3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Ko pobeđuje u subotu?

Voša
51
84%
Niko
8
13%
zvezda
2
3%

Total votes: 61

gospodinFKV

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda, subota 20:30h

Post by gospodinFKV »

Robi_D_Slanna wrote:Čak je i Laza postao neobično koristan
:huh:

Laza je samo u 10min drugog poluvremena izgubio svaki duel u kojem se nasao, a bilo ih je 6-7, posle sam prestao da brojim. Prosto mi je nepojmljivo da igrac bas tooooliko varira od utakmice do utakmice. Danas je bio uzasan. Stalno isto izvlacenje na krilo, stalno isti dribling u stranu, stalno hoce da prodje kroz dvojicu, kada nema ni snagu i tehniku da to uradi. Udje u kazneni, i umesto da raspali po lopti, da odnese i Rajkovica i gol do severa, on pusti da ga igrac stigne i cistu loptu uzme. Vec sam se navikao da spustim kriterijume do krajnjih granica kad njega vidim na terenu, ali ovo veceras je bilo ispod svakog kriterijuma...

Danas nema sta da se zalimo ni na sudije, nije bilo nekih skandaloznih odluka, a na perfidno sudjenje, ako se do sad nismo navikli, onda stvarno. Ko je ocekivao da nam protiv musavih sviraju onakve penale, taj je pao s Marsa, ali i na to su svi oni trebali biti pripremljeni. Situacija nije idealna, daleko je od idealne, ali ako hoces da se boris za titulu ovde, onda treba biti spreman za takve stvari. Najlakse je odustati i igrati 'bez pritiska', iz ovog ili onog razloga...to su najobicniji izgovori...

Igrali smo kao pi*ke u zavrsnici i apsolutno smo zasluzili da izgubimo, no, i na to smo vec navikli - nedostatak mu*a onda kada je to potrebno. Lako je razvaliti cigane kad se igra na kraju jesenjeg dela/sezone, kada igramo bez nekog rezultatskog pritiska, jer vec zaostajemo 10 bodova za njima. Lako je razvaliti grobare na jesen, kad su osamuceni od Evrope i par jesenjih kikseva, ili na prolece kad takodje igramo samo za cast.

AJDE BRE JEDNOM ODIGRAJTE S MU*IMA KADA NAM JE TO REZULTATSKI BITNO :evil:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Na zapadu je bilo ciganije koja je sa kartama za istok moljakala i ulazila sat vremena pre, jer im se nije kisnulo. Milina.
Naši izvise za karte, a cigani se šire gde hoće, neki moroni provociraju na severozapadu a acabi gledaju kao izgubljena telad šta se dešava. Dobro pa nisu pohapsili nas provokatore zato što ne navijamo za svetskog šampiona. Sudija prvo stidljivo, a posle sve smelije nas potkradao.

Ali sve ovo nekako već spada u standardni mazohizam u slaninarskom životu i sve se to da izgurati, pa čak i trenerske bravure, ulaske svežih igrača 3 minuta pre kraja, igranje Makarića, naša brljavljenja pred golom...ali da svaki j***eni fizički duel, svaka lopta završi u ciganskim nogama? Ne znam jel su svi od svile, ili Radoja toliko fali, ili kramponi nisu bili adekvatni...ali znam da ste mi živce pokidali. Izgubili smo od smešnog tima, evrogolom lika koji nije ovako nikad (i neće opet nikad) dati gol, sa Milijašem koji nije istrčao kilometar danas, i opet se stiče utisak da naši ne bi dali gol da se igralo još 90 minuta.
Io odio Belgrado
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Da budemo realni popisali su se po nama u sred naseg grada.Jebes sudjenje ni ranije nije bilo bolje al ni nama niko nije branio da igramo presing na ivici faula 90min.Imali smo jednu sansu za celu tekmu. Igrali smo ko pickice bez agresivnosti u duelima ko u period pre bate kad smo se radovali da ne primimo petardu, ovakve tekme se igraju na noz i samo tako mogu da se dobiju, bas ko sto je ciganija igrala danas i mi par godina unazad. Nema Radoje i to je velika rupa a Gobeljic preskup za 70 000 eura. Vidim da orkestrirano pljujete Veselinovica, kako vas vise nije sramota da sav neuspeh svaljujete na jednog coveka, nekad to bio Supa, Brana,svi treneri .... Ovaj , onaj. Pa Veselinovic i Alivodic su se 100 puta vratili po loptu na centar i krenuli da organizuju napad, pa valjda treba neko da radi za njih, da im pomogne, da se ubaci, napravi visak, organizuje. Na sredini se dobijaju tekme i tu smo podbacili, Poletanovic se tu borio i uspevao da dobije neki duel, dok Ivanic i Makaric su vise nego smesni, nemaju kvalitet za ozbiljna dela i ekipe.
Milan

