Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Uprava

Post by Milan »

Sto se Bate tice, mozda je on prividno podigao renome kluba, ali je dovoljno pogledati visinu duga nakon njegovog odlaska (mada nikada nismo bili duzni ni dinara i plate su se isplacivale unapred :mrgreen: ), pa da coveku budu kristalno jasni rezultati njegove vladavine.

Mene zanimaju odgovori na dole postavljena pitanja, a na koja nisi odgovorio. Naravno, ne ocekujem odgovor da li te je sramota, vec me zanima tvoje misljenje u vezi tih konkretnih stvari...

p.s. fkvoša1914, u dole navedenim pitanjima se kaze "je l'", a ne "jer"...
fkvoša1914 wrote:
Ja te pitam kako si mogao da podržiš i da dalje podržavaš bivšu upravu? Onu koja je, u kratkom vremenu, najviše opljačkala FK Vojvodinu u njenoj stojednogodišnjoj istoriji?

Ja tvrdim da ni jedna uprava dosad nije ukrala toliko para u tako malom vremenskom periodu (čini mi se godinu i po dana ako se ne varam). Ima onih koji su Vošu više ojadili, ali njima je trebao mnogo duži vremenski period da postignu ovo što ste vi postigli.

Jer te nije sramota to što je uprava uzimala od 25% do 50% od svakog vrednog igrača? Čini mi se po 50% je imala od Abubakara i Sergeja, ali ne držite me za reč, tako se sećam.
Jer te nije sramota to što ti je drug Čabra, seljačina neotesana, uzeo sebi stan na račun kluba?
Jer te nije sramota to što ti je dugogodišnjim drugarima i saborcima sa svih tribina bio zabranjen ulaz u skupštinu na VB, od strane nekih beogradskih nabildovanih majmunčina?
POŠTO OBRAZ ???!!!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Milan wrote:Sto se Bate tice, mozda je on prividno podigao renome kluba, ali je dovoljno pogledati visinu duga nakon njegovog odlaska (mada nikada nismo bili duzni ni dinara i plate su se isplacivale unapred :mrgreen: ), pa da coveku budu kristalno jasni rezultati njegove vladavine.

Mene zanimaju odgovori na dole postavljena pitanja, a na koja nisi odgovorio. Naravno, ne ocekujem odgovor da li te je sramota, vec me zanima tvoje misljenje u vezi tih konkretnih stvari...

p.s. fkvoša1914, u dole navedenim pitanjima se kaze "je l'", a ne "jer"...
fkvoša1914 wrote:
Ja te pitam kako si mogao da podržiš i da dalje podržavaš bivšu upravu? Onu koja je, u kratkom vremenu, najviše opljačkala FK Vojvodinu u njenoj stojednogodišnjoj istoriji?

Ja tvrdim da ni jedna uprava dosad nije ukrala toliko para u tako malom vremenskom periodu (čini mi se godinu i po dana ako se ne varam). Ima onih koji su Vošu više ojadili, ali njima je trebao mnogo duži vremenski period da postignu ovo što ste vi postigli.

Jer te nije sramota to što je uprava uzimala od 25% do 50% od svakog vrednog igrača? Čini mi se po 50% je imala od Abubakara i Sergeja, ali ne držite me za reč, tako se sećam.
Jer te nije sramota to što ti je drug Čabra, seljačina neotesana, uzeo sebi stan na račun kluba?
Jer te nije sramota to što ti je dugogodišnjim drugarima i saborcima sa svih tribina bio zabranjen ulaz u skupštinu na VB, od strane nekih beogradskih nabildovanih majmunčina?
Милане,
ако мене питаш то је смешан дуг који је он оставио, када погледаш колики је био буџет клуба и какве је капиталце у виду играча оставио иза себе. Погледај колико је рецимо само вредео онај тим који је он оставио, значи без омладинца из генерације 95-96. А шта мислиш да ли би те омладинце продао за тепсију рибе?
Ако мислиш да клуб функционише по неким светским стандардима мораш прво и да га подигнеш на неки већи ниво, а он је то управо и урадио.

