Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Neizlecivi

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Sta se desava do kraja sa Stevanovicem? Da li igra igde? Vidim da se ni Medojevic, a ni Kacar ove sezone nece bas naigrati u Nemackoj.
srkins

Post by srkins »

Stevanovic nema klub jos uvek,Kacara mislim da bi HSV poklonio svakom ko ga zeli ali Gojko ima jak ugovor sigurno ce ga jos ovih 8 meseci iskoristiti,na leto je slobodan mozda vredi pokusati bar na godinu dana ga vratiti. Dok Meda ipak igra s vremena na vreme tako da tu nema sta da trazimo
Box

Post by Box »

Mogli bi Bosketa vratiti pa da imamo u rotaciji kada Aliju treba odmor.

Alivodicu produziti ugovor pod hitno!
1892

Post by 1892 »

Koliko ja znam Kačar bi trebalo da je u Japanu.
Come on you Reds!
srkins

Post by srkins »

1892 wrote:Koliko ja znam Kačar bi trebalo da je u Japanu.
bio na pozajmici u Japanu u Osaki ,vratio se se sad u HSV
Box

Post by Box »

Mislim da niko nije postavio ovaj link... Ako gresim slobodno obrisite.. http://sportal.rs/news.php?news=135614

Friday,Stevanovic,Kacar,Stepanov,Oumaru?... Levi bek? Mi na poziciji levog beka imamo samo Nastica i eventualno Puskarica u rotaciji.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Box wrote:Mislim da niko nije postavio ovaj link... Ako gresim slobodno obrisite.. http://sportal.rs/news.php?news=135614

Friday,Stevanovic,Kacar,Stepanov,Oumaru?... Levi bek? Mi na poziciji levog beka imamo samo Nastica i eventualno Puskarica u rotaciji.
Levi bek je Kocovic koji igra na dvojnu registraciju i Hrubik iz omladinaca (18 godina)
„Hasta la Victoria Siempre!“
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

srkins wrote:
1892 wrote:Koliko ja znam Kačar bi trebalo da je u Japanu.
bio na pozajmici u Japanu u Osaki ,vratio se se sad u HSV
Kačar igrao danas poslednjih pola sata protiv Bajerna u kupu. Kako igra HSV,verujem da će sve češće dobijati šansu.Na osnovu onoga što sam ja gledao,kada bude počeo da igra neće ga niko više istisnuti. Nemaju blage veze,samo da ga posluži zdravlje.
Što se tiče zanimljivih igrača iz naše lige,mi teško da možemo to da priuštimo...Samo ako naleti neki slobodan igrač sa zadovoljavajućim igračkim i ljudskim kvalitetima. Bez zaletanja sa dovođenjem igrača,imamo dosta talentovane dece i treba to da kanališemo na pravi način.Moramo verovati u njih i pružiti im šansu. Isplaćuje nam se već duže vreme,zašto da menjamo?!
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ja sam za afirmaciju nase dece,jedino je to dalo rezultat.Nesto se ne opterecujem pojacanjima,vise mi smeta ne davanje sanse novim klincima,cini mi se i njihova stagnacija.Valjda cemo u skorijoj buducnosti skupiti para da zadrzimo najbolje klince bar dve godine u prvom timu,e to bi bilo pojacanje.Zamislite da su tu Meleg,Sergej,Radoja i Kosovic.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

vdn slaninar wrote:Ja sam za afirmaciju nase dece,jedino je to dalo rezultat.Nesto se ne opterecujem pojacanjima,vise mi smeta ne davanje sanse novim klincima,cini mi se i njihova stagnacija.Valjda cemo u skorijoj buducnosti skupiti para da zadrzimo najbolje klince bar dve godine u prvom timu,e to bi bilo pojacanje.Zamislite da su tu Meleg,Sergej,Radoja i Kosovic.
Да је ту Косовић,трибине би се ориле с његовим именом :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

4-5 iskusnijih, proverenih i ostalo talentovana deca. Tako sada igramo i tako treba da ostane.

Klupa nam je tanka, a nema se para. Da bismo pazarili kvalitetno moramo da prodamo. Od omladinaca eventualno mozemo dobiti jedno novo ime i to vise za klupu (npr. mali Luka). Sto se tice pazara u prelaznom roku, moramo biti pametni i vec sada krenuti za razgovorima.

Nesto sto smo vec trebali da uradimo, a mislim da nije kasno ni sada je potpisivanje novog ugovora sa Alivodicem!
Turija

Post by Turija »

Mislim da smo već dosada morali mnogo više približiti terenu Grgića i Asanija.Ja sam to očekivao u sredu, protiv Slobode, međutim njih dvojica su izostali čak i iz Protokola.Zaista čudno.
Trener Marić može /dosada/ da kaže: šta hoćete, vidite da pobeđujemo i igramo dobro, zašto da menjam bilo šta i bilo koga?
To jeste tako, ali ako izgubimo krilne napadače za duže vreme, kao npr Ivanića, vidimo da uopšte nemamo, ni približno, rešenje na vidiku.E tada nastaju nerešivi problemi.Zato se priprema, eventualno lošeg razvoja događaja, vrši na vreme, kao i stasavanje mladih igrača za prolećnu sezonu.
Mi para za dovođenje kvalitetnih igrača nemamo i zato se nemojmo zanositi da ćemo deficit kvaliteta rešiti u zimskom prelaznom roku.Na zimu mogu samo da odu oni najbolji.
Pamet u glavu, dok je za vremena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Matador

Post by Matador »

Jedan srpski menadzer je pustio pricu u menadzerskim krugovima kako postoji mogucnost da PATRIK TISCHLERA dovede u Vosu. Ako on laze njih i ja lazem vas :)
Box

Post by Box »

Da li neko prati prvu ligu? Ovaj momak je na celu liste strelaca (9 golova na 12 utamica)... Mozda bi bio dobra alternativa Aliju?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=AKgjWxmavWA[/video]
srkins

Post by srkins »

Mi imamo dosta igraca koji ne igraju prvo treba videti sta sa njima ,po meni tu ima tri grupe igraca 1. Nemaju kvalitet za Vojvodinu ; Nikolic , Klikovac , Novakovic i Zogovic 2. Pred krajem karijere su Djuric i Zakula (mozda im dati da treniraju neke mladje kategorije) 3.Igraci koji mozda zasluzuju vecu minutazu ;Popara i Mojsilovic i Stojanovic .To je 9 igraca 9 plata a nisu u planovima trenera ,mora se videti sta sa njima. Ili otpustati ili davati minutazu
Post Reply