Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Camel

Re: Uprava

Post by Camel »

Matador wrote:Ranije smo imali najbolju upravu u istoriji uprava, a sad najtransparentniju, sampione fer pleja i transparentnosti sto bi u zanosu Zoka rekao :) Mene zanima koliko pripreme kostaju klub, kome se jos placa smestaj i prevoz osim igraca i strucnog staba? Kakvu korist klub, igraci i strucni stab ima od dolazak brojne delegacije cija se imena kriju? Sta na pripremama rade Miljus i Vavan? Kako vas nije sramota da Vavan zove Krunica, predstavlja se kao potpredsednik kluba i mafija preko telefona? Kako vas nije sramota da se tako bahato ponasate u vremenu kad klub grca u dugovima? Zinulo vam du#e da vidite put i ogrebete se od kluba. Svi se kunu u ljubav prema klubu do poslednjeg dinara. Koliko sada navijaca radi u klubu, ko se sprema da uzjase na Rabrenovo mesto? Kolika vam je plata?
Kada se ovakve i slične stvari pišu onda baš i izostane motivacija za pisanje i objašnjavanje.
U Tursku su samo zaposleni putovali na račun Kluba. Ja nemam platu, iako sam svaki dan u Klubu, a po ceo dan zauzet oko Kluba. Kada znam kako moje okruženje trpi zbog moje "ludosti" da napravim Klub po meri svih nas, ovakve stvari ne podižu moral i ne ohrabruju, kao ni sećanje na broj ljudi na rampi i još mnogo toga, ali to smo mi i to mi je jasno. Sa tim mogu da živim. Mnogo gore stvari su mi se zbog Kluba dešavale.

@Salvador
Na leto ćemo se sigurno pojačati i naći zamene za sve odlaske. Ne volim iskreno da pričam o sportskom delu, jer je to najosetljivija tema iz razloga što smo svi mi zajedno i najbolji treneri i fudbaleri i sve bi mi bolje kada sedimo i pričamo, pa ćemo videti kako će ljudi zaduženi za taj deo svoj posao uraditi, ali je sigurno da će se svi mnogo više pozabaviti ovom temom. Znam da je prioritet ovaj prelazni rok bio da se smanji godišnji budžet i to u velikoj meri uspelo. Bruto +250k je smanjen.
Veliki deo duga je vraćen, tekuće obaveze se redovno izmiruju, ide se ka lepšim vremenima. Mnogo se radi na generalnom sponzorstvu i na još gomilu drugih stvari. Sve ide polako jako, ali je bitno da ide.
pedjans

Post by pedjans »

Naravno da treba pozdraviti i ne potcenjivati bilo čiji trud i rad u klubu. Ali nije čudo da se svi mi koji nemamo takve insajderske informacije kao Camel brinemo, jer su rasprodati i razdeljeni svi kvalitetni igrači koje smo imali, a zimski prelazni rok je katastrofalno odrađen. Ne može biti jedini kriterijum da se uštedi, ne postoji klub koji može da egzistira i ima rezultate, a da ništa ne troši. Nije baš najjasnija računica u kojoj prodamo igrača za recimo 800.000 evra, a ne možemo da zadržimo igrača za cifru od 25.000 evra godišnje i pri tome nemamo baš nikakvu zamenu za tog igrača. Ako postoji plan u klubu da letnji prelazni rok bude bolje odrađen i da se stvori neki zglavan tim, onda je to dobro. Držimo vas za reč.
nssale

Post by nssale »

Ako ništa drugo, dobili smo malo svežih informacija.
Ja ću se osvrnuti samo na ovu jednu Camelovu rečenicu koja provejava u svim odgovorima a koja je potpuno netačna:
Camel wrote:Nije lepo pljuvati ljude koje ni ne poznajete, govoreći da ih činjenica da su naši navijači diskvalifikuje za posao u klubu u startu.
Ja nikog nisam pljunuo (navedi mi reč ili rečenicu gde sam to uradio) niti sam rekao da navijači treba da budu diskvalifikovani za posao u klubu u startu. Ja sam rekao i stojim iza toga da mi ni jedan navijač ne bi radio u klubu BEZ KONKURSA. Znači prvo konkurs sa jasnim kriterijumima, pa onda neka se ceo stadion i još pola Novog Sada ako treba prijavi za to radno mesto, pa ćemo da vidimo ko najviše odgovara za tu poziciju. Može da bude navijač a i ne mora. Ko može da tvrdi da ne postoje navijači koji bi da je bio konkurs bili bolja opcija od ovih koji su trenutno u klubu? Ne može niko jer konkursa nije bilo.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Toliko nam dobro ide da mi je neprijatno...

