Moram samo da se osvrnem na Turijin post o Radovicu ?
Mislim da bi morao da proseta do stadiona jer sa TV se ne vide neke stvari.
Gledao sam Radovica i na Veterniku u predsezoni.
Jos mi je u glavi onaj centarsut kada je Meri dao gol glavom.
Meni uopste nije jasno kako ranije nije dobio sansu kod Dzimija iako je redovno Nastica menjao posle kikseva ?
Decko je sasvim solidan fudbaler mozda nesto slabiji u defanzivi pre svega u duel igri od Nastica zbog fizicke konstitucije ali u napadu je daleko korisniji od Nastica.
Ima mnogo bolji centarusut i zna da sutne na gol.
Po meni Radovic zasluzuje sansu da igra.
28. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
Re: 28. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
Svako od tih mladih mora da dobija sansi i sansi. Setite se samo npr. Kacara na prvih desetak utakmica, ko bi tada rekao da ce Gojko postati ono sto jeste? To je najtezi posao trenera da odredi pravi tajming kada ce neki igrac da dobije pravu sansu. Nekada je prerano, nekada je prekasno.
0.0625
Re: 28. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
Dodao bih i adekvatno mesto u timu, kao ključni faktor.limanfkv wrote:Svako od tih mladih mora da dobija sansi i sansi. Setite se samo npr. Kacara na prvih desetak utakmica, ko bi tada rekao da ce Gojko postati ono sto jeste? To je najtezi posao trenera da odredi pravi tajming kada ce neki igrac da dobije pravu sansu. Nekada je prerano, nekada je prekasno.
Gojka su šetali od centarhalfa, preko centarfora, pa do zadnjeg veznog.Na kraju je ipak ostao kao zadnji vezni, zbog svojih fizičkih predispozicija, koje su se mogle najbolje iskoristiti na toj poziciji u ekipi.
A sada, da se vratim na naš današnji tim.
Gospodin Dunđerski je naveo da nam sledi veliki igrački remont i mislim da je debelo u pravu.Ja sam odgledao svaku našu utakmicu na TV i ovo poslednju sa Radom uživo i došao do istog zaključka, kao većina članova ovog Foruma.Da pokušam da napravim presek po pozicijama:
Golmani
Žakula treba da ostane.Milinkoviću ne znam status za sledeću sezonu, ali u ovoj je pravio mnogo grešaka i veoma slabo napredovao, tako da nam još jedan golman sigurno treba. Da li iz našeg podmalatka ili sa strane, ali se mora to pitanje rešiti.
Desni bek
Vasilić ostaje, ali treba da dobije ozbiljnu konkurenciju.Igra na snagu i iskustvo, međutim, ima dosta manjkavosti u njegovoj igri u odbrani (ostavlja prevelik prostor protivničkom igraču), dok u napad retko ide.Odlično baca aut lopte.
Levi bek
Po meni, treba tražiti potpuno novo rešenje.Nastić je obećavao, ali je stao u razvoju i u trenutnoj fazi nije prvi levi bek za Vošu.Može da bude rezerva.Radovoć ni to.Nema brzinu, nema duel igru.Možda ima centaršut, ali to je jako malo da igrao na mestu beka.Prodaja ili kaljenje.
Štoperi
Pekarić nedvosmisleno.Bez njega odbrana ne postoji.Drugi štoper, ne znam.Tu je Pankov (ali je on meni kao nekad Stošić nizak za štopera, a nedovoljno brz za beka).Sad se vraćam na post Limana i Kačara.Treba Pankovu naći mesto.Možda je ono isto kao i za Gojka?
Vezni red
Samo Ivanić (bez njega vezni red ne postoji) i Makarić (Tubasović u rezervi).Ostali aut (pozajmica ili prodaja).Bar 2 nova imena treba u vezi.
Krila
Asani, uz velik rad.Ostali aut (pozajmica ili prodaja).
Špic
Meri i dovesti još jednog proverenog igrača.Ćurko pozajmica.Stojanović prodaja.
Odlična je stvar saradnja ili već kako to zovu preuzimanje Proletera.Mislim da u svakom klubu iz tog ranga ima barem 3-4 bolja (ili perspektivnija) igrača od onih koji trenutno igraju Voši.
Jako je važno da steknemo pravo igranja u Evropi i da sada kadrovski pripremimo ekipu za narednu(e) sezonu(e).

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov