26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by PanonskiFantom »

Vodeći se mišlju da je samokritika nekad dobra ,cenim da ću biti sasvim realan što se tiče zapada, s obzirom da sam utakmicu gledao sa jugozapada (imao sam odličan pregled situacije):

Ako uzmemo radovanje kod govnarskog gola, radovalo se malo više od pola zapada ( recimo pola).
Prva dva sektora jugozapada su više nego aktivno navijali. Bili su nagurani bukvalno do poslednjeg reda stolica. Prosek godina između 30-40, na prvi pogled iskusne njuške, klasične govnarske face. Kad je došlo do nekog koškanja sa severozapadom, bukvalno su svi navlačili kapuljače i bili spremni na incidente. Ne bih rekao da su bili u nekom strahu ili sl... Dovikivali su se sa istokom, čak su ih i oni par puta dozivali. Bez obzira što ih mrzim, moram priznati imali su solidno izdanje što se zapada tiče. Mislim jedno od boljih u zadnjih par godina. Ovo pišem samo iz razloga da nebi neki bili u zabludi da je bilo kao ranije..
Severozapad jedva da se nekad čuo a sever da nije imao bubanj nebi se ništa čuo.

Sve u svemu mislim da su navijači Vojvodine s obzirom na celokupnu situaciju u klubu i na tribinama imali korektno izdanje. Sever po meni dobar sa brojkom, a da bi tona bilo mora ipak biti više ljudi. Pozicija gostujućih navijača je veliki problem.

To je neko moje viđenje. Ponavljam, jezgro je prisutno na obe tribine, biće to bolje sigurno!! :cheers:

Edit:

Dodao bih jednu stvar: Ako mislimo da promenimo nešto što se zapada tiče, ljudi, stisnuti ballse i doći na jugozapad. Nema druge. To cimanje sa drugog kraja tribine, j***nje keve i sl nema efekta. Svi znamo gde će se sjatiti govnari i jedni i drugi. Dovoljno je 50 ljudi u našim navijačkim obeležjima i mislim da će situacija biti drastično drugačija.
Vise nista nije isto!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Владика »

Све је већ речено али да прозборим и ја коју-
1. Ако узмемо у обзир ситуацију у којој се налазимо већ годинама сасвим добро издање навијача Војводине на западној трибини. Деведесетих смо имали много боље тимове и много слабију подршку, само да нам се Север поново дигне на ноге јер без јаког Севера неће бити ни јаке Војводине.

2. Деца играла одлично колико су имала снаге. На моменте су играли и јако леп фудбал, није нас ишао шут, није нас ишао гол. Овом тиму фали искуство али о томе су требали да мисле људи којима су Енвер (стрелац гола у финалу купа) и Лазица били прескупи. Јучерашње понижење иде искључиво на брк управе и спортског сектора који је задужен за ту причу. Од тима који је играо егал против њих у Београду и изгубио из офсајда за пола године смо дошли до 0-4 на домаћем терену, да ли неко о томе мисли?

3. На крају, шта друго рећи него Џими Марић је крив за све! Ајде да мењамо и Загу, можда се чудесно појаве резултати?
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by kafe bagdad »

1.) Tesko je reci koliko je ovo dobro izdanje navijaca Vojjvodine na zapadu, s obzirom da dajes ocenu sa severozapada kao i ja, verujem PF - u da je odnos bio pola pola ili cak malo vise u njihovu korist.

2.) PF: Oni (zapad) se takodje apsolutno nisu culi sa severozapada, tako da je, ocigledno tu rec o akustici zapadne tribine.

3.) Nazalost dovode sve veci sljam na taj deo zapada.
Pitanje za nas je ima li i teoretske sanse da se jednom pomerimo ka centru.

4.) Vezano za gorepomenuto, pitanje za upravu je zasto se dozvoljava gostujucem timu da dovede organizovanu navijacku grupu na tribinu rezervisanu za domace navijace? Pa jos lepo dobija i policijsku zastitu, a ja kao navijac domaceg tima posle moram da obilazim ulicu DT jer se ista pretvori u jednosmernu da bi gospoda izasla na bulevar. Takodje, zasto se opusteno dozvoljava da se deca dovode na zapad u dresovima crnih.