Овај други део као што већ рекох нисам ја сам са још пар појединаца гласао увек за, већ се врло добро зна ко је све био члан скупштине, и до последње у мају прошле године исто тако увек гласао. Дакле ја могу да причам о ономе почевши од тог маја, а ово друго ако има неких неправилности нека решава ко треба. Знам ја шта је онај анонимус хтео да напише и да извуче од мене, али је у свом незнању далеко отишао у назад, чак до Абубакара, па нека о томе други пишу.
Nikola

Post by Nikola »

Bata je svesno razjebao grupu (nije mu odg jaka Firma) i ostavio dug klubu. Zgradu koju je podigao na VB nije placena i trenutno nema nikakvu funkciju! I dalje ne znamo gde su zavrsile pare od prodaje Kacara, Pekare, Despota, Aleksica, gde su Hertini brazilci, Song, Olembe i Fierro :) :)
Hebana sportska oprema je morala da se pere u parku, a ne u sc. Treneri nisu imali slobodu, igraci bili previse zasticeni itd.

Bilo je i dobrih stvari, ali u poredjenju sa ovim gore i nisu bas toliko velike.

Fascinantno je da nas na tribinama nema mnogo, ali da i dalje funkcionise sistem njegove podele i da mi ne mozemo zajedno da sednemo za jedan hebano sto i da popricamo kao ljudi, pogledamo se u oci i uradimo sve najbolje za grupu i klub. Ne mozemo ni temu ovde da otvorimo, da li smo toliko prokleti i bolesni? Da li nam druzenja, gostovanja i silni kilometri nista ne znace? Da li smo sve radili, a da nam nista nije znacilo???
Da li je lazni moral, pljuvanja, i tracarenje vaznije od Slnainara i Vose?

Zajebite podele, aj da sednemo za hebani sto i pokusamo da napravimo lepu pricu, bez tenzija. Da napravimo invaziju na Budimpestu!!!
ПУШТАМ КИШУ!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Nikola wrote:Bata je svesno razjebao grupu (nije mu odg jaka Firma) i ostavio dug klubu. Zgradu koju je podigao na VB nije placena i trenutno nema nikakvu funkciju! I dalje ne znamo gde su zavrsile pare od prodaje Kacara, Pekare, Despota, Aleksica, gde su Hertini brazilci, Song, Olembe i Fierro :) :)
Hebana sportska oprema je morala da se pere u parku, a ne u sc. Treneri nisu imali slobodu, igraci bili previse zasticeni itd.

Bilo je i dobrih stvari, ali u poredjenju sa ovim gore i nisu bas toliko velike.
Из овог дела твог уписа бих се сложио са тобом око тога да јесте свесно разјебао групу! Колико год је желео јаку групу у периоду када је дошао у клуб како би могао да врши утицај на одређене групе људи, толико је радио на уништењу када је схватио да се све то отргло контроли. Нажалост успео је у томе, а нама остаје да се запитамо како му је то олако пошло за руком. Какви смо онда ми били када је то урадио буквално преко пар појединаца за месец дана и то на онај најпростији начин, убацивши црва.

Остало се не бих сложио јер опет кажем то је смешан дуг ако погледамо какав је оставио тим, плус надолазећи омладински шампиони. Да прала се опрема у Парку док се градио спортски центар, значи у једном периоду а то представљаш као да је било свакодневно. Да одговорим овде и Милану на онај саркастични коментар око плата у напред. Ево док сам ја радио у клубу за те две године подељено је 3 или 4 плате унапред. Није то радио зато што је доброчинитељ већ једноставно док има пара на рачуну да подели паре играчима и запосленима јер се никад није знало ко ће пустити блокаду. Значи није фраза већ јесте делио плате унапред, у овом месецу за следећи месец. То се може и проверити у клупским финансијама. Кад спомињеш тренере не сећам се ни једнога да му је то сметало што му се меша у посао јер су добијали добре уговоре за наше услове па их остало није ни занимало. То доста говори и о самим тренерима. Али опет ти кажем то је мени све смешно, наспрам онога доброг што је урадио за клуб и где нас је поставио у тим фудбалским оквирима. Али да не дужим сада...
Nikola wrote:Fascinantno je da nas na tribinama nema mnogo, ali da i dalje funkcionise sistem njegove podele i da mi ne mozemo zajedno da sednemo za jedan hebano sto i da popricamo kao ljudi, pogledamo se u oci i uradimo sve najbolje za grupu i klub. Ne mozemo ni temu ovde da otvorimo, da li smo toliko prokleti i bolesni? Da li nam druzenja, gostovanja i silni kilometri nista ne znace? Da li smo sve radili, a da nam nista nije znacilo???
Da li je lazni moral, pljuvanja, i tracarenje vaznije od Slnainara i Vose?

