Transferi
Re: Transferi
Prelazni rok je tu a uprava ocigledno nije sposobna da radi u oba pravca od ruke joj ide prodaja a kupovina nikako.
Ako ne ucine nesto pod hitno sledecu sezonu boricemo se u grupi za opstanak,za sve je odgovoran predsednik i bez njega dva sportska direktora i ne bi bila tu, dovode ili ne dovode igrace bez njegovog odobrenja,pa zato predsednice ucini nesto.S.Novakovic,Stojanovic,Rogac,Sekulic...nisu igraci za Vosu a neki ni za ovaj rang takmicenja,M.Novakovic,Radovic,Jovanic,Nikolic nisu u kombinaciji,ali ako ih oba trenera izostavljaju sve je jasno o njihovom kvalitetu.
Ako ne ucine nesto pod hitno sledecu sezonu boricemo se u grupi za opstanak,za sve je odgovoran predsednik i bez njega dva sportska direktora i ne bi bila tu, dovode ili ne dovode igrace bez njegovog odobrenja,pa zato predsednice ucini nesto.S.Novakovic,Stojanovic,Rogac,Sekulic...nisu igraci za Vosu a neki ni za ovaj rang takmicenja,M.Novakovic,Radovic,Jovanic,Nikolic nisu u kombinaciji,ali ako ih oba trenera izostavljaju sve je jasno o njihovom kvalitetu.
Zecevic iz Backe Palanke je na radaru ofke i cuke, da li ce biti jos jedan igrac izgubljen iz okruzenja zahvaljujuci Vranjesu I Dundjerskom ostaje da se vidi u nar prelaznom roku. Zatvaranje inostranog trzista i okretanje domacem, a da pri tome klub nema para da plati transfer ni igraca iz Rada i Mladosti, a da ne pricamo Jagodina, Cuka i blizanci to moze da odluci jedino potpuni idiot, imbecil ili covek koji tom odlukom zeli preko sopstvenih menadzera da ostvari licnu korist. Sta tek reci kolika je kontradiktornost to sa potpisivanjem ugovora sa Japanerima!? Minja razumem ja zasto si napisao da se ne pise ono o Serifovom stavu za strance, ali to znaju svi u klubu. On se sa tim hvali. On je rekao da je Meria pustio na probu zbog navijaca malo, ali da on i Maric ga nece. Da mora da bude nadprosecno talentovan i da ima podrsku svih navijaca da bi ostao. Meri je pokazao zelju vecu od svih prvotimaca zajedno, a dobio je i podrsku navijaca, a neki su i znali da je trebalo da bude izbusen od Vranjesa i Marica. Sto su i pokusali. Sutnuti Vranjesa i Dundjerskog i kolektivno da zamolimo Djumija da nas izvadi iz govana. Tim menadzer i ende! Novi Radovici i Mojsilovici ce nas pokopati, a cime su zasluzili da primaju klupsku platu i da sjebu stari klub do kraja? Terati go**a dok nisu rasterali sve sa stadiona.
http://www.transfermarkt.co.uk/milan-bo ... eler/67797" onclick="window.open(this.href);return false; istice mu ugovor na leto sa Radnickim,treba pokusati dovesti ga...
Au, brate, pa mi imamo 4 godlmana, ako ne i vise, jer ne znam sta je sa Rockovim. Samo nam golman fali. Mozda da od golmana napravimo startnih 11 koji ce da igraju.
Malo sam se zezao, ali mislim da je on mnogo manji prioritet od toga da treba dovesti KVALITETNOG centralnog veznog i KVALITETNOG spica, ili vratiti Lazu. Treba otpustiti barem 10 igraca , tj dati im ciste papire pa neka se snalaze. Ako nece da idu, treba im reci da nece dobiti priliku ni na prijateljskim mecevima da igraju. Lako se to da srediti. Ne verujem da bi zelili da ostanu u takvim okolnostima.
Krila imamo, tj ona nisu prioritet jer imamo Stamenica za koga se nadam da ce dobijati priliku cim pre, zatim imamo Sprema, Asanija, Bobu. DOSTA JE! Ili ne dovoditi nikog, ili nekog oterati pa onda dovesti.
Zadnjih veznih imamo na izvoz, ali po kilogramu zive vage. Ni slucajno ne dovoditi nikog ako nekog pre toga ne oteramo.
