Mediji i FK Vojvodina
- gospodinFKV
Re: Mediji i FK Vojvodina
Simpaticno je to sto Tozu stavljaju u isti kos sa kockarom, alkosom, vukeljom,... 

Toza je morao da igra za njih jer je bio u JNA,takvo je to bilo vreme il će pauzirati godinu dana il će igrati za crne komunjare.gospodinFKV wrote:Simpaticno je to sto Tozu stavljaju u isti kos sa kockarom, alkosom, vukeljom,...
- gospodinFKV
Pa znam, zato i kazem...slanina wrote:Toza je morao da igra za njih jer je bio u JNA,takvo je to bilo vreme il će pauzirati godinu dana il će igrati za crne komunjare.gospodinFKV wrote:Simpaticno je to sto Tozu stavljaju u isti kos sa kockarom, alkosom, vukeljom,...
Да, успео је да прода генералима причу да је био потребан кући јер му је отац имао проблема са алкохолом.Minja wrote:Toza Veselinovic je, koliko je meni poznato, nakon sto mu je prosao "Vojni rok u kopackama", odbio da ostane u bgd klubu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Todor_Veselinovi" onclick="window.open(this.href);return false;ć
Некада је, после недељне утакмице Војводине, прави ужитак био доћи до паноа преко пута Бановине и уживати у забележеним најзанимљивијим моментима који оштром чика Пајином оку нису могли да промакну.
Provedoh detinjstvo uz ovaj pano. Isao sam u krug i do besvesti gledao fotke sa utakmica...
p.s. Mogao bi Podbara da podeli sa nama neku ekskluzivu u vezi sa ovom zbirkom...

POŠTO OBRAZ ???!!!
Jedno od mojih najranijih secanja, odlazak sa dedom u grad klisanskim autobusom koji je u to vreme stajao u samom centru kod Miletica, hranjenje golubova kukuruzom kupljenim od majstora za kokice, sernja Zmaj Jovinom i labudovi u Dunavskom Parku i onda na kraju obavezno pano sa fotkama sa Vosinih utakmica pre povratka kuci, svaki put ista ruta.Milan wrote: Provedoh detinjstvo uz ovaj pano. Isao sam u krug i do besvesti gledao fotke sa utakmica...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Hvala Podbari i Savi Saviću za divno podsećanje na prošla vremena i čuvanje istih od zaborava.Milan wrote:Некада је, после недељне утакмице Војводине, прави ужитак био доћи до паноа преко пута Бановине и уживати у забележеним најзанимљивијим моментима који оштром чика Пајином оку нису могли да промакну.
Provedoh detinjstvo uz ovaj pano. Isao sam u krug i do besvesti gledao fotke sa utakmica...
p.s. Mogao bi Podbara da podeli sa nama neku ekskluzivu u vezi sa ovom zbirkom...
Milan je provodio detinjstvo uz ovaj pano, a ja studentske dane.
Mislim da su se utorkom postavljale nove slike, kada sam ja obavezno išao /da pored analize u Dnevniku/ kupim Sport i Sportske Novosti u specijalizovanoj prodavnici domaćih i ino časopisa (iza nekadašnjeg Progresa prema Banovini) i dopunim svoje utiske sa utakmice.Na tom putu, kao i svakom od Stražilovske ka Centru, pano je bio nezaobilazna stanica.Hvala našem čika Paji za naknadne užitke, posle svake Vošine tekme, kao i za sve ostale fotografije Novog Sada (jer: ,,fotografije vrede, tek kad izblede" - ĐB)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
http://www.novisadinfo.info/2015/02/nik ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je kao kad razbiješ ogledalo... Sedam godina s**nja. Pretopiti odlikovanje u zlatne plombe, za prvih deset (ne)srećnika koji se jave na klupski mejl.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Da se ja pitam....
Bolje da ne lajem.
Bolje da ne lajem.
Kako ide ona:
"Čuvajte se Grka i njihovih darova!"
"Čuvajte se Grka i njihovih darova!"
Samo još da klub ima svoj majl.budababa wrote:Ovo je kao kad razbiješ ogledalo... Sedam godina s**nja. Pretopiti odlikovanje u zlatne plombe, za prvih deset (ne)srećnika koji se jave na klupski mejl.
ПУШТАМ КИШУ!
Odlikovanje stoji, ali uz ovakvo obrazloženje:
,,Fudbalskom Klubu Vojvodina, za 100 godina patnje i neverovatne rezultate u takvim okolnostima"
Sto godina bez ičije pomoći i sa toliko ,,klipova u točkovima" iznedriditi toliko fudbalskih Legendi, stvarno zaslužujemo orden.
,,Fudbalskom Klubu Vojvodina, za 100 godina patnje i neverovatne rezultate u takvim okolnostima"
Sto godina bez ičije pomoći i sa toliko ,,klipova u točkovima" iznedriditi toliko fudbalskih Legendi, stvarno zaslužujemo orden.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dnevnik RTV-a od 17h... Sport... Prva vest tenis, druga vest zvezda u ABA ligi, treca NBA... Dobro je sto juce nismo uzeli kup u odbojci i igrali Evropu u rukometu...
JEBEM VAM MATER!!!!!
JEBEM VAM MATER!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!