Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Uprava

Post by Matador »

Radojica i Majami uz Vavana, Terzu, Kokezu i Ramadanija samo sto dalje od kluba. Pokupice sve iz omladinske, a od privatnih poluigraca deca nece dobiti sansu. Sramota je da su mesta bukvalno rezervisana, a da ide prica da sportski direktori menadzerisu pored posla u FKV. Cime su Ljube i Mico zasluzili toliko poverenje i platu?? Silnim promasajima. Dundja, Ljube i Mica dele Alivodicevu platu!!!
Image
https://twitter.com/mirkovavan" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... a-mafijase" onclick="window.open(this.href);return false;
Vavan je veca spona sa bg-cg krimosima od Zoke, samo se mora da bi se to videlo dublje zakopati po talogu. Palocevicu ciste trening kompenzaciju, Krunic i Ozegovic su u nekim varijantama, Vavan zeli da dovede cigana Despotovica i jos neke koji ce verovatno dobiti poluslobodne papire. Mica i Ljube po nekim info se slabo tu pitaju, nekada ni ne prenesu ponude za probe i pored toga sto su u pitanju reprezentativci i klub ne bi imao dinara troska. Odgovor daju tek posle negativnog odgovora Vavana, a Dundju kad pitate sta je Vavan u klubu diplomatski kaze clan skupstine :) Naucio covek valjda od preSjednika. Najtrulije mi je da ovde dodju po podrsku kad ih pritisne Vesko i pijana druzina, a ispod casti im je da bilo sta kazu sopstvenim navijacima. Kao da i oni nekad nisu bili navijaci. Klub je zatvoreniji nego ikad, nema mail adresu!!! Oko kluba su vece hijene od svih koje smo do sada terali, sistem je truo. Na te ljude sam mislio kada sam rekao pita se ne pravi od go****, a go*** plutaju sportskim centrom. Bolno, ali jebeno istinito.
User avatar
Djisa
Posts: 1241
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Uprava

Post by Djisa »

Matador, umesto sto stalno nesto promovises Djumija, kazi da li ima sanse za licencu ili ne!
Kup je nas!
Crni
Posts: 19
Joined: Thu Mar 19, 2015 5:08 pm

Re: Uprava

Post by Crni »

Matador nije taj koji treba da vam polaze racune i daje odgovore na pitanja vezana za klub.Situacija koju je izneo a vezano za desavanja u i oko kluba mnogo gora...Pojedinci na ovom forumu a ujedno i clanovi skupstine veoma dobro znaju o cemu pricam...Cutite ko .icke jel ste svi u nekim semama...Ali ne jos dugo.......


___________________________________________
EDIT ADMIN: A tebi ide ban na nedelju dana
User avatar
Djisa
Posts: 1241
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Uprava

Post by Djisa »

Crni wrote:Matador nije taj koji treba da vam polaze racune i daje odgovore na pitanja vezana za klub.Situacija koju je izneo a vezano za desavanja u i oko kluba mnogo gora...Pojedinci na ovom forumu a ujedno i clanovi skupstine veoma dobro znaju o cemu pricam...Cutite ko .icke jel ste svi u nekim semama...Ali ne jos dugo.......
Ok, a sta je sa nama, obicnim navijacima, koji samo zele jednu informaciju? Crći ću do sutra!
Kup je nas!
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Uprava

Post by pedjans »

Podržavam ono što je napisao Djisa, jer ću i ja otpasti ovako bez ikakvih informacija. Baca mi se pegla od nekih klanovskih borbi, pozicije i opozicije, insajderskih informacija, naše i njihove uprave. Nisam član ni bivše ni sadašnje ni buduće uprave, nemam od Voše nikakve koristi niti ću je imati, ali to ne znači da ne želim informacije, naprotiv. Bar bi ovi transparentni mogli da ih daju, kad već raniji nisu.
User avatar
Grouch
Posts: 206
Joined: Tue Feb 25, 2014 4:44 pm

