Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Turija

Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina 0:4

Post by Turija »

Subject: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina 0:4
Radoye wrote:Bio sam protiv dovodjenja Ozegovica, momak me za sada demantuje i ima svu podrsku kao i svaki drugi igrac Vose, a za konacni sud cemo da sacekamo utakmicu sa onim njegovima. Ako i to bude odigrao kao ovo u Torinu ja mu skidam kapu i sto se mene tice kakve god da je imao grehe u proslosti bice mu sve oprosteno.

Ali ako bude ispod nivoa na utakmicama protiv zvezde bolje mu je sam da se pokupi iz kluba.

Ne moze niko da mu brani da privatno navija za koga hoce. Ali dok nosi sveti dres mora da se ponasa maksimalno profesionalno, kako na terenu tako i van njega.

I on treba da shvati da mu je zvezda okrenula ledja i otpisala ga, a da mu je Vojvodina pruzila priliku da odigra utakmicu svog dosadasnjeg zivota i ako je pametan ovde moze da stekne punu afirmaciju i obezbedi sebi ozbiljan transfer u neku jaku evropsku ligu.

Ako je pametan. Ako nije, pa odluci da je on ipak zvezdin vojnik, zavrsice karijeru pre nego sto je i poceo.
Baš tako , Radoye.

PS
Moram da se (opet) osvrnem na pisanje o Matadoru, jer za mene njegovi postovi informativno dosta znače, kao i svih ostalih forumaša.Matador je na ovom forumu od otvaranja (ako sam dobro povezao) i nekad nam se postovi dopadaju, a nekad ne - kao i svakog od nas.
Međutim, Matador je potreban ovom Forumu i koliko god, možda, izgledalo apsurdno, Matador je potreban i koristan i za Vošu, čak i kad na postavljena pitanje ne dobija odgovor, jer mislim da on to, objektivno, ni ne očekuje (a ni mi).Svojim pitanjima ozbiljno ukazuje na aktuelne probleme i to je dovoljno da se povuče ručna, pri nekontrolisanom ubrzanju Kluba ka provaliji.
Da nije bilo njegovih postova, možda ne bi bilo ni ovakve igre u Torinu, a ko zna gde bi Klub i igrači završili opijeni lažnim lovorikama?
Čovek kad treba da se aplaudira aplaudira, ali i kritikuje bez pardona, što i jeste svrha ovog foruma i stav većine njegovih članova.E sad, pošto je on mnogo verziraniji, u vezi stanje u Klubu, od ogromne većine nas prosečnih forumaša, a hoće i sme da iznese svoje saznanje i mišljenje, neke to ozbiljno pogađa i onda se počne napadati na njegovu ličnost, a ne da se suprotstave dokazi, kao argument u vezi napisanog.Posle fantastičnih 4:0 u Italiji je ,,idealna" prilika za ,,obračun" sa Matadorom na Forumu.
Ne smemo se zaneti rezultatom i jednom fantastičnom igrom celog tima Vojvodine, jer može da nam se žestoko obije o glavu.Na kraju, kome se ne sviđa njegovo pisanje (kao i bilo kog drugog forumaša), neka ne čita te postove.Niti koga branim, niti koga napadam lično, već samo iznosim svoj stav.Forum mora biti otvoren za mišljenja, da bi imao smisla, svrhe i koristi za Vošu.
Zato pamet u glavu i treba proći Doriju (a to još nismo uradili).Trener Zagorčić je to podvukao debelom linijom, tj da se pobeda sme slaviti samo jedno veče :!:
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
recni galeb

Post by recni galeb »

Zbog te velike otvorenosti foruma je i banovan Freaks1994, jer sta on zna sta se desava u klubu, jel tako to ide g.Turija? :)
Voja
Dežurni spiker

Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina, četvrtak 21h

Post by Voja »

Voja wrote: ne plasim se Sampdorije,nego nas.Ishod meca zavisi od toga kako mi udjemo u isti,a sa nama se nikad ne zna... i toliko se ne zna da cak i ako bi pobedili 3:0 sutra,ne bih bio siguran u nas prolaz :)
Posto ovi nasi prebacise plan :cheers: moram reci da sad vec potajno razmisljam i o prolazu :mafia:
Sto komsa kaze: "pa da vam dodje i kompletna reprezentacija Italije nije realno da vam da 5 komada" :mrgreen:

Neeeeego..... Vosa mi je protiv Sampa priredila nesto sto do sada u zivotu nisam doziveo... posto uvek "ekipno" gledam prenose i pravim zurke,"edukujem" ove s druge strane ;) vrsim promociju Vose,ovaj put sam doziveo da kod cetvrtog gola Vose drugar Partizanovac pokazuje ruke i nakostresenu svaku dlaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Najezio se covek!!! Onaj momenat kada im u ocima vidis zal sto ne navijaju za pravi klub :dance2: :dance2: :dance2:

