Liga Evrope - sezona 2014/15
Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina 4:0
Sramota bi bila da izgubimo 4:0 i u četvrtom kolu pretkvalifikacija od bilo koga, a ne od tima za koji ja, iskreno, nisam čuo do tog (ispostavilo se) nesrećnog žreba u Nionu (doduše, klađu nešto ne rabim previše, a pogotovo slovačku ligu). Da sam na mestu uprave, danas bi obavio razgovor sa svim igračima koji su juče izašli na teren i obrukali klub. Svima bi dao odrešene ruke/noge, da se izjasne, pa ko nema čvrstu volju da na stogodišnjicu kluba da 100% svojih mogućnosti u svakoj (podvlačim: svakoj) utakmici do kraja sezone, dati mu papire i u materinu, kuš kod Pavlovića kome su potpisivali pisma podrške (voljno ili nevoljno, boli me k***c - potpisali su). Pa ako ih ostane troje u klubu, barem znamo na čemu smo, ostalo popuniti kadetima i omladincima. Pitao bih struku (ha ha, struku) dokle ćemo da trpimo Veselinovića? Evo uzmite najboljeg strelca sa Firminog turnira, dajte mu polusezonu i ja garantujem da će dati barem ta četiri gola sa koliko nas je Laza obradovao protekle polusezone. Živkovića bi okrenuo prema zidu, a iza njega stavio deset najvećih marvana sa Severa, Istoka i Zapada, da mu lupaju "zuke" dok ne ispovraća taj seljački bahati gen koji je odgovoran za "zarađivanje" crvenog kartona. Da je to kojim slučajem i uradio u svom bivšem klubu, već koliko sutra bi se izvinjavao po svim medijima, jer zna da bi mu u suprotnom neko već tog istog dana u kafiću u centru Beograda smrskao čelo onom pepeljarom od kile i po. Ali kod nas to može da prođe, prošlo je i sa Mrđom, i sa Mijatovićem, i sa Supićem, i sa svakim drugim poluretardom koga smo morali da trpimo jer se neko od struke (ha ha, struke) igrao menadžera i našao budalu preko koje će da se ugradi ili učini uslugu prijatelju ili rođi koji je zamolio "da obrati pažnju na onog njegovog malog". Bio sam spreman na to da možda nećemo dugo preživeti u Evropi, ali ne da će da nam namaže grb govnima slovački vicešampion, kome ne šutnemo u okvir gola za 90 minuta?! Šta je problem, osvajači kupa, ne igra vam se za svoj grad, za svoju državu, za svoje visoke plate koje ćete svakako naplatiti? Zaboravili ste brzo i Boškova i Brzića, ili vam nikada ništa nisu ni značili, u klubu kroz koji samo prolazite dok ne naleti nešto bolje? Hipsteri mali nagelirani...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Jedino logicno, normalno, ispravno resenje predstavlja dovodjenje Djumija za tim menadzera FKV! Covek ima znanje, fantasticne skautske sposobnosti, uvid u mlade selekcije Srbije, ambiciju i zelju da radi u svojoj Vosi!
- Toto Riina
Кукавичка тактика, кукавичко понашање после утакмице.Novosti wrote:Trener Vojvodine nije izašao pred novinare
Ekipa Trenčina nas nije iznenadila. Mi smo odigrali slabije nego što umemo. Pokušaćemo bolje u revanšu u Novom Sadu - poručio je analitičar Novosađana Milan Rastavac
Na konferenciji za novinare posle utakmice u kojoj je predstavnik Slovačke, Trenčin, inače vicešampion te zemlje, deklasirao Vojvodinu (4:0), osvajača Kupa Srbije, umesto trenera Novosađana Zorana Marića, pred izveštače je izašao analitičar ekipe, Milan Rastavac.
On je naglasio da su Novosađani znali odakle je pretila opasnost po njihov gol, ali i da nisu uspeli da spreče.
- Ekipa Trenčina nas nije iznenadila. Mi smo odigrali slabije nego što umemo. Pokušaćemo bolje u revanšu u Novom Sadu - poručio je Rastavac.
Strateg Trenčina, Ivan Vrabec je istakao da je njegov tim imao mogo prilika, i osam šuteva na gol od kojih je iskoristio 50 odsto.
- Moji igrači su pokazali snagu, moć i kvalitet. Zadovoljan sam igrom naročito u drugom poluvremenu kada smo postigli tri pogotka - rekao je Vrabec.
-
Nevezano za rezultat, mislim da bi Džimi morao biti kažnjen zbog neizlaska pred novinare.
Potencijalni protivnici u trecem kolu
Group 2
1 FK Budućnost Podgorica (MNE)/AC Omonia (CYP)
2 Torino FC (ITA)
3 Hull City AFC (ENG)
4 JK Nõmme Kalju (EST)/KKS Lech Poznań (POL)
5 Molde FK (NOR)/ND Gorica (SVN)
6 PSV Eindhoven (NED)
7 KF Laçi (ALB)/FC Zorya Luhansk (UKR)
8 Motherwell FC (SCO)/Stjarnan (ISL)
9 FK Metalurg Skopje (MKD)/FK Željezničar (BIH)
10 IF Brommapojkarna (SWE)/Crusaders FC (NIR)
11 FK AS Trenčín (SVK)/FK Vojvodina (SRB)
12 PFC Botev Plovdiv (BUL)/SKN St Pölten (AUT)