Re: Uprava

Post by Grouch »

Jos na pocetku rada ove uprave sam napisao da ubuduce treba zabraniti da bilo koji menadzeri,sponzori,donatori,"prijatelji" kluba itd imaju bilo kakav procenat od buducih prodaja igraca.Igrac ako hoce da ima menadzera neka ga placa od svojih para koje dobije prilikom transfera i za vreme igranja za klub(ove) u koji se proda (na njima je da se dogovore kolko i kako ce se obracunavati-to je njihova stvar za koje nas boli stojko).Isto vazi i za razne "prijatelje" kluba koji nekad ulete sa nekim kešom pa posle dobijaju procente od buduce prodaje,naravno po pravilu visestruko vece nego ono sto su dali.Umesto toga,normalno bi bilo da im se,prilikom buduce prodaje igraca,vrati onoliko para koliko su pomogli i eventualno ih "častiti" sa maksimalno 10-20% od te sume(ne 10-20% od iznosa transfera igraca).Naravno,pravi prijatelj kluba to ne bi ni uzeo,cak mozda ni glavnicu al ajde.Eto,to treba da bude temelj kluba,pogotovo kad smo u situaciji da nam je prodaja igraca prakticno 90% prihoda.To mora da bude sveto pismo,zakon,ustav kluba.Znaci u dve recenice:nema procenata menadzerima od prodaje igraca i nema davanja procenata od buduce prodaje igraca ljudima koji su parama,u nekom trenutku,pomogli klub.Sve ostalo je potencijal za lopovluk,muljanje i otimacinu na stetu kluba.Dzabe nam sve ostalo,dzabe nam igranje u Evropi,dzabe nam rezultati ako ce sutra kajmak od prodaje igraca da pokupi neki menadzer.Hocemo da 100% para od prodaje igraca ide u klub (ono kad se dva kluba prilikom prodaje/kupovine igraca dogovore o nekom procentu od buduce prodaje nema veze s ovom pricom).Kratko i jasno.Kao u svim ozbiljnim klubovima u svetu.Da je sve normalno mi bi od prodaje igraca (uglavnom stvorenih u omladinskoj skoli,koji bi odigrali 3-4 sezone zajedno i napravili malo bolje rezultate,na primer ulazak u LE) mogli,recimo,da za te 3-4 godine napravimo nov stadion(cenim da nam treba desetak miliona).Umesto toga,mi se valjamo u blatu i dugovima.Vreme je da se tome stane na put.
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

Polako se obistinjuju price da je klub priblizio cg-bg-cergarskom krimos sljamu Vavainjo sa Majamijem, Terzinjom, Kokezinjom, Ramadaninjom i malim Radojicom.

Oterali lose da stignu jos losiji. Prava prica nema sta!?
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Uprava

Post by Matador »

Neka odgovore daju sampioni transparentnosti, a pitanja je i previse. Ja sam do sada bio friks, capke, ajs, mandov, Kosanov, a najveca cast mi je da me smatraju Djumijevim promoterom!
1. Cime su Ljube i Vranjes zaduzili toliko poverenje, zasto klub u buli za njih baca 3000E mesecno, da li menadzerisu pored FKV i sta i dalje rade na platnom spisku FKV??
2. Da li Dundja i dalje brani interese navijaca u FKV i da li prima i koliku platu za to?
3. Zasto je klub zatvoren za probe, sta u klubu trazi kriminalac Vavan i njegovi drugari Majami i Radojica?
4. Da li se u FKV vracaju privatni igraci?
5. Da li vas je sramota sto niste ispunili obecanje zvano transparentnost?
6. Da li mislite da ste dobili podrsku za teranje Rabrena, Cabre, Pavlovica, Balse da bi u klub doveli cg, ciganske krimose jos gore od njih?
7. I da ne bude da sam odustao sto protiv Cabre niste pokrenuli postupak za vracanje stana, tuzba Pavlovicu, Vukovicu, Rabrenu??
8. Uopste nisam srecan sto se ostvario dolazak Terzinog Palocevica!
User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: Uprava

