3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Ko pobeđuje u subotu?

Voša
51
84%
Niko
8
13%
zvezda
2
3%

Total votes: 61

ssnigd

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda, subota 20:30h

Post by ssnigd »

Ja vise strpljenja nemam. Hoce li biti neke odgovornosti tamo kod vas u upravi. Covece bre, zapad je bio prekrcat, istok je bio prekrcat, koliko ste vi to karata pustili u prodaju??? Najbolje da nikakve vise marketinske akcije ne pravite, jer ne vredi. Sta vrede ove idiotske godisnje karte i mi idoti sto ih kupujemo svake godine. Kazu da samo budale prave iste greske dva puta, a mi smo ih napravili vec pedeseti put, pa kako da se nazovemo. I da, celavi pandur u civilu na severozapadu, a ovamo cigani opusteno preskacu ogradu na istoku i mlate onog nesretnika iz obezbedjenja i jos se pali baklja na jugozapadu, ej bre baklja na jugozapadu.
Od jedne raspale zvezde mi izgubimo. I nije nam kriv sudija, jer bolje sudjenje od ovoga necemo imati, krivi smo mi sto smo igrali kao ribetine prvih 20min kada su nam uterali gol a mogli su jos neki, jer nas nije bilo na terenu. Tek posle smo nesto pokusavali. Ako vec najavljujete da hocete pobedu, onda se tako i ponasajte na terenu a ne da se sklanjate i da ne mozete duel da dobijete. Tri dana da smo igrali ne bismo dali gol.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
laki

Post by laki »

Dzili, mentolcino: Makaric ni za svoju ukicu ne bi igrao a ne u prvoj postavi Vose. Puska na beku a na klupi Zile koji je dokazao da je fenomenalan na toj poziciji. Postali smo bezopasni po desnoj strani od kad si ti trener.

To sto su pustani ljudibsa kartama na istok na zapad... jebeni skandal! Ali moram dodati i to da se nadam da cemo se uskoro resiti tog novosadskog mentaliteta i da cemo doci na stadion 45min pre tekme pa biste onda svi usli...

Imam jos puno toga da napisem ali ne bi bilo kraja. Inace Pekara je doktor i ne treba ga kriviti kad jednom nesto pogresi, ali on je ispao kao kreten i njemu na dusu ide gol a ne Vanji.
Image
borrissey

Post by borrissey »

Lično nisam imao prevelika očekivanja u rezultatskom smislu, ali sam očekivao da ćemo kao Klub konačno da pokažemo zube. Nova uprava se sama predstavila kao slaninarska, koja će raditi u interesu kluba. Dočekani su kao oslobodioci. I šta smo videli na prvom derbiju? Jel se tako štiti klub i domaći navijači, Zoko & CO? Prodaju se duple karte ciganima za smešne pare da domaći navijači sa uredno kupljenim kartama (što sezonskim, što pojedinačnim) ne mogu da uđu na zapad? Ako je do novca, iste biste pare zaradili da ste odvalili zapad 1000 i istok 700, da vidiš da li bi bilo toliko ciganije. A našima ako je bilo skupo, mogli su na sever prema zapadu da sednu za 200 i mirna Bačka. A ovo što čitam da su puštani na zapad sa kartama za istok... :frown:

SRAM VAS BILO!
Milan

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Post by Milan »

Po netu vidim samo Kosanovu izjavu. Je l' to Dzimi pred novinare izlazi samo kad Vosa pobedi?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

1. Nedovoljna agresivnost ekipe u trenucima bez lopte (na protivničkoj polovini naročito). Radoja?
2. Loš odabir igrača u vezi (Makarić) koji nema tehničko-taktičke kvalitete za Vojvodinu, naročito u ovakvoj utakmici. Toga je i sam svestan, što se reflektuje na njegovo samopouzdanje, koje blokira i onemogućava ispoljavanje i onih (malobrojnih) kvaliteta koje poseduje. Radoja?
3.Ekipa je zbog ovog drugog razloga i agresivnosti protivničke ekipe bila prinuđena da igra direktnije nego inače, povremeno i preskačući igru, što je dovelo do nepovezanosti u igri i toga da nismo kontrolisali igru (što je trebalo da bude naš glavni atribut).
4.Kad igrate protiv tako agresivne ekipe, greške su neminovne. Tad, više nego ikad, potrebno je da golman ispolji sigurnost i tu sigurnost prenese na ekipu koja bi mogla bez grča od greške da igra protiv tako agresivne ekipe. Vanja sinoć nije bio siguran i nije ulivao sigurnost ekipi.
5.Trener je neznalica koja ne zna da pripremi i vodi utakmicu.

