Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Uprava

Post by Radoye »

ragazzi di Neoplanta wrote:... a kasnije ako bude sreće da i revizorska kuća utvrdi ko je odgovoran za finansijsku nestabilnost i da za to takodje odgovara.
Bez ovoga - dzaba smo krecili! Uslov svih uslova. Nova uprava je dobila podrsku upravo zbog ovog momenta i ako tu izneveri mogu poceti da pakuju kofere isto kao i ovi sto su upravo pocisceni iz kluba!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Veliki korak je napravljen, ali tek je počelo i nema još razloga za slavlje... Samo strpljivo!
Junior

Post by Junior »

http://www.021.rs/novi-sad/sport/102356 ... okovq.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Matador

Post by Matador »

Zar smo i mogli nešto drugo da očekujemo od onih moralnih Pigmeja!? Odzvoniće i vama, "gospodo"! Pavloviću, idi i vodi ih sve sa sobom u beograd!!!
verni zapad

Post by verni zapad »

Svidja mi se sto Kosta i ekipa rade neprestano na tome da sto pre udju u klub,samo kada udju nadam se da ce isterati stvar do kraja i oterati lopove iza resetaka,jer bez toga meni licno bas sve to i nema smisla....A jel moze neko ko se razume da objasni da li sa ovim sto je on proglasen u APR-u,paraziti mogu da prodaju imovinu kluba i igrace ili kako to vec ide?
laki

Post by laki »

Zamolio bih odredjene ljude da se ime nase prestonice pise velikim slovom kako ne bi naglasavali neke nefudbalske stvari pisanjem imena iste malim pocetnim slovom. Ovo nije prvi put, vec ko zna koji po redu, i jako mi to bode oci i jos mnogo toga mi bode, ali necu o tome. Samo bih zamolio da se od sada ispravi to. Hvala unapred.
Image
Helm

Post by Helm »

laki wrote:Zamolio bih odredjene ljude da se ime nase prestonice pise velikim slovom kako ne bi naglasavali neke nefudbalske stvari pisanjem imena iste malim pocetnim slovom. Ovo nije prvi put, vec ko zna koji po redu, i jako mi to bode oci i jos mnogo toga mi bode, ali necu o tome. Samo bih zamolio da se od sada ispravi to. Hvala unapred.
Pored svih nefudbalskih tema zbog koje ime nase prestonice zasluzuje malo slovo u neprestonickom recniku, apsolutno jednako ako ne i vise zasluzuje i sa fudbalskog aspekta. Kao i njihovi gradjani u vecinskom broju. Tipican primer otac sa sinom na severnom delu zapada, reklo bi se po akcentu da bi mogao biti iz tog kraja. Nakon mini sukoba jednog cigana i severozapada okrece se prema drugaru i meni (koji smo inace celu utakmicu njemu na uvo pevali iz sveg glasa) i bez pardona prokomentarise da velika vecina tih vatrenih navijaca Vojvodine navija za partizan i da ne bi ni dosli da ne igra zvezda, ali sad su dosli samo da provociraju jadne postene navijace zvezde koji su hteli da na miru isprate svoj klub.

E pa dokle god je svest ljudi iz tog grada takva da gledaju druge ljude onako kako su Rimljani gledali robove, prema njima necu imati postovanje.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Ако ћемо тако да гледамо,онда сви већи градови у Србији треба да се пишу малим словом,почевши од Новог Сада чији градоначелник навија за звезду
Milan

Post by Milan »

verni zapad wrote: Svidja mi se sto Kosta i ekipa rade neprestano na tome da sto pre udju u klub,samo kada udju nadam se da ce isterati stvar do kraja i oterati lopove iza resetaka,jer bez toga meni licno bas sve to i nema smisla....
I ja se nadam! Isto tako se nadam i da ce Kosta Hadzi prestati da insistira na dovodjenju Cvetka Ridjosica u klub!!! Autogol u najavi na samom startu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:
verni zapad wrote: Svidja mi se sto Kosta i ekipa rade neprestano na tome da sto pre udju u klub,samo kada udju nadam se da ce isterati stvar do kraja i oterati lopove iza resetaka,jer bez toga meni licno bas sve to i nema smisla....
I ja se nadam! Isto tako se nadam i da ce Kosta Hadzi prestati da insistira na dovodjenju Cvetka Ridjosica u klub!!! Autogol u najavi na samom startu...
Rabren-Cvetko, Kurta-Murta. Jel moguće da ne može neko van tog dvojca da sedi u klubu? Onda komotno može i Kostić za predsednika. Jebite se devedesete...
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:
Milan wrote:
To nece biti autogol, to ce biti signal da posao ne da nije zavrsen, vec nije ni zapocet kako treba.
Tako je, a onda bi stvarno morala da pocne da radi i ona poslovicna usrana motka...
Roki

Post by Roki »

Nego da mi cujemo,koje ce to sponzore nova uprava da dovede sa sobom to je pitanje svih pitanja,bez toga nam konkretnog progresa nema,a bogami ni opstanka...klubovi koji danas zive od prodaje igraca,nepredstavljaju apsolutno nista u fudbalskom svetu,to vreme kad se tako moglo je odavno proslo,nagledali smo se mi raznih koji nisu donosili nista a odnosili su sve,sa tom praksom treba prekinuti...I,niko od sadasnje garniture,ovih sto su se zakljucali nesme ostati u klubu svi napolje...I,netrebaju nam nikakvi Ridjosici,i cemu Mico Vranjes,kome oni trebaju nikom...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A koji su to sponzori uopste zainteresovani za ulaganje u srpski fudbal - tu ne brojim drzavna javna preduzeca koja po politickoj direktivi sponzorisu blizance, vec ono normalne privredne subjekte, firme koje bi to radile iz marketinskih motiva?

Klub poput naseg iz ovakve lige kakva je ne moze da zivi od sponzora (kojih nema) i prihoda od ulaznica i TV prava (koji su mizerni). Ostaje jedino prodaja igaca, ali to treba raditi pametno sa strategijom a ne stihijski daj sta das i nosi robu kao sto se radilo do sada.

Da su regularni uslovi, sa takvom politikom klub bi mogao sasvim lepo da zivi, da bude svake godine ozbiljan konkurent za trofeje i da se plasira u grupne faze evro-takmicenja. Traziti nesto preko toga, da budemo neki bitan faktor na medjunarodnoj sceni i osvajamo lige sampiona je nerealno.

A posto su uslovi takvi kakvi su, ni ovo sto bi se realno moglo postici se ne moze postici jer se u nasem najregularnijem mogucem sampionatu prvak zna i pre nego sto je odigrano prvo kolo.
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Ako ce situacija biti čista u klubu kao što se nadam, treba videti sa Lafarge cementarom koja se ranije spominjala kao jedan od potencijalnih sponzora.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja ne priznajem novu upravu, ukoliko Capelja ostane na svom (ne)radnom mestu :pijanac:
Post Reply