Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
Radoye
Administrator

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Radoye »

Rabba wrote:Srpska superliga nema apsolutno nikakvih šansi u formatu u kakvom je sada. 10 ekipa, četvorokružni sistem, pa kad ti gori pod nogama 70% sezone, onda me baš interesuje koliko često ćeš da budeš raspoložen da prodaš bodove, ne samo cigusima i bratiji im, nego bilo kome. Plus još se dignu zahteve po pitanju učešća u ligi, pa da vidiš da li će im i slati igrače, kad dogori i finansijski. Ovo povećanje je samo klasično zamazivanje očiju. Pita od govana je i dalje od govana.
Taj rad! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sve to stoji, ali ja odavno kao merilo nase snage ne gledam JSL cirkus, u kojem smo itekako jedna od tacaka, vec Evropu. Kad momcima pripreme pocnu vec pocetkom juna, i ti do kvalifikacija za LE/LS odigras vec 2-3 utakmice, nece te otresti tamo neki Trencin kao slinu, a i jaci klubovi ce morati da se pomuce da bi te izbacili. Ovaj sistem ce nam dati mnogo vece sanse da udjemo u grupnu fazu evropskih takmicenja...

Sto se pite od go*ana tice - ona ce ostati pita od go*ana i kad 10 ekipa budes imao. Filijale ce se uvek gombati medju sobom, gristi protiv nas, a ove pustati. Dok postoje blizanci, postojace i pita od go*ana, tako da to nece promeniti ni mnogo radikalnija promena sistema takmicenja.
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

I šta se dešava onda kada se podele na one iz gornjeg i donjeg dela tabele, jel onda startuješ u tom delu sezone sa 0 bodova pa koliko skupiš?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da se racunaju samo medjusobni rezultati tih 6 ekipa...tj. tako bi trebalo...ali me nemoj drzati za rec, moguce je i da se samo nastavlja, nisam siguran. Bice onako kako blizancima odgovara, u svakom slucaju :mafia:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zato je cistije 10 ekipa po cetvorokruznom sistemu, i bas zato taj film necemo gledati.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Radoye wrote:Zato je cistije 10 ekipa po cetvorokruznom sistemu, i bas zato taj film necemo gledati.
Evo ti povratna

:cheers:

+1
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
nssale

Post by nssale »

Meni bi bilo zanimljivo da se uvede play-off kao u košarci, prve četiri ekipe posle 30 kola igraju polufinale prvi sa četvrtim, drugi sa trećim, dve utakmice jednom gostuješ jednom si domaćin, i ako obe završe nerešeno ili po jednom pobedom svake ekipe (gol razlika ne odlučuje) igra se majstorica na terenu bolje plasiranog tima. A u majstorici za nerešeno mogu da budu penali, a može i da prodje bolje plasirani tim u prvenstvu ili da prođe onaj ko ima bolji međusobni skor cele sezone itd. mogućnosti su razne. Mislim da bi ovakvim odlučivanjem prvaka dobili regularnije prvenstvo jer blizanci ne bi morali svaku utakmicu da pobede s obzirom da se sve rešava na kraju prvenstva.

Takođe bih uveo da za rezultat 0-0 obe ekipe dobijaju 0 bodova, pa bi ukoliko žele makar bod timovi morali da razmišljaju kako dati makar jedan gol, a ne kako odigrati bunker i izležavati se celu utakmicu. Isto tako bih stimulisao pobedu sa 3 i više golova razlike sa dodatnim bodom, tj. za takvu pobedu bi se dobijalo 4 boda. Potrebna nam je promena načina igre, da se iz defanzivnog fudbala prebacimo u napadački.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako bi se u ovoj zemlji uvodio fudbalski plejof to bi bilo uradjeno tako da uvek garantuje veliko finale crveni protiv crnih. A ako se uvede dodatno bodovanje za pobede sa velikom razlikom sve bi utakmice blizanci dobijali sa po 7:0. Nasli bi oni nacina.
nssale

Post by nssale »

A sad imamo blizanci na prva dva mesta pa svi ostali, bilo taj sistem dvokružni, trokružni, četvorokružni, sa deset, dvanaest ili šesnaest ekipa. Teže je namestiti polufinala protiv trećeg i četvrtog koji će takođe hteti u finale i gde će svi gledati te utakmice, nego celo prvenstvo sa filijalama koje ti se sklanjaju. Važnije će biti ući u 4 i imati kvalitet i formu u maju, nego celo prvenstvo nameštati 7-0 i biti prvi posle 30 ili ne znam koliko kola.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Firmson89

Post by Firmson89 »

Ти си звездин четник, Роберте... :greenbutt:
1892

Post by 1892 »

Jako mi smešno zvuče te priče tj sektašenja iz crvenog blizanca, apsolutno svako treba da tuži svakog ko mu nije isplatio zaradu koju je zaradio. Ne bi ništa zamerio nijednom našem bivšem igraču koji je pošteno igrao da tuži klub za novac koji mu se duguje, tako da mi ovo nije dokaz da prosinečki ne voli cigane ili da danas, sutra Brka ili Buač ili neko treći tuži nas, da mu Stara Dama nije u srcu već prosto tražiš svoju zaradu.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... rosineckom" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvezda nikome nije ostala dužna, pa neće ni Prosinečkom. Iako zbog teške finasijske situacije klub ne izmeruje redovno zaostale obaveze jasno je svima da one na kraju budu izmirene
Ne znam da li da placem sto se ovakve izjave pustaju u medije ili da se smejem. Nema veze, Zoko, samo ti miri :shit:
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

1892 wrote:Jako mi smešno zvuče te priče tj sektašenja iz crvenog blizanca, apsolutno svako treba da tuži svakog ko mu nije isplatio zaradu koju je zaradio. Ne bi ništa zamerio nijednom našem bivšem igraču koji je pošteno igrao da tuži klub za novac koji mu se duguje, tako da mi ovo nije dokaz da prosinečki ne voli cigane ili da danas, sutra Brka ili Buač ili neko treći tuži nas, da mu Stara Dama nije u srcu već prosto tražiš svoju zaradu.
Potpuno se slazem sa tobom. Taj neki igrac je ugovorom zaradio te pare, on je profesionalac, voli mozda grb tog nekog kluba ali sta ga briga za neke jazavce iz uprave koji mu nisu isplatili njegove pare na vreme.
srkins

Post by srkins »

http://www.dnevnik.rs/sport/" onclick="window.open(this.href);return false;„dnevnik”-saznaje-donji-srem-dolazi-u-veternik zestoka muljavina u najavi
Locked