5.) Jek taj semafor kupljen falican?

6.) Jel su deca koja dodaju lopte nasa ili ne? Mnogo brzo su se dodavale lopte crnima kod prekida.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9947
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan, nedelja 19h

Post by Voja »

Voja wrote:Smem li znati na osnovu cega ta sigurnost? Bas bi mi bilo interesantno cuti strucno misljenje,jer Djumi tvoja izlaganja mi uvek donesu nesto novo,nesto za nauciti,dok nazalost drugi treneri (vecinom na konferencijama) ili nemaju znanje i obrazovanje ili ko zna sta,ali prosipaju uvek jednu te istu pricu sastavljenu od tri recenice.
Mene i dalje ovo kopka!? Ako je problem javno,mozemo i kroz privatne poruke. Ocigledno je Djumi da si "namirisao" nesto,na ili pored terena,pa me bas zanima sta to!? Zanimljivo mi je delovala nasa igra u prvih pola sata,imam osecaj da igraci Partizana nisu znali gde se nalaze. Samo mi nije jasno zasto se stalo? Ne verujem da je u pitanju fizicka sprema,pa ne mogu Babovic i Sasa ilic imati vise snage od ovih klinaca. Mnogo nejasnoca mi nosi ovaj mec. Prvo poluvreme je bila odlicna utakmica,neverovatan tempo,brz prenos lopte,konstantno samo napred,kamo srece da se tako igra svaki mec. Moram pohvaliti i par akcija Partizana u zavrsnici,gde su odlicno izvlacili loptu po bokovima,iako su nasi nasrtali kao osice.Sad se opet pitam,zasto tako nismo bili agresivni tokom celog prvenstva :roll:
Ma ne znam,neverovatan mec za analizu. Djumi ocekujem komentar,kao i Turijin za Zaksa
Image
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by budababa »

Otprilike 24h posle, kada su se malo slegli utisci...

1) Igrački, moramo se pomiriti sa time da više nismo favoriti ni protiv jednog tima u ligi. Možemo sa svakim da se nosimo, svakog da dobijemo, ali i od svakog da izgubimo. Po meni, igrači su juče nezasluženo ispraćeni zvižducima i uvredama, jer se ne može reći da su otaljali posao i da se nisu borili i dali svoj maksimum. Jedina zamerka ide za poslednjih 5 minuta, jer su ona dva gola dodatno zagorčila iovako gorku pilulu koju smo morali da progutamo. Verujem da je i njima teško, jer su jednu, kada se sve sabere, egal utakmicu izgubili sa 4:0. To valjda samo mi možemo.

2) Na ponašanje pojedinih igrača, a tu u prvi plan ističem Gaćinovića, imam velikih zamerki. Slično su već radili Vanja i Kordić. Nemaš ti dečko šta da se raspravljaš sa navijačima, ti od ovoga kluba jedeš 'leba i dobijaš novce za to, a neko drugi daje novce da bi bio na tom stadionu i bodrio klub za koji igraš. Nemaš prava da okrećeš leđa navijačima, pogotovo na 0:4, bez obzira što jesi bio dobar na terenu i što rezultat nije pravo merilo dešavanja. Prošle su kroz klub mnogo veće face od tebe, jedna od njih je i onaj čovek kojem je na početku meča odata pošta minutom ćutanja. Taj čovek, istinska legenda kluba koji je ostavio mnogo dublji trag, verovatno za svojih 12 godina u Voši nije napravio nijedan takav gaf koji nagelirani pederikosi od nepunih 20 godina poput tebe daju sebi za pravo da ponavljaju iz nedelje u nedelju. Mogao bi barem prećutno da ispoštuješ navijače i klub, jer da ti nije Vojvodine, ti bi možda danas čuvao ovce u svom Trebinju, prepotentna mala ljigo.

