21. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš) 1:0

Ishod meča

Pobeda Vojvodine
30
81%
Remi
5
14%
Pobeda Radničkog
2
5%

Total votes: 37

Robi_D_Slanna

Re: XXI kolo JSL: Fk Vojvodina - Fk Radnički Niš 1:0

Post by Robi_D_Slanna »

Bilo kako bilo, bilo je ovo lepo veče na Karađorđu :cheers: Bilo bi još lepše da smo im učačkali još koji, ali dobro... Generalno je bila korektna utakmica, zalaganje je bilo na visokom nivou, a prva postava po mom ukusu (ako izuzmemo Puškarića, ali sam sad pročitao negde da je Mijata nešto mučilo pa zbog toga nije startovao).
O Puškariću nekako ne znam šta da mislim: dok nije dao taj gol hteo sam zbog njega da pojedem stolicu ispred sebe. Nisam siguran da li sudija nije video ono njegovo igranje rukom u šesnaestercu (negde između 20 i 30 min, a za koje mi još uvek nije jasno čemu i šta mu je bilo na pameti da u krajnjem uglu šesnaesterca rukom mlatara, a protivničkog igrača ni na vidiku), ili mu je bilo previše smešno da bi svirao (najviše tipujem na ovo), ili nam je prosto progledao kroz prste, bilo kako bilo, da je utakmicu sudio neko ko se striktno drži pravila svirao bi penal, popili bi gol, i pitanje da li bi im probili bunker do kraja utakmice. Ovako, dao je taj gol, prodrmao prečku sa 30 m (oduševio me sa šutom) i do kraja još i bio OK... Aj da ga vidimo i u narednim utakmicama :)
Što se ostalih tiče, ma šta pričali, Sergej je odigrao korektno. Moj je utisak da njegov zadatak na ovoj utakmici nije bila defanziva, igrao je polušpica i, po meni, daleko bolje od Stojanovića. Jednostavno, kad dobije loptu uvek zna šta će sa njom. Dosta precizno odigrava iz prve, prijem je neverovatan, pasovi kao da su navođeni... Naravno da fizički ima još dosta da napreduje, i ovoliko koliko je trčao videlo se, kada je izlazio da je bio poprilično umoran. Iz tog razloga, ne vidim razlog da se on troši nešto previše na defanzivi kad su tu Radoja i Poletanović koji to rade perfektno. Sa druge strane, Stojanović je ponovo dokazao da je pravi menađerski igrač i ne bi znao da kažem za koju je funkciju na terenu..
Veselinović je bio dosta angažovan na terenu, samo mi nije jasno zašto se onoliko izvlači na to desno krilo. Malo mi smešno izgleda kad Alivodić trči u šesnaesterac na skok... Ok da se nekad nešto malo promeša, ali brate mili...
Nasta je, po meni, odigrao najbolju utakmicu od kada je u prvom timu, skoro bez greške, u defanzivi pogotovo.
Mali Babić pokazuje klasu. Taj mali odavde može otići samo direktno za Nemačku ili Španiju... Način na koji se postavlja, kako oduva svakog ko mu se nađe na putu, mene jednostavno oduševljava. On je samo razlog više zašto sam srećan što smo se rešili onog ćelavog goveda, jer mu je taj mali bio svo vreme pod nosom, a on je kao neki stručnjak za mlade talente... Ne znam koliko je realno, ali bi više od svega voleo da ga natamburamo posred JNA.
Radoja i Poletanović standardno dobri, ali bi voleo od njih da vidim malo više onoga što su prikazali protiv Voždovca...
Alivodić polako dolazi sebi, i čini mi se da će biti sve bolji i bolji. Kad bi ponovio groblju ono od prošle godine, ja bi bio jako zadovoljan :devil: (http://www.youtube.com/watch?v=e7XSTNoieUk" onclick="window.open(this.href);return false;) Još uvek ne mogu Stojkoviću da oprostim što se nije bacio na ovo...
Živković je već jedan gol dao groblju, red je da nastavi tradiciju :cheers: Generalno, dečko odlično igra ofanzivu, ali je blago pogubljen u odbrani...
Ivanića opet nismo videli... Hoće li naći taj dečko već jednom nekog menađera...
Sve u svemu, dobro je prošlo, tri boda smo upisali protiv direktnog konkurenta na tabeli, valja sad konačno i nešto u gostima dobiti :D
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
budababa

Post by budababa »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=bewnU_VksYE[/video]

Poslednje dve utakmice nam daju za pravo da se nadamo dobroj partiji i na stadionu u vlasništvu vojske, kao i prolazu u finale kupa. Tim kojem su predviđali kolaps nakon odlaska 15ak igrača je u sedam odigranih utakmica doživeo samo jedan poraz, a klinci iz meča u meč sve više pokazuju zube i fudbalsku drskost. Slaba tačka i dalje nam je napad, učinak Veselinovića i Stojanovića u poslednjih 5 utakmica (bez postignutog gola) pokazuje da nešto treba da se menja i da je možda vreme da šansu dobiju i neke druge opcije (Ilić i Spremo), barem u nekoj primetnijoj minutaži za početak. Generalno, ovi momci zaslužuju podršku jer su jedino zdravo tkivo u ovom napaćenom klubu. Naše je da ih ispratimo u što većem broju u prestoničkom lavoru i onom kamenolomu u Subotici.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Sjajan detalj nakon isteka 80. minuta tekme: klinac (valjda capo skupljača lopti) kreće u lagani džoging oko terena atletskom stazom i svakom od klinaca naređuje da se lopta za koju su zaduženi zabije ispod reklama. :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Sergej neće nigde za sada.
Odustalo se od bilo kakve priče o inostranstvu.
Provereno.
Ponavljam: ...ZA SADA.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
slaninica

