Dosta?? Nema komentarisanja ni na jednom portalu, nicemu se ne izvestava kako treba... Ja licno imam utisak da se nista ne radi, i ako se uradi da iza toga stoji neciji licni interes. Kao navijac Vose, u proslavi 100 godina postojanja kluba umesto da sam u euforiji, osecam se kao go**o, mnogo toga me boli kao da se sve ovo desava bratu mom, a da macehu boli ona stvar i svalera se naokolo...FREAKS1994 wrote: а и контам због тога јер је клуб доста "затворен" по питању многих ствари.
Uprava
- Schteph_F89
Re: Uprava
Štef, odavno se osećam isto kao ti. Bolno je kada Klub, koji si (tolike decenije) neizmerno voleo, počinje da ti se gadi.Schteph_F89 wrote:Dosta?? Nema komentarisanja ni na jednom portalu, nicemu se ne izvestava kako treba... Ja licno imam utisak da se nista ne radi, i ako se uradi da iza toga stoji neciji licni interes. Kao navijac Vose, u proslavi 100 godina postojanja kluba umesto da sam u euforiji, osecam se kao go**o, mnogo toga me boli kao da se sve ovo desava bratu mom, a da macehu boli ona stvar i svalera se naokolo...FREAKS1994 wrote: а и контам због тога јер је клуб доста "затворен" по питању многих ствари.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Клуб није приватно власништво да буде "затворен" по питању било чега, а не многих ствари. Ако се ради како ваља, отворите се, просветлите народ који иначе мисли да ће клуб бити ускоро затворен(без наводника) ако се овако настави.
Nekada davno je deda svome unuku ispričao jednu životnu istinu.
- U duši svakog čoveka se vodi bitka. Kao borba između dva vuka.
Jedan vuk predstavlja zlo. Predstavlja bes, zavist, ljubomoru, pohlepu, aroganciju, samosažaljenje, greh, srdžbu, laž, lažni ponos, egoizam...
Drugi vuk predstavlja dobro. Predstavlja ono što pruža istinski užitak, mir, ljubav, nadu, vedrinu, ljubaznost, dobrotu, srdačnost, darežljivost, istinu, saosećanje i veru.
Unuk se zamisli na nekoliko trenutaka. Pa upita dedu:
- Koji vuk na kraju pobedi?
Deda odgovori sa smeškom na svom starom licu:
-Pobeđuje uvek onaj koga hraniš...
Morao sam da postavim ovu priču,nevolim kad pročitam ovakvu rečenicu iz pera Turije-Ako je Vojvodina ta duša onda si Ti Turija moj onaj drugi VUK.
- U duši svakog čoveka se vodi bitka. Kao borba između dva vuka.
Jedan vuk predstavlja zlo. Predstavlja bes, zavist, ljubomoru, pohlepu, aroganciju, samosažaljenje, greh, srdžbu, laž, lažni ponos, egoizam...
Drugi vuk predstavlja dobro. Predstavlja ono što pruža istinski užitak, mir, ljubav, nadu, vedrinu, ljubaznost, dobrotu, srdačnost, darežljivost, istinu, saosećanje i veru.
Unuk se zamisli na nekoliko trenutaka. Pa upita dedu:
- Koji vuk na kraju pobedi?
Deda odgovori sa smeškom na svom starom licu:
-Pobeđuje uvek onaj koga hraniš...
Morao sam da postavim ovu priču,nevolim kad pročitam ovakvu rečenicu iz pera Turije-Ako je Vojvodina ta duša onda si Ti Turija moj onaj drugi VUK.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Hm, baš me zanima o kakvim interesima se ovde radi? Pa da li je moguće da ovako nešto može da se pročita...FREAKS1994 wrote:Не знам коме то сада смета што клуб хоће да постави таблу на том месту или можда неко има неке своје интересе?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Upravnik cega, koga? Sta je taj celavi umislio?Krle wrote:Mene samo zanima kakav je to "Upravnik FK Vojvodina", i to još nepismen.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=9cggD47XugA[/video]
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -prevarant
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -prevarant
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- ragazzi di Neoplanta
Sačekaj, čime se ta firma Decathlon bavi, i na osnovu čega, u slučaju da je taj Nikolić u pravu, smo mi njima bili dužni? Ne razumem, ako već daje intervju što ne kaže za šta je uzeo te pare? Baš me zanima ta konferencija, što planira da održi...
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Kompletan UO Starog kluba podneo je neopozivu ostavku zbog zajedničkog novog projekta farme pilića na Čabrinim salašima. Za selekciju će biti zadužen sekretar stručnog štaba(odličan nos), za bezbednost komesar, a finansije će voditi najsposobniji među jednakima, Brka Menica Brkati. Obezbeđen je luksuzni smeštaj pre takmičenja, kao i prodaja najboljih i dolazak cverglana sa farmi u stečaju. Marketing magovi su obezbedili novu seriju anti-stres pipi loptica, a sve novosti će prenositi elokventni i srdačni urednik zvaničnog sajta transparentno kako ste i navikli. 

