24. kolo: Vojvodina-Borac (ČA) 1:3

Pera Centar

Re: 24. kolo: Vojvodina-Borac (ČA), subota 17:30h

Post by Pera Centar »

Djisa wrote:A meni je najsmesnije da su jedina dva igraca koja znaju sa loptom stalno napadana, ali zato smesni igraci (Nastic, Sekulic, Tumbasevic, Vasilic i sl) dobijaju ocene na forumu za trud iako su oni i lopta 2 pojma).
Slazem se sa tobom evo na biranju igraca utakmice Stojanovic i Tumbasevic dobili bodove.Gledam tog Tumbasevica nekoliko utakmica i brojim mu dodavanja, covek je na svim utakmicama katastrofalan u broju tacnih dodavanja, i ta tacna dodavanja su mu uglavnom nazad ili u liniji.O Stojanovicu ne bih trosio reci.Odgovorno tvrdim da je Makaric za njega, Sekulica, Vasilica, Tumbasevica, oba Novakovica vec sada doktor fudbala, a ima 19 godina.Inace ovoj upravi na celu sa Z.S, placenim navijacima u klubu i ovima sto dovode igrace preko youtube, zalim da sto pre odu iz Vojvodine!Ovo sto mi pravi navijaci dozivljavamo ovog proleca je jedno od najvecih ponizenja kluba u ovih 100 godina.
Neizlecivi

Re: 24. kolo: Vojvodina-Borac (ČA), subota 17:30h

Post by Neizlecivi »

Neizlecivi wrote:Mijatu Gacinovicu, sve redom od blize rodbine do sedmog kolena, zenskog u familiji.
Moram da naglasim... Ne zbog prikazane igre ili cega drugog, nego samo i iskljucivo zbog onog jajarskog odlaska u svlacionicu. Sam. Par sekundi pre sudijskog zvizduka se vec zaputio. Pa mater ti tvoju, ti si kapiten nekome,ti si neki igrac, velika zvezda...
gospodinFKV

Re: 24. kolo: Vojvodina-Borac (ČA) 1:3

Post by gospodinFKV »

Neizlecivi wrote:
Neizlecivi wrote:Mijatu Gacinovicu, sve redom od blize rodbine do sedmog kolena, zenskog u familiji.
Moram da naglasim... Ne zbog prikazane igre ili cega drugog, nego samo i iskljucivo zbog onog jajarskog odlaska u svlacionicu. Sam. Par sekundi pre sudijskog zvizduka se vec zaputio. Pa mater ti tvoju, ti si kapiten nekome,ti si neki igrac, velika zvezda...
Posle svega izrecenog vezano za namestanje utakmica, a sto se pritom sve vise pokazuje kao nesto u cemu sigurno ima neke istine, ja ga ne krivim ako on ne zeli da trpi zvizduke i uvrede zbog utakmice koju su morali da izgube. Dovoljno je sto mora da statira u tudjem filmu. Navijaci moraju da shvate neke stvari - klinci odlaze odavde zato sto ne zele da budu deo toga. Istrpece koliko mora, da privuce paznju ino klubova, i uhvatice prvi voz za napolje. I treba...fudbal u Srbiji treba ukinuti. Gomila ljudi vide Mirka Poledicu kao bauka i nekog ko stiti te ''manekencice po terenu, sto loptu ne znaju da sutnu'', a zmure kad izadje vest da im mlate pistoljima oko glave u svlacionici. To je samo vrh ledenog brega. Jos uzmi u obzir da su neki od njih jedva punoletni klinci...biti fudbaler u Srbiji pocinje polako da biva posao visokog rizika.

Neka ga, nek statira, nek se manekenise. Iako sam ja mozda bio jedan od najglasnijih njegovih kriticara, sve vise sam siguran da klinac igra kako mu se kaze, a ne kako on hoce...
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Meni su ova tripovanja oko namestanja utakmica bez veze.
Mi sjajno stojimo na tabeli u odnosu kakav igracki kadar imamo.
Trebalo bi da sto pre shvatimo da je ovaj sastav jako limitiran i da nismo favoriti bukvalno ni jednu utakmicu.
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Sasa1969 wrote:Meni su ova tripovanja oko namestanja utakmica bez veze.
Trebalo bi da sto pre shvatimo da je ovaj sastav jako limitiran i da nismo favoriti bukvalno ni jednu utakmicu.
+1
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Marcello

Post by Marcello »

ogi wrote:
Sasa1969 wrote:Meni su ova tripovanja oko namestanja utakmica bez veze.
+1
Ali, zato 'ladno bijemo Spartak i Novi Pazar u gostima...šta ti je sreća! :frown:

