+1MiSmoFKV! wrote:3 boda - Ozegovic trcao, borio se, skakao i fenomenalan gol, svidja mi se ona fora kad propusti loptu kroz noge
2 boda - Stanisavljevic - slicno kao i Ozegovic
1 bod - Lakicevic - dobar i napred i nazad
I.S. 2015/16: 3. kolo SLS: Vojvodina - Javor
- Ken mahniti
Re: I.S. 2015/16: 3. kolo SLS: Vojvodina - Javor
3 - Ожеговић
2 - Станисављевић
1 - Максимовић
2 - Станисављевић
1 - Максимовић
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
3 Ožegović
2 Stanisavljević
1 Lakićević
2 Stanisavljević
1 Lakićević
Io odio Belgrado
Ozegovic 3
Stanisavljevic 2
Lakicevic 1
Stanisavljevic 2
Lakicevic 1
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
3- Ožegovic (euro gol)
2- Stanisavljevic(ekspert za slobodne udarce)
1- Lakicevic(odlican u tandemu sa stanisavljevicem)
2- Stanisavljevic(ekspert za slobodne udarce)
1- Lakicevic(odlican u tandemu sa stanisavljevicem)
+1lesa wrote:3 Ožegovič - isključivo zbog igre u drugom poluvremenu
2 Stanisavljević - gol nam otvorio utakmicu
1 Mogli
- Grof Žekula
- Administrator
+1ogi wrote:Ozegovic 3
Stanisavljevic 2
Lakicevic 1
Ожеговић - 3 бода
Станисављевић - 2 бода
Иванић - 1 бод
Станисављевић - 2 бода
Иванић - 1 бод
3 boda - Ožegović - pored fantastičnog pogotka, njegova borbenost na terenu je ono što ja lično mnogo mnogo cenim. Nema za njega izgubljene lopte, nema lopte u vazduhu koju neće pokušati da ostvari u posed našeg tima. Stvarno igra odlično od kako je dobio priliku.
2 boda - Stanisavljević - lep gol još jednom, što je prokomentarisao jedan moj drugar (navijač cz), takve "kifle" nismo skoro gledali od penzije Mihe.
1 bod - "Mogli" Lakićević - odlična partija, borbena, bilo ga i u odbrani i u završnici, pokazao da ima upotrebljiv centaršut.
2 boda - Stanisavljević - lep gol još jednom, što je prokomentarisao jedan moj drugar (navijač cz), takve "kifle" nismo skoro gledali od penzije Mihe.
1 bod - "Mogli" Lakićević - odlična partija, borbena, bilo ga i u odbrani i u završnici, pokazao da ima upotrebljiv centaršut.
+1srbobran wrote:3 boda - Ožegović - pored fantastičnog pogotka, njegova borbenost na terenu je ono što ja lično mnogo mnogo cenim. Nema za njega izgubljene lopte, nema lopte u vazduhu koju neće pokušati da ostvari u posed našeg tima. Stvarno igra odlično od kako je dobio priliku.
I sam sam dosao do istog zakljucka kao i vecina ostalih forumasa:
Ozegovic - 3 (pored svega recenog, dodao bih da je jako dobro sto imamo dvojicu centafora koji opasno grizu, kada god jedan bude stao, ovaj ce drugi biti zeljan da uskoci i pokaze se)
Stanisavljavic - 2 (takodje jako dobro da posle duzeg vremena imamo tako dobrog izvodjaca slobodnih, takvi golovi nas izvlace kada druge opcije ne uspevaju)
Lakicevic - (trudio se i borio se muski)
Ozegovic - 3 (pored svega recenog, dodao bih da je jako dobro sto imamo dvojicu centafora koji opasno grizu, kada god jedan bude stao, ovaj ce drugi biti zeljan da uskoci i pokaze se)
Stanisavljavic - 2 (takodje jako dobro da posle duzeg vremena imamo tako dobrog izvodjaca slobodnih, takvi golovi nas izvlace kada druge opcije ne uspevaju)
Lakicevic - (trudio se i borio se muski)
Ozegovic - 3 boda - kada neko postigne onakav gol, 3 boda su kod mene zagarantovana
Stanisavljevic - slobodnjak postao kao penal
Lakicevic - 1 bod - konacno imamo beka koji zna da posalje ostar centarsut, a ne balone.
Ovoga puta Djuric i Maksimovic bez bodova
Stanisavljevic - slobodnjak postao kao penal

Lakicevic - 1 bod - konacno imamo beka koji zna da posalje ostar centarsut, a ne balone.
Ovoga puta Djuric i Maksimovic bez bodova
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
srbobran wrote:3 boda - Ožegović - pored fantastičnog pogotka, njegova borbenost na terenu je ono što ja lično mnogo mnogo cenim. Nema za njega izgubljene lopte, nema lopte u vazduhu koju neće pokušati da ostvari u posed našeg tima. Stvarno igra odlično od kako je dobio priliku.
sve rečeno
- vosa do groba
3 boda Ozegovic
2 boda Stanisavljevic
1 bod Maksimovic
2 boda Stanisavljevic
1 bod Maksimovic
Mars iz kluba ciganski olosi !!!