Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
zime89
Posts: 483
Joined: Tue Jan 20, 2015 12:07 am

Re: Pripreme

Post by zime89 »

Sta je sa Fimicem ?
Zasto su oterali Grcica nije mi jasno.
Sta je sa tim igracima na koje se ne racuna, da li oni oni treniraju ?
Da li ce se i sa njima raskinuti ugovori ili ce se bar prodati ?
ZIME89
User avatar
ŠoneVoša
Posts: 123
Joined: Wed Jan 28, 2015 4:05 pm

Re: Transferi

Post by ŠoneVoša »

Onjilo ponuđen Vojvodini, Asani na meti PSV-a!

http://butasport.rs/fudbal/saznajemo-on ... eti-psv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Re: Pripreme

Post by Akcent »

Zasto je oteran Luka Lukovic?
Zasto nije oteran Milko Novakovic?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Pripreme

Post by limanfkv »

Iako mi se uopste ne dopada kao igrac, cudi me da na spisku nema Luke Lukovica. To mi je najvece iznenadjenje.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4077
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Pripreme

Post by Rabba »

Nema Fimića(!?!), niti vesti šta se dešava sa njim.

Od odbačenih igrača, čudi me odluka za Lukovića, vrlo. Nadam se takođe da Grgić i Kočović ostaju makar u Proleteru. Boba ponovo višak, nažalost, Stojanović jako malo pokazao...

Pavkov igrao za ČSK, Siniša Babić za Proleter.

I slažem se sa komentarima iznad, čime je Milko zaslužio poverenje? Pre Fimića, pogotovo!

p.s. Naknadno dodato ime Jovanića spisku igrača na koje se ne računa.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Transferi

Post by budababa »

Rogač i Kohija su dovedeni u prošlom prelaznom roku, i ako se već sada ne računa na njih znači da su bili promašaj i neko za to treba da položi račune. Na spisku prekobrojnih ne vidim Milka Novakovića, čovek je ušao umesto Pekara na meču sa partizanima i za 5 minuta smo primili dva gola. Ako se budu pravili ovakvi truli kompromisi klub ne može ići napred; ako nema mesta za Bobu Novakovića, onda ne vidim po kojoj logici ima za Milka sa istim prezimenom. Takođe, među prekobrojnima su Spremo, Grgić i Luković - da ne bude opet zajeb kao sa Ubiparipom, Mitoševićem, Šušnjarem, Mudrinskim i sličnim slučajevima? Rad sportskih direktora (mada ne vidim zašto ih mora biti u množini) mora biti podvrgnut detaljnoj analizi nakon svake polusezone i nedostatak rezultata mora "kačiti" i njih, a ne da ceh plaćaju samo treneri i igrači. Višestruko ponavljanje neuspeha sportskih direktora, takođe, mora povlačiti odgovornost uprave kluba.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Forza Voša
Posts: 580
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: Transferi

Post by Forza Voša »

pedjans wrote:Mnogo su mutne i nejasne te priče oko izuzetno sumnjive prodaje Mijata i Babića. Naravno da treba isključiti menadžere, procente i ostalo, ali ponovo pitam: kakve veze ima što menadžer ima procenat od 25%, zar on ne želi da dobije 25% od 5 miliona, npr, a ne od 2 miliona? Ova dva igrača prodali smo budzašto 2 meseca pre trenutka kad smo znali da će im cena eksplodirati. To je istina a ostalo je prazna priča. A nisam siguran da ćemo tako brzo imati generaciju kao njihovu, uostalom koliko dugo pre njih nismo imali takvu? U svakom slučaju, bilo pa prošlo, na žalost. Nadam se samo da se kroz 2 ili 3 meseca neće pojaviti nova priča o besparici, a nadam se i to da ovi sadašnji igrači nemaju menadžere niti procente, u šta čisto sumnjam. Valjda smo naučili bar toliko da sada Ivanića ili Pankova ne prodamo takođe u pola cene na brzinu...
Ti da imas dugovanja za struju od 300 eur i imas Roleks od 1000 ti bi pristao da dobijes za taj sat 300 samo da platis dug jer bi u suprotnom (ako bi cekao da ga prodas za 1000) tebe iskljucili i morao bi pored dugovanja da platis i prikljucak koji je lupam 900 eur (napravio bi vise stete). Bolje je sto su ih prodali nego da celom timu dugujes po tri plate (neznam da li i koliko sada duguju za plate) pa onda i Mijat i Babic mogu da raskinu ugovor i odu za 0 Eur a pored njih to urade i Ivanic, Asani, Pankov, ... Nije ovo menadzer pa da za 3 godine mozes da zaradis 50 miliona od prodaje igraca da imas milion sponzorskog ugovora da imas 5000 prodatih godisnjih karata, igras ligu evrope/sampiona, da dovodis igace na osnovu njihovih karakteristika Pace 16, Passing 15, Vision 18 , da gacinovic da 15 golova i 20 asistencija po sezoni, ..., ovo je realnost.