Post by PanonskiFantom »

http://www.novisadinfo.info/2015/06/rad ... zivka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vise nista nije isto!
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

Samo da kancelariju na Karadjordju ne dobije samozvani potpredsednik Vavinjo, pa da se ne sjate Majamiji, Raje i slicni cg-bg mafi, ovaj menadJeri ili popularno receno sportski radnici :) :)
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Uprava

Post by Matador »

Ova uprava ima mnogo propusta i mnogo gresaka, ali je sad na udaru beogradskog sljama! Vucic je obecao laznom grofu svu svoju pomoc u crvenoj udbi. A cg grofova prva zelja se zove Comi Ivanic. Lokalni Vuckovi dupeuvlakaci su vec poceli sa delovanjem i kaze se da ce Vosa biti ostecena od strane arbitara, na sudovima, da ce izgubiti sponzore, da ce vratiti opeglanog Pavlovica u klub ako Comi ne zavrsi u crvenoj udbi. Da ce sponzori morati da izadju i zaobilaze klub. Ovo sve su reci coveka koji je jako blizak vodecim strukturama u gradu! Ako ovi u klubu imaju muda da idu do kraja i da nedamo Comija moramo biti uz njih, ako nemaju muda i ponude kao sekaperse ostavke ili puste Comija onda su najvece rave koje su ikad krocile na Karadjordje. Moraju se oglasiti, moraju istinu navijaci znati, a ne da info dobijamo od politicara kojim smo glavne teme.
Crni
Posts: 19
Joined: Thu Mar 19, 2015 5:08 pm

Re: Uprava

Post by Crni »

Po cenu dozivotnog banovanja iznecu jos samo jednu informaciju(konstataciju).FK Vojvodina vise ne postoji.Nije nas i vise nikad nece biti.Sve sto sam saznao i sto sam smeo izneo sam u zadnjih 10-tak postova.Nadam se da me razumeo onaj ko je trebao.
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Milan »

Moraš biti malo konkretniji...
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Matador wrote:Ova uprava ima mnogo propusta i mnogo gresaka, ali je sad na udaru beogradskog sljama! Vucic je obecao laznom grofu svu svoju pomoc u crvenoj udbi. A cg grofova prva zelja se zove Comi Ivanic. Lokalni Vuckovi dupeuvlakaci su vec poceli sa delovanjem i kaze se da ce Vosa biti ostecena od strane arbitara, na sudovima, da ce izgubiti sponzore, da ce vratiti opeglanog Pavlovica u klub ako Comi ne zavrsi u crvenoj udbi. Da ce sponzori morati da izadju i zaobilaze klub. Ovo sve su reci coveka koji je jako blizak vodecim strukturama u gradu! Ako ovi u klubu imaju muda da idu do kraja i da nedamo Comija moramo biti uz njih, ako nemaju muda i ponude kao sekaperse ostavke ili puste Comija onda su najvece rave koje su ikad krocile na Karadjordje. Moraju se oglasiti, moraju istinu navijaci znati, a ne da info dobijamo od politicara kojim smo glavne teme.
Koji sve ljudi, njihova imena su najbitnija.

I do sada su nas krali, a "sponzore" koje smo imali su na nama zaradjvali. Nasi igraci su nasi najveci sponzori.

Comi se jasno izrazio i ovde i za mene je to najbitnija stvar u celoj prici. Ukoliko uprava ne moze da se izbori sa ovakvim azdajama koje je napadaju onda neka izadje na vrata koja ce je svakako cekati i ako se ogrese u ovom slucaju.