Ljudi, zaista ne želim nikog da uvredim, niti osporavam bilo čije mišljenje. Previše godina imam da bih verovao bilo kome, u odnosu na vlastite oči. Postavljam pitanje sam sebi: u ovoj državi ne postoji niti jedna normalna i zdrava stvar, pa kako fudbal da bude izuzetak? Meni je jako žao, godine i godine sam poklonio ovom klubu, ali više ne mogu da zatvaram oči i da se zavaravam neiskustvom naših "mlađanih" momaka, te da u tome tražim opravdanje. Pa,kakvi su ostali? Svugde igraju klinci, uz ponekog veterana i par zrelih igrača veoma limitiranih mogućnosti. Pogledajte samo blizance. Deca! Oni su bolji od ostalih ili šta? Oni jedini nameštaju? Nemojte da se zezamo.

Pljujete Mijata, ovog, onog, jer su nemotivisani...osećam da su sprečeni da budu motivisani...sve je to vrzino kolo, a država ga je stvorila i normalno, napravila zid ćutanja. Ne sme niko ništa da pisne, bre! Ali, zato, kad odu preko i kad ih ljudi pitaju da li bi se jednog dana vratili u naš fudbal, razrogače oči kao da su ih pitali da li veruju u deda Mraza. Ko god ima sreće da pobegne iz ovog privida takmičenja, taj je spašen. Matriks super liga!

P.S. Vi ste se iskreno radovali "osvojenom" Kupu? Zaista? Ja nisam mogao. Izvinite, ali nisam.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Naravno da su nasi igraci limitirani, ali ne igraju oni protiv sve samih Mesija nego protiv jednako limitiranih igraca u ostalim klubovima Jako Smesne Lige ukljucujuci tu i nedodirljivi duo fantastikus. To je jednostavno ogledalo srpskog fudbala gde svako iole talentovan bezi u inostranstvo pre nego sto je poceo brijac da koristi a seks je video samo na slici i to mozda. Od onog sto ostane ima tu i tamo jos par likova od kojih bi jednog dana uz pravilan rad i jako puno truda mogao postati fudbaler ali velikom vecinom nece zbog radi klasicnog dziberluka, plus jos nesto isluzenih matoraca koji sto prekracuju dosadu u nedeljno popodne sto gledaju da jos uzmu dinar-dva pre nego sto se penzionisu i otvore kafanu u rodnom selu. To je kvalitativno stanje u srpskoj fudbalskoj eliti, i zato limitiranost nije izgovor, ona je sveprisutna.

Drugo, namestaljke nisu nista novo, videli smo masu puta situacije koje vise prilice smehotresnoj olimpijadi nego fudbalskim utakmicama, ajde jednom-dvaput pa da bude slucajno ali stalno iznova isti scenariji da se ponavljaju tu definitivno nisu cista posla. Ne bih o dojavama i tim pricama (uostalom, ako je namestanje utakmice kriminal, a jeste, onda je saznanje da ce biti pocinjeno kriminalno delo i neprijavljivanje toga istog policiji takodje kriminalno delo - tako da bih se ja licno uzdrzao pricanja o dojavama) - uglavnom fakat je da u nasem fudbalu SMRDI do neba. Da li konkretno FK Vojvodina ucestvuje u svemu tome ili ne, manje je bitno - ucestvuje samim pristajanjem da se takmici u namestenoj ligi.

Ono sto meni mnogo vise bode oci je generalna kurcobolja koja vlada na terenu tokom nasih utakmica. Jeste da zbog ometenosti geografijom utakmice pratim skoro iskljucivo putem TV prenosa, i moguce je da kad nisu u kadru kamere nasi igraci se zivi pojedu od nerviranja, ali nekako kadgod su na ekranu deluju kao da im je ravno sve do Kosova pobedili ili izgubili. Jedino u zadnje vreme su se malo trgli i to je izgledalo drugacije u proslom kolu protiv Novog Pazara - na jednom od najzajebanijih gostovanja u sezoni - gde su prvi put posle dugo vremena izgledali kao tim i kao da im je stalo do rezultata.

I onda kasnije saznas da su za tu utakmicu bili premirani.

A za ovu juce nisu. I ponovo kurcobolja i "kolektivna oslobodjenost fiskulture".

Mada mislim da su se zajebali, da im je bolje bilo da su izgubili i u Pazaru ako nameravaju da ovako otaljavaju ostatak sezone. Zato sto su nam tako pokazali da umeju da igraju ali da nece. Da su u dusi najobicnije kurave dva ranga ispod Kacke petlje.

