Uprava
- Red Marquis
- Moderator
Re: Uprava
Kuburimo sa mestom menaĐera još, pa ako ima neki... Neko mora i sve nas talente da drži u šaci, inače ćemo stvarno i osvojiti kup, i zameriti se svima 

Io odio Belgrado
- Ken mahniti
Ja se dobrovoljno javljam da zabavljam Nusu dok vi osvajate kup 

Fale nam jos antistres loptica,frizbi,upaljac i kisobran,pa smo dostigli trenutni nivo organizacije kluba...
Evo kako to rade u EUropi, nema zezanja:
http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/FO ... kinja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/FO ... kinja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Ja donosim balun, stoga i odlucujem ko ce da igra.Red Marquis wrote:Kuburimo sa mestom menaĐera još, pa ako ima neki... Neko mora i sve nas talente da drži u šaci, inače ćemo stvarno i osvojiti kup, i zameriti se svima

0.0625
Javlja se i leva polutka, doduse sa operisanim kolenom, spreman za istrci sprint 2,3 puta
A za vodju navijaca(na tribini), pa evo nakljukacu 16-godisnjeg brata steroidima i eto ga

A za vodju navijaca(na tribini), pa evo nakljukacu 16-godisnjeg brata steroidima i eto ga

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Za kad je zakazana prozivka igraca? Gde cemo na pripreme, Antalija ?
Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.
Izgubili smo sa 3:1 a pocasni pogodak postigao niko drugi nego moja malenkost.

Jedna je crvena a druga je bela....
Јел то значи да се кандидујеш за шпица?buraz wrote:Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.

- gospodinFKV
Vidim ja da smo borrisey i ja pokrenuli dobru zaje*anciju. Treba to malo u ovim sumornim zimskim danima
Onaj mali na strugu, on ce bit' bek. Komsija iz kantine - golman. Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa, kak'i dva! Ima da budemo najbolji!

Onaj mali na strugu, on ce bit' bek. Komsija iz kantine - golman. Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa, kak'i dva! Ima da budemo najbolji!

Ne zaboravite da sam ja sportski direktor, igraće samo oni koji potpišu ugovor sa mojom menadžerskom agencijom 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Pardon...Boske i jagospodinFKV wrote:Vidim ja da smo borrisey i ja pokrenuli dobru zaje*anciju. Treba to malo u ovim sumornim zimskim danima![]()

Boske, imas 20% od mog transfera u Kabel, kad predjem...

Čekaj, iz Voše u Kabel mu ipak dođe kao korak nazad u karijeri? Iz United of Vojvodina će se prelaziti direktno na kej, na teren za boćanje. Nema nazad!gospodinFKV wrote: Boske, imas 20% od mog transfera u Kabel, kad predjem...
buraz wrote:Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=MmbcxqwWpsc[/video]
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
- gospodinFKV
Iz United Of Vojvodina cu da grejem klupu.....u klupskoj kafaniRivelinjo wrote:Čekaj, iz Voše u Kabel mu ipak dođe kao korak nazad u karijeri? Iz United of Vojvodina će se prelaziti direktno na kej, na teren za boćanje. Nema nazad!

- Neizlecivi
Slaninari kad vec toliko pravite timove i rezervisete mesto u timu, znam da je jedne godine na godisnjicu (ja mislim kluba a ne Firme) Fk Vojvodine odigran mec Red Firm-Firma na Karadjorju. Ja bih licno voleo kada bi se npr odigralo nesto slicno i ove godine za godisnjicu. Ili neka utakmica igraci protiv navijaca?
posle ovog prelaznog roka rado bih usao u duele sa pojedinima
Koliko je to realno ne znam, ali znam da bi ove godine pored turnira "Dejan Dimitrijevic Lonac" mogao da se organizuje jedan za siroke mase navijaca Vojvodine, a ne samo clanove Firme... takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
I da dodam, tokom karijere sam igrao sve
od stopera, beka preko veznog do spica. U vezi sam svoj na svome 

Koliko je to realno ne znam, ali znam da bi ove godine pored turnira "Dejan Dimitrijevic Lonac" mogao da se organizuje jedan za siroke mase navijaca Vojvodine, a ne samo clanove Firme... takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
I da dodam, tokom karijere sam igrao sve