Post by Milan »

trelos gia fcv wrote:Niko ne spominje tribine gde smo oduvani!
Kakva bre domaća tribina... :oops:
Na žalost vraćamo se u period 1999-2004 (od prilike) kada je ovaj grad bio svačiji, samo ne naš...
E, a da se razumemo - za to nije kriva ni uprava ni politika ni položaj zvezda u vasioni...
Za to smo krivi MI!

Sta se cudis? Obzirom kako nam je klub vodjen u zadnjih 25 godina, ovo danas je vrhunska brojka navijaca Vojvodine! Kako stoje stvari, nekog pomaka nece ni biti. Samo jos budale i idioti stoje u redu da im sopstvena uprava pisa po glavi. Alo bre, ljudi sa sezonskim kartama nisu mogli da udju na sopstveni stadion!!! I ko ce da odgovara? He he... Eventualno ce izdati neko saopstenje, i to zato sto mi ovde mitingujemo. A mozda i nece, samo da pokazu kako ih boli k***c...

Sto se utakmice tice, ja stvarno ne mogu da verujem da mi mozemo da izgubimo od ovako raspale ekipe. Ne znaju ni oni kako su nas dobili. Najgore od svega je sto smo mi za njih stvarno Barsa, ali sta to vredi kada smo nesposobni. Lazo sine, mozes biti jos 100 puta Slaninar, ali uzmi lepo tu loptu i nosi je u Sajkas da se igras sa njom ispred kuce, kad vec ne znas/neces/ne zelis da je dodas nekom od saigraca...

Sta tek reci za genija od trenera?! Kontam da su mu cigani platili da napravi dvostruku izmenu na dva minuta pred kraj. Cudi me samo da nije izvodio jednog po jednog... :roll: Koji si ti pacer Dzimi!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Тај исти судија је нама свирао онај крајње сумњив пенал такође против мусавих у задњем колу претпрошле сезоне,кад је Абу маестрално пао у шеснаестерцу,а затим исти и претворио у :) гол и наше вођство од 1-0...
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Prvo sudiski kriterium nije bio ujednacen. Mnogo vise se navlacilo na njih. A i sudija je pustao tzv. duel igru sto je mnogo vise odgovaralo njima. Mislim da je bio penal nad Babicem. Sve to ne opravdava nasu impotentnost u napadu jer nismo imali skoro nijednu sansu za ceo mec. Sto se tice tribina ponavlja se stara prica. Na stadionu vise cigana, sve im se dozvoljava, sire se kao da su na njihovoj cmarakani... Ali sve to je deo naseg stila zivot. Idemo dalje. Moramo znacajno poboljsati igru.
P.S.Zna li neko sta se desilo na zapadu?
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
slanina

Post by slanina »

Forza Voša wrote:1. Izgubili smo svaki duel (fizicki) na ovoj utakmici.
2. Veselinovic
3. Makaric

Ovako ja vidim danasnji poraz.