Post by slaninica »

Nema adekvatnih ponuda ili nesto drugo?
playmaker

Post by playmaker »

Brick Liman wrote:Sjajan detalj nakon isteka 80. minuta tekme: klinac (valjda capo skupljača lopti) kreće u lagani džoging oko terena atletskom stazom i svakom od klinaca naređuje da se lopta za koju su zaduženi zabije ispod reklama. :smoker:
Ovo samo govori kako smo mi ustvari jos jedan seljacki klub... :frown:
recni galeb

Post by recni galeb »

e upravo to, sto mene to nervira u pm. :x , mada jednom sam se mislim sa onim narandzastim radnickim ujeo za jezik kada sam vikao klincu da je vrati vise u igru izelo nas seljacenje i cap uvalise nam gol... :frown:

pa ti budi pametan, mada izes gol ako smo kao gospoda... :roll:
laki

Post by laki »

Jel seljacki klub Celzi kad je Murinjo naredio da se izrovari teren protiv Barsei da se suzi na minimum sirine da bi odigrali bunker bunkera na kvadrat?? Da li je isti taj klub seljacki kad zadrzavaju igru tako sto Murinjo protestuje kod sudije ni zbog cega samo da bi ukrao koju sekundu od regularnog dela?? Oni znaci mogu a mi ne mozemo?! Seljacki je valjati se po terenu i glumiti da si se povredio, traziti penal kad ne postoji i slicno ali ovo je klasicno zadrzavanje vremena, tebi ocigledno odgovara ono kako je bilo sa celavim imbecilom dok je bio na klupi. Vodimo jedan nula i napred svi i dalje u napad svim snagama, kao da gubimo 3 0 pa nam metnu onda 2 komada kao pacerima. Sasvim dobar potez malog, bice od njega premazan igrac jednog dana ako Bog da :cheers:
Image
Firmson89

Post by Firmson89 »

Могао си бољи пример наћи. Мурињо и јесте сељачина, а Челзи од велике петорке из Енглеске игра убедљиво најдосаднији фудбал, добрим делом управо из тих разлога. То протествовање још и некако да претрпим, али да ти дечаци задржавају лопту ми је у истом рангу као и ваљање по терену и тражење непостојећег пенала. У реду, допринесе победи губљењем времена, али једноставно онда немојмо глумити неку господу и жртве када и ми све радимо исто. Ја сам против тога и увек ћу бити, ако победимо нека то буде јер смо бољи или јер смо успели да их надиграмо у датом тренутку, а не због јефтиних трикова и муљања.
laki

Post by laki »

Ok, postujem tvoj stav i svakog drugog pojedinca koji ga deli sa tobom. Ja ga ne delim i to je to, svako ima pravo na svoje misljenje. :cheers:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nije taj mali ništa osmislio sam. Čabra mu je dao tu instrukciju, videli smo to juče.
Io odio Belgrado
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Brick Liman wrote:Sjajan detalj nakon isteka 80. minuta tekme: klinac (valjda capo skupljača lopti) kreće u lagani džoging oko terena atletskom stazom i svakom od klinaca naređuje da se lopta za koju su zaduženi zabije ispod reklama. :smoker:
I na kraju utakmice golman gostiju trči skroz do juga da što pre uzme loptu i vrati je u igru. Bruka.
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

laki wrote:Jel seljacki klub Celzi kad je Murinjo naredio da se izrovari teren protiv Barsei da se suzi na minimum sirine da bi odigrali bunker bunkera na kvadrat?? Da li je isti taj klub seljacki kad zadrzavaju igru tako sto Murinjo protestuje kod sudije ni zbog cega samo da bi ukrao koju sekundu od regularnog dela?? Oni znaci mogu a mi ne mozemo?! Seljacki je valjati se po terenu i glumiti da si se povredio, traziti penal kad ne postoji i slicno ali ovo je klasicno zadrzavanje vremena, tebi ocigledno odgovara ono kako je bilo sa celavim imbecilom dok je bio na klupi. Vodimo jedan nula i napred svi i dalje u napad svim snagama, kao da gubimo 3 0 pa nam metnu onda 2 komada kao pacerima. Sasvim dobar potez malog, bice od njega premazan igrac jednog dana ako Bog da :cheers:
Naravno da je seljački sve od navedenog. Briga me i da cela liga šampiona krade vreme na te pacerske poteze, uvek sam protiv toga, radio to nekome mom timu, ili moj tim radio nekom drugom. Usput taj genije Čabra je trčeći do sredine terena vikao igračima da ne idu da se jave severnoj tribini.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Дакле да резимирамо,сви клубови на свету су сељачки клубови :D
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Nisu svi klubovi seljački, ali svi takvi potezi jesu.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Locked