Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Transferi

Post by limanfkv »

FkpCascais wrote:
Ovo si izmislio totalno iz sveta fantazije i ostao živ. Prvo, Stepanov nikad nije bio uopšte standardan u Portu, bio je uvek opcija na klupi, ako je tebi za dve CELE sezone što je imao 10 nastupa (9 nastupa u 2007/08 i 1 u 2008/09 i to obe pune sezone) standardno, stvarno ne znam našta misliš onda šta je standardno? A za onaj deo da Portugalci krive strance da je to normalno, to je najveća izmišljotina koju si mogao reći. Aj molim te kaži mi po čemu si to zaključio? :D U Portugalu u prvoj ligi na 450 igrača su 250 stranci (eno pogledajte transfermarkt), ovde se ni ne spominje reč "stranac" u fudbalu, totalno je mentalitet drugi. Samo ove sezone je u portugalskoj prvoj ligi igralo stranaca iz preko 60 zemalja. Samo ove sezone je igralo više stranaca nego u celoj istoriji naše prve lige od 1923 do danas (samo da se zna razlika, jer nekad mislim da neki ne shvataju koliko je naša liga pusta stranaca u odnosu na neke druge). Klubovi imaju prosečno izmedju 5-8 stranaca u startnoj postavi, dešavalo se već i da tim izadje na teren bez ijednog portugalca, a i negde petina tih 200 domaćih su mešani, tako da je njima uopšte taj koncept u klubovima "stranac" totalno nepostojeći. I to je tako već 2 decenje... Pratio sam tada kad je Stepanov bio. Došao je sa epitetom reprezentativca i jajavljen kao pojačanje, ali nažalost je na svim šansama koje je dobijao delovao vidno nesiguran. Nije se uklopio, grešio je, i to mu nisu oprostili jer je Porto veliki klub koji ima po 2-3 sjajna igrača na svakoj poziciji, i jednostavno je Stepanov bio istrošio sve šanse i zato je otišao, totalno nebitno je bilo ikome ovde je li bio stranac ili ne... PS: Šta vam uradiše sa klubom, majko mila... :frown:
U pravu si, u glavi mi je bilo da je igrao mnogo vise nego sto jeste. Sto se tice ovog drugog na njegovoj poziciji su igrali Bruno Alves i Rolando reprezentativci, i zato je bila halabuka. Jebem li ga, njegove reci su bile da je zbog toga otpao. U svakom slucaju iskustvo iz Turske, Malage i Porta svakako bi doprinelo.
O dobro se setise.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4883
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Matori, sve da je samo trenirao tamo, da nije ni minut odigrao, vratio bi se u Vosu sa vise iskustva nego bilo koji drugi superligaski stoper sa 30 tekmi u nogama svake sezone. Sistem rada sa igracima, treninzi, pa i prijateljske,...dupe i oko u odnosu na ovo nase...

Covek je igrao u ligama koje su miljama daleko od ovog mulja. Sve i da nije standardan bio, ovde bi bio bog i batina sa Pekarom.

Slazem se i sa ljudima koji kazu da je mozda bolja kombinacija Pekara + klinac (Dinga, Fimic, Pankov), ali Stepi je Stepi jbg...
User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: Transferi

Post by PanonskiFantom »

Stepija znam lično, mogu reći da sam na neki način u jednom periodu mladosti odrastao sa njim. Sreo sam ga pre 2 godine i pitao ga tada da li će se vratiti u Vošu, tada mi je odgovorio da mu ne pada na pamet kada vidi šta i kako se radi u klubu. Ostaje nada da se stvari u klubu menjaju polako, mislim da će se svakako jedan dan vratiti i oprostiti se od fudbala u pola belom-pola crvenom dresu.

Jedan je Milan Stepanov!
Vise nista nije isto!
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Transferi

Post by Chana »

Ne znam zašto se iko i pali na Žlezdaške nebuloze :?:
OK, država voli svoje mezimčiće i sve će uraditi da oni nezasluženo opstanu, pa se čak i pojačaju - ali MARKOM Ivanićem...

