Mislim da trenira sa Proleterom (ako sam dobro čuo)?!ДушанСП wrote:Шта је са Бобом Новаковићем?
Transferi
Re: Transferi
Pa tu je sada mega pojacanje Makaric, zar sumnjate u Mariceve procene??Grba_NS wrote:Mislim da trenira sa Proleterom (ako sam dobro čuo)?!ДушанСП wrote:Шта је са Бобом Новаковићем?
Ja se ne secam da smo imali ovako nesposobnu kombinaciju zaduzenu za selekciju igraca od sadasnjih trenera i sportskog direktora!
Jasmin Mešanović za kojeg je postojala ponuda iz Vojvodine(po rečima njegovog menadžera) je pre par dana potpisao amaterski ugovor sa Osijekom. Menadžer reče da nisu mogli da čekaju razrešenje situacije sa našom zabranom registrovanja igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zbog cega mi imamo zabranu registrovanja igraca?Rabba wrote:Jasmin Mešanović za kojeg je postojala ponuda iz Vojvodine(po rečima njegovog menadžera) je pre par dana potpisao amaterski ugovor sa Osijekom. Menadžer reče da nisu mogli da čekaju razrešenje situacije sa našom zabranom registrovanja igrača.
Verovatno zbog čega i 3/4 lige ima...MiSmoFKV! wrote:Zbog cega mi imamo zabranu registrovanja igraca?Rabba wrote:Jasmin Mešanović za kojeg je postojala ponuda iz Vojvodine(po rečima njegovog menadžera) je pre par dana potpisao amaterski ugovor sa Osijekom. Menadžer reče da nisu mogli da čekaju razrešenje situacije sa našom zabranom registrovanja igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mislim da ne bi trebalo praktikovati vracanje starih igraca. U ligi gde je kvalitet toliko nizak odlucuje voljni efekat I fizicka sprema. A bas voljni efekat I fizicka sprema bi trebali biti veci kod mladih igraca koji prvi put dolaze u Vosu nego kod igraca cije su karijere u silaznoj putanji. Izuzetak u svemu ovome moze biti eventualno neko ko zeli da zavrski karijeru u NS I spreman je da odigra 2-3 lagane sezone. A ne neko ko ce doci na 6 meseci I pobeci u Madjarsku ili Kipar na prvu ponudu.Matador wrote:Gojko Kacar i Vlada Buac su jedina dva igraca za koje mogu da tvrdim da su na svakoj tekmi davali svoj maksimum. Za njih vrata Starog kluba moraju uvek biti otvorena.
Ideja je odlicna, samo je pitanje da li bi Buki bio voljan da se vrati? Kada je klub bio u boljoj finansijskoj situaciji Buki je bio zrtva menadzerskih igraca zbog kojih su ga treneri gurali na beka i na klupu.Dejan wrote:Mozda bi trebalo razmisliti o vracanju Vladimira Buaca. Trenutno je bez kluba...
Buki je sada u najboljim igrackim godinama (29), i bio bi od ogromne pomoci. Znamo kakva je licnost i profesionalac, mislim da je spreman i bez viska kilograma. Sa svojim ljudskim i igrackim kvalitetima bio bi lider na terenu a posebno van njega. Buki je bio pravi primer kako igrac treba da postuje klub u kom igra. Medjutim, to se nije cenilo. Uprava, strucni stab pa cak i treneri mladjih kategorija vise su titrali jajca nedodirljivim i bahatim klincima iz nase omladinske skole koji javno podrzavaju blizance nego sto su cenjeni Bukijevi kvaliteti.
Nova uprava nova sansa da Vojvodina vrati identitet, sa Bukijem kao liderom bio bi pun pogodak.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
- Toto Riina
Буки Сланинар до коске. Упутити му извињење због агентских играча и вратити га.
Postoji sansa da se vrati ali naravno da mu je primarna opcija i dalje inostranstvo tako da je jos uvek neizvesno.
Come on you Reds!
Jako bi voleo i Buaca i Bobu da vidim u danasnjoj Vojvodini. U tom slucaju bi imali dva odlicna motora u ekipi.
0.0625
Samo daj sto vise Slaninaira u ekipi i u strucnom stabu, a i u upravi... To je najbrzi put do propasti! Koga briga za (ne)kvalitet, bitno da su Slaninari!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
A po cemu su manje kvalitetni od ostalih? Napisao za njih jer su to igraci koji su bez ugovora, dakle sa kojima postoji kakva-takva mogucnost da se sklope ugovori u trenutnoj situaciji. Ma i ja sam budala mogao sam napisati Boni Wilfreda da zelim da vidim. Naravno da je dobro da ima sto vise Slaninara. Svuda.
0.0625
Ja se iskreno nadam da ce Novakovic i Buac doci u Vosu, njih dvojica bi i u normalnoj situaciji bili odlcina pojacanja, a ne u ovoj u kojoj ni ne dovodimo neka druga.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Italijani" onclick="window.open(this.href);return false; kazu da Celzi zeli Babica
Још једна феноменално написана вест из пера великих доајена спортског новинарства.... Челзи тражи тамо неког Бабића, а Фиорентина талентованог Луку Јовића који је дао гол после само 5 минута игре и декласирао Војводину....srkins wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Italijani kazu da Celzi zeli Babica

Овим текстовима их буквално све гурају у иностранство, а да притом нису везали ни једну полусезону за свој матични клуб

ПС: Да не говорим о томе да су ставили Попарину слику

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;