Zajebite podele, aj da sednemo za hebani sto i pokusamo da napravimo lepu pricu, bez tenzija. Da napravimo invaziju na Budimpestu!!!
Овде би се сложио све са тобом, немам шта да додам. Али само да поновим, треба прво да се запитамо каква је та цела навијачка прича заиста била када је разјебана за мање од месец дана!
И за крај знам да ће ме опет неки разапети, али велику улогу у разјебавању те навијачке приче је одиграо управо и овај форум. Док смо радили по свом ишли смо напред, некада и грешили, али ишли напред. Када смо почели да ослушкујемо шта причају ови за које је фудбал ФМ игрица тако смо и кренули да лутамо и да се љуља наш брод док се није скроз и преврнуо.
Nikola

Post by Nikola »

Vise se gledalo sta ce reci oni iz bg o nama, nego forum. I tada je krenulo rezjebavanje, ako cemo iskreno. Ne secam se da je neko iz vrha tadasnje grupe pisao ovde, mnogi cak nisu bili ni registrovani sto sad nije slucaj :). A sada je ovo poslednje mesto gde se odrzava jos koliko toliko duh Slaninara.

Jedni dobiju prevoz, drugi neke poslice, treci sobe, teretanu, pice i hranu, dzeparac sve u tajnosti, ali da svi ostali to saznaju. Pa je onda i sincici krenuo da pusta price i truje grupu, koliko je to dobro odradio vidi se i danas. Toliko je odradio da se i danas grupice sa razlicitih tribina ne mirisu, sto je umobolno!

Mnoge stvari nisu iznosene na forumu bas zbog FKV i grupe i u tom periodu nije bilo puno informacija kao danas. Tako da mi ta prica o doprinosu foruma ne pije vodu, ali ok ako ti imas takvo misljenje.
ПУШТАМ КИШУ!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Што се тиче форума ту конкретно мислим на однос група-клуб и шта је потребно чинити. Знали смо да немамо снагу да га рушимо али смо из године у годину ишли главом кроз зид, вичемо "управа напоље" после тога видимо да свега 20-30 људи занима та прича и да су спремни да потуре своја леђа, поједемо говна која смо изасрали, а на Северу сваки пут све мање људи. И онда опет дођу ти исти којих нема нигде када треба нешто конкретно урадити и потурити леђа, паметују, а ми све опет исто...

Није се писало на овом форуму јер је такав био став групе, али се зато читало за медаљу и коментарисало на састанцима. Некада и читав састанак само о форуму.
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Da li si mišljenja da bi ljudi manje odlazili sa severa da se nije ni pokušalo teranje uprave? Manje nego ajmo uprava napolje, pa onda davanje "druge šanse"?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Nikola

Post by Nikola »

Slazemo se skoro sve, samo ne oko ugla iz kog posmatramo problem. Problem je sto je na grupu imao uticaj pisanje pojedinaca, sigurno forum nije doprineo razjedinjavanju grupe.

Nabrojao sam iznad ko je i samo neke od modela kako razjebao grupu.
Sad bar svi mozemo da pisemo ovde :)

I ne razumem jos otkud toliko veliki dug?? Kakve veze ima omladinska selekcija sa tim dugom i kako to moze biti pokrice? Ispravi me ako gresim, ali FKV nikad nije imao velike dolaze transfere sem u slucaju namirivanja sa nekim vlasnicima cg klubova!? I ti transferi nisu isli mnogo preko 100 000E. Gde je u jednom trenutku nestalo preko 5 000 000E od prodaje one generacije Kacar, Pekara, Despot, Petko, kasnije Meda, Dani.

A zgrada na Vujadinu tek treba da se plati, nije bilo kupova i titula?