Group 2
1 FK Budućnost Podgorica (MNE)/AC Omonia (CYP)
2 Torino FC (ITA)
3 Hull City AFC (ENG)
4 JK Nõmme Kalju (EST)/KKS Lech Poznań (POL)
5 Molde FK (NOR)/ND Gorica (SVN)
6 PSV Eindhoven (NED)
7 KF Laçi (ALB)/FC Zorya Luhansk (UKR)
8 Motherwell FC (SCO)/Stjarnan (ISL)
9 FK Metalurg Skopje (MKD)/FK Željezničar (BIH)
10 IF Brommapojkarna (SWE)/Crusaders FC (NIR)
11 FK AS Trenčín (SVK)/FK Vojvodina (SRB)
12 PFC Botev Plovdiv (BUL)/SKN St Pölten (AUT)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Schteph_F89
A koliko sam primetio dizajn dresa nam je i dalje vrhunsko mastovit sa puno detalja, ono nalepljeno providno VW prosto mami uzdahe...
Ako se desi čudo dočekujemo Hull city 

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Kad prodjemo Slovake idemo u Englesku
A sad ozbiljan da budem steta sto ispadamo Hull bi bio protivnik po meri za trece kolo

- gospodinFKV
HULL CITY 
Procitah sad negde da je tekma u Nemackoj bila skinuta s liste u kladionicama
Mozda mozemo da se nadamo petardi u Novom Sadu 

Procitah sad negde da je tekma u Nemackoj bila skinuta s liste u kladionicama

Cetiri smo i Bastiji dali, znaci Trencinu mozemo lagano 5.
Cetiri faula, jeste li vi hipsteri ili zene?
Bravo momci, to je fudbal.

Cetiri faula, jeste li vi hipsteri ili zene?
Bravo momci, to je fudbal.
0.0625
U NS 6:1 (7+), poluvreme 0:1 (iz 2 u 1)
Kladionica
Kladionica

UH!
Hocu Hal da gledam na Karadjordju za rodjendan 
U suprotnom svi na njivu i oranje

U suprotnom svi na njivu i oranje

UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Pa ladno bismo igrali protiv Engleza, ne mogu da verujem... 

Kad prodjemo Trencin, obavezno kupiti onog malog Nigerijca da pojacamo napad!
Bice tesko - bice 4 0 pa na penale dalje!! Zao mi samo sto idem visom silom bas za koji dan na more pa necu prisustvovati tom spektaklu. Ali za Hull se vracam na vreme!

Bice tesko - bice 4 0 pa na penale dalje!! Zao mi samo sto idem visom silom bas za koji dan na more pa necu prisustvovati tom spektaklu. Ali za Hull se vracam na vreme!

Kada se realno sagleda kakva je bila priprema same utakmice i sve okolnosti koje su joj predhodile u zadnjih 7 dana mislim da smo dobro i prošli. Najmanji krivci su igrači. Prebacujući odgovornost na igrače neko opasno spinuje i pokriva prave krivce.