Popizdeo sam vise od te price kako je nas neko zavrnuo za 170 soma. Pa samo dug prema Jokicu iznosi toliko ako se ne varam?! O cemu mi pricamo, bre?? Dizemo prasinu ni o ko cega, jebenih 170 soma, ne kazem da treba taj spor ostaviti nerazresen, ali sazivanje konferencije zbog toga...daj majke ti vise, brkati konju, postedi nas! Zasto nisi sazivao konferenciju za ostala vaznija pitanja nego samo sada kad zelis da ispadnes mucenik i zastitnik kluba. Ne bi me cudilo da je sve ovo iscenirano iz razloga kako bi se pricalo o tih 170 soma umesto o odlasku 3 igraca u crnog blizanca, zatim o tome kako ste znali da je nikolic pregovarao sa
a dok je jos bio nas trener za sta ste vi znali a nista niste uradili...... FUJ!

laki wrote:Popizdeo sam vise od te price kako je nas neko zavrnuo za 170 soma. Pa samo dug prema Jokicu iznosi toliko ako se ne varam?! O cemu mi pricamo, bre?? Dizemo prasinu ni o ko cega, jebenih 170 soma, ne kazem da treba taj spor ostaviti nerazresen, ali sazivanje konferencije zbog toga...daj majke ti vise, brkati konju, postedi nas! Zasto nisi sazivao konferenciju za ostala vaznija pitanja nego samo sada kad zelis da ispadnes mucenik i zastitnik kluba. Ne bi me cudilo da je sve ovo iscenirano iz razloga kako bi se pricalo o tih 170 soma umesto o odlasku 3 igraca u crnog blizanca, zatim o tome kako ste znali da je nikolic pregovarao saa dok je jos bio nas trener za sta ste vi znali a nista niste uradili...... FUJ!

Када су била у питању сва остала срања која су направили, затворили су се у ВБ, а за овако нешто се одма конференција сазива... Мазање очију чисто, јер су паре у погрешан џеп отишле.
Pazi sad ovo:
Agencija za marketing i propagandu angažovana da naplati potraživanje od inostranog fudbalskog kluba...
http://www.zurnal.rs/2014/02/14/nikolic ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Николић је подсетио да је Војводина ангажовала његову фирму Декатлон како би наплатила потраживања од италијанске Ђенове на име трансфера Данијела Алексића. То је, према његовим речима, и урађено закључно са децембром 2012. године.
Agencija za marketing i propagandu angažovana da naplati potraživanje od inostranog fudbalskog kluba...

- ragazzi di Neoplanta
A šta je ta njegova firma, neko preduzeće za uterivanje dugova?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
To ti je bizaro svet u kome zivi nasa vrla Uprava, gde je ona najbolja na svetu a Fiero nas igrac, izmedju ostalih bisera, pa sto onda ne bi bilo moguce i da se marketinska agencija bavi uterivanjem dugova?Junior wrote:Agencija za marketing i propagandu angažovana da naplati potraživanje od inostranog fudbalskog kluba...
No meni je tu interesantniji podatak da je (navodnih) 2,5 miliona evra duga za Aleksica naplaceno jos u decembru 2012, a pricano nam je sve vreme do dandanas kako su nas eto Italijani zavrnuli i da mi jos uvek cekamo te pare? Koliko li je samo novca na taj nacin "isparilo" da mi je znati, i to ne samo sada otkad je onaj sa freske blazenopocivsi, nego i u njegovo vreme i u vreme pre njega?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sad kad slusam raspravu dela sadasnjeg i bivseg rukovodstva mogu samo da se zapitam,da li je glavna preporuka za posao u Vojvodini da budes ljigav..Izgleda da nama takvi trebaju..pa ovom liku marketinska agencija uteruje dugove
ima zvanicno 0 zaposlenih i blokadu racuna 540 dana uzaststopno do 10 02 2014 . Pa ljudi moji gde mi nalazimo ovakve osobe?