Po meni mnogo vaznije je to da svaka 3 boda jednako vrede, a ako se prisetimo mnogo sezona u nazad kad smo u mini tabeli: Vosa, zvezda, partizani, imali najbolji skor, a zavrsavaliv smo sa po 20 bodova iza prvoplasiranog, onda mozda dolazimo do zakljucka da je bolje da se jednom u zivotu napalimo za "male" utakmice i da tamo uzimamo konstantno maksimalan br bodova, ili bar u 90% slucajeva. Sta koji moj znaci da 3 boda protiv Jagodine (koja nas je u par navrata dobro ispenetrirala u proslosti) ne vrede kurca, ili kako je to Turija srocio nesto vezano za lulu i duvan?! Znas sta vrede?! MNOGO VREDE!!
Znam da je ovo malo utopisticko razmisljanje, jer jedan mlad tim, pogotovo sa tvrdoglavim mazgovom trenerom na celu tima, tesko da moze da bude tako konstantan i dominantan u ligi, bez obzira sto se ovo tesko moze nazvati ligom, ali definitivno igraci moraju da pocnu da svaku utakmicu dozivljavaju jednako bitnom i da svakoj utakmici pristupaju sa jednakim motivom.
PS:Mislim da bi admini trebali da par prethodnih postova prebace u temu sa Jagodinom...