I zapažanje koje nema veze sa jučerašnjom utakmicom. Polako se bliže kraju zalihe talenata koji se mogu unovčiti. Novih nema u najavi. To je problem i razlog za brigu daleko veću od jučerašnjeg poraza!!!
slanina

Post by slanina »

Nigde ne mogu da nađem snimak očiglednog penala nad Babićem,slučajno sam video snimak kad sam se vraćao sa tekme na tv-u od kladionice i tu se vide kako ga obara jedan igrač zvezde grčko rimskim stilom,da li je slučajno ili namerno ne znam ali sumnjivo je,ima gomila izveštaja ali nigde ta situacija. :zandar:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
tulip

Post by tulip »

Pobedila je manje losija ekipa. Borbenosti i zalaganja nije manjkalo ni kod jednih, ni kod drugih, ali tehnicke povezanosti nije bilo.
U vremenu kad su obe ekipe u teskoj gabuli, mi smo ovim porazom samo dolili ulje na vatru i pokazali koliki smo luzeri.
VOLIM TE VOŠO LUDO
DAJ GOL!!!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Poraz na svim frontovima!Jos neko da kaze da sila resenje nije,itekako jeste(od ulaza do tribine).Upravo verujuci nasim ljudima,pa dal je moguce da se desava da cigani mogu da se ovako ponasajua nasi stoje napolju?I gospodin koji govori nasim ljudima da sednu,zapad,ako citas ovo,treba da te bude sramota sa toliko godina,ta majca we are the firm sto nosis,skini je bolje,jer moras da ukapiras da smo mi svi ovde zbog istog kluba.Porazeni smo,priznajemo idemo dalje,ko ima volje nek saziva sastanak svih navijaca istoka,zapada,severa,pricajte svi iznosite predloge,meni se juce smucilo sve.Ocaj.
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Utakmica juce je bila vrhunac bahatosti drzavnog projekta! Zasto navijaci Vose sa sezonskim nisu mogli uci na zapad a pustali su se cigani sa kartama za istok, da jadni ne bi kisli?? Zasto su 'navijaci' sa istoka usli u teren, istukli redare a drotovi samo gledaju?? A nas drze posle na stadionu i tretiraju kao stoku!! Sudjenje?? Beli medvedi zavide crvenim :shit: ! Sto se navijanja tice ja sam bio na sredini blize jugu gde je bukvalno jedan lik smirivao cigane (svaka mu cast)! Pored mene likovi iz Vukovara dosli, s druge strane neki iz pizdinaca... Nije ni cudo sto ih ima vise kad je njima mentalni sklop takav. Kod nas je tesko doci 15 min ranije... Tu nam niko nije kriv.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ivanic,Gacinovic,Makaric,Poletanovic.... suvise je to luksuza za ovu ekipu. Mislim da Vosa ne moze istrpeti vise od jednog (od ova 4 igraca) u timu,suvise su mekani,nezni,krhki....

Zivkovica na mesto Puske,Pusku na mesto Poletanovica,Tumba umesto Makarica kao zadnji osigurac,a eto Mijata pustiti da daje smek ekipi,kao sto je to nekada cinio Boza Djurkovic.

Inace,i dalje mislim da nemamo golmana koji bi odrzao ekipu u vrhu nase lige. U tri meca,covek od dva metra visine niti jednom da napusti liniju i pokupi centarsut :o A pritom,na samoj liniji refleksi nikakvi. ne znam,mozda gresim,ali.... protivnik cim predje centar ja strepim. Nije mi samo jasno,kako ce u Engleskoj braniti zakovan na crtu? :?

Rezultat kao rezultat manje mi je bitan,koliko su me igra i pristup razocarali. Ne mogu da verujem,da je svaki put veca zelja igraca Zvezde i Partizana za pobedom nego kod nasih igraca. To nikada necu shvatiti. Bilo kako bilo,napravismo im sinoc od Lazica,Kovacevica i Rakica igracine. Toliko dominacije u duelima nisam video jos od vremena kada su odbranu Zvezde nosili Djorovic i Njegus.
Image
pedjans

Post by pedjans »

Većina na ovom forumu kao da je zaboravila šta su pričali pre samo par meseci. U našoj ekipi ima nekoliko doslovno tinejdžera i nekoliko samo malo starijih igrača. Od mlađih je daleko najbolji Babić za koga mi se čini da će biti svetski igrač. Bila bi ludost prodati ga za tepsiju ribe, a upravo to će se dogoditi. Mislim da bi njega zaista za godinu ili malo više mogli da prodamo za najveće pare u istoriji kluba, kad bi za to ikoga bilo briga. Ostali mladji igrači su uglavnom nedorasli što se jasno videlo u duelima - ogromnu većinu duela smo izgubili. Svidelo se to nekom ili ne, naš ubedljivo najbolji igrač u prva tri kola je Laza, dao je dva gola i sam dobio meč u Lučanima i imao dve asistencije protiv OFK-a. Da nije bilo njega, i juče faktički ne bismo ni zapretili, s tim što su cigani taktički dobro postupili i zatvorili Envera. Učinak Mijata je bio ravan nuli, iako je imao dosta mesta. Ova činjenica pokazuje razliku izmedju iskusnijih igrača i klinaca, samo ekipa pretežno sastavljena od iskusnijih igrača može računati na rezultate, čak i u fucking Jelen super ligi. Klinci, pogotovo u ovakvom broju, su u ekipi samo da bi se na brzinu prodali, a sve to je na uštrb rezultata. Dakle: ili ćemo imati iskusniju ekipu i ostvariti neki rezultat, ili ćemo imati ovakvu omladinsku ekipu i ići samo na prodaju igrača. Postići obe stvari istovremeno je nemoguće. Bojim se da ćemo vrlo brzo postati klub nalik na Rad ili OFK, dakle služiti samo za rasprodaju talenata i bogaćenje članova uprave i menadžera, a za rezultate nikoga neće biti briga, sve pod firmom da se konsolidujemo i dajemo šansu svojim klincima.
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

