Vrlo specificna utakmica za ocenjivanje.Kako da dam bodove odbrani koje je primila dva amaterska gola,a kako opet dati ocene veznom redu i napadu kojih nije ni bilo?
Moram da primetim da su Palocevic i Babic napokon doneli nesto korisno za ovaj tim.Ukrali su sigurno minut prilikom izmena i to je najvise sto su do sad uradili za Vosu. Pankov opet pravi kiks,ali ovaj put prolazimo nekaznjeno. Koliko god nas vezni red trcao,mi ga veceras nismo imali,to bunarenje i nije fudbal.Vasilic je igrao bolje nego dosad,ali daleko je to od dobrog,kada sam video u onoj izglednoj situaciji za centarsut da mora da je prebaci na desnu

Nasta napokon digao glavu kod jednog cantarsuta i pogledao u protivnickih 16,solidan je bio u defanzivi.... Djuric mozda i medju najboljima,ali kompletna odbrana dobija veliki minus zbog onog drugog gola.Sekulic me svojim ispucavanjima totalno razocarao.Maksimovic solidan,veliki je borac.Stanisavljevic i Ivanic,rekao bih slabi Zenginom zaslugom.Ozegovic se borio i dobio lepe batine i ovaj put,ali... meni bude zao takvih igraca koji ceo mec rade,izgaraju,a nemaju podrsku vezista. Puska ni na nebu ni na zemlji.... mislim da kod njega najvise gresimo... uopste ne izvlacimo njegov maksimum,cak ga cestim vracanjem na klupu demoralisemo.Zaks....dosta golova je primio ove sezone koje bi ipak prosecan golman trebalo da odbrani.
sve u svemu,ovaj put mislim da niko nije zasluzio vise od jednog boda i preskocicu ovaj krug. Ok,momci su se trudili,daleko od toga,ali da je njih Sampdorija zestoko napala,pa da i kazem ok,samo neka su se odbranili.Ovako,Italijanima dusa u nosu,a mi nista ne pokusavamo