3) Opet smo oštećeni od strane sudija, a u klubu ćute kao zaliveni. Ima li neko tamo bar mrvu dostojanstva, da kaže "j***te se, nećemo da budemo deo ovoga". Pa nas kradu gore nego da uopšte nemamo predstavnika u Zajednici superligaša... Pa nemojmo više da se blamiramo da nam predsednik kluba bude ciganska marioneta i predmet podsmeha, ne zbog njega, već zbog tog nakaradnog sistema koji nas krade 100 godina, a mi mu se priklonimo zarad nekih sitnih beneficija, koje do sada u stvari nismo uopšte ni videli. Čovek upro da miri dva govnarska kluba koji su navodno posvađani, a u stvari žive u savršenoj simbiozi već 70 godina, pokupili zajedno maltene više titula i kupova od Rendžersa i Seltika u Škotskoj. Što reče kolega Brick pre nedelju-dve: čoveče, spasi obraz i daj tu ostavku.

4) Na tribinama sam, iskreno, očekivao veći debakl. Sever, kada se uporedi sa tom 2011. prilično mršav, ali sa obzirom na trend u drugom delu sezone ispalo je još i dobro. Zapad dobar, otprilike pola-pola što je uobičajeno za poslednjih par godina. Da bi imali više sveta na obe tribine, neophodna je energija među ljudima, a energiju donose dobri rezultati i dobro vođenje kluba. Mi trenutno, nažalost, nemamo ispunjene te uslove, a vremena za to je sve manje. Problem na Zapadu može da se reši samo na dva načina: ili će navijači Vojvodine masovno krenuti da kupuju sezonske karte i time praktično već u startu ograničiti broj Kurti i Murti koji dođu jednom godišnje da isprate blizanački šljam, ili će neki masovni neredi naterati nekoga u klubu i policiji da se malo ozbiljnije pozabavi buretom baruta koje se postavlja na tu tribinu svaki put kada igramo sa stokom.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by borrissey »

budababa wrote: Problem na Zapadu može da se reši samo na dva načina: ili će navijači Vojvodine masovno krenuti da kupuju sezonske karte i time praktično već u startu ograničiti broj Kurti i Murti koji dođu jednom godišnje da isprate blizanački šljam, ...
Ponovio sam do sada valjda 100 puta i ponoviću opet. Po meni, ovo je jedino rešenje poznato civilizaciji za problem zapadne tribine. Jedini način je da se izađe sa jakom kampanjom na početku sezone i proda-podeli-pokloni što je moguće više sezonskih karata za zapad i istok. Dodatno, prodavati pakete ulaznica od po, recimo 3 za polusezonu i te ulaznice onda menjati za zapad protiv blizanaca. I na kraju naplatiti karte protiv blizanaca zapad 1000 RSD, a istok 800 RSD. Molim lepo!
A šta se dešava u realnosti: ja kupujem godinama sezonsku za istok (i kupovaću je zauvek!), a ulaznice za tu tribinu se nisu naplatile 3 puta za poslednjih ne znam koliko godina. Jebi ga, ispadneš magarac što kupuješ sezonsku - koju si inače kupio, ako si imao sreće, u prvom kolu na blagajni, a ako nisi imao sreće, onda si uzeo slobodan dan i išao u Veternik. Jebote!

Ako iko u upravi želi Klubu dobro, poslušaće ovaj predlog. Nikakve zabrane gostujućim navijačima, propagande da je zapadna tribina rezervisana za domaće navijače itd. neće doneti zadovoljavajuć rezultat na duge staze. Može malo da ubllaži stanje, ali ne i da reši osnovni problem.
Last edited by borrissey on Mon May 04, 2015 11:08 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Djumi »