Isto tako Zoka i sadasnja garnitura suruje sa Majamijem i slicnim polusvetom, a opravdanje nalazi u tome sta su radili prethodni. Presmesno.
Dok se ne pogledamo svi u oci i dok FKV ne postane glavni cilj, a ne meta nema napred!
ПУШТАМ КИШУ!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

@ragazzi di Neoplanta
Нисам то рекао. Али ваљда је нормално ако крећеш у неку борбу да прво видиш са чиме располажеш, а ми смо увек ишли главом кроз зид и увек иста група људи је потурала своја леђа. А то "друга шанса" на шта алудираш, нисам учествовао у томе.
fkvoša1914

Post by fkvoša1914 »

Prvo, Milane hvala što si ukazao na pravopisnu grešku, ne znam kako sam napravio takav lapsus.

A što se tiče Freaksa. Ti imaš sve karakteristike srpskog političara. Vešto izbegavanje odgovora na pitanja koja ti ne odgovaraju i zamena teza su ti prednosti.
Nas zanima odgovor na ova pitanja:
fkvoša1914 wrote:Ja te pitam kako si mogao da podržiš i da dalje podržavaš bivšu upravu? Onu koja je, u kratkom vremenu, najviše opljačkala FK Vojvodinu u njenoj stojednogodišnjoj istoriji?

Je l' te nije sramota to što je uprava uzimala od 25% do 50% od svakog vrednog igrača? Čini mi se po 50% je imala od Abubakara i Sergeja, ali ne držite me za reč, tako se sećam.
Je l' te nije sramota to što ti je drug Čabra, seljačina neotesana, uzeo sebi stan na račun kluba?
Je l' te nije sramota to što ti je dugogodišnjim drugarima i saborcima sa svih tribina bio zabranjen ulaz u skupštinu na VB, od strane nekih beogradskih nabildovanih majmunčina?
Ne znam samo zašto spominješ skupštinare stalno, pa nisu oni bili funkcioneri kluba već vas par o kojima se priča.
Skupština je napravila veliku grešku kad je izglasala Jokića, to stoji. Ali kad su stvari krenule nizbrdo i kad su svi koji vole klub rekli dosta toj lakrdiji od uprave, navijači i skupština je uprkos pritiscima uspela da izbaci vas štetočine iz kluba.

Tako glupava zamena teza, da samo ograničeni ljudi mogu da popiju tu tvoju priču.
Ja te pitam što ti nisi dao ostavku kad si video kolko se jadi i pljačka klub? Ti si funkcioner kluba bio, to se od tebe očekuje. Bili ste tu, i niste osećali moralnu odgovornost da podnesete ostavke, pored svega što se dešavalo.
Ne očekuje se od skupštinara da podnose ostavke, oni da su izišli iz skupštine nebi nikad oterali ta go**a iz kluba. Ostali su i uradili to što se očekuje od njih.
Ali vas par "navijača" u klubu što ste bili niste osetili potrebu da dignete glas protiv pljačke i ponižavanja. Niste hteli da podržite skupštinu u kojoj nisu učestvovali ljudi samo sa severa koje spominješ u svom postu, već svi navijači Voše sa svih tribina. Okrenuo si leđa svima nama ostalima da bi vas par sačuvali svoje dupe i svoje poslove. Toliko o tome koliko vam je interes FKV bio u prvom planu.

Niste podržali glas svih navijača sa stadiona, niste podržali tu skupštinu, niste osetili potrebu da podnesete ostavke. Ali najgore od svega, imali ste obraza da sedite u lažnoj skupštini i dižete ručice za ove šljamove, dok su vam bivši saborci sa svih tribina stojali ispred rampe, sprečeni od nekih beogradskih majmuna da uđu na skupštinu čiji su članovi. Dno dna!

E te stvari mene interesuju, a verujem i dosta ljudi ovde, a ne 2010., 2012., tvoji problemi sa ljudima sa severa itd. Daj ti nama odgovori na ovo.

Što se tiče predstavljanja, ne vidim zašto bi se predstavljao na forumu. Niti sam funkcioner kluba, niti sam previše informisan, čujem uglavnom sve što čuju i ostali navijači koji se interesuju za dešavanja u klubu. Što ne znači da sam glup i zaboravan, pa da ne mogu da povežem određene činjenice.

