Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Makar da ga zadrze do kraja avgusta...
srkins

Post by srkins »

Radoji srecno u Spaniji igrace protiv najboljih igraca sveta,a nama ce biti jako tesko bez njega,nadam se da uprava ima nekog u vidu kao zamenu,ono sto mi imamo bukvalno moze da krpi tu poziciju ,jedino ako imamo nek klinca u OS za kojeg ne znam. U prvom timu moze to igrati Popara ,Tumbasevic i Puskaric(on moze sve :D ) ali nije to ni blizu Radoje
Junior

Post by Junior »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... 00000-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Najpre je bila ponuđena suma od 620.000 evra, što smo odbili. Međutim, nova ponuda po kojoj bi na račun trebalo da nam odmah „legne“ 450.000 evra, a druga polovina iz dva dela u naredne dve godine, jednostavno nije mogla da se odbije. Pogotovo kada se zna da nam sleduje i 30 odsto od budućeg transfera Radoje.
Mislim da ga nismo smeli pustiti za ovu sumu, vredi on daleko više. Jasno je da je neminovnost prodaja igrača, ali bez Radoje će se naša igra značajno promeniti. Uz očekivanu prodaju Babića i Gaćinovića (bez kojih bi naša igra i dalje ličila na nešto) pokrili bismo verovatno preko 90% duga, tako da prodaja Radoje i nije baš bila hitna...
laki

Post by laki »

Ne znam ko moze da zameni Radoju. Decko je zauzio da ga pustimo da ide ali zaista Tumba, Popara, Makaric... ne znam sta da kazem... Ja jedino Adjurua Podbarca vidim kao dobro resenje ali znam da ga necemo dovesti. Ovo sve ostalo je jako lose...
Image
srkins

Post by srkins »

Po transfermarktu Adjuru je slobodan igrac
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

E jbg... Misljenja sam da Radoja vredi mnogo vise, a da je za nas veoma veoma bitan, verovatno i najbitniji. I uz sve to sto je suma poprilicno mala, a procenat velik, mislim da je isplata morala sve i odma.... Nemanji sa srecom, neka dogura daleko!!!
Matador

Post by Matador »

Image
Nevernik

Post by Nevernik »

Precenjujete vrednosti nasih igraca.
Ocenjujete ih srcem ne zdravim razumom.

Dodajte tome da svaki kupac zna u kakvoj smo mi finansijskoj dubiozi i doci ce te do ovih prodajnih cena koje se vrte ovog leta.
Alex

Post by Alex »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Vojvod ... Selti.html" onclick="window.open(this.href);return false; Ode kapiten :( HVALA pre svega na odnosu prema dresu i grbu bio je pravi covek za tu poziciju!! a jbg nasa realnost je takva kakva je, vec je dosta puta receno ali zao mi je da je normalna drzava i da nismo na putu da rasprodamo genereciju ko zna sta bi bilo!!!
U svakom slucaju :thankyou:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako kompletira transfer, nema šta drugo da se kaže osim hvala majstore.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Barem da je otišao posle meča sa ciganima. Radoja sigurno vredi više, ali je dečko igrao u timu koji je završio četvrti u ovoj presmešnoj ligi i timu koji popija 4 komada u Slovačkoj. Koga ćemo tako prodati za milionske sume?
Io odio Belgrado
Stexman

Post by Stexman »

I dalje sam misljenja da rasprodajom necemo resiti probleme. Vraticemo te fiktivne dugove i upasti u jos vece probleme. Ostacemo bez igraca i bez para. Novi klinci nisu ni blizu ovima, a za pojacanja nemamo love!

Trebali smo se grbaviti uz cigane(ako njih ne diraju nece smeti ni nas) uzeti tu titulu i onda dici lovu za klince. Ovako... Strah me krajnjeg rezultata.

Radoji u svakom slucaju zelim srecu u novom klubu!
Salvador

Post by Salvador »

Svaka cast Radoji, igrao je odlicne partije za nas i bio dostojan kapitenske trake, zelim mu srecu u daljoj karijeri.

Sa druge strane, po meni je najbolje resenje da Puskaric sa desnog beka predje na njegovo mesto, a Zivkovic se vrati na svoju prirodnu poziciju. Inace moj utisak je da je Puskaric razbio na poslednje dve utakmice, ali je trosenje drzati ga na desnom beku jer u veznom redu mislim da ipak moze vise.
Takodje cini mi se da ako zavrsimo sa ovim igrackim fondom, i dalje smo dosta jaki i popunjeni na svakoj poziciji.
ssnigd

Post by ssnigd »

Kao sto rekoh jedini nenadoknadiv igrac u manevru.
SRECNO MOMCE :!: :!: :!:

PS. Matador, ko su ona gospoda iz Uniteda?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Velika steta, a malom Radoji veliko hvala za igre i odnos prema crveno belom dresu!!!

p.s. Zamisljam Mamica i njegovu reakciju na ponudu za ovakvog bisera. Bilo bi "Bez 5 miliona necu ni da pricam". A onda bi ga uvaljao za 2-2,5 :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply