Baš tako , Radoye.Radoye wrote:Bio sam protiv dovodjenja Ozegovica, momak me za sada demantuje i ima svu podrsku kao i svaki drugi igrac Vose, a za konacni sud cemo da sacekamo utakmicu sa onim njegovima. Ako i to bude odigrao kao ovo u Torinu ja mu skidam kapu i sto se mene tice kakve god da je imao grehe u proslosti bice mu sve oprosteno.
Ali ako bude ispod nivoa na utakmicama protiv zvezde bolje mu je sam da se pokupi iz kluba.
Ne moze niko da mu brani da privatno navija za koga hoce. Ali dok nosi sveti dres mora da se ponasa maksimalno profesionalno, kako na terenu tako i van njega.
I on treba da shvati da mu je zvezda okrenula ledja i otpisala ga, a da mu je Vojvodina pruzila priliku da odigra utakmicu svog dosadasnjeg zivota i ako je pametan ovde moze da stekne punu afirmaciju i obezbedi sebi ozbiljan transfer u neku jaku evropsku ligu.
Ako je pametan. Ako nije, pa odluci da je on ipak zvezdin vojnik, zavrsice karijeru pre nego sto je i poceo.
PS
Moram da se (opet) osvrnem na pisanje o Matadoru, jer za mene njegovi postovi informativno dosta znače, kao i svih ostalih forumaša.Matador je na ovom forumu od otvaranja (ako sam dobro povezao) i nekad nam se postovi dopadaju, a nekad ne - kao i svakog od nas.
Međutim, Matador je potreban ovom Forumu i koliko god, možda, izgledalo apsurdno, Matador je potreban i koristan i za Vošu, čak i kad na postavljena pitanje ne dobija odgovor, jer mislim da on to, objektivno, ni ne očekuje (a ni mi).Svojim pitanjima ozbiljno ukazuje na aktuelne probleme i to je dovoljno da se povuče ručna, pri nekontrolisanom ubrzanju Kluba ka provaliji.
Da nije bilo njegovih postova, možda ne bi bilo ni ovakve igre u Torinu, a ko zna gde bi Klub i igrači završili opijeni lažnim lovorikama?
Čovek kad treba da se aplaudira aplaudira, ali i kritikuje bez pardona, što i jeste svrha ovog foruma i stav većine njegovih članova.E sad, pošto je on mnogo verziraniji, u vezi stanje u Klubu, od ogromne većine nas prosečnih forumaša, a hoće i sme da iznese svoje saznanje i mišljenje, neke to ozbiljno pogađa i onda se počne napadati na njegovu ličnost, a ne da se suprotstave dokazi, kao argument u vezi napisanog.Posle fantastičnih 4:0 u Italiji je ,,idealna" prilika za ,,obračun" sa Matadorom na Forumu.
Ne smemo se zaneti rezultatom i jednom fantastičnom igrom celog tima Vojvodine, jer može da nam se žestoko obije o glavu.Na kraju, kome se ne sviđa njegovo pisanje (kao i bilo kog drugog forumaša), neka ne čita te postove.Niti koga branim, niti koga napadam lično, već samo iznosim svoj stav.Forum mora biti otvoren za mišljenja, da bi imao smisla, svrhe i koristi za Vošu.
Zato pamet u glavu i treba proći Doriju (a to još nismo uradili).Trener Zagorčić je to podvukao debelom linijom, tj da se pobeda sme slaviti samo jedno veče