Sto se tice stvari van terena:

1. Ja sa sezonskom za istok nemogu da udjem na zapad jer je "pun". Isto vazi i za ljude koji su kupili kartu.
2. Zanima me ko je i koliko karata podelio raznim porucnicima, komandirima, ... kad oni te karte dele nekim svojima koji dodju da sa zapada gledaju svoje ljubimce u dresovima boje :shit:.
3. Koliki je kapacitet zapada i koliko se karata stampalo za tu tribinu.
4. Gde je obavestenje za navijavce sa propusnicama za istok (gde ce biti smesteni).
Sedeo sam ispre lože,prvo ne poznajem ni 10% tih ljudi ali zato je bilo mesta za mrtvog Ninkovića koji je još i počeo da provocira navijače Vojvodine i da vređa jel prethodno su se dovikivali pa su neki dobili packe pa kao sad on brani navijače i onda cigani tapšu evo ga heroj :pegla: .
Čitam ovde neki pišu suđenje bilo korektno,pa ono je za zatvor suđenje,njima ni jedan start na naše igrače so 80 minuta nijie sankcionisam kartonom a trebalo je bar 3-4,kontra faulove da ne komentarišem a penal nad Babićem što ga je srušio onaj ušljivi bradonja grčko rimskim stilom za sudiju i bg novinare nije ni postojao,pša ko je tu lud?
Cigana na zapadu u majicama delije koliko hoćeš ovde u centralnom delu zapada i sa leve strane ,istina nisu baš ustajali jel je tu bila ozbiljna ekipa :twisted:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
PlavaGardaBP

Post by PlavaGardaBP »

Neutralno misljenje je da nisu podbacili Novosadjani nego vasa uprava. Ako bi uzeli samo Novosadjane danas 70 % je bilo navijaca Vose ali naravno da ce oni biti vecina kad ih sa svih strana pristize, posebno su cigani brojni. Uprava da ima imalo pameti lepo bi njih smestila na jug, istok, zapad i sever tribine za Vojvodinase i dovidjenja. Novi Sad jeste Vosin grad ali zbog ovakvih stvari i nepromisljenosti uprave ljudi steknu drugaciji utisak. Vi ste bar uticajni zahtevajte to od uprave moraju vam izaci u susret bar za nesto, tako nesto ih ne kosta mnogo a navijaci bi znali da cene taj gest. Eto im prilike protiv crnog blizanca, njih taman nema toliko, jug ce im biti jos i velik.
Бачка је шампион била и опет ће бити она, идемо Паланчани у лигу шампиона!
Форум навијача и симпатизера Бачке http://fkbacka.forumsclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki

Post by Roki »