O Mirku mogu samo da sanjaju :mrgreen:

Uostalom, o tome je poneku rekao i SD: http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/ljubi ... a-zvezdom/" onclick="window.open(this.href);return false;

AD ACTA :!: :!: :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1289
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

http://www.mozzartsport.com/vesti/abuba ... obi/109196" onclick="window.open(this.href);return false;
Uf kada bi se vratio :beg:
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Transferi

Post by Chana »

Prvi sam koji bi voleo da vidi svog ljubimca u Voši, ali dovoljno je on igrao na ovim našim pašnjacima...

Nema od toga ništa :!:
( DAJ BOŽE DA SE VARAM... )
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Postoji ponuda poljske Legije za Pekarica. Vojo ne zanima me misljenje drugih vezanih za moje postove. Pisem ono sto znam i ono sto mislim da je najbolje za FKV. Kod mene nema za i protiv interesne grupe koja je bila ili koja je sad u klubu, sve gledam samo iz ugla gde je klub na prvom mestu! A to sto cesto pisem i trosim slova na Vavana, Majamija i Simica je zato sto su postali neizostavni deo kluba, zato sto su pored dva nesposobna sportska direktora pridobili i neke navijace koji bi trebali da brane interese kluba, a ne da koriste situaciju da i oni budu dobri. Niko drugi osim ovog foruma nije sprecio dolazak Ozegovica koji je u drustvu Vavana bio na Veterniku. Gde su Japanci :) :) Zanimljivo je da je Appiah iz Petrovca na mlavi slobodan, mozda moze sa Kordicem ciniti alternativu Mrdakovicu. Moramo se pojacati u napadu, a jeftinije resenje od ovog nema. Jedino ako to mesto nisu rezervisali Sima, Stevica i Mirkonjac :)
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1289
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Ako su lagali mene i ja lazem vas...
Navodno su nasi prihvatili ponudi ciganije :frown: , a Ivanic ih odbio i rekao im je da ce zavrsiti karijeru ako nastave da ga pritiskaju.
FkpCascais
Posts: 170
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:41 am

Re: Transferi

Post by FkpCascais »

limanfkv wrote:U pravu si, u glavi mi je bilo da je igrao mnogo vise nego sto jeste. Sto se tice ovog drugog na njegovoj poziciji su igrali Bruno Alves i Rolando reprezentativci, i zato je bila halabuka. Jebem li ga, njegove reci su bile da je zbog toga otpao. U svakom slucaju iskustvo iz Turske, Malage i Porta svakako bi doprinelo.
Možda su to bile njegove reči za našu javnost, ali realno je razočarao. U to vreme su naši igrači u Portugalu bili na ceni, naročito u Portu posle Druleta, pa su očekivali da bi Stepanov kao naš reprezentativac lako postao stub odbrane, a on se nije prilagodio i, možda i zbog tog visokog očekivanja, je razočarao dosta brzo. Ali definitivno je on sjajan igrač za naše uslove, žao mi je da nije došao u Vošu... nego u Sarajevo... aman bolan :shit:
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Transferi

Post by Chana »

PREDSTAVLJANJE MILANA STEPANOVA U SARAJEVU:

https://youtu.be/ZXNtUI3Eh3k" onclick="window.open(this.href);return false;


NEK MU JE SA SREĆOM :cheers:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Delac,Stepanov,Stojcev,Bilbija.... moracemo ispratiti Sarajevo u Evropi :)
Image
FkpCascais
Posts: 170
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:41 am

Re: Transferi

Post by FkpCascais »

Ne znam da li bi mi administratori dozvolili da pitam ovde na ovoj temi, ali me zanima što se stranaca tiče, ko je po vašem mišljenju u Voši najviše oduševio, ko je najviše razočarao, koga smatrate za najboljeg a koga najlošijeg stranca?