Ti sa druge strane si bivši funkcioner kluba i odgovaraš za svoje postupke dok si radio, pa je i normalno da znamo ko stoji iza tvog nika. Isto kao što znamo koji su nikovi na forumu od navijača koji trenutno vrše funkcije u klubu.
Last edited by fkvoša1914 on Tue Jun 23, 2015 4:36 pm, edited 1 time in total.
N13

Post by N13 »

Moram se sloziti sa freaksom sto se bate tice.
Pogledajmo na oba oka, takav covek treba Vojvodini. Cim je preminuo, prvo sto su blizanci rekli: ovu situaciju treba iskoristiti. Jer su znali ko god da ga nasledi nece biti tako mocan kao on. Jedino u njegovo vreme je klub smeo zavrsiti takmicenje na jednom od prva dva mesta. Danas je to nemoguce.
Drugo,jeste ostavio dug, ali niko ne govori loliki dug je zatekao? Niko ne govori da on nije digao ruke od kluba, vec je nastavio raditi u njemu, ali iznenadna smrt ga je prekinula. Otkud vi znate da on nije imao plan da vrati taj dug? Pa omladinsku skolu je on reorganizovao. Imao je plan da ujedini sve omladinske skole u pokrajini, i da vojvodina ima svoje skole u svim vecim gradovima. Zapoceo je projekat ove akademije, stvorio sampionske generacije klinaca, pa njihovom prodajom bi sigurno vratio dug, uzimajuci u obzir da je jednog bosketa prodao za 1,5m. Abu je prodat pred utakmicu koja bi nam donela nekoliko miliona evra u kasu. Mislite da bi bata dozvolio da abu ode u takvom trenutku? Pa da smo prosli serif tada, dobili smo novce koji bi pokrili 80% duga. A umesto toga, mi smo doveli igrace koji su platama dodatno preopteretili dug.

Ne branim nikog, vec gledam realno stanje kao obican navijac.
A siguran sam da je bata ostao, da bi smo se ove ili sledece sezone radovali trecoj tituli. Ovako mam ostaje da sanjamo neka bolja vremena. Jer mi ne znamo ko je sposoban da vodi klub. Teramo jednu upravu, a nemamo drugu koja moze uraditi nesto bise od prethodne. To nicemu ne vodi, uprave se menjaju, a klib stoji u mestu ili propada jos vise.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

N13 wrote:Moram se sloziti sa freaksom sto se bate tice.
Jedino u njegovo vreme je klub smeo zavrsiti takmicenje na jednom od prva dva mesta. Danas je to nemoguce.
Nesto se ne secam da je klub ikada za Batinog vakta zavrsio na prvom mestu u bilo kom takmicenju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

fkvoša1914 wrote:Prvo, Milane hvala što si ukazao na pravopisnu grešku, ne znam kako sam napravio takav lapsus.

A što se tiče Freaksa. Ti imaš sve karakteristike srpskog političara. Vešto izbegavanje odgovora na pitanja koja ti ne odgovaraju i zamena teza su ti prednosti.
Nas zanima odgovor na ova pitanja:
fkvoša1914 wrote:
1. Ja te pitam kako si mogao da podržiš i da dalje podržavaš bivšu upravu? Onu koja je, u kratkom vremenu, najviše opljačkala FK Vojvodinu u njenoj stojednogodišnjoj istoriji?

2. Ja tvrdim da ni jedna uprava dosad nije ukrala toliko para u tako malom vremenskom periodu (čini mi se godinu i po dana ako se ne varam). Ima onih koji su Vošu više ojadili, ali njima je trebao mnogo duži vremenski period da postignu ovo što ste vi postigli.