Golmana imamo isto na izvoz. Da se ja pitam, oterao bih alkoholicara golmana, kao i tacnolupaca, ako nam bas tih 10 soma nisu toliko neophodni. Mada ako jos onako krakatog budem morao da ga gledam kako sa preko 2m stoji na liniji kod visokih lopti koje idu kroz peterac, dobicu nekakav infarkt ili nesto slicno tome!
Malo sam se zezao, ali mislim da je on mnogo manji prioritet od toga da treba dovesti KVALITETNOG centralnog veznog i KVALITETNOG spica, ili vratiti Lazu. Treba otpustiti barem 10 igraca , tj dati im ciste papire pa neka se snalaze. Ako nece da idu, treba im reci da nece dobiti priliku ni na prijateljskim mecevima da igraju. Lako se to da srediti. Ne verujem da bi zelili da ostanu u takvim okolnostima.
Krila imamo, tj ona nisu prioritet jer imamo Stamenica za koga se nadam da ce dobijati priliku cim pre, zatim imamo Sprema, Asanija, Bobu. DOSTA JE! Ili ne dovoditi nikog, ili nekog oterati pa onda dovesti.
Zadnjih veznih imamo na izvoz, ali po kilogramu zive vage. Ni slucajno ne dovoditi nikog ako nekog pre toga ne oteramo.
Golmana imamo isto na izvoz. Da se ja pitam, oterao bih alkoholicara golmana, kao i tacnolupaca, ako nam bas tih 10 soma nisu toliko neophodni. Mada ako jos onako krakatog budem morao da ga gledam kako sa preko 2m stoji na liniji kod visokih lopti koje idu kroz peterac, dobicu nekakav infarkt ili nesto slicno tome!

Vanja ide , Zakula ima 36 godina ,Jovanicu dati raskid ugovora ..Ostaju Kordic i Rockov .Kordica smo malo gledali jednu dobro brani a jednu ocajno...a Rockova nismo ni gledali nesto. I eto moze i golman da posluzi
pogotovo sto je Borjan najbolji u ligi golman,barem po meni

Vrhunski svetski golmani su branili i posle četrdesete. Žak je za 90% lige bogotac. Žak, Rockov i Kordić, dovoljno za sledeću sezonu, pare uložiti u delove tima koji ni na šta ne liče, a ima ih.
Vanju vratiti u Junajted, Jovanića oterati motkom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
I Kordića oterati motkom, loš je golman, a kakav je čovek je pokazao protiv Jagodine.Rabba wrote:Vrhunski svetski golmani su branili i posle četrdesete. Žak je za 90% lige bogotac. Žak, Rockov i Kordić, dovoljno za sledeću sezonu, pare uložiti u delove tima koji ni na šta ne liče, a ima ih.
Bolje da nam Žax brani još koju godinu, nego da nam se neki netalentovani isprdci ismevaju na našem stadionu.
Nek sedi kao treći golman na klupi, možda se dozove pameti... Sa razlogom sam ih poslagao u datom redosleduSalvador wrote:I Kordića oterati motkom, loš je golman, a kakav je čovek je pokazao protiv Jagodine.
Bolje da nam Žax brani još koju godinu, nego da nam se neki netalentovani isprdci ismevaju na našem stadionu.

+1 za deo sa Žakom. Do reči.
On ima još jednu godinu ugovora, treba razmisliti i o produženju istog. Takođe, traku lagano pomeriti na Ninovu ruku a Žaka postaviti za zamenika. Da malim manekenima pokažu kako se poštuje klub u kojem igraš.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Onaj Borjan je mnogo dobar golman, ako postoji sansa da se dovede treba je iskoristiti! Do tada Zakula - bog otac!
Nego, nama je najveci problem nadrkanost klinaca koji su umislili da su fudbaleri extra klase. Par samara proslediti na prave adrese, i ova ekipa bi igrala samo tako!
Mi smo postali smesni koliko nam se igraca kurcilo sa terena prema tribinama u zadnjih godinu dana! Setimo se samo kako se gledalo u patos na onom izgubljenom finalu kupa protiv Jagodine u bg, kada je palo ribanje sa severa! No to nema veze sa temom transferi, o tom po tom...
Nego, nama je najveci problem nadrkanost klinaca koji su umislili da su fudbaleri extra klase. Par samara proslediti na prave adrese, i ova ekipa bi igrala samo tako!