I zato sam siguran da niko od njih nece postati fudbaler.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Salvador

Post by Salvador »

@Radoye
Veruj mi da ih van tv kadra jos vise zabole patka, upravo to me mnogo vise iznervira nego sam poraz.
Inace se potpuno slazem da su nam igraci jako limitirani i da cetvrto mesto za takav tim jeste uspeh, ali realno ni drugi nisu nista bolji, a posebno se to moze reci za ove sto su nas juce oduvali sa tri komada.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Salvador wrote:@Radoye
Veruj mi da ih van tv kadra jos vise zabole patka, upravo to me mnogo vise iznervira nego sam poraz.
Znam, brate, samo sam bio sarkastican. :mrgreen:
Salvador wrote: Inace se potpuno slazem da su nam igraci jako limitirani i da cetvrto mesto za takav tim jeste uspeh, ali realno ni drugi nisu nista bolji, a posebno se to moze reci za ove sto su nas juce oduvali sa tri komada.
Upravo to je poenta. Limitiranost nije izgovor, svih 16 klubova JSL cine limitirani igraci. Pa ne igramo protiv Barselone pobogu, nama je Borac Cacak pocepao bulju!
laki

Post by laki »

Naravno da mi idu na jaja igraci jer su nemotivisani. Kako je pekara motivisan? Kako je tumba motivisan? Kako je zak motivisan? Kako je brana ilic bio uvek motivisan? Radoja, Mare (koga ste svi pljuvali a znao sam da je 5x bolji od svihkoji ce ga naslediti. On je isto svaku tekmu ostavljao 1oo% seve na terenu), Meda... KAKO SU ONI BIKI MOTIVISANI? Neka mi se sagnu svi nemotivisani klinci jer im smeta nesto a juce su se ispilili. Imaju plate po nekoliko puta vece od vecine nas a oni su nesto nezadovoljni. JEL SE VI ZAJEBAVATE! Ima da ih isprozivam sve do jednog prvom prilikom. Trebalo je da ih posle borca sacekamo ispred izlaza da im se najebemo mame mile klinacke. Nabedjeni kapitencic i ostale zvezdice i kockari. Tacnolupaci i oni sto se svadjaju sa pola tribine kad ih neko isproziva jer se ne trude. CAST IZUZECIMA!!
Image
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Juče sam video par omladinaca na tribini... sve do jednog kao sa MTV-a da su izašli. Veliki kačketi u stranu, one baggy farmerice duboke patikice itd itd.. nemam ništa protiv stilova oblačenja svako ima svoj ukus, ali druže tek su brkovi počeli da vam rastu a već kontate da ste Neimar ili ko već.. Ako u ovim godinama kreće taj pozeraj, pa šta će biti kasnije? Svi gore navedeni igrači koji se trude su manje više stara škola i to se oseti. Ja sam se bio oduševio kada sam video koje kopačke Žak nosi. Stare Adidas one sa izvrnutim jezikom preko pertle ( world cup?). Po meni igračima treba malo skresati beneficije u klubu...Drže ih kao kap vode na dlanu. Polomio si vrata? Svi iz svog džepa da plate! Igraš kao slina? 10% sa plate!
Vise nista nije isto!
recni galeb

Post by recni galeb »

ma ok to su fudbaleri nije da neko od njih ocekuje sta pametnije ili da ne kazem urbanije, mene bi vise brinula tribina, e tamo kada vidim kacket u stranu i baggy farmerice shvaticu da je sve otislo u 3pm... :frown:
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Ја уопште не мислим да је то толики проблем у фудбалу. Таква су данас деца већином. Такав тренд је наметнут и ту човек не може ништа сем да се насмеје кад их види.
Смешне су и мени те фризуре, облачење и остало, али опет, ако они играју као јуче док сам их гледао против ОФК-е, нека ради шта хоће, то мене не занима.
Углавном се хватамо за то када играју као п...е да се тако и облаче па као иде једно с другим.
Мислим да се на то не може утицати у клубу, само би се створио контра ефекат. Још кад се на све то дода да 90% њих имају менаџере, па им и ови пуне главу, онда се дође до тога да им мораш буквално "пирити у д..е".

Сви они имају шансу да успеју у фудбалу, поготово им је то пружено у Воши док су. Но, на крају неки од њих буду Тадић, а неки (на жалост већина) Катаи... Исплива све то на крају...
Банат цео, црвено бео!
laki

Post by laki »

Kakve drizure i begi pantalone i pederske patike?! O cemu vi pisete bre?! Nek nose suknje van tetena ako hoce, nemojte da pisemo o glupostima ovde
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

recni galeb wrote:...kacket u stranu i baggy farmerice...
To ovde kod mene bila moda pre nekih 10 godina, svi su crnci tako izgledali, i oni rodjeni crnci i oni koji bi jako hteli da su rodjeni crnci, sada vise niko to ne nosi...
Locked