Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
fare

Re: Gde su, šta rade...?

Post by fare »

Jel igra ABU uopste za taj Wasland Beweren posto ga ja vec par utakmica nisam video u sastavu a ni na klupi .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da je povredjen.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Radoye wrote:Mislim da je povredjen.
Jeste sada mi je pisao na faceboku .
limanfkv

Post by limanfkv »

Intervju Milana Bojovica za sportal http://www.utakmica.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.utakmica.rs/vesti/intervju-m ... tek-dolaze
Iako si u Voši odigrao samo jednu i po sezonu, to je veoma upečatljiva “fudbalska stanica” za tebe, kakve uspomene i koja iskustva nosiš iz “Srpske Atine”?

- “U Voši sam odigrao sezonu i po, postigao sam 10 golova. Osećao sam se dobro u klubu, u gradu, navijači su cenili moj trud i golove, ali i pored svega toga zbog, po meni, nedovoljne minutaže sam želeo da napustim Vojvodinu i da se posle pet i po sezona preselim iz srpskog fudbala u inostranstvo. Izbor je pao na Grčku.”

Je l’ ti bilo teško da napustiš “Staru Damu” nakon što su te, kao jednog Moravca, Lale primile veoma srdačno i veoma zavolele?

- “Bilo mi je teško da napustim Vošu, ali mi smo profesionalci i moramo da se prilagođavamo tim situacijama. Kada sam odlazio, osetio sam tugu i zahvalnost kod većine navijača i srce mi je bilo puno zbog toga.”
Mnogo smo izgubili na ovom igracu. Smatram da je morao dobiti vecu minutazu. Ono sto je dobijao je uglavnom koristio na najbolji nacin - golovima. Steta za nas, dok je za njega prelazak u Panaetolikos pun pogodak. Dosao je u tim kada su bili u drugoj ligi. Preko baraza su se domogli najviseg ranga i ove sezone guraju vise nego odlicno. Sedmi su na tabeli i jedini tim koji je uzeo bod Olimpijakosu na gostovanju. Prosle sezone 11 pogodaka na 20 susreta, dok je ove postigao 4 na 16 utakmica koliko je igrao. Deluje malo, ali to je daleko od loseg ako se uzme u obzir koliko je "tvrda" liga Grcke.

Sve najbolje Bojke.
0.0625
budababa

Post by budababa »

Despot ponovo pogodio za Sidnej, 2:2 protiv ekipe Adelaide.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
limanfkv

Post by limanfkv »

budababa wrote:Despot ponovo pogodio za Sidnej, 2:2 protiv ekipe Adelaide.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=zMTkDP8phoo[/video]

Boske Stevanovic ce najverovatnije na novu pozajmicu, ovoga puta u Kordobu.
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogme ga Sale lepo zategao :cheers:

http://www.dailymotion.com/video/x199ku ... E%AE_sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Milan

Post by Milan »

Veceras od 21h, na Sport klubu 3 se prenosi utakmica 1/8 finala italijanskog kupa izmedju Udinezea i Intera. Nemam info da li ce Brka biti u sastavu, ali eto mozda prilike da ga vidimo na delu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako Livescore ne laze (mrzi me da upalim tv), Kelava je na golu bio veceras. Cini mi se da je Brka malo u padu forme, od kako se oporavio od povrede...
Milan

Post by Milan »

Jeste, Kelava je branio. Mnogi iz prve postave nisu igrali, pa je mozda i to razlog Brkinog odsustva...
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

To je svakako razlog. Udineze ima nekoliko odlicnih golmana, vec sam pisao za planetu o tome. Svake godine u kupu igraju izvode drugi tim. Brks malo kiksao zadnju utakmicu, ali vratice se on na stare igre uskoro, siguran sam.
0.0625
laki

Post by laki »

Kakav pad forme?! Brka je najbolji golman na svetu trenutno, nemojte da se salite sa takvim stvarima. Ovo je samo bila prilika da se isproba rezervni cuvar mreze jer je u pitnaju bila kup utakmica. Samo je jedan Brka kapiten!! :cheers:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A nama nije valjao :mrgreen:

Image
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

I izmena na vreme :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

AK99 gol + asistencija :cheers: :mrgreen:

http://www.dailymotion.com/video/x19kwk ... -4-1_sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Post Reply