određeni broj članova
3. Do održavanja izbora, svi organi kluba obavljaju tekuće poslove

Na ovaj način, izbegla bi se spletkarenja, izbacivanje novih i novih kandidata za funkcije u klubu, a ujedno bi se čuo i glas naroda.

Prvi zadatak te novoizabrane Skupštine morao bi da bude izmena onog užasnog Statuta na koji su svi zaboravili, a u izmenama bi trebalo uneti sve ono što je Podbara promovisao kao osnovna načela za rad u FK Vojvodina.

Posle ovoga Skupština bi morala da (npr. Statutom) definiše uslove koje mora da ispunjava neko ko želi da vodi klub, pre svega stručne, zatim profesionalne a onda i moralne. Dakle, novi prvi čovek bi morao da bude pod 1 obrazovan pod 2 profesionalno dokazan i ostvaren i pod 3 da nije osuđivan. To je neki minimum koji bi morao da se ispoštuje.
Sledeći korak bi morao da bude PLAN RADA!
Svaki kandidat, ukoliko ispunjava prethodna tri uslova, morao bi Skupštini da prezentuje šta će uraditi za 3, 6 12 meseci, šta za 2,3 i 4 godine. I nakon ovih perioda bio bi dužan da podnese izveštaj Skupštini šta je urađeno a šta nije i zašto nije!
Tako bi Skupština birala put kojim idemo a ne kao do sada vođu kog ćemo slepo slediti.
Ако желимо нормализацију и задобијање шире подргшке у Граду, ово су кораци који морају бити повучени!!!
budababa

Post by budababa »

http://www.mozzartsport.com/vesti/manda ... laci/63692

Vreme da se stavi tačka na priču o ovom čoveku i Vojvodini.
Rođeni Novosađanin je najpre dovođen u vezu sa matičnom Vojvodinom (''odrastao sam u Novom Sadu, igrao u pionirima Vojvodine i neko je od toga napravio priču, a nije korektno prema javnosti i navijačima'')
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ICF

Post by ICF »

Mediji su cudo!
Prica o Milanu Mandaricu je apsolutno glupa prica.
Kao prvo, niko licno nije pricao sa njim da bi se tu nesto nadali ili razocaravali.
Licno znam da prica o njemu kao zaljubljeniku u FKV postoji jos dok
pok. nam Bata ni u svom mastanju nije imao u glavi FKV. Ali podvlacim, to su opet bile samo price.
Price iz nekih visih krugova. Ono sto je istina sto Budababa kaze jeste da se ne zanosimo i da zaboravimo.
Iz jednog prostog razloga sto niko od nas nema njega direktno na vezi pa da znamo njegovo pravo misljenje.
cigani su uvek radili i navlacili vodu na svoju vodenicu. Tako je bilo i bice. Ako vec spominjemo njih.
Ono sto nama treba da je za nauk jeste da ne nasedamo ni na kakve provokacije, price i spinove.
Evo, dobili su i svog coveka, advokata, kao direktora na celu najmocnije agencije.
Sta je njima problem da spinuju vesti kad i kako hoce!? To je sitnica. Realno.
Mediji su cudo.
A ja kao iskreni navijac i vecni zaljubljenik u FKV, nadam se da cemo naci
neko mudro resenje i izaci jaci iz ove krize.
Samo pamet u glavu svi pojedinacno i da zbijemo redove kad je najteze.
*Grunfe, 'ajmo. Njih su dvojica, a mi smo sami.
**Bolji je nečastan bijeg, nego častan poraz.
***Spreman sam umrijeti časno. Ali ako nečasno, onda ništa.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sramota je sto se ovoliko odugovlaci sa skupstinom i kadrovskim resenjima. Opet cemo zakasniti za sve i kao po obicaju glavni igraci ce nam otici u zimskom prelaznom roku a nista necemo dovesti, a da ne pricam o jubileju koji ce nas sve iznenaditi kao nase putare sneg u decembru.

Ozbiljan klub vec sada treba da razmislja o prelaznom roku i o potencijalnim pojacanjima kao i tome kako da zadrzi ono sto valja uz minimalan odliv nasih najboljih igraca.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Minja wrote:Ozbiljan klub treba da razmislja da li mu je svetla buducnost da postane menadzerski klub ili ce ipak pokusati da sacuva svoj identitet, pa koliko god to bolno i skupo u rezultatskom i svakom drugom smislu bilo.

To je jedino o cemu sada treba da razmislja ovaj klub.
+

+1 :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Ozbiljan klub treba da razmislja da li mu je svetla buducnost da postane menadzerski klub ili ce ipak pokusati da sacuva svoj identitet, pa koliko god to bolno i skupo u rezultatskom i svakom drugom smislu bilo.

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:

Image
Potpisujem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Bez para nema hleba tako ni odredjivanja pravca kluba.Ili ce neko uleteti pare ili cemo na zimu prodati sta mozemo da bi presekli i stali na noge.Mi (F.K. Vojvodina) vise ne vladamo svojom sudbinom i situacijom,ne znam kome to vise nije jasno,drugo su zelje i pametnovanje sta treba.Drugo,nemamo ni nekog igraca od kojeg bi se ovajdili.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

vdn slaninar wrote:Bez para nema hleba tako ni odredjivanja pravca kluba. Ili ce neko uleteti pare ili cemo na zimu prodati sta mozemo da bi presekli i stali na noge.Mi (F.K. Vojvodina) vise ne vladamo svojom sudbinom i situacijom, ne znam kome to vise nije jasno, drugo su zelje i pametnovanje sta treba. Drugo,nemamo ni nekog igraca od kojeg bi se ovajdili.
Sve ovo je istina i, evo, meni je jasno!
Neka odgovorni jasno kažu ZAŠTO i ZBOG KOGA smo došli u tu situaciju (da ne vladamo svojom sudbinom, da smo "prezaduženi", da nemamo trenutno ni jednog igrača koji vredi...) i ko treba zbog toga da snosi posledice!!! A ne da ti isti i danas odlučuju i pitaju se o tome kakva će nam budućnost biti, a prošlost je pokazala ko su i šta su!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grof Žekula wrote:
vdn slaninar wrote:Bez para nema hleba tako ni odredjivanja pravca kluba. Ili ce neko uleteti pare ili cemo na zimu prodati sta mozemo da bi presekli i stali na noge.Mi (F.K. Vojvodina) vise ne vladamo svojom sudbinom i situacijom, ne znam kome to vise nije jasno, drugo su zelje i pametnovanje sta treba. Drugo,nemamo ni nekog igraca od kojeg bi se ovajdili.
Sve ovo je istina i, evo, meni je jasno!
Neka odgovorni jasno kažu ZAŠTO i ZBOG KOGA smo došli u tu situaciju (da ne vladamo svojom sudbinom, da smo "prezaduženi", da nemamo trenutno ni jednog igrača koji vredi...) i ko treba zbog toga da snosi posledice!!! A ne da ti isti i danas odlučuju i pitaju se o tome kakva će nam budućnost biti, a prošlost je pokazala ko su i šta su!!!
Ponavljam se, ali:

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Danas u 20h u loži stadiona predizborna "kampanja" tandema Šćepanović-Bolesnikov gde će predstaviti svoj program.
U narednih dan-dva treba očekivati isti korak i od tandema Jokić-Pavlović(čini mi se da se tako preziva) koje gura Rabrenović.
Navijači budite učesnici - IZVOLITE!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Zasto uvek mora da bude opcija, kako nije moguce da svi pomognu?

Pavlovic menadzer koji ima dosta igraca u nasem klubu i koji je cesto punio naslove u medijima oko transfera igraca.
Post Reply