Transferi
- Toto Riina
Re: Transferi
Ћелави трговац фудбалерима има везе са трансфером Вање исто колико и Краснићи. Обичне провокације, треба их искулирати.
Slazem se. Samo bih dodao nikada vise ni placeni navijaci. Imali smo ih u onoj upravi medju zaposlenima, a i u ovoj upravi je ista situacija samo drugi ljudi.Minja wrote:Ja se samo secam maskiranih SPECIJALACA na prijateljskoj utakmici i profesionalnog misicavog obezbedjenja na ulazu u nasu kucu, SCVB. Prethodna uprava? Nikada i nikada vise. Hvala lepo i dovidjenja.
Za ovo oko Vanje i njegovog transfera, nije valjda da laze i novi predsednik:
Продаја играча је неминовна, а тренутно су актуелни трансфери браће Милинковић - Савић. Како ту стоје ствари?
- Прелазак Вање Милинковић - Савића у Манчестер јунајтед је склопљен по врло повољним условима за Војводину, а то је добро одрадила претходна управа. Трансфер је вредан 1.750.000 евра, плус одређени бенефити у зависности од Вањиног даљег развоја. Што се Сергеја тиче, његов трансфер и даље није завршен, на њему се интензивно ради, а клуб у том делу представља гопсподин Младен Јованић. Очекујемо завршетак посла у наредних неколико дана.
Transfer je od Budimira Vujacica,a pavlović ima isto toliko veze kao i ti debeli..
- gospodinFKV
Dokle god ne vidim Alivodica u dresu crnih
, ne verujem nicemu sto napisu njihovi novinari....

- Pera Centar
Mislim da rasprodaja celog tima nije dobar put, jer je potrebna potpuna analiza svih ugovora igraca.Potrebno je videti ko se sve unapred ugradio u buduce transfere, a takve ugovore promeniti u korist kluba.Vecina dugovanja kluba narocito onih za hotele su napunpana, pa ako nema dokaza da su napravljeni, treba ih otpisati.Ono sto mi pada u oci je da I ova uprava nema plan kako da zaradi pare od brenda FK Vojvodina, a siguran sam da bi FK Vojvodina mogla da zivi od marketinga.To mi pokazuje, a nadam se da ce me vreme demantovati, da nema detaljnog plana I da je plan upravljanja FK Vojvodinom po sistemu koji je nasledjen.
Verujem da su dobronamerni svi oni koji se zalažu za varijantu da se rasprodaju svi naši igrači koji nešto vrede i da se onda krene od nule. Medjutim, mislim da je ideja naivna i vrlo opasna. Nemamo sigurnu informaciju koliki je dug i koliko je od tog duga dospelo, što je vrlo važno pitanje. Ta ideja bi bila dobra kada bi u našoj upravi sedeli sami nebeski anđeli, pa bi onda krenuli od nule da stvaraju sjajne generacije. Svi klubovi na svetu su dužni, a mi kada bi i došli u plus ne bi se dugo u njemu zadržali, to je više nego stopostotno - u sadašnjem načinu organizovanja klubova kod nas, gde niko ni za šta ne odgovara nemoguće je da se novac ne razvuče. Obaveza je uprave da obezbedi rezultate u kontinuitetu, najmanje izlazak u Evropu svake godine. To mora biti minimalan zahtev i za ovu upravu za narednu sezonu, jer pored ostalog izlazak u Evropu donosi novac i u našem slučaju donosi razliku izmedju ozbiljnog fudbala i ovog cirkusa kod nas. Ako prihvatimo da npr. 3-4 godine nemamo nikakve rezultate i navodno stvaramo tim, to je ogroman rizik - vrlo lako može da se desi da nemamo ni rezultate ni novac.
Ово је већ спрдачина.Сви се отимају да биди председници,а нико ћоравог динара да уложи у клуб.И маните ме тих прича о неминовности продаје,јер тако и ја могу да водим клуб.Кад су дошли нек обезбеде средства за функционисање клуба,а не да вечито слушам мелодраме,нек се онда запосле у пекари и продају бурек ако им је тешко.Аливодићева плата је велика за буџет Војводине,па ће да нас спаси месија из хумске који је у пет пута већим дуговима.Овде само читам како никад у близанце,ни по цену живота,сад одједном е па мора се.