Par cinjenica koje se ticu jucerasnjeg problema sa ulaskom na zapadnu tribinu.
-940 je karata kupljeno na utakmici sa OFK Beogradom(ukljucujuci i istok i zapad), to je nasa trenutna realnost, da su ljudi imali priliku da kupe kartu za 300 dinara i da gledaju 2 utakmice, ali je prodato samo toliko karata.
-nesto manje od 300 karata za zapad nije prodano uopste, jer je toliki broj ostao da eventualno zameni svoju ulaznicu od utakmice sa OFK Beogradom, plus (nije ni stampan) broj sezonskih karata.
-nije odstampana ni jedna ulaznica vise nego sto ima stolica, umanjeno za ove dve cifre od gore
-u 8 i 20 policija zatvara ulaze zbog bezbednosti, iako na bokovima tribine i dalje ima mesta, ali tamo nema krova.

Voleo bih da neko napise nesto vise o tome da se sa kartama za istok ulazilo na zapad.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Владика
Administrator

Post by Владика »

Све је речено, овај пораз искључиво иде на душу нашег стручног штаба! Што се тиче улаза на запад, немам разлога да сумњам да је истина оно што је написао Ф 1989 али зато морам да напишем и оно што сам ја видео. Запад је био дупке пун, готово два човека на једно место, значи математика нешто не штима. Неко је очигледно наштампао карте или су људи улазили без истих? Давно су прошла времена када су редари пазили да неко са обичном картом случајно не пређе на ограђени део запада који био резервисан за људе са годишњим(плац) картама али да неко ко купује карту 20,30 година за редом и да не може да уђе на стадион..... огроман пропуст, огроман!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ФИРМА 1989 wrote: -940 je karata kupljeno na utakmici sa OFK Beogradom(ukljucujuci i istok i zapad)
1.Ja ne znam cifru prodatih sezonskih, ali sumnjam da nas ima više od 300-400(i istok i zapad). Po tome ispada da nas je protiv OFK-e bilo manje od 1500. Ne sumnjam u tvoje reči, ali još manje sumnjam u svoje oči, a one su mi rekle da je na tom meču bilo barem 2500 hiljade gledalaca.
2.Znači nije prodato 300 karata, a zapad je bio ispunjen skroz pod krovom, a neki su i stajali u prolazima i iznad gornjeg reda, a na jugozapadu je bio još veći krkljanac nego na našoj strani.
3.Moja sezonska nije ni čekirana na ulazu 3, kao ni drugaru s kojim sam ušao, ustvari nije ni pogledao šta držim u ruci, a to je mogla i biti članska za biblioteku. Ne verujem da je na ovaj način uletelo mnogo padobranaca, ali neko sigurno jeste a i pokazatelj je kako su stvari rađene preko one stvari.
4.Dok sam čekao drugara ispred zapada prolazilo je nekoliko grupica cigana sa kartama za istok koji su hteli da uđu na zapad.U trenu mog ulaska pored mene jedno 5-6 cigana sa kartama za istok koji hoće da uđu na zapad (Brateeee, izginućemo od kiše na istoku) i neko im je sa ulaza rekao da ovde ulaze sa sezonskima i otišli su ka prva dva ulaza za zapad. Ovo je ono šta sam lično video i moje dugogodišnje iskustvo sa našim upravama i organizacijama ovakvih mečeva mi ne ostavlja veliku mogućnost da se nadam da pokisli musavci nisu i ušli tamo.
5.Ovo i nije bio neki veliki problem, drugar sa sezonskom za ulaz 4 nije mogao da uđe tamo već je poslat na ulaz 5. Što se štampalo za ulaz 4 ako je taj ulaz VIP ili šta već?
Io odio Belgrado
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Cigojneri imaju iskusniju ekipu i to se videlo tokom cele utakmice. Sto se tice iskustva treba nam igrac ili dva i to pre svega u vezi. Nadam se da u Jagodini necemo gledati Makarica i da ce Puska zaigrati na mestu koje je donedavno bilo rezervisano za Radoju.

Objektivo gledano za nas treba da budu vaznije utakmice sa slabijim ekipama. Lepo je deknuti bagru iz BG, ali objektivno za nas mnogo veci znacaj ima mec u Jagodini. Nadam se da ce Maric malo osveziti ekipu za tu utakmicu bar sa 2 nova igraca u prvih 11 (licno bih voleo da to budu Boba i Zivkovic).
Locked