Mi, Slaninari, smo mozda trenutno razjedinjeni i razbacani na sve strane, ali neka se ne varaju dusmani - kljuc grada ce uvek drzati ruke Slaninara. Pa cisto da se podsete.
HUK wrote:PROTEST


Novi Sad je oduvek, a to će potvrditi i naši najstariji sugrađani, bio sportski centar sa bogatom sportskom kulturom i tradicijom, u čemu su nemerljiv doprinos dali sportisti koji su se takmičili pod crveno-belom zastavom – zastavom Sportskog Društva „Vojvodina“. Ime našeg grada proslavile su brojne generacije sportista, uključujući i zlatne fudbalske generacije koje su obeležile pedesete i šezdesete, odbojkaške majstore koji su gazdovali sportskim halama krajem osamdesetih i devedesetih, kao i rukometaši koji su se sjajnim igrama početkom ovog veka pobrinuli da se trofejne riznice najbrojnijeg novosadskog sportskog društva dodatno popune. Novosađani su, bez obzira na uspehe ili neuspehe, uvek mogli da se ponose viteškim duhom koji su pronosili mladići i devojke koji su nastupali na borilištima u zemlji i svetu. Jednostavno, duša svakog stanovnika Novog Sada bila je, a i danas je, utkana u bogati sportski život grada, i svaki će Novosađanin deliti sreću ili tugu kao posledicu dobrog ili lošeg rezultata na terenu.

Nažalost, poslednjih nekoliko godina, uporedo sa devalvacijom društvenih normi i vrednosti, dolazi i do pojave neprimerenog, moglo bi se reći maćehinskog odnosa prema gradskom sportu. Iako je i ranije bila praksa da se favorizuju klubovi iz prestonice osnovani neposredno posle drugog svetskog rata, prvenstveno Crvena Zvezda i Partizan, devedesete godine prošlog veka i sveopšta kriza u društvu uticale su na značajan „proboj“ ove pojave na teritoriji čitave države, čega nije bio lišen nijedan grad – pa ni Novi Sad. U svojim poltronskim hvalospevima na račun tzv. „večitih rivala“ utrkivali su se novinari, glumci, pevači, pa čak i političari. Vrhunac cinizma bila je odluka gradskih vlasti u Novom Sadu, konkretno gradonačelnice Maje Gojković, da ponudi gostoprimstvo košarkašima Partizana i Crvene Zvezde, koji su zbog višemesečnog neplaćanja računa za zakup hale bili isterani iz beogradskog „Pionira“. Ukus gorčine u ustima pojačava i činjenica da je u to vreme Rukometni Klub „Vojvodina“, osvajač „duple krune“ za prethodnu sezonu, bio bukvalno izbačen na ulicu zbog mnogo manjeg duga prema „Spensu“ (koji je, čisto da se zna, izgrađen novcem poreskih obveznika koji su živeli na teritoriji grada) i bio primoran da svoje utakmice kao domaćin igra u Kaću! Taj degutantni potez gradskih vlasti uzburkao je duhove, a oni koji nikako nisu mogli da pređu preko toga bili su navijači Vojvodine. Reakcija je usledila nakon utakmice sa Bežanijom u Novom Sadu, 20. novembra 2006. Više stotina navijača sa severne i istočne tribine je posle poslednjeg sudijskog zvižduka krenulo u protestnu šetnju ulicama Novog Sada, noseći parole uperene protiv sramnog poteza gradonačelnice. Isticali su se transparenti „Naša stranka – FKV“, „Mi držimo ključ grada“, „Gde su naši reflektori?“ (čime je ukazano na gorući problem vezan za stadion „Karađorđe“ – odigravanje utakmica u noćnom terminu, na čega šta su gradske vlasti više puta ostajale „gluve i neme“) i „Politika je kurva“, pri čemu su prvi i poslednji trebali da naglase apolitični karakter protesta, koji je bio isključivo u interesu kluba i grada. Protestna kolona je prošetala ulicom Maksima Gorkog, skrenula na glavni gradski bulevar, a zatim zavila u Jevrejsku ulicu i nastavila pravo do Trga Slobode, ispred Gradske Kuće. Tokom svog mini-hodočašća do gradskog trga, kolona je značajno rasla, mnogi su se u znak podrške priključili protestu, a srce svakog navijača bilo je ispunjeno usled glasnog odobravanja i aplauza običnih ljudi koji su se nekim svojim poslom zatekli tu, neki na ulici, neki na prozorima i terasama stanova i kuća. Ukratko - bio je fantastičan osećaj biti deo svega toga! Kulminacija protesta usledila je čitanjem protestnog pisma ispred Gradske Kuće pred, kako su agencije kasnije navele, preko hiljadu ljudi. Na centralnom transparentu bila je istaknuta parola „Naši rukometaši u Inđiji i Kaću, a Spens čuvate za komunističku braću“ okrenuta, naravno, tako da se njen sadržaj mogao dobro videti iz same Gradske Kuće, dok je učesnike protesta „pozdravio“ i Svetozar Miletić, čija je velika figura na platnu dominirala sa Tanurdžićeve palate. Nakon petnaestominutnog zadržavanja na trgu, kolona je nastavila kretanje kroz Ulicu Modene i Vojvođanskih brigada i završila na platou ispred „Spensa“.