Od letnjeg prelaznog roka će biti bolje isto kao što će za dve godine biti bolji život u Srbiji. Retorika ovih na vlasti i ovih u klubu mi je jako slična, prelio se kanda obrazac sa stranačkih sastanaka...

EDIT: Bez uplitanja politike, kaže pravilnik foruma, član 3!

Administracija
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Da ne mešamo politiku, ali Markizov stav se odnosi na dosadašnja saopštenja iz Kluba.Nije ključno pitanje za koliko smo mi smanjili dug i kada će nam biti bolje, ključno je pitanje koliki je naš dug i da li se on može povećati sa nekom novom (obelodanjenom) menicom?
Da li Klub ima evidenciju i dokumentaciju o izdatim menicama?Ako ima, onda može da pravi neki finansijski plan oporavka, ako nema sve je to račun bez krčmara i mlaćenje prazne slame.
+ za Kokaniđu.Čovek se bar maksimalno trudio u prelaznom roku da nađe i predloži (relativno jeftina) pojačanja (naravno u granicama svojih mogućnosti).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Camel

Post by Camel »

Red Marquis wrote:Retorika ovih na vlasti i ovih u klubu mi je jako slična, prelio se kanda obrazac sa stranačkih sastanaka...
Tako je. Iniciran je novi mesni odbor Vujadin Boskov i svi zaposleni i igrači moraju da se učlane... Kanda si me pomešao...
Matador

Post by Matador »

I pored toga sto je sada iskopan moj post od pre koji mesec i dalje tako mislim. Sramota je da Vavan sebe predstavlja drugim covekom kluba, da se ne objavi spisak delegacije koja putuje u posetu na pripreme, lista zaposlenih radnika i kao vrhunac nepostojanje klupskog maila na zvanicnom sajtu. Ali hajde da malo popravimo atmosferu, zaista mi je drago sto si se javio. Da li mozemo da zvanicno cujemo od nekog iz kluba da li klub ima obaveze plate prema Mijatu i Bakeru, bonuse za odigrane utakmice, procente od dalje prodaje, da li moze da se sazna ime IF? Isto zasto je odluceno da Zaga dodje, kad se zna njegova veza sa Vorkapom i Ljubetom, a i dalje mora da se isplacuje plata Dzimiju. Zar ta Zagina plata nije deo koji je nedostajao da Enver ostane? A u isto vreme Kosan imao licencu. Na ova pitanja mozes, a i ne moras odgovoriti. Ne ocekujem da ovde treba da se pravdate i budete info servis forumasa. Poz
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A ko garantuje da su izneti podaci na forumu tacni,bez obzira koji izvor je u pitanju!? Primetio sam da se u ovoj zemlji za iznesenu laz ne odgovara,tako da....
Image
srkins

Post by srkins »

Ponovo nam je blokiran racun,nije neka suma preterano velika oko 7000e. Ne znam samo da li se zna koji nas je dobrocinitelj ovaj put blokirao i skinuo lovu sa racuna(ako je bilo nesto)
Camel

Post by Camel »

Voja wrote:A ko garantuje da su izneti podaci na forumu tacni,bez obzira koji izvor je u pitanju!? Primetio sam da se u ovoj zemlji za iznesenu laz ne odgovara,tako da....
Tom logikom se nameće pitanje i da li je tvoje ime Voja i da li si navijač Vojvodine uopšte, zar ne?
Ako neko ne zna, iza Camel nika stoji Aleksandar Dunđerski. Za razliku od nekih ja ne doživljavam internet i forum kao mesto na kome može čovek da piše stvari bez ikakve odgovornosti i da pre svega prema samom sebi ne bude dovoljno savestan i odgovoran.
Ja sam rođen u Novom Sadu i u njemu planiram da živim. Stojim iza svojih reči.