3. Je l' te nije sramota to što je uprava uzimala od 25% do 50% od svakog vrednog igrača? Čini mi se po 50% je imala od Abubakara i Sergeja, ali ne držite me za reč, tako se sećam.
4. Je l' te nije sramota to što ti je drug Čabra, seljačina neotesana, uzeo sebi stan na račun kluba?
5. Je l' te nije sramota to što ti je dugogodišnjim drugarima i saborcima sa svih tribina bio zabranjen ulaz u skupštinu na VB, od strane nekih beogradskih nabildovanih majmunčina?
Све се надам да ћеш конкретно поставити питања а ти све околишаш. Слабо си упућен, лупаш са теме на тему и тако конфузно не знам како да ти одговорим. ево покушаћу, али мораш се поново јавити да ми појасниш на шта конкретно мислиш.
1. На коју управу конкретно мислиш? Значи буди прецизан.
2. Опет исто те питам. Која управа конкретно? За тих годину и по дана измениле су се 4 управе. Дакле која управа?
3. Овде си скроз омашио. Једна управа је била у клубу кад спомињеш Абубакара. Председник је био Балша, ту су још били Влаовић као подпредседник клуба (данас је исто на функцији подпредедника клуба), затим Кежман, Јанковић, Дамјанић (и данас је у управи), Лалошевић (данас је подпредседник скупштине клуба), Мачкић и Шћепановић који тада није имао право гласа јер му никад није верификован мандат на скупштини након што га је Балша убацио у управу. Он је данас председник. Када је Сергеј у питању у Управи су били Јокић, Богдановић, Вучуревић, Терзић, Вуковић и Милошевић. Не знам да ли сам некога заборавио и у једној и у другој скупштини. Дакле видиш, скроз различити људи у две скупштине где су неки и данас у клубу, не знам шта ме питаш конкретно и на коју скупштину мислиш. Јесте конфузно али тако је.
4. Колико ја знам Чабра није добио стан на поклон већ да га отплаћује, стварно не знам на који период. А мислим да је добио на отплату као награду за довођење Стевановића, Настића, Бабића и још неколико екстра талентованих играча из Босне који су, мислим, и данас у клубу у млађим категоријама, немој ме држати за реч. Знаш како, отишао је он из Бановаца, али Бановци из њега никад :mrgreen: Иначе јесте ми друг, исто као што је био и многима који су га звали и тражили разне врсте помоћи од њега, само је разлика што се они данас ограђују од њега. Док им је требао било је "Ајде Чабрињо ово, ајде Чабрињо оно...". Овде конкретно мислим на људе из навијачких редова.
5. О саборцима и "саборцима" сам већ писао па да се не понављам.

fkvoša1914 wrote:Ne znam samo zašto spominješ skupštinare stalno, pa nisu oni bili funkcioneri kluba već vas par o kojima se priča.
Skupština je napravila veliku grešku kad je izglasala Jokića, to stoji. Ali kad su stvari krenule nizbrdo i kad su svi koji vole klub rekli dosta toj lakrdiji od uprave, navijači i skupština je uprkos pritiscima uspela da izbaci vas štetočine iz kluba.

Tako glupava zamena teza, da samo ograničeni ljudi mogu da popiju tu tvoju priču.
Ja te pitam što ti nisi dao ostavku kad si video kolko se jadi i pljačka klub? Ti si funkcioner kluba bio, to se od vas očekuje. Bili ste tu, i niste osećali moralnu odgovornost da podnesete ostavke, pored svega što se dešavalo.
Ne očekuje se od skupštinara da podnose ostavke, oni da su izišli iz skupštine nebi nikad oterali ta go**a iz kluba. Ostali su i uradili to što se očekuje od njih.
Ali vas par "navijača" u klubu što ste bili niste osetili potrebu da dignete glas protiv pljačke i ponižavanja. Niste hteli da podržite skupštinu u kojoj nisu učestvovali ljudi samo sa severa koje spominješ u svom postu, već svi navijači Voše sa svih tribina. Okrenuo si leđa svima nama ostalima da bi vas par sačuvali svoje dupe i svoje poslove. Toliko o tome koliko vam je interes FKV bio u prvom planu.

Niste podržali glas svih navijača sa stadiona, niste podržali tu skupštinu, niste osetili potrebu da podnesete ostavke. Ali najgore od svega, imali ste obraza da sedite u lažnoj skupštini i dižete ručice za ove šljamove, dok su vam bivši saborci sa svih tribina stojali ispred rampe, sprečeni od nekih beogradskih majmuna da uđu na skupštinu čiji su članovi. Dno dna!

E te stvari mene interesuju, a verujem i dosta ljudi ovde, a ne 2010., 2012., tvoji problemi sa ljudima sa severa itd. Daj ti nama odgovori na ovo.

Što se tiče predstavljanja, ne vidim zašto bi se predstavljao na forumu. Niti sam funkcioner kluba, niti sam previše informisan, čujem uglavnom sve što čuju i ostali navijači koji se interesuju za dešavanja u klubu. Što ne znači da sam glup i zaboravan, pa da ne mogu da povežem određene činjenice.