Utakmicu sam gledao na TV i moj utisak ima kiseo ukus.Vojvodina pocela utakmicu veoma dobro sa visokim pritiskom koji je mnogo iznenadio Partizan.U tom periodu je bilo realno da Vosa vodi bar sa jednim golom prednosti.Tempo sa kojim je Vosa pocela utakmicu je samo jedan segment igre koji je zadovoljen.Uporedo sa tim su morali ici periodi sa duzim posedom lopte u kome bi se ugrozavao Partizan ali i cuvala energija za nove pritiske na zadnju liniju protivnika.Ovaj nacin igre bi obezbedio odnos snaga s pocetka utakmice.
Izostanak ofanzivnosti Vosinih bekova je samo brzo potrosio vec rovitog Gacinovica a Volkovu je dao mogucnost dobre koncentracije u zavrsnici.Mislim da od strane bekova nije dosao ni jedan centarsut.
O penalu necu da pricam.Penal cist kao suza.
Izlaskom Pekarica sve se raspalo. Rezultat ipak nerealan.
Naravno mogao bi da pisem mnogo vise od ovoga ali mislim da je ovaj deo prelomio utakmicu.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Stexman
Posts: 2604
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Stexman »

borrissey wrote: Nikakve zabrane gostujućim navijačima, propagande da je zapadna tribina rezervisana za domaće navijače itd. neće doneti zadovoljavajuć rezultat na duge staze. Može malo da ubllaži stanje, ali ne i da reši osnovni problem.
To sto na zapadu ima ljudi sa obelezjima blizanaca je zahvaljuci redarskoj sluzbi koja je i vise nego navijacki(protiv nas) opredeljena, sto je neko vec spominjao, neke likove sa njihove tribine. Redarsku sluzbu treba da organizuje klub uz pomoc Firme is sopstvenih redova, a ne da nam u Novom Sadu domacini budu crni ili crveni sljam! Samo ova praksa bi desetkovala njihov broj na zapadu.
Jednostavno svaka naznaka njihovih obelezja i odmah zabrana pristupa zapadu.
User avatar
Sasa1969
Posts: 640
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Sasa1969 »

Neki nepoznati ljudi prodavali su na zapadu kiselu vodu u casama (nisam video sokove ali sam nesto cuo da je bilo i toga )
Cuo sam da su iz Beograda i da nemaju veze sa Malajcem koji to godinama radi na nasem stadionu.
Ko je pustio te ljude na stadion i ko im je dozvolio da vrse prodaju ?
Ocito da su nekog potplatili....koga ?
Image
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by laki »

O utqkmici sam pisao, sad da se dotqknem tribina. Sever protiv blizanaca nikad nije brojao manje ljudi, osim onda kad je pkjustala kisa kad smo pobedili 2 1 prosle sezone.
Ako su crna go**a sa jugozapada navlacila kapuljace kad god se prozivaju sa nama, onda je to vec veliki probkem :)
Trece, mi smo vec bili jednom na jugizapadu kad nas je bilo oko 20 a onih nazovi zabranjenih oko 50+, i tada su zbog njihove verbalne provokacije uhapsena nekolicina nasih navijaca. Ne znam da li da se smejem ili da placem kad se toga setim. Nisu smeli nista osim da navlace kapuljace i da pokazuju k***c i da se deru. A zandari su ihvstitili kao bele medvede. Tako da ta prica sa jugozapadom ne pije vodu. A oni neka navlace kapuljace do sutra, ja cu sa drugarima da sedim svaku tekmu na sredini zapada i da gledam utakmicu sa najboljeg moguceg mesta. U svakom slucaju oko nas su svi cutali koji su navijali za crno go**o. Cak su i devojke i zene napusavale crne govnare, par puta mi je cak doslo smesno sve to.
I kao poslednje, dajte meni jednom da organizujem ulazak na zapad. Neka slobodno kupuje kartu ko zeli, niko ko ima govnarsko obelezje nece uci a karta ce im biti oduzeta jer nisu postovali propise. Moci ce u zamenu da dobiju kartu za istok i da ib redari sprovedu do te tribine. Svima bih pogledao ispod duksa kakve majice nose, i svi bi to morali da rade od redara. Ko ne bi radio, odgovarao bi za to na osnovu hgovora ili cega vec, to bi se lako smislilo , to je manja briga. Znaci 2/3 onih govana od juce sa zapada nema sanse da bi uslo, a ona 1/3 bi mogla da ga pusi.