@Matador
A ko je garant da su stvari koje ti iznosiš istinite? Na brzinu se mogu setiti samo dve tvoje tvrdnje koje nisu nimalo odgovarale realnosti u datim momentima, ali je stvarno iluzorno očekivati da se svaka neistinita tvrdnja demantuje. Na primer, pisao si i često spominjao Rašu Bebića, kako vedri i oblači u procesu dovođenja igrača i da je u "kombinaciji". To je apsolutna neistina. On je menadžer samo jednom igraču našeg Kluba i nije učestvovao ni jednom dovođenju/odvođenju.
Druga stvar koje sam se setio je priča od zimus da je Klub pregovarao sa Zoranom Milinkovićem. To je takođe neistina. Ta priča je bila prošlog leta.
Sa punim pravom mogu da postavim pitanje interesa osobe koja ti dostavlja takve i slične informacije i da li te zloupotrebljava. Razmisli o tome.
Mićo Vranješ je putovao sa ekipom u Tursku, a Ljube Dunđerski ga je zamenuo na pola priprema. Sa Ljubetom je putovao predsednik, Miljuš-predsednik Nadzornog odbora, Vavan-član skupštine i ja. Posle je došao i Predrag Ilić, član Upravnog odbora. Nikakve mistifikacije nema. Čini mi da je u Dnevniku sve to i bilo objavljeno, pa se ne može reći ni da se nešto krilo.
Što se fonda tiče, ne bih javno iznosio nikakve detalje, jer je već stigao njihov protest zbog objavljivanja detalja ugovora. Ova druga sportska pitanja ne bih komentarisao.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Camel wrote:
Voja wrote:A ko garantuje da su izneti podaci na forumu tacni,bez obzira koji izvor je u pitanju!? Primetio sam da se u ovoj zemlji za iznesenu laz ne odgovara,tako da....
Tom logikom se nameće pitanje i da li je tvoje ime Voja i da li si navijač Vojvodine uopšte, zar ne?
Tek sad vidim da sam napisao "na forumu",a mislio sam na sveukupnu javnost. To kako se ja zovem i da li navijam za Vojvodinu ili ne,apsolutno je nebitno jer ne utice ni na sta sto se tice zivota kluba.Dok ljudi koji zvanicno izlaze i nastupaju ispred imena kluba itekako uticu na njegov rad,postojanje i istoriju. Verujem da ces se sloziti da je razlika ogromna.I da se razumemo,nikoga nisam prozvao licno,vec pricam o nastupima u javnosti recimo u poslednjoj deceniji.Mnogo je tu neistina izneseno,a uzevsi u obzir da niko nikad nije odgovarao ni za mutne radnje,a kamoli za izrecene lazi,imam puno pravo da sumnjam u istinitost svake izgovorene recenice.I ubedjen sam da je svako ko voli Vojvodinu izgubio poverenje u istu
Image
laki

Post by laki »

Da li se zna koliki je nas trenutno dug? Da pitam konkretnu stvar. Znaci bez nekih menica koje nisu pustene jos uvek bez nekih nedovrsenih sudskih sporova... Koliko trenutno iznosi onaj dug koji je bio oko 5 miliona. Kratko i jasno pitanje!
Image
Matador

Post by Matador »

Cini mi se da si na brzinu na delove Vojinog pisanja odgovarao meni, ali nema veze. Svaki navijac na brzinu moze da se seti dosta tvrdnji, obecanja nove uprave koje se kasnije nisu obistinile. Da ce se protiv Pavlovica, Vukovica, Rabrena, Cabre ici do kraja, da ce se vracati klupski stan, da ce se ici sudski u raskidanje 25% Babicevog i Mijatovog ugovora, da cemo biti SAMPIONI TRANSPARENTNOSTI! :) Dalje namece se pitanje otkud pare za Zaginu platu, kada je toliko nedostajalo da Enver ostane? A u isto vreme se isplacuje plata za Dzimija. Ko je odgovoran za proterivanje Sase Todica i ko je u tom momentu dao toliku slobodu Mladenu Jovanicu da dovede sina, da otera ser Sasu i da potpise Dzimija na dve sezone?? Na kraju ispalo da je Mladen deo pijane druzine? Cime su Vranjes i tvoj prezimenjak Ljube zaduzili klub da dobijaju plate za promasaje? Jos jedna prelazni rok i mi smo ispod nivoa Rada. Otkud Vavan sa blistavim CV na pripremama, pa ima jos toliko clanova skupstine koji vise vole klub!? Sklonjen Djuric zbog Dzimija, a sad i Dzimi, a Djura gazi u Radu!? Sto se tice ko je garant tacnosti mog pisanja odgovor je NIKO. Nemam problem sa tim da neko sumnja u tacnost ili istinitost neke info, za navijace je bolja i polu informacija nego muk koji je nastao u periodu sampionosti transparentnosti :) P.S. Zabavlja me kad slusam kako mi ljudi smanjuju godine, kako sam jedno vreme bio Capke, Ledeni, Prijatelj, Friks, a sada sam drveni advokat Kosanovica, koji me pri tome koristi, a da ja to ne znam :) :) Jedino ako u skoli Pro licence ne uce neku vudu magiju, posto sa Kosanom nikad nisam komunicirao :) A kada smo vec kod trenera moj numero uno kandidat je Milan Djuricic, Veljko Paunovic, Tomislav Sivic, daleko je Kosan od najboljeg resenja. Inace gradom ide prica da Milan Djuricic nije hteo da ima sastanak sa ovom upravom, cudno kada se zna koliko Djumi voli klub i kakav status ima kod navijaca.
Vesela Erika