A sad o ovoj "nametnutoj" temi,
Najjaci su mi likovi koji mrze igrace koji su otisli blizancima,a pritom maestralno odradili ugovor sa nama (Abu,Vule,Kocara...),a podrzavaju dovodjenje njihovih otpadaka,koji jos pritom na sav glas kukaju za blizancima.Meni inace ne smetaju ni odlasci ni dolasci dokle god igrac na terenu daje svoj maksimum u nasem dresu. Vise mi bude krivo kada posle karijere vidim bivse igrace na njihovoj strani,recimo kao sto je trenutno Vidak Bratic neki faktor kod Zvezdane.
Image
Turija

Post by Turija »

recni galeb wrote:Zbog te velike otvorenosti foruma je i banovan Freaks1994, jer sta on zna sta se desava u klubu, jel tako to ide g.Turija? :)
Galebe, nisi na dobroj adresi po tom pitanju.Meni Freaksovo pisanje nije smetalo, naprotiv, pročitao sam svaki njegov post i stekao puno informacija.
Međutim, usud svih bivših funkcionera (u bilo čemu) je to što se uvek može postaviti pitanje na koje je teško dati ubedljiv odgovor, a to je:
zašto to o čemu sada pričate, niste sproveli u delo, kada ste bili u poziciji?
Inače, što se tog bana konkretno tiče, ja lično to ne bih uradio, slagao se sa napisanim ili ne slagao.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fkvoša1914

Post by fkvoša1914 »

Ne želim da se moje pisanje shvati pogrešno, neću ni ja da se banuje matador. Ja samo apelujem na sve da pokušamo da popravimo atmosferu medju navijačima, da ne pljujemo sve i svakog kad za to nema potrebe, i da ne linčujemo igrače našeg kluba koji nisu imali ni priliku da pokažu svoje umeće i odnos prema Vošinom dresu.

Uhvatio sam se matadora jer je on bio najbučniji i ovde prikazao dovodjenje Ožegovića kao najveću sramotu ove uprave, razlog zbog kog treba da padaju glave i da se najure svi iz kluba... A da momak nije ni pokazao šta ume. Pokazalo se da je dao veliki doprinos istorijskoj pobedi Vojvodine, i to medju prvim njegovim mečevima u dresu. A nisam video da se posle izvinuo momku na tako oštrim rečima, ili da je rekao da je pogrešio u proceni.

Nemojmo zaboraviti da ti igrači čitaju ovaj forum, ja sam se i registrovao zato što me je zabolelo kako se dočekuju na forumu novi igrači u klubu, iako pratim forum godinama. To se i vidi iz mog prvog posta na forumu. Pričalo se za svakog igrača koji je došao da nije vredan kluba, da je prelazni rok očajan, da nemaju nikakav kvalitet, pa i do oštrijih prozivki.
Čast izuzecima koji nisu potpali uticaju i pridružili se kolektivnoj pljuvačini igrača, koji nam sada donose sreću na terenu.
recni galeb

Post by recni galeb »

@ g. Turija

Da se razumemo, ja da sam na Minjinom mestu bi tog Freaksa banovao cim se registrovao i tu ga na datoj akciji potpuno podrzavam! :lala:
Nego cisto da se ne tumaci ta otvorenost kao pozeljna, lepo na kapiji treba udariti znak kao kad imas ludo kuciste i onda nek izvoli ko pozeli da udje... :mrgreen:
Sada je ipak vreme jedinstva i bratstva pa da se vrnemo temi: da li deca placaju da gledaju sledece silovanje zabara?
Djisa

Post by Djisa »

fkvoša1914 wrote:Ne želim da se moje pisanje shvati pogrešno, neću ni ja da se banuje matador. Ja samo apelujem na sve da pokušamo da popravimo atmosferu medju navijačima, da ne pljujemo sve i svakog kad za to nema potrebe, i da ne linčujemo igrače našeg kluba koji nisu imali ni priliku da pokažu svoje umeće i odnos prema Vošinom dresu.

Uhvatio sam se matadora jer je on bio najbučniji i ovde prikazao dovodjenje Ožegovića kao najveću sramotu ove uprave, razlog zbog kog treba da padaju glave i da se najure svi iz kluba... A da momak nije ni pokazao šta ume. Pokazalo se da je dao veliki doprinos istorijskoj pobedi Vojvodine, i to medju prvim njegovim mečevima u dresu. A nisam video da se posle izvinuo momku na tako oštrim rečima, ili da je rekao da je pogrešio u proceni.

