Transferi
Re: Transferi
Moralni pigmej, francuski skijas sa interpolove poternice Terzic doktor Zvezdan prica kako ce da ima mnogo veci uticaj na FKV i kako ima kombinaciju da dovede Palocevica u FKV. Slicna situacija kao oko pranja papira sa Krunicem. Dundjerski i Vranjes pretenduju da budu vece zlo u klubu od mnogih koji su medju navijacima zestoko oblaceni. Ova dva teletabisa, trecerazredna menadzercica koja kupe mrvice sa stola od kluba i krupnijih riba momentalno najuriti iz kluba!! Pita se ne pravi od govana, a go**a plutaju sportskim centrom. Samo da ne bude ponovo krivi smo mi sto smo cutali. Klub navodno drze navijaci, ali da li su oni vojnici kluba ili vojnici odredjenih ljudi i licnih interesa??? Da misle dobro iskljucivo klubu doveli bi Djumija i prepustili struku, a ovako glavnu rec i platurinu ima Vranjes strajkac, koji je za prevaranta iz Svice odveo Melega i Ljube Vorkapin mali od palube, koji je optuzen za namestanja po Italiji. Ali tad se treba odreci Terza-Kokezinih kombinacija, procenata, dilova i ostalih povlastica u vidu pronalazenja poslova i sticanja materijalne koristi.
- KoKanidja
Не не, нисам ја нашао Мерија. Зна се ко је њега пронашао и предложио.fkvislife wrote:Kokaniđa bi mogao predložiti neke igrače, ako se ne varam on je Merija i našao?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Ponavljam se ali toliko lose energije ide iz kluba da mi je muka i tesko kao nikada do sada!
Prelazni rok je tu ali nista dobro nece da se desi,predsednik je potpuno u Terzicevim rukama da nece ni da pokusa da se iscupa jer naplata njegovog postavljanja za predsednika zajednice stigla na naplatu i trjace dok god je u klubu.
Dundjerski i Vranjes,oni su samo tu radi ukrasa i oni su toga svesni ali im to i odgovara.
Krenulu su pricom o odbijanjem igraca da igraju ispostavilo se kao netacno ,vec samo pokusaj svaljivanja krivice na njih za sve lose.
Klub vode amateri koji nisu sposobni da urade bilo sta ozbiljno i sa tim se moramo pomiriti,a ko ce da odlucuje pa zar nam je vazno kada nista necemo promenuti niti mozemo.
Oterali su predhodne pod raznim lazima i klevetama iako sam bio za sada mi je iskreno zao,predhodni su osvojili kup i siguran sam da bi dug sada bio manji i imali bi bolju situaciju sa igrackim kadrom.
Necu vise zamarati ni vas ni sebe,odustajem od bilo kakvog pisanja i kometarisanja.
Pozdrav svima i sto manje nerviranja!
Prelazni rok je tu ali nista dobro nece da se desi,predsednik je potpuno u Terzicevim rukama da nece ni da pokusa da se iscupa jer naplata njegovog postavljanja za predsednika zajednice stigla na naplatu i trjace dok god je u klubu.
Dundjerski i Vranjes,oni su samo tu radi ukrasa i oni su toga svesni ali im to i odgovara.
Krenulu su pricom o odbijanjem igraca da igraju ispostavilo se kao netacno ,vec samo pokusaj svaljivanja krivice na njih za sve lose.
Klub vode amateri koji nisu sposobni da urade bilo sta ozbiljno i sa tim se moramo pomiriti,a ko ce da odlucuje pa zar nam je vazno kada nista necemo promenuti niti mozemo.
Oterali su predhodne pod raznim lazima i klevetama iako sam bio za sada mi je iskreno zao,predhodni su osvojili kup i siguran sam da bi dug sada bio manji i imali bi bolju situaciju sa igrackim kadrom.
Necu vise zamarati ni vas ni sebe,odustajem od bilo kakvog pisanja i kometarisanja.
Pozdrav svima i sto manje nerviranja!
Nema potrebe za sarkazmom pojedinih forumasa.Na Ivanica ne racunajte za narednu sezonu,a odgovor o ucescu u ligi evrope uskoro od gospodina predsednika...