I da, jos jedan pozdrav za jugozapad koji navlaci kapuljace kad se proziva sa nama :) :) :)
Image
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Turija »

Ova utakmica je meni donela još par zagonetki, zbog kojih odavno ne idem na naš Stadion (od utakmice sa Vaduzom).
Čudne se stvari događaju našem timu na terenu, počev od odnosa prema igri, same igre, pa do rezultata.Imali smo npr igrače i ekipu, ali nismo imali igru, pa smo onda odjednom imali igru i rezultate, pa zatim smo imali igrače i igru, ali čudne rezultate (poraze ili remije) u određenim mečevima, pa se onda sve raspalo, od igrača do igre i zaključili smo da nemamo čak ni igrače, a o igri da se ne govori - i to sa gotovo istim timom.Sve ovo se ciklično ponavlja godinama.
Vratimo se samo utakmicama sa zvezdom i partizanom ove sezone (u prilog tome).Kada smo bili u velikom naletu i rušili sve protivnike odigrali smo neprepoznatljivo (katastrofalno) protiv zvezde , bez jednog šuta na gol, bez valjane akcije.Sada, sa partizanom, kada se skoro zaključilo da naši igrači pojma nemaju (pogotovo u veznom redu i napadu), mi smo razbili partizan, baš sa igrom na sredini terena u prvih pola sata (nisu znali gde se nalaze).Kako sad odjednom ti isti igrači znaju da naprave akciju?Međutim, zato smo promašivali zicere?Slučajno?
Stvorili nekoliko kolosalnih šansi, a šutirali na gol kao mala deca (isto kao i protiv zvezde, kada je bilo nekoliko šuteva, sa razlikom što je bilo daleko od gola).Sad je bilo i na gol, ali samo da damo priliku da zagrejemo njihovog gošu i da se on ,,istakne".Čim je došao jedan jači šut (Ivanića u drugom poluvremenu) on je bio isti kao protiv zvezde (snažno, međutim, daleko od gola, po principu ,,nemoj da slučajno uđe").
U obe utakmice smo oštećeni sudijskim kriterijumom (i ,,slobodnim uverenjem"), bez reči protesta.
Na kraju, da odgovorim i Voji na pitanje.U skladu sa gore napisanim, verovatno je pao i prvi gol, za mene veoma čudan.Žakula nije kriv za poraz, ali je mogao mnogo bolje intervenisati i kod drugog gola, a kod ostala 2 se odbrana raspala (izlaskom Pekarića).

Ono što mislim o ovoj utakmici je to da bi bolje odigrali prvo poluvreme da je umesto Lukovića (na krilu) bio Asani.Luković je bio previše spor i u šansama i u defanzivi, zbog toga je za dlaku izbegao crveni, a iz jedno tog njegovog faula (kada mu je, opet, pobegao igrač) mi smo primili prvi gol.

Takođe, ne znam zašto Gaćinović izvodi prekide i upropaštava i to malo šansi pred golom protivnika?Isto tako, ne znam zašto Babić igra malo dobro malo loše, kao i Nastić, a mi primamo čudne golove?Ima li to veze sa ljudima iz Donjeg Srema ili samo što su oni na izlaznim vratima Vojvodine?
Makarića i Ćurka ne bih otpisao (inače se za ostalo dosta slažem sa Markizom).Makriću treba naći mesto u timu (pošto on to sam ne ume) i može biti vrlo koristan igrač (setite se njegovog gola glavom u meču sa Borcem), jer momak ima odlične fizičke predispozicije.Ćurko je samo fizički dosta slabiji i neiskusniji od ovih štopera (buzdovana) u JSL.Malo da poboljša kontrolu lopte i prostora mislim da realno možemo računati na njega.
Što reče Djumi, mi bekova u napadu uopšte nemamo, a u odbrani kako kad.
Koliko naši igrači imaju snage je možda i najteže pitanje za odgovor?Ako nemaju, zašto ne smenimo kondicionog trenera?Ako imaju, zašto ne trče (osim ponekad i u manjem delu meča)?Ako ne može da ih natera trener (da trče), smenimo trenera.Ako to trener ne može da uradi zbog pritiska uprave (ono što je ovde neko napisao da se Džimi žalio poznanicima - naravno ako je info tačan), smenimo Upravu.
Da bi se Vojvodina spasla moraju se povući suštinski potezi.Kozmetiku koristimo od poslednje šampionske titule i doterali smo ,,cara do duvara".
Grad, Pokrajinu Republiku i medije uopšte nije briga za Vojvodinu.Osim iskrenih navijača ona nema nikog.Nadam se da u Skupštini postoji takva većina.Ako ne, onda je samo pitanje dana kada će stići katanac na vrata, pa osnivanje nove FK Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Avangarda
Posts: 337
Joined: Tue Feb 13, 2007 1:57 am
Location: Sremska Mitrovica