Jbt, citam i ne verujem! Ako ne prodamo Envera crnima rizikujemo da ne znam ti ni ja sta... Sta ja citam, pobogu! Opravdavate prodaju Envera za 150 000e crnima i to nekim krajnje slabim argumentima. Kao ima vecu platu od ostalih pa ce se ostali naduriti, cak je i tako nesto receno. A do sada nije imao vecu platu, to je od pre 5 min? Ajde da se ne zajebavamo: Ko proda Envera crnima za 150 000 evra je izdajica i nesposobnjakovic!

+1laki wrote:Ajde da se ne zajebavamo: Ko proda Envera crnima za 150 000 evra je izdajica i nesposobnjakovic!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- ФИРМА 1989
Pavlović nema nikakve veze sa transferom Vanjinim.
Za Alivodića, kada se već nekoliko stranica o njemu priča, morate znati da ima izlaznu klauzulu u ugovoru. Isto kao što je imao i Abubakar, samo što je Enverova cena 3,5x manja nego što je bila Abu-ova. To je, nažalost, nasleđe, ali i poražavajuće da ga niko ni po toj ceni nije do sada odveo negde.
Druga stvar je ta da njegova primanja iznose oko 10.000€ bruto mesečno, tu je negde i Laza otprilike.
To su činjenice, sve ostalo su špekulacije.
Za Alivodića, kada se već nekoliko stranica o njemu priča, morate znati da ima izlaznu klauzulu u ugovoru. Isto kao što je imao i Abubakar, samo što je Enverova cena 3,5x manja nego što je bila Abu-ova. To je, nažalost, nasleđe, ali i poražavajuće da ga niko ni po toj ceni nije do sada odveo negde.
Druga stvar je ta da njegova primanja iznose oko 10.000€ bruto mesečno, tu je negde i Laza otprilike.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
http://hotsport.rs/2014/06/23/vojvodina ... -partizan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je tacna to izlazna klauzula, koju partizan hoce i moze da plati, a ni jedan drugi klub na svetu do sada nije ni pokusao?
Koliko je tacna to izlazna klauzula, koju partizan hoce i moze da plati, a ni jedan drugi klub na svetu do sada nije ni pokusao?
ФИРМА 1989 wrote:Za Alivodića, kada se već nekoliko stranica o njemu priča, morate znati da ima izlaznu klauzulu u ugovoru. Isto kao što je imao i Abubakar, samo što je Enverova cena 3,5x manja nego što je bila Abu-ova. To je, nažalost, nasleđe, ali i poražavajuće da ga niko ni po toj ceni nije do sada odveo negde.
Samo da te ispravim, ova oba su činjenice.laki wrote:Ajde da se ne zajebavamo: Ko proda Envera crnima za 150 000 evra je izdajica i nesposobnjakovic!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Moje skromno misljenje je da je nasem klubu sada ubedljivo najvaznije da se stabilizuje i ekonomski i igracki,
najmanje je bitno gde ce Alivodic nastaviti karijeru u situaciji kada nam mac visi iznad glave,
te ne bismo trebali da se trosimo i delimo oko toga.
A posle, ako i kada ojacamo, naravno da treba spreciti odlazak nasih igraca u direktne konkurente.
najmanje je bitno gde ce Alivodic nastaviti karijeru u situaciji kada nam mac visi iznad glave,
te ne bismo trebali da se trosimo i delimo oko toga.
A posle, ako i kada ojacamo, naravno da treba spreciti odlazak nasih igraca u direktne konkurente.
- Toto Riina
Поштујем став навијача који не желе да играчи прелазе у редове близанаца, али то једино под условом да клуб послује у плусу на рачуну.
Како обезбедити око четврт милиона губитка за једног играча и једну сезону у којој је примарни циљ финансијска консолидација и афирмација младих играча? Како задржати играча ако има уговорену откупну клаузулу?
Увек пре бирам будућност клуба за који навијам од мржње према титовим близанцима!
Како обезбедити око четврт милиона губитка за једног играча и једну сезону у којој је примарни циљ финансијска консолидација и афирмација младих играча? Како задржати играча ако има уговорену откупну клаузулу?