Ili kazi sta znas ili nemoj nista. Ovo ja znam, ali necu da kazem mi ide na očin. Kazi, jel igramo Evropu ili ne, da se ne nadam bezveze.Crni wrote:Nema potrebe za sarkazmom pojedinih forumasa.Na Ivanica ne racunajte za narednu sezonu,a odgovor o ucescu u ligi evrope uskoro od gospodina predsednika...
Kup je nas!
- Neizlecivi
Nema potrebe za sarkazmom, ali onda reci konkretno sta je i kako je. Sta vam je problem da iznesete sve sto imate?
Ako nije bilo para za Gobeljica i ako Krunic nije doveden zbog pranja papira ne sme se to uraditi sa Terzinim igracem Palocevicem! Ende!
Vranjes i Dundjerski nisu toliko nesposobni, oni rade za licne interese i procente. Najavio sam pre mesec dana da stranaci u klubu i probe nece biti, ocekujte igrace gde ce se Vranjes i Ljube ugradjivati kod Vorkape, Terze itd.
Sreca pa imamo zaposlene navijace u klubu koji brane iskljucivo klupske interese!?
Vranjes i Dundjerski nisu toliko nesposobni, oni rade za licne interese i procente. Najavio sam pre mesec dana da stranaci u klubu i probe nece biti, ocekujte igrace gde ce se Vranjes i Ljube ugradjivati kod Vorkape, Terze itd.
Sreca pa imamo zaposlene navijace u klubu koji brane iskljucivo klupske interese!?
ПУШТАМ КИШУ!
Dragi moji prijatelji.Ja sam vam izneo samo cinjenice.Za konkretne odgovore znate kome treba da se obratite.A za tebe gospodine koji znam da vrlo rado pratis ovaj forum samo sledeca poruka.Teren si pripremio-neka ti je na cast.Mali si ti igrac za tako veliku pricu.Kad shvatis to bice kasno za tebe a bojim se i za nas .
Ko je gospodin koji prati forum? Koji teren je pripremio i za koga? Ko su oni a ko smo mi?
Stvarno ljudi ili pisite kako treba ili cutite. Nemojte glumiti templare i iluminate, sa tim skrivenim porukama i simbolima!
Stvarno ljudi ili pisite kako treba ili cutite. Nemojte glumiti templare i iluminate, sa tim skrivenim porukama i simbolima!
-
Jao, limanfkv, idi bre u qur.climanfkv wrote:Vraca se Davidov, Nastic ide u Watford, Ivanic prelazi u zvezdu za 130.000, Zakula mora da radi zemlju ne ide na pripreme, Gacinovic ipak na jednogodisnju pozajmicu u partizan iz kog dobijamo nazad vulicevica, fridey na ponudu odgovorio "Uyahlanya", klub trazi prevodioca.
Jebo te nije ovo tako tesko.

GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Pisao o njemu dok je imao ciste papire...
http://mondo.rs/a796906/Sport/Fudbal/Ma ... ickom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mondo.rs/a796906/Sport/Fudbal/Ma ... ickom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Ne pisi gluposti, video sam da Davidov igra Ligu Prvacica u Hattrick-u, gde je ozbiljniji fudbal nego u JSL i nema nameru da se vraca. Kako te nije sramota da tako mazes oci navijacima! Ciji si ti placenik?? Takodje, imam prilicno pouzdan info da je klub nasao vec nekog ko ce terati traktor na reku da pere sargarepe umesto Zakule. Boze, koliko neki ljudi umeju da se frljaju sa 'proverenim informacijama'....limanfkv wrote:Vraca se Davidov, Nastic ide u Watford, Ivanic prelazi u zvezdu za 130.000, Zakula mora da radi zemlju ne ide na pripreme, Gacinovic ipak na jednogodisnju pozajmicu u partizan iz kog dobijamo nazad vulicevica, fridey na ponudu odgovorio "Uyahlanya", klub trazi prevodioca.
Jebo te nije ovo tako tesko.
Ovog baju iz Radnickog KG, da dovedemo i turimo u spica i Evropo pazi se 

"gospodinFKV",da li je moguce da nisi skontao da se covek sprdao???? Reci molim te da se salis?
Banujte me molim vas