Robi_D_Slanna wrote:Čak je i Laza postao neobično koristan

Laza je samo u 10min drugog poluvremena izgubio svaki duel u kojem se nasao, a bilo ih je 6-7, posle sam prestao da brojim. Prosto mi je nepojmljivo da igrac bas tooooliko varira od utakmice do utakmice. Danas je bio uzasan. Stalno isto izvlacenje na krilo, stalno isti dribling u stranu, stalno hoce da prodje kroz dvojicu, kada nema ni snagu i tehniku da to uradi. Udje u kazneni, i umesto da raspali po lopti, da odnese i Rajkovica i gol do severa, on pusti da ga igrac stigne i cistu loptu uzme. Vec sam se navikao da spustim kriterijume do krajnjih granica kad njega vidim na terenu, ali ovo veceras je bilo ispod svakog kriterijuma...
Danas nema sta da se zalimo ni na sudije, nije bilo nekih skandaloznih odluka, a na perfidno sudjenje, ako se do sad nismo navikli, onda stvarno. Ko je ocekivao da nam protiv musavih sviraju onakve penale, taj je pao s Marsa, ali i na to su svi oni trebali biti pripremljeni. Situacija nije idealna, daleko je od idealne, ali ako hoces da se boris za titulu ovde, onda treba biti spreman za takve stvari. Najlakse je odustati i igrati 'bez pritiska', iz ovog ili onog razloga...to su najobicniji izgovori...
Igrali smo kao pi*ke u zavrsnici i apsolutno smo zasluzili da izgubimo, no, i na to smo vec navikli - nedostatak mu*a onda kada je to potrebno. Lako je razvaliti cigane kad se igra na kraju jesenjeg dela/sezone, kada igramo bez nekog rezultatskog pritiska, jer vec zaostajemo 10 bodova za njima. Lako je razvaliti grobare na jesen, kad su osamuceni od Evrope i par jesenjih kikseva, ili na prolece kad takodje igramo samo za cast.
AJDE BRE JEDNOM ODIGRAJTE S MU*IMA KADA NAM JE TO REZULTATSKI BITNO