Увек пре бирам будућност клуба за који навијам од мржње према титовим близанцима!
Pošto vidim da ove ,,pljušte''' činjenice, evo i ja ću pokušati da iznesem nekoliko(moje viđenje)
Nisu iznete ambicije kluba za ovu sezonu(koje god da su)?!..Konsolidacija kluba je na prvom mestu i ja se slažem potpuno, ali rad u sportskom sektoru ne sme da se zapostavi jer on jedini obezbeđuje pare FK. Dugovi postoje, i nisu mali za naše prilike,ali ne moraju se vratiti ovo leto po cenu da ne ostane nijedan ozbiljan igrač,jer to nije dobro za afirmaciju mladih igrača,što nam je prioritet(kako je rekao Mlađa Jovanić).99% klubova na svetu je dužno. Koliko sam ja upoznat sa raspoloženjem igrača,sledeći igrači nemaju želju da igraju u klubu koji apsolutno nema takmičarske ambicije(oni ih verovatno nisu ,,prepoznali'',kao ni ja): Politika pravljenja mladih igrača i prodaja istih nije od juče i nismo je mi izmilili i mora postojati neki sistematski način. Mi ako prodamo 4,5 najtalentovanijih igrača i ne uspemo da zadržimo 3,4 najiskusnija i proverena igrača,možemo jedino da se borimo za opstanak.Više nećemo imati supertalente u našim redovima kao što su Babić,braća Milinković-Savić,Gaćinović...Nemojte zaboraviti da su već iz te generacije otišli Meleg i Kosović...Ne treba gajiti ulizije da će sledeća generacija dati isto toliko igrača...Igrači se ne prave tako lako,a još teže prodaju. Moraš im obezbediti dobar ambijent u klubu,relativno redovna primanja i moraš im obezbediti određeni kvalitet igre,kako bi se razvijali.Sledeći prelazni rok neće ,,doneti'' neke specijalne prodaje,iz prostog razloga što je ova količina kvalitetnih igrača trebala da potraje bar 2,3 godine i uz kvalitetne igrače i ljude(što jesu Alivodić,Pekarić,Žakula,Veselinović,Puškarić,Đurić) i par igrača koji imaju 2,3 sezone u prvoj ligi(Radoja,Poletanović),, opet afirmišeš nove jako mlade igrače. Jedno pitanje,ako nemamo nikakve takmičarske ambicije i odu svi igrači šta mi očekujemo od sledećih prelaznih rokova?...Očekujemo da Asani,Ilić,Spremo,Zličić,Pankov,Luković,Grgić,Stamenić,Petrović,Ivanić,Nastić,Kordić postanu traženi igrači samo na osnovu talenta.Da podsetim,najtalentovaniji igrači iz te generacije su uglavnom već napustili klub ili će ga napustiti ovo leto.Ponavljam,ako planiraš da konsoliduješ klub na bazi rada u sportskom sektoru(pravljenje i prodaja mladih igrača) ,moraš ulagati u isti.Fudbal je muljanje svuda u svetu a naročito u Srbiji. U klubu mora biti ljudi kojima igrači veruju,koji će lobirati za pozive za kadetsku,omladinsku i mladu reprezentaciju(to najviše dižu cenu) i braniti klupske interese od jakih ljudi u FSS i drugih klubova. Zar se samo meni čini da je bilo nemoguće prodati 3,4 igrača,vratiti jedan deo dugova,zadržati ostatak igrača i obezbediti plate za bar polusezonu.Odlazak braće Milinović-Savić,Babića,Gaćinovića i Radoje eventualno bi bilo moguće bar malo nadomestiti,ali ako odu sa njima i Poletanović,Pekarić,Alivodić,Veselinović,Živković biće pravo čudo ako ostanemo u ligi.I šta onda sledeći prelazni rok?..Koji su to po vama igrači koji će ubzo biti potpuno afirmisani?...Šta ćeš onda imati od domaćinskog poslovanja i konsolidacije?...Sve što ljudi pišu ovde na forumu,po meni ima smisla,ali ne treba ići u krajnost,jer ako se to obije o glavu,jako će nas zaboleti....Moraju se definisati ambicije i onda ponašati u skladu sa tim,ako je to borba za opstanak ove godine,prihvatam ali da se zna ka čemu to vodi.
