Iako je kod mene utisak za odigranih 90 minuta uvek bitniji od fantastičnih poteza, danas moram da napravim izuzetak!
3 boda - Gaćinović ( za onakvo nasankavanje glupsona Supića, kao i za onaj špricer-remek-gol... Uz sav ostali drajv!)
2 boda - Tumbasević ( za 90 minuta trke, oduzimanja lopti, kao i davanje lopte iz prve - kao kod gola protiv Novog Pazara...)
1 bod - Nastić (odigrao je kao Nastasić nekada - otuda ona greška gore u jednom postu...)
Vanja nije apsolutno imao posla - tako da je van konkurencije danas, a voleo bih da tako bude uvek...
Pekara, Puškarić, Poletanović i Alivodić su odigrali "na nivou", odmah po kvalitetu su tu Veselinović i Novaković, dok me je gol i radovanje Lukovića vrlo obradovalo.
Babić i Pankov su podelili utakmicu na mestu centarhalfa i obojica su bili dobri, a posebno mi je drago kada vidim sa koliko ozbiljnosti Raša prilazi igri u dresu Voše.
Svako može da vidi da se postavlja odlično, ne dvoumi se oko startova, britak je ko sablja, a najveći kvallitet mu je što odmah po prosledjivanju pasa, menja poziciju i odmah se nudi kao jedno od rešenje igraču u posedu lopte...
Rašo, svaka čast
Iskreno se nadam da je sa Babarom sve ok i da će biti spreman za Partizan, kao i da će najzad zaigrati mali Živković na beku, a Puška uvaliti groblju jedan iz daljine...