Nemoj se ljutiti sto sam ovako napisao. I ja bih voleo da smo ih prodali obojicu za po 3 miliona ili da smo jednog prodali zimus a drugog ostavili za posle prvenstva al j...ga. Nemam ja problem sto su/ce otici nego sto ce tu dovesti nekog tipa Ozegovica a nece igrati Desancic ili Grgic.
„Hasta la Victoria Siempre!“
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1484
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Pripreme

Post by Neizlecivi »

Trebalo je da se oslobodimo pojedinih igraca jer dosta njih nije bilo korisno nikako. Opet mi je pomalo glupost ostaviti Milka, a pustiti Lukovica i Stojanovica po meni.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4886
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Pripreme

Post by gospodinFKV »

Pavkov je super klinac! Imao sam tu nesrecu da glavom odbranim njegov sut. Imao je top u nozi jos kad smo deca bili...
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Pripreme

Post by Junior »

Milko ostao, a Lukovića i Grgića puštaju?! Potpuno besmisleno, osim ako ne postoje neki skriveni razlozi. Taj nesretni Luković je izgurao celu polusezonu na levom i desnom krilu, a dečko je centralni vezni ili polušpic. Nema veze, daj Ožegovića :cheers:
User avatar
zime89
Posts: 483
Joined: Tue Jan 20, 2015 12:07 am

Re: Transferi

Post by zime89 »

Da i Jovanica nema nigde sto se mene tice i on treba u onu grupu igraca na koje se ne racuna. Samo mi nije jasno zasto nigde nema Fimica...naravno da ne ocekujem nikakav odgovor na fb gde sam pisao. Ne znam zasto se i Grciga odricu tako lako...ali zato je vazno da i dalje skupljamo odbaceni ciganski sljam...a nasu decu ili oteramo ili prodamo za neke smesne pare..koji sledeci bivsi igrac zvezde ce biti na nasoj meti bas me interesuje..

http://butasport.rs/fudbal/saznajemo-on ... eti-psv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
ZIME89
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Transferi

Post by limanfkv »

Mislim da je Milko ostao zbog pozicije na kojoj igra. Moguce je da gresim, neka me ispravi neko ako zna. Onako iz glave rekao bih da od stopera imamo Pekarica, Pankova, Djurica, Babica i Novakovica?

Pretpostavljam da ce Babic naci angazman nakon ovog prvenstva, tako da cemo ostati sa ovom cetvoricom (opet ponavljam, ne pada mi niko drugi na pamet, moguce da mi je promakao neki klinac). Ukoliko je to razlog onda mogu da razumem ovu odluku.

Jako mi je zao zbog Bobe, i pored ocajnih partija mislim da je trebao da ostane. Ima iskustvo, imao je i neke, doduse retke, dobre partije (Novi Pazar npr.), a igra na poziciji gde postoji mogucnost da ce nam faliti igraca. Na Lukovica se ne racuna, Gacinovic ce sasvim sigurno pronaci angazman posle prvenstva, a sada se pojavila i zainteresovanost za Asanija. Nisam siguran ko ce nam biti na bokovima ukoliko i on ode preko. Zao mi je sto Bobu nismo videli da pruza partije kao one sezone u Spartaka kada je unistavao blizance, a posebno crvenog.
User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: Transferi

Post by PanonskiFantom »

Milko Novaković je sin generala policije Novakovića.
Vise nista nije isto!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9945
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Nude nam Onjila,da ga malo razigramo!? :)
Image
User avatar
Djisa
Posts: 1241
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Transferi

Post by Djisa »

Voja wrote:Nude nam Onjila,da ga malo razigramo!? :)
Najbolje bi bilo da ga uzmemo na pozajmicu, da nase sportske prijatelje ne iznerviramo kao sa Abuom. Ako bude valjao, da ga vratimo, a ako ne, da im rasteretimo platni spisak. :evil: :evil: :evil:
Kup je nas!
Post Reply