Nisu iznete ambicije kluba za ovu sezonu(koje god da su)?!..Konsolidacija kluba je na prvom mestu i ja se slažem potpuno, ali rad u sportskom sektoru ne sme da se zapostavi jer on jedini obezbeđuje pare FK. Dugovi postoje, i nisu mali za naše prilike,ali ne moraju se vratiti ovo leto po cenu da ne ostane nijedan ozbiljan igrač,jer to nije dobro za afirmaciju mladih igrača,što nam je prioritet(kako je rekao Mlađa Jovanić).99% klubova na svetu je dužno. Koliko sam ja upoznat sa raspoloženjem igrača,sledeći igrači nemaju želju da igraju u klubu koji apsolutno nema takmičarske ambicije(oni ih verovatno nisu ,,prepoznali'',kao ni ja): Politika pravljenja mladih igrača i prodaja istih nije od juče i nismo je mi izmilili i mora postojati neki sistematski način. Mi ako prodamo 4,5 najtalentovanijih igrača i ne uspemo da zadržimo 3,4 najiskusnija i proverena igrača,možemo jedino da se borimo za opstanak.Više nećemo imati supertalente u našim redovima kao što su Babić,braća Milinković-Savić,Gaćinović...Nemojte zaboraviti da su već iz te generacije otišli Meleg i Kosović...Ne treba gajiti ulizije da će sledeća generacija dati isto toliko igrača...Igrači se ne prave tako lako,a još teže prodaju. Moraš im obezbediti dobar ambijent u klubu,relativno redovna primanja i moraš im obezbediti određeni kvalitet igre,kako bi se razvijali.Sledeći prelazni rok neće ,,doneti'' neke specijalne prodaje,iz prostog razloga što je ova količina kvalitetnih igrača trebala da potraje bar 2,3 godine i uz kvalitetne igrače i ljude(što jesu Alivodić,Pekarić,Žakula,Veselinović,Puškarić,Đurić) i par igrača koji imaju 2,3 sezone u prvoj ligi(Radoja,Poletanović),, opet afirmišeš nove jako mlade igrače. Jedno pitanje,ako nemamo nikakve takmičarske ambicije i odu svi igrači šta mi očekujemo od sledećih prelaznih rokova?...Očekujemo da Asani,Ilić,Spremo,Zličić,Pankov,Luković,Grgić,Stamenić,Petrović,Ivanić,Nastić,Kordić postanu traženi igrači samo na osnovu talenta.Da podsetim,najtalentovaniji igrači iz te generacije su uglavnom već napustili klub ili će ga napustiti ovo leto.Ponavljam,ako planiraš da konsoliduješ klub na bazi rada u sportskom sektoru(pravljenje i prodaja mladih igrača) ,moraš ulagati u isti.Fudbal je muljanje svuda u svetu a naročito u Srbiji. U klubu mora biti ljudi kojima igrači veruju,koji će lobirati za pozive za kadetsku,omladinsku i mladu reprezentaciju(to najviše dižu cenu) i braniti klupske interese od jakih ljudi u FSS i drugih klubova. Zar se samo meni čini da je bilo nemoguće prodati 3,4 igrača,vratiti jedan deo dugova,zadržati ostatak igrača i obezbediti plate za bar polusezonu.Odlazak braće Milinović-Savić,Babića,Gaćinovića i Radoje eventualno bi bilo moguće bar malo nadomestiti,ali ako odu sa njima i Poletanović,Pekarić,Alivodić,Veselinović,Živković biće pravo čudo ako ostanemo u ligi.I šta onda sledeći prelazni rok?..Koji su to po vama igrači koji će ubzo biti potpuno afirmisani?...Šta ćeš onda imati od domaćinskog poslovanja i konsolidacije?...Sve što ljudi pišu ovde na forumu,po meni ima smisla,ali ne treba ići u krajnost,jer ako se to obije o glavu,jako će nas zaboleti....Moraju se definisati ambicije i onda ponašati u skladu sa tim,ako je to borba za opstanak ove godine,prihvatam ali da se zna ka čemu to vodi.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''