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Avangarda »

Na ovom forumu pisu dosta inteligentniji i fudbalski obrazovaniji ljudi od mene, pa ne bih bas da otkrivam "toplu vodu", ali zar je moguce da niko nije primetio da smo mi igrali tih famoznih "30 minuta" samo dok su nam oni to pustili? U drugom poluvremenu gubimo i ocekuje se da krenemo po gol, a mi ne mozemo posteno ni polovinu da predjemo! Oni izvode 1268 korner, a mi i dalje na nuli sto se kornera tice! Ako smo i imali kakvu-takvu igru u prvom poluvremenu, to je sve ovde napljuvani Milinkovic lako neutralisao u drugom poluvremenu, sto mu nije bilo tesko s'obzirom na razliku u kvalitetu naseg i njegovog tima, a na ruku mu je isao i kvazi trener na nasoj klupi Zaga, Gaga, Dzimi ili kako se vec zove...

Takodje nikad u fudbalu nisam video da je neko nekog "razbio" sa 0:0 ili jos gore sa 0:1?!

Igrali smo koliko (dokle) su nas pustili, kao i Porto protiv Bajerna u drugom poluvremenu. Tad sam isto citao izjave igraca porta u fazonu "eh sto nismo odigrali prvo poluvreme kao i drugo". Djavola bi vi igrali tako u drugom poluvremenu da vas oni nisu prethodno napunili sa 5 komada, pa posle vi igrajte kako hocete. Slicno je bilo i kod nas, nasih 30 minuta je plod seljackog "ispitivanja snaga" koje koristi vecina domacih "strucnjaka" i koje traje uglavnom 45 minuta, a nekad i celih 90. Ipak Milinkovic nije imao potrebu da "ispituje snage" duze od uobicajenih 45 minuta jer se iz aviona vidi da ovaj nas tim nema kvalitet ni za pojedina sela oko Novog Sada. A jos kad covek vidi Zakulu i neke od tih klinaca primer Curko kako igraju zajedno u prvom timu, bas i licimo na seosku ekipu gde cesto igraju cale i sin zajedno...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Radoye »

Meni se cini da su nasi fizicki pali, prvih 45 minuta su igrali pod tempom daleko visim od uobicajenog za JSL, skoro pa evropskim. Sledecih pola sata partizan je dosao na egal sa igrom da bi nas u poslednjih 15 kad smo potpuno pali i prestali da igramo totalno razbucali.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Avangarda
Posts: 337
Joined: Tue Feb 13, 2007 1:57 am
Location: Sremska Mitrovica

Re: 26. kolo: Vojvodina-partizan 0:4

Post by Avangarda »

Ja sam utakmicu gledao do 0:2 posle toga vise nisam imao snage. Mislim da nas je partizan najvise razbio u periodu od pocetka drugog poluvremena do tog drugog gola. Za to vreme izveli su bar desetak kornera, a mi nismo mogli da predjemo pola (a gubimo). Posle jednog od tih silnih kornera i "majstorske" intervencije igraca sezone i golmana decenije dobili smo i drugi gol koji je bio i zadnji ekser u kovceg zvani FKV sezona 2014/2015.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Locked