Prece biti da mi na ovoj tekmi nismo smeli da pobedimo petokraku,izlisno je pricati o igri koje nije bilo,jer u takvoj situaciji nije ni trebalo da je bude...sad smo preko noci zaboravili da igramo fudbal i srozali se na nivo nule,pa naravno da nismo,ono sto je ovde nedostajalo jesu muda,ne od strane igraca vec od onih koji vode klub...Sto se Dzimija tice i sa njim i bez njega rezultat ove tekme bio bi isti,da se ne lome kola na njemu,ako se vec nisu lomila protiv Trencina nemoraju ni sad...
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Prosto kao pasulj,mec smo izgubili zbog pohlepe.
Dodao bih i kukavičluka uprave, trenera i većine igrača.Ovako raspaloj zvezdi ne bi pomogao ni sudija, čak i da je svirao penal za njih, jer smo im mi trebali dati 5 komada, a oni nas pobedili ne znajući kako.
Uprava
Zašto Radoja nije mogao da odigra ovu utakmicu, pa onda ide u Španiju?Zašto je skup Gobeljić za 70.000E, a znalo se da ćemo prodati Radoju?
Zašto se prodaju duple ulaznice za Zapad?Zašto ljudi sa kupljenim kartama ne mogu da sede na svom numerisanom mestu?Ja sam imao 3 karte od utakmice sa OFK, ali nisam došao na utakmicu, jer sam očekivao ovu sramotu na tribinama i terenu, čim sam video kvote, jer nemoguće je da realno budu takve.
Teren
Mi smo izgubili svaki duel u napadu - namerno ili slučajno? Dupla izmena u 87 minutu (a gubimo utakmicu i lopte od samog početka meča) - namerno ili slučajno?
Zašto Poletanović izvodi kornere, kad ni 100 kornera za nas, ne predstavlja ama baš ništa, jer su to kadetske balonjare?
Zašto Puškarić ne može da izvede nijedan prekid (a dođe do mesta prekida i želi da ga izvede) i ima najizrađeniji šut i centaršut u ekipi?
Zašto Puškarića patimo na beku, kad nam takav igrač fali u veznom redu?
Zašto Makarić na terenu, kad je dečko izgubljen u vremenu i prostoru?Makarić ima fizičke predispozicije (ali ne i tehničke), međutim, čak ni te fizičke se ne primećuju na terenu, jer nije dobio nijedan duel (ni ofanzivni ni defanzivni).
Zašto Veselinoviću ne date jednu loptu, pa nek se zabavlja 90 minuta iza gola?
Vanja, onaj primljeni gol je za bravuroznu paradu koja vodi u Mančester, a ne loptu u našu mrežu.Izgleda da je još uvek Grof Žakula No1 (,,ti si prvi golman Žakula, Žakula...")
Da li je naša uzdanica Gaćinović igrao sinoć?
Po meni, prelaznu ocenu su zaslužili samo Babić, Pekarić, Nastić i Puškarić.Svi ostali su pali na jednom veoma lakom ispitu, a igrom sa samo 40% ekipe se ne može pobediti nijedan iole organizovan fudbalski tim (možda samo neki zonaš? ).
Trener
Bez pokrića nadmen i tvrdoglav.Džimi, kako te nije sramota i od kolege iz generacije, Braneta Novakovića (sa kojim si igrao i koji je bio bolji igrač od tebe), da mu uvodiš sina u 87 minutu, a Boba je bolji i borbeniji od pola naše ekipe?
Još jednom, glavni uzrok ovakog izgleda Voše su, kako su već napisali Voja i Boske, pohlepa i kukavičluk.Jako sam razočaran ,,novim" rukovodstvom, jer ne vidim razliku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins

Post by srkins »

Mozda se meni ucinilo,tesko je spram 5 minuta nekog proceniti ali rekao bi da Lukovic zasluzuje vecu minutazu. Vidi se da Radoja i Sergej fale,fali vodja u tom srednjem delu veznog reda,Makaric ,Poletanovic i Ivanic kilavi za to,Ivanic ima potencijal ali fali nesto,kod Poletanovica ne znam sve mi se cini da ce na kraju imati sudbinu Mitosevica . I da trener aman zaman covece imas solidnog desnog beka u timu a tebi igra to igrac koji bek nije,trudi se Puskaric ali bio bi puno korisniji na drugoj poziciji i da trenirajte malo te kornere i centarsuteve.
borrissey

Post by borrissey »