Ti sa druge strane si bivši funkcioner kluba i odgovaraš za svoje postupke dok si radio, pa je i normalno da znamo ko stoji iza tvog nika. Isto kao što znamo koji su nikovi na forumu od navijača koji trenutno vrše funkcije u klubu.
Ово остало стварно не вреди коментарисати пошто си се излупетао за медаљу. Немаш појма како је све функционисало и шта се дешавало и сада ја теби да овде цртам не пада ми на памет. Мисли шта хоћеш, слободно :thankyou:

Миња,
е само кад си ти прави навијач, кад ниси лажни :mrgreen:
И шта ја после овога теби да одговарам?
Иначе је било 5 места за радну заједницу и пре те скупштине. И већ сам те једном питао па ниси одговорио, која је скупштина преломна и на коју скупштину мислиш када ме питаш кога сам представљао? Ако мислиш на ту од 11. маја, то је била изборна скупштина, бирали су се нови чланови и изабран сам испред радне заједнице, а не испред навијача што желиш упорно да представиш. Не знам шта ти још није јасно.

И једно питање за тебе, какав си ти био навијач док си радио у клубу, лажни или прави? Хвала на одговору.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

N13 wrote:Moram se sloziti sa freaksom sto se bate tice.
Pogledajmo na oba oka, takav covek treba Vojvodini. Cim je preminuo, prvo sto su blizanci rekli: ovu situaciju treba iskoristiti. Jer su znali ko god da ga nasledi nece biti tako mocan kao on. Jedino u njegovo vreme je klub smeo zavrsiti takmicenje na jednom od prva dva mesta. Danas je to nemoguce.
Drugo,jeste ostavio dug, ali niko ne govori loliki dug je zatekao? Niko ne govori da on nije digao ruke od kluba, vec je nastavio raditi u njemu, ali iznenadna smrt ga je prekinula. Otkud vi znate da on nije imao plan da vrati taj dug? Pa omladinsku skolu je on reorganizovao. Imao je plan da ujedini sve omladinske skole u pokrajini, i da vojvodina ima svoje skole u svim vecim gradovima. Zapoceo je projekat ove akademije, stvorio sampionske generacije klinaca, pa njihovom prodajom bi sigurno vratio dug, uzimajuci u obzir da je jednog bosketa prodao za 1,5m. Abu je prodat pred utakmicu koja bi nam donela nekoliko miliona evra u kasu. Mislite da bi bata dozvolio da abu ode u takvom trenutku? Pa da smo prosli serif tada, dobili smo novce koji bi pokrili 80% duga. A umesto toga, mi smo doveli igrace koji su platama dodatno preopteretili dug.

Ne branim nikog, vec gledam realno stanje kao obican navijac.
A siguran sam da je bata ostao, da bi smo se ove ili sledece sezone radovali trecoj tituli. Ovako mam ostaje da sanjamo neka bolja vremena. Jer mi ne znamo ko je sposoban da vodi klub. Teramo jednu upravu, a nemamo drugu koja moze uraditi nesto bise od prethodne. To nicemu ne vodi, uprave se menjaju, a klib stoji u mestu ili propada jos vise.
Ne slažem se da Vojvodini treba neko kao Bata.
Vojvodini i srpskom fudbalu treba UREĐENA DRŽAVA gde se zakoni poštuju a mutljage i prevaranti šalju u zatvor! Trebaju nam uslovi da radimo gospodski i pošteno. Vojvodina je nažalost u dubokom mulju i korovu srpskog fudbala i kriminala i koliko god pokušavala da se isčupa, uvek se nađe neko da povuče nazad.. Mislim da je sve ovo krenulo u dobrom pravcu, međutim kada po sred korova posadiš par semenki zdrave trave, treba jako puno rada i vremena da bi to počelo da liči na nešto.

Moram nešto još da kažem u vezi toga ko nam je razvalio grupu. Nažalost nemam ni dokaza niti mogu u koga da uprem prstom, ali mi je jasno da je država d(b)elo umešana u sve to. Bili smo velika pretnja, velika!
Vise nista nije isto!
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Reci mi da se zezaš za poslednju rečenicu.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Post Reply