Opšti utisak, ne samo među samim učesnicima, je da je protest u potpunosti uspeo. Tema koju su gradski čelnici pokušali stidljivo da gurnu pod tepih posle burnih reakcija u javnosti ponovo je aktuelizovana, a najveći benefit je da je Rukometnom Klubu „Vojvodina“ vraćeno pravo da se za opstanak u ligi bori pred svojim navijačima (što je na kraju, na radost svih navijača i iskrenih prijatelja sporta, i izboreno). Sem toga, zadnjih godina pomalo uspavani grad je dignut na noge, a FK Vojvodina je ponovo postala sportska tema broj jedan u čaršijskim pričama. I konačno, Vošini navijači su stavili do znanja da će svaki sledeći pokušaj marginalizovanja lokalnih vrednosti izazvati još žešću reakciju sa njihove strane.

Doći ćemo u još većem broju, još odlučniji, još jači! Za svoj klub, za svoj grad. Do konačne pobede!

http://huksasevera.blogspot.com/2009/11 ... br_17.html" onclick="window.open(this.href);return false;
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: Uprava

Post by trelos gia fcv »

Matador wrote:Ova uprava ima mnogo propusta i mnogo gresaka, ali je sad na udaru beogradskog sljama! Vucic je obecao laznom grofu svu svoju pomoc u crvenoj udbi. A cg grofova prva zelja se zove Comi Ivanic. Lokalni Vuckovi dupeuvlakaci su vec poceli sa delovanjem i kaze se da ce Vosa biti ostecena od strane arbitara, na sudovima, da ce izgubiti sponzore, da ce vratiti opeglanog Pavlovica u klub ako Comi ne zavrsi u crvenoj udbi. Da ce sponzori morati da izadju i zaobilaze klub. Ovo sve su reci coveka koji je jako blizak vodecim strukturama u gradu! Ako ovi u klubu imaju muda da idu do kraja i da nedamo Comija moramo biti uz njih, ako nemaju muda i ponude kao sekaperse ostavke ili puste Comija onda su najvece rave koje su ikad krocile na Karadjordje. Moraju se oglasiti, moraju istinu navijaci znati, a ne da info dobijamo od politicara kojim smo glavne teme.
KOJI VUČKOVI DUPEUVLAKAČI???
IMENA, SADA, OVDE, ODMAH!
REČI OD KOJIH SASTAVLJAŠ REČENICE, MATADOR, SU JAKO KRUPNE I OZBILJNE! OVOLIKIM SLOVIMA TREBA DA ISPIŠEŠ IMENA I DA SE NE PLAŠIŠ NIČEGA I NIKOGA AKO BRANIŠ VOLJENI KLUB, MAJKU, OCA, BRATA, SESTRU, SVOJE DETE...
SADA!
IMENA!
ODMAH!
DA IH SVI DOBRO VIDIMO I POMOGNEMO!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Post Reply