Nekoliko klasičnih slaninarskih šamara (Višekruna style) sam popio sinoć.
Šamar od igrača: kilavo i mlitavo od većine igrača. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a posebno Mijat i Ivanić, po meni. Makarić nije za prvi tim i tačka. Zar nije u finalu kupa bilo jasno kada je Puška pogodio Babića u glavu da on treba da izvodi SVE prekide? Ko o tome treba da odluči?
Šamar od struke: sve je već napisano, Živković na klupi, Puška igra beka, zakasnele izmene. Jednom rečju, struka 0 (nula).
Šamar od uprave: kao što sma rekao i pre, ulaznice za blizance treba da budu paprene (osim severa koji treba uvek da bude isti - 200 maks). 800 (zapad) i 600 (istok) minimum (ako ne i 1000, 700). Hoćete da gledate svog sveckog šampijona, izvolite platiti! Ne razumem kako vi to, genijalci iz marketinga, ne vidite? Kako je moguće da ne možete da skontate to, pa nije to nuklearna fizika, pogledajte bilo koji dobro organizovan klub. Napraviš dve, tri akcije, promovišeš klub, podeliš par poklona, prodaš sezonske karte i onda imaš bazu gledalaca, miran si za ove dve utakmice + imaš više gledacala na "malim" mečevima. Posetite osnovne škole sa igračima i podelite im par kompjutera, propusnica za mečeve (nek idu na jug), odigrajte prijateljsku utakmicu sa decom, dajte krv, uradite nešto za ovaj grad korisno majku mu jebem i napravite dobar PR. Tek tada će Novosađani (i oni koji su došli 90-tih), početi da prepoznaju Vošu kao svoj klub! Dokle mi ovde treba da trošimo svoje živce, besomučno udarajući po tastaturi, kada ljudi koji sede u upravnim kancelarijama kao da nemaju dva grama mozga. Šta su vam reference, gospodo draga, da biste se bavili marketingom? Ne mogu više, majke mi.
Šamar od Novosađana: gde ste vi svi? Ako nas ode 10000 na jebeno finale kupa u Bg, kako ne može da nas se skupi 5000 na ovakvom meču?
Last edited by borrissey on Sun Aug 24, 2014 10:17 am, edited 1 time in total.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Изгубићемо ми и од Јагодине у следећем колу,и онда се надам да ће то бити отказ тренеру.Боба је показао за само пет минута да му је место у првој постави.
One and only

Post by One and only »

Navikli smo na svakakve udarce, ali da navijaci sa sezonskim ulaznicama ne mogu da udju na mec voljenog kluba jer ste pustali smrdljive cigancine na zapad sa kartama za istok da ne bi kvasili svoju indoktriniranu lobanju po kisi, e to je prevrsilo svaku meru. Sta kog djavola mi imamo da pricamo o rezultatima i igri tima kada ljudi NE MOGU da udju na utakmicu sa kupljenom katrom i to sezonskom???? Sta je sledece? Gde je jedinstvo navijaca, solidarnost? Trazite od navijaca strpljenje, a ne pustate ih da gledaju utakmicu, trazite od navijaca strpljenje a u klubu i dalje sede *^^&^#*** capelja i ekipa.

Jedino pravo resenje za problem zapada je da ta tribina na utakmicama protiv bg sljama bude otvorena samo za navijace sa sezonskim ulaznicama, pa makar bila popunjenost 10%.
United of Vojvodina
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Moram da napisem koju da izbacim iz sebe ....
Najvise mi na k..ac ide Puskaric na beku ???? Pa jbt jer taj mali Zivkovic nije odigrao proslu sezonu bez greske...sta je zaboravio da igra fudbal od kada je Dzimi na klupi ? Puskaric treba da izvodi sve prekide i mora biti blize golu.Pa to ja kao navijac vidim zar je moguce da ga ovaj drzi na beku ???
Ja nisam stekao utisak da se momci nisu borili ? Ruku na srce teren je bio ocajan i mnogo duela je izgubljeno bas zbog toga.Sudija da li namerno ili nenamerno je dopustio grubu igru gde se ovi nasi klinci nisu snasli.Laza (nas najbolji igrac do utakmice sa Zvezdom) je mnogo petljao...pa sutni ga brate kad si u 16...centriraj kad napravis jedan dobar dribling (nemoj ici u drugi bez potrebe).
Veliki hendikep je odlazak Radoje i Sergeja to se ne moze nadoknaditi u blizoj buducnosti sigurno !
Sve u svemu nisam stekao utisak da su nas nadigrali.
Sto se tice NEulaska na zapadnu tribinu navijaca sa pretplatniim kartama to je SKANDAL NAD SKANDALIMA !!!
Ej pa to su navijaci Vojvodine sa kupljenim pretplatnim kartama znaci oni najverniji i njih nisu pustili da udju ??Ja ne verujem da bilo gde u svetu ovako nesto moze da se dogodi....bruka i sramota !!!
Image
Locked