Imam spisak stranaca u Voši (možda mi neko fali, ako neko zna dodajte mi) računam samo strance van ex-Yu:

Pre II rata: Jozef Čapek, reprezentativac Čehoslovačke; Eugen Abraham, brat Jeno Abrahama Saraza, obojica madjari samo ovaj drugi zaigrao za našu reprezentaciju; Šandor Dudaš, madjar; golman Lajoš Senfeld Tusko, madjar; Sergej Vatvinski, rus; rumun Virgil Popescu, kasnije preimenovan u Stanislav Popesku kad je završio rat i prešao u Partizan; vojvodjanski Slovak Jan Podhradski, kasnije igrao za Slovačku reprezentaciju tokom II S. Rata.
1960-te: golman Ladislav Čanji, malo ko zna ali on je pravi madjar rodjen u Budimpešti, pobegao u Jugoslaviju.
1980-te: Anselme Delicat, rep. Gabona; čehoslovak Milan Zvarik; madjari, reprezentativac Janos Boršo i Pal Dardai (tata poznatijeg Pal Dardaja igrača Herte). U nekim izvorima se spominju u ovom periodu i švedski reprezentativac Niklas Nyhlen i istočnonemac Christian Engelmann ali izgleda nisu imali nastupe u ligi.
1990-te: Argentinci Mauro Carabajal i Hernan Marcos; rumun Marius Sasu, Slovak Mihalj Balaž.
2000-te: Australijanci Milan Šušak i Aleksandar Jovanović; Brazilci Leandro Montebeler i Marcelo Pletsch; Gruzin Mikhail Khutsishvili; iz Gane Sadick Adams, rep. Yaw Antwi; igrač Švajcarske U20 Boban Maksimović; reprezentativci Ugande Joseph Nestroy Kizito i Eugene Sseppuya; Amerikanac Mark Russel Conrad; Rumun Alin Stoica.
2010-te: Kamerunski rep. Aboubakar Oumarou; Gruzijski rep. Georgi Merebashvili, gruzin Davit Kokhia; rep. Gane Stephen Appiah; rep. Gvineje-Bisau portugalac Almami Moreira; Holandjanin Serginho Greene; Nigerijac Nnaemeka Ajuru.

Bili su i neki koji nisu debitovali, kao Abraham Frimpong iz Gane, Argentinac Pablo Ostrowski, Brazilvac Jefferson Batista, sad imamo John Mary-ja; neki koji su poludomaći, kao Kanadjanin Mario Ostojić, Austrijanac Aleksandar Popović ili spomenuti Australijanci. Uglavnom, koji su po Vama bili najbolji/najgori, najviše iznenadili/razočarali, ko nije dobio priliku, koga bi ste voleli ponovo da vidite, da li ste za ili protiv promene u ligi ograničenja stranaca?
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Re: Transferi

Post by Koral »

Ja predložih ovog, gledao sam ga.. Meni je odličan špic, a kod Bugara CSKA je igrao za 50000 evra mislim. Dakle nije ni skup, a jak i brz. Poređenja radi mislim da je Ronaldo za recimo Merija ili Stojanovića... Šta ti misliš o njemu FkpCascais, a i vi ostali?

https://en.wikipedia.org/wiki/Aur%C3%A9lien_Joachim" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=bR72GDIvcg8" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Comiju Ivanicu treba podici spomenik pored Miletica!!!
Covek je odjebao i Kokezu i Terzu i nasu upravu i rekao je necu igrati fudbal ako moram da predjem u crvenu zvezdu. U Srbiji mogu samo za Vojvodinu da igram, ako nema transfera preko ostajem. Ako me Vojvodina nece necu vise da igram.
Naklon do poda!!!
erste Liebe!
Posts: 9
Joined: Sat Jan 18, 2014 7:58 pm

Re: Transferi

Post by erste Liebe! »

Matador wrote:Comiju Ivanicu treba podici spomenik pored Miletica!!!
Covek je odjebao i Kokezu i Terzu i nasu upravu i rekao je necu igrati fudbal ako moram da predjem u crvenu zvezdu. U Srbiji mogu samo za Vojvodinu da igram, ako nema transfera preko ostajem. Ako me Vojvodina nece necu vise da igram.
Naklon do poda!!!
Pod uslovom da je iznesena informacija tačna, Ćomi :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje: ! Slaninari će ovo i te kako znati da cene.
Mislim da smo dobili dostojnog zamenika kapitena.
Post Reply