Mi smo postali smesni koliko nam se igraca kurcilo sa terena prema tribinama u zadnjih godinu dana! Setimo se samo kako se gledalo u patos na onom izgubljenom finalu kupa protiv Jagodine u bg, kada je palo ribanje sa severa! No to nema veze sa temom transferi, o tom po tom...
Нама треба комплетан ремонт,јер ово не ваља ништа.Шта има везе колико задњих везних имамо кад ниједан нема појма,а онај једини што нешто као зна игра на крилу.
Ne smem da zamislim remont u kom ce glavni majstori biti Vranjes i Ljube Dudndjerski.
ПУШТАМ КИШУ!
Ide prica da je Ljube Dundjerski uspeo da otera sa treninga Zukanovica koji ne trenira vise sa Vosom. Vazno da je doveo Mojsilovica. Jadna i tuzna je Vojvodina sa Ljubetom i Micom, prelazni rok vec sada treba da bude isplaniran, pripremljen i u fazi realizacije, a dva nesposobna teletabisa ne znaju gde je levo. Terati ih zajedno sa Jovanicem, oba Novakovica, Sekulica, Rogaca, Stojanovica. Djumija za tim menadzera ili odosmo ispod nivoa Rada!
Lista igrača koji su prioritet postoji, a među njima je i prvi strelac lige Patrik Eze Frajdej iz lučanske Mladosti. Navodno, kako piše "Sport", sa njim pregovori ne idu baš u dobrom pravcu, jer traži platu od čak 200.000 evra na godišnjem nivou... Na ovog mozemo da zaboravimo ,ovo je crnim
trazio ,mi ni blizu toga ne mozemo ponuditi

Re: Transferi matador
Aj prestani vise da pominjes Mojsilovica kad nemas pojma o cemu se radi koliko vredi.Gde si ti gledao Mojsilovica pa ga non stop pominjes u negativnom kontekstu.Kao prvo Ljube ga jeste doveo u vosu ali se on sam izborio za ugovor,koji je hteo da raskine na kraju polusezone ali ljudi iz uprave nisu hteli.Kao drugo Ljube mu nista nije pomogao vec samo odmogao po drugi put.Jagodinu je napustio zahvaljujuci Kolakovicu i verovatno Dundjerskom.A zasto ? Pa zato sto je posle tri prijateljske utakmice u antalije upao u oko skautima Tuluza koji su trazili da ide petnaestak dana u njihov kamp,naravno jagodina to nije dozvolila i umesto da mu karijera ide uzlaznom putanjom on zavrsava u radnik.A zasto?Pa zato sto posle pojavljivanja francuza Kolakovic a verovatno i Dundjerski pocinju da traze mnogo vise para od Milanovica i tu se zavrsava saradnja.Mojsilovic je to saznao tek pre desetak dana.Dundjerski se nepita nista u klubu ama bas za nista to znam provereno a ni Vranjes nesto preterano.Koliko ja znam o svemu odlucuje Jovanovic.Mojsilovic ce verovatno raskinuti ugovor na kraju sezone zato sto ce mu Toncev ponuditi vise nego dobar ugovor za nase uslove.I sad zamisli dobija vise nego dobar ugovor a odigrao je svega 150min.za radnik u ovoj sezoni.A zasto?Pa zato sto je Radnik imao skoro sve zatvoreno ove sezone i nije bilo potrebno da Mojsilovic igra jer bi sigurno dao desetak golova i imao isto toliko asistencija a videli su o kakvom se igracu radi i sigurno ne bi ostao u Surdilicu.Na kraju Ljube ce da obijasni ljudima iz uprave da nije igrao i dobice ciste papire a za uzvrat Ljube ce da uzme odredjenu kintu od Tonceva.Ja ti tvrdim da osim Gacinovica niko nije bolji od Mojsilovica a pitanje je sta bi bilo kad bi on bio zasticen kao pojedinci a ako mi neverujes pitaj nekoliko standardnih igraca Vojvodine.
- Juzni Banat
Borjan je prosle godine imao otvorenu pricu sa Sarajevom, ali nije prosao. Sad mu je sigurno skocila cena (i potraznja) ali bi mogao da se dovede, iako je sigurno da će i blizanci tražiti golmane posle ove sezone.Stexman wrote:Onaj Borjan je mnogo dobar golman, ako postoji sansa da se dovede treba je iskoristiti! Do tada Zakula - bog otac!