Post by Vesela Erika »

Imam ja par pitanja ako bi se dundjerski usuditi da odogovori .

1.) Sto je hadzi tako brzo napustio klub
2.) Zasto Scepanovic umesto da se konsultuje sa clanovima UO to isto radi sa komesarom za bezbednost i njegovim prijateljima ?
3.) Da li je istina da je Scepanovic vise kod Kokeze i Terze nego u " svom " klubu ? I Zasto ?
4.) Da li je istina da su Scepanoviceve firme ( firma ) trenutno u blokadi ? A vodi klub ?
5.) Da li je istina da se pregovaralo sa Zvezdom o Gacinovicu , Babicu , Alivodicu ( partizan takodje )
6.) Da li je istina da majka Sergeja Milinkovica sprema tuzbu predsedniku Scepi i klubu zbog nepostovanja ugovornih stavki kad je Sergej odlazio iz vose ?
7.) Da li je istina da je isti Scepanovic bio na informativnom razgovoru u instancama MUP-a ? I zbog cega ?
8.) Zasto je toliko malo navijaca na severu i gde su trigeri ?
9.) Da li je istina da odluke oko toga sta ce se desavati u Vosi isti Scepanovic mora da pita 3-4 navijaca vidjenija a lako je prepoznati ko su a posle toga beg za Beograd kod kokeze i Terze na dodadtne konsultacije ?
10.) Da li je Scepanovicu obecano ambasadorsko mesto ? Naravno kad napusti Vosu kolko cujem vec na leto ?
11.) imao bih jos svasta da pitam ali polako ... sada zurim ;) pozz iskrenim navijacima vose i pozz Sampionskoj Upravi " Fer Pleja " ;))))

EDIT MINJA: imam ja molbu da se prvo predstavite ljudi... Ovaj forum garantuje anonimnost, ali ne da se ljudi registruju samo sa idejom da nesto odrade i da onda zauvek odu sa ovog mesta. Previse je takvih usera.
Camel

Post by Camel »

Voja wrote:I ubedjen sam da je svako ko voli Vojvodinu izgubio poverenje u istu
Sa ovim se potpuno slažem i nikom tu emociju ne zameram. Kada se na to dodaju prevelika očekivanja, pa plus pomršeni računi raznih interesnih grupacija koje su videle priliku za sebe, bivšu upravu i još mnogo toga, onda se dobije tekst za Treće oko u vidu posta od Vesele Erike.

@Laki
Nemam egzaktan podatak, završni račun se radi, ali recimo oko 3 miliona, mada mislim da je manji. Nisu ni svi sudski sporovi okončani, a postoji potencijalno uvećanje te sume krajem godine za iznos od oko 100 miliona dinara, jer je na izvršnu presudu Karin komerca izjavljena revizija na ceo postupak.

@Matke
Druže, moraš se malo opustiti. ;)

@Vesela
Jako mi je drago što si se javio. Skroz je promašeno svako pitanje i nazirem ozbiljan problem koji se jedino kroz adekvatne institucije može rešiti. Srećno. ( poznate su mi slovne greške ;) , opušteno, ne ljutim se na tebe ).
Post Reply