29. kolo: Vojvodina-Hajduk 1:0

Locked
Dejan

29. kolo: Vojvodina-Hajduk 1:0

Post by Dejan »

Sa zakasnjenjem, ali nema veze...

MERIDIJAN SUPERLIGA
Vojvodina - Hajduk 1:0 (1:0)

NOVI SAD: Stadion Karađorđe, gledalaca 1.500, sudija Karadžić (Beograd), strelac Despotović u 41. minutu. Žuti kartoni: Đurić, Davidov (Vojvodina), Bulatović, Stanić (Hajduk).

VOJVODINA: Brkić 6, Stošić 6, Pekarić 7, Đurić 6, Petković 7, Kačar 7, Popović 6, Pantelić 6 (Milutinović -), Davidov 7, Buač 6 (Smiljanić 6), Despotović 7 (Sikimić -).
HAJDUK: Đuričić 7, Habenšlus 6 (D. Fejsa 6), Antić 6, Radanović 6, Perić 6, Bulatović 6, Radivojević 7, Đukanović 6 (Vasiljević -), LJ. Fejsa 6, Stanić 6 (Komazec -), Davidov 7.

Fudbaleri Vojvodine savladali su vojvođanskog rivala, ekipu Hajduka iz Kule 1:0 (1:0). Prema pravilu i to trinaesti put u ovoj sezoni strelac je bio Ranko Despotović.

Taj pogodak je postignut u 41. minutu. Na nekih 25 metara od gola gostiju, dosuđen je slobodan udarac Petković je izvanredno i oštro ubacio loptu u šesnaesterac gostiju, a Ranko Despotović je izuzetno snažno glavom pogodio nebranjeni deo mreže Hajduka. Ispostavilo se da je to jedini i to pobednički gol, a u prvom poluvremenu sem šuta Kačara u 12. minutu i nekoliko jalovih napada i sa jedne i sa druge strane i nismo videli ništa više.

U nastavku gosti su zaigrali ambicioznije, stvorili su i nekoliko dobrih prilika. Ali, Milan Perić je u dva navrata zamalo bio neprecizan. U dodatnom vremenu pred sam poslednji zvižduk solidnog arbitra Karadžića iz Beograda, Milan Davidov se našao sam na polovini gostiju. Ofsajda nije bilo, istina najbolji igrač i u ovom meču u timu Vojvodine bio je na korner liniji i pokušao je da pogodi Sikimića.

Međutim, lopta je na putu do druge stative pogodila u glavu golmana Đuričića koji se dobro postavio ispred napadača Vojvodine. Praktično bilo je to sve u ovom meču, gde je Vojvodina ostvarila svoj cilj, savladala Hajduk i svoje misli i energiju usmerila ka meču finalu Kupa koji se igra 15. maja na stadionu Partizana u Beogradu.

J. Tanurdžić
shecky

Post by shecky »

Uff sta se ovo desava niko ne pise nista :((
Tekma je bila onakva tek da je dobijemo a da smo hteli zgazili bii smo ih ali cuvamo se za kup i Partizan!
samo borbeno!
Cause

Post by Cause »

Utakmica nije bila "za gledanje" ne zato što smo mi mnogo loše igrali već zato što je Hajduk igrao svoju prepoznatljivu igru i došao po bod. Jel' mi to padamo u igri ili se meni čini?
" Dečko je pun zmajova! "
Turija

Post by Turija »

Shecki, svi i koji smo bili na utakmici otišli smo kući otprilike sa istim utiscima koje su izneli akteri meča u današnjem Dnevniku.Nekako mi je najbliža istini izjava Kačara.
Zadovoljan sam kako u Klubu tretiraju dosadašnje rezultate.Realno i kritički,- što je pravi put do uspeha.
Vidi se da je sve podređeno Finalu Kupa u kojem će, po nekom mom viđenju, biti najteže Rajevcu da sastavi tim.Naći će se na ,,slatkim mukama,, (kako to već vole da kažu sportski novinari).A, za to su se svojski pobrinuli ,,rezervisti,, dobrim partijama, kada im je pružena šansa.(Ne)očekivano, u odsudnom trenutku, stavili trenera i navijače na muke:
Kojih 11 suprotstaviti zvezdi?Sa kojom taktikom i sa kojim igračima na klupi?Pred našim trenerom je, dosad, najteži zadatak (od kada je seo na klupu Vojvodine).15 maja, na neki način, polaže diplomski rad.Mislim, da je dobro upoznao sve igrače, u svakom pogledu i da će na teren izvesti hrabre Pobednike.Samo da se niko ne povredi.Lično mislim, da će posle utakmice protiv zvezde u petak, oko sastava i jedne i druge ekipe, sve biti mnogo, mnogo jasnije.Inače, odličan uvod bi bio da u petak POBEDIMO.
PS
Ogi, hoće li moći da se okače slike u naše postove?
Hteo sam da postavim skenirani komentar iz današnjeg Dnevnika, ali nemam opciju add image (ranije je postojala), sa kojom je bilo vrlo jednostavno raditi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus

Post by Anonimus »

idi na http://www.photobucket.com i uploaduj sliku tamo.onda postavi url link ovde. :wink:
STOP MAFIJI!!!
Turija

Post by Turija »

Image
Hvala Anonimus, ali ipak sam se registrovao na imageshack.us. Bilo mi je jednostavnije (dovoljan je samo e-mail).Mada i dalje mislim da je ranija varijanta (na dugme), mnogo elegantnija i komfornija za članove foruma.Ali, šta ćeš:sila zakon menja.
Uvek sam bio pristalica da se upotrebljava (kad god je to moguće), najbrže i najjednostavnije rešenje.Zato i moj predlog da se postavi ta opcija, ako to Ogija puno ne opterećuje, jer i ovako je previše tereta na njemu. I, hvala mu za volju i trud.
Pozdrav :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked