Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

Kuburimo sa mestom menaĐera još, pa ako ima neki... Neko mora i sve nas talente da drži u šaci, inače ćemo stvarno i osvojiti kup, i zameriti se svima :wink:
Io odio Belgrado
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Ja se dobrovoljno javljam da zabavljam Nusu dok vi osvajate kup :yesss:
FCVNS

Post by FCVNS »

Fale nam jos antistres loptica,frizbi,upaljac i kisobran,pa smo dostigli trenutni nivo organizacije kluba...
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Evo kako to rade u EUropi, nema zezanja:

http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/FO ... kinja.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
limanfkv

Post by limanfkv »

Red Marquis wrote:Kuburimo sa mestom menaĐera još, pa ako ima neki... Neko mora i sve nas talente da drži u šaci, inače ćemo stvarno i osvojiti kup, i zameriti se svima :wink:
Ja donosim balun, stoga i odlucujem ko ce da igra. :sorry:
0.0625
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Javlja se i leva polutka, doduse sa operisanim kolenom, spreman za istrci sprint 2,3 puta :mrgreen:
A za vodju navijaca(na tribini), pa evo nakljukacu 16-godisnjeg brata steroidima i eto ga :pijanac:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
salefkv

Post by salefkv »

Za kad je zakazana prozivka igraca? Gde cemo na pripreme, Antalija ?
buraz

Post by buraz »

Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.
Izgubili smo sa 3:1 a pocasni pogodak postigao niko drugi nego moja malenkost. :cekicanje:
Jedna je crvena a druga je bela....
Firmson89

Post by Firmson89 »

buraz wrote:Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.
Izgubili smo sa 3:1 a pocasni pogodak postigao niko drugi nego moja malenkost. :cekicanje:
Јел то значи да се кандидујеш за шпица? :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Vidim ja da smo borrisey i ja pokrenuli dobru zaje*anciju. Treba to malo u ovim sumornim zimskim danima :mrgreen:

Onaj mali na strugu, on ce bit' bek. Komsija iz kantine - golman. Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa, kak'i dva! Ima da budemo najbolji! :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

Ne zaboravite da sam ja sportski direktor, igraće samo oni koji potpišu ugovor sa mojom menadžerskom agencijom :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

gospodinFKV wrote:Vidim ja da smo borrisey i ja pokrenuli dobru zaje*anciju. Treba to malo u ovim sumornim zimskim danima :mrgreen:
Pardon...Boske i ja :mrgreen:

Boske, imas 20% od mog transfera u Kabel, kad predjem... :deal:
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

gospodinFKV wrote: Boske, imas 20% od mog transfera u Kabel, kad predjem... :deal:
Čekaj, iz Voše u Kabel mu ipak dođe kao korak nazad u karijeri? Iz United of Vojvodina će se prelaziti direktno na kej, na teren za boćanje. Nema nazad!
buraz wrote:Samo se vi za..vajte, ali ja sam sinoc sanjao da smo igrali sa crnima na jna, i da smu vule, trjko i skunteler igrali za njih.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=MmbcxqwWpsc[/video]
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rivelinjo wrote:Čekaj, iz Voše u Kabel mu ipak dođe kao korak nazad u karijeri? Iz United of Vojvodina će se prelaziti direktno na kej, na teren za boćanje. Nema nazad!
Iz United Of Vojvodina cu da grejem klupu.....u klupskoj kafani :mrgreen:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Slaninari kad vec toliko pravite timove i rezervisete mesto u timu, znam da je jedne godine na godisnjicu (ja mislim kluba a ne Firme) Fk Vojvodine odigran mec Red Firm-Firma na Karadjorju. Ja bih licno voleo kada bi se npr odigralo nesto slicno i ove godine za godisnjicu. Ili neka utakmica igraci protiv navijaca? :D posle ovog prelaznog roka rado bih usao u duele sa pojedinima :mrgreen:
Koliko je to realno ne znam, ali znam da bi ove godine pored turnira "Dejan Dimitrijevic Lonac" mogao da se organizuje jedan za siroke mase navijaca Vojvodine, a ne samo clanove Firme... takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.

I da dodam, tokom karijere sam igrao sve :mrgreen: od stopera, beka preko veznog do spica. U vezi sam svoj na svome :cheers:
Post Reply