Nemojmo zaboraviti da ti igrači čitaju ovaj forum, ja sam se i registrovao zato što me je zabolelo kako se dočekuju na forumu novi igrači u klubu, iako pratim forum godinama. To se i vidi iz mog prvog posta na forumu. Pričalo se za svakog igrača koji je došao da nije vredan kluba, da je prelazni rok očajan, da nemaju nikakav kvalitet, pa i do oštrijih prozivki.
Čast izuzecima koji nisu potpali uticaju i pridružili se kolektivnoj pljuvačini igrača, koji nam sada donose sreću na terenu.
Pazi, ako je igrac dobar (a Ozegovic se zasad pokazao kao pravo pojacanje), ne znaci da je I njegov ugovor dobar za klub, a to je ono bitno. Nemojte zaboraviti da je Zivkovic oteran iz kluba jer je ugovor bio pola-pola sa partizanom, a doveden Vasilic, koji ima veci ugovor od njega, a po meni je slabiji igrac. Znaci ako je Ozegovic nas 100%, onda u redu, ali ako mi dajemo platu, a posle delimo obestecenje sa kojekakvim menadzerima, to je onda sumnjivo I to je ono sto Matador prica. Na stranu sto je dosadio I bogu I narodu sa pitanjima, umesto da kaze sta se desava.
Kup je nas!
Matador

Post by Matador »

Djidjane imas 5 minuta slave, kontam da si dobio avio prevoz pa sad malo odradjujes preko foruma. Ako ti slavis pobedu protiv Sampe tako sto pises nekom Matadoru na forumu, to dovoljno govori o tebi i koliko si neostvarena licnost. Da si se registrovao malo ranije znao bi da mi vristi patka i za ovu upravu isto koliko i za prethodne. Vazna je samo Vosa a ne interesne grupe. Evo garantujem ti da predsednik, sd direktori, direktor ne smeju da garantuju trece, mesto, kup, LE svojom funkcijom u klubu. Isto tako Sampa je u rasulu, ne tako davno je pregazena i Bursa pa mislim sve najgore o toj upravi i treneru! Mrdja i Abu su bili prvi strelci ekipe pa 90% Slaninara misli sve najgore o njima, sto bi tri gola Uzegovica sad bila vrednija? Ko garantuje da nece peske na marakanu i da Majami nece uzeti procente? Sto se tice pitanja ja odgovore znam, a da li ih znaju forumasi koji su dobili od Zoke obecanje transparentnosti? Treba uzivati u velikoj i vrednoj pobedi i svaka cast svima, ali dugo je prvenstvo. A ta sektasenja i parole gelija sa vetrom u ledjima me ne zanimaju. Vidim imas iskustva sa salveticima, imas li neke za menjazu? :) Evo pobedio si me na forumu, ugasio, isfrustrirao sam se. Pozdravlja te tvoj Majs
fkvoša1914

Post by fkvoša1914 »

Pa stvarno si se nešto raskočoperio, smiri se malo, popi benkili i uživaj u ovim lepim trenutcima za klub :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

recni galeb wrote:Zbog te velike otvorenosti foruma je i banovan Freaks1994, jer sta on zna sta se desava u klubu, jel tako to ide g.Turija? :)
Ne sekiraj se za Friksa, ima taj jos par naloga ovde, pise on i dalje bez problema. :deal: :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

rekoh ja,samo jedna trecina forumasa je ovde iz ciste ljubavi prema klubu,sve ostalo..... :frown:

Neeeego....

http://www.mozzartsport.com/vesti/pretn ... deo/112020" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
slaninar telep

Post by slaninar telep »

Svaka čast momcima - definitivno što neko reče, jedna od najvećih pobeda u istoriji kluba! :lala: I drago mi je što sam bio u krivu za ishod :)

Naravno, sve gore navedeno važi ako prođemo, ali ja verujem u ovaj tim :) A Italijani mogu da prete :)

Što se mene tiče, momci su stekli ogroman kredit, šta god da urade ove sezone... Za par godina (meseci?) se neće niko sećati Radnika i Čuke, ali o ovome će se pričati decenijama :!:
recni galeb

Post by recni galeb »

Radoye wrote:
Ne sekiraj se za Friksa, ima taj jos par naloga ovde, pise on i dalje bez problema. :deal: :cheers:
Moze biti, moze biti...
Matador mi je uvek bio sumnjiv! :mafia:
Nego zar ovo nije prvi put vreme da se aktivira jug kao tribina?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko smo mi ustvari odigrali velicanstveno protiv Sampdorije pokazuje i to sto satima posle meca na forumu bilo samo par postova,jer smo svi bili u soku i van sebe,a evo veceras posle Javora odmah gori od postova,jer smo pruzili standradnu predstavu
Image
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Voja wrote:Koliko smo mi ustvari odigrali velicanstveno protiv Sampdorije pokazuje i to sto satima posle meca na forumu bilo samo par postova,jer smo svi bili u soku i van sebe,a evo veceras posle Javora odmah gori od postova,jer smo pruzili standradnu predstavu
Ne znam gledao sam samo zadnjih 15 minuta i imali 3-4 sanse i sasvim smo dobro igrali sem par gresaka pred kraj u odbrani, ovaj Ozegovic je lud !!!
Locked