Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Rabba wrote:Da li neko(blizak klubu) ima informacije kakvo je stanje sledećih igrača:

Rockov, Fimić, Karanov, Desančić, Asani(Da li su svi posuđeni Proleteru?), M. Novaković(Prošao pripreme, nije registrovan za ligu), Boba Novaković, Zogović, Stojanović(Nisu prošli pripreme, imaju odrešene ruke, klub nije dao nikakve informacije da li su sa njima raskinuti ugovori, ili su i oni negde posuđeni)

Takođe, da li smo još neke igrače izašle iz mlađih kategorija ustupili Proleteru, nekim drugim klubovima, ili smo ih škartirali?
PROLETER: Rockov, Vukaljević, Milošević, Desančić, Fimić, Petrić, Leškov, Dmitrović, Vujičić, Arsić, Desančić, Vukajlović. Igrali su još: Bujadžija, Dragojević, Kočović, Žigić, Švonja, Miljković, Petrović, Karanov, Mirosavljević, Ilić, Grgić. Ovo ti je sastav Proletera sa jedne prijateljske utakmice (stavili su duplo 2 igraca na tom sajtu sa kojeg sam preuzeo)
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote:
Rabba wrote:Da li neko(blizak klubu) ima informacije kakvo je stanje sledećih igrača:

Rockov, Fimić, Karanov, Desančić, Asani(Da li su svi posuđeni Proleteru?), M. Novaković(Prošao pripreme, nije registrovan za ligu), Boba Novaković, Zogović, Stojanović(Nisu prošli pripreme, imaju odrešene ruke, klub nije dao nikakve informacije da li su sa njima raskinuti ugovori, ili su i oni negde posuđeni)

Takođe, da li smo još neke igrače izašle iz mlađih kategorija ustupili Proleteru, nekim drugim klubovima, ili smo ih škartirali?
PROLETER: Rockov, Vukaljević, Milošević, Desančić, Fimić, Petrić, Leškov, Dmitrović, Vujičić, Arsić, Desančić, Vukajlović. Igrali su još: Bujadžija, Dragojević, Kočović, Žigić, Švonja, Miljković, Petrović, Karanov, Mirosavljević, Ilić, Grgić. Ovo ti je sastav Proletera sa jedne prijateljske utakmice (stavili su duplo 2 igraca na tom sajtu sa kojeg sam preuzeo)
Gledao sam i ja neki sastav juče u žurnalu sa prijateljske, tamo nema Rockova, a negde se spominje da je i Asani tamo, na dvojnu registraciju... Zbunjujuće je sve to, a i ružno što zvanični sajt nema spisak igrača koji su pod ugovorom sa nama...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

churguzijanac wrote:Jos jedan kvalitetan stoper i veznjak i da nas bog vidi. Stopera ima kod nas kolko oces po meni vrlo kvalitetnih npr. Slobodan Vukovic iz Novog Pazara bi nam legao kao kec na 11, a veznjak, zna se Maturana :mrgreen:
Sad baš pročitah da Totenhem traži klub koji će garantovati Veljkoviću mesto u prvom timu u narednih najmanje 6 meseci.

Lids je bio zainteresovan, ali nije mogao da garantuje mesto u prvom timu pa se odustalo.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Svejedno smo tanki u odbrani i vezi sa i bez LE. Nego mozda neko proradi od osporavanih, kao sto je bio slucaj sa Ozegovicem. Nikad se ne zna.

Dovodjenje stopera i veznjaka za mene bi znacilo da klub misli unapred, a neko ce dodati verovatno i da Mica odlazi...
tulip

Post by tulip »

Radoye wrote:
churguzijanac wrote:Ako udjemo u LE tek cemo onda biti tanki.
Cini mi se da je nama sam ulazak u LE cilj, da ce to da donese finansijsku dobit dovoljnu da nam pokrpi rupe i izvuce nas iz duga i da preko toga niko ni ne razmislja o necem vise. Neka i bude tako, ako to znaci dolazak na zelenu granu i da onda mozemo na tome da gradimo osnovu za naredne sezone.

Samo da ne bude opet nakon sto vration ovih 2,5 koliko smo sada duzni da saznamo da smo duzni jos 2 miliona...
Daj Bože da uđemo u grupu LE. Zaradićemo taman za godišnji budžet i vratićemo deo duga. Celokupan dug se ne može pokriti. U svakom slučaju bi smo sigurno zadržali Ćomija da igra LE. U slučaju eliminacije, mislim da ga nećemo moći zadržati.
DAJ GOL!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Comija svakako ne mozemo dugorocno da zardzimo, otici ce ili sada ili na zimu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Tumba i nas bivsi defanzivac Dejan Karan su na probi(cini mi se, barem tako google translate kaze, los mi arapski...) u libanskom Nejmeh SC
Maminho

Post by Maminho »

Minja wrote:
Radoye wrote:Comija svakako ne mozemo dugorocno da zardzimo, otici ce ili sada ili na zimu.
Ivanicu ako uleti prava ponuda svako dobro i sva sreca ovog sveta.
Vec sam napisao pre neki dan na nekom postu da sam nacuo da ce Ivanic u Celtu Vigo posle utakmica sa Plzenom kako god da prodjemo. Cak su ga oni hteli uzeti pre ovih meceva, al je Zagorcic insitirao da odigra ova 2 meca. Mada sad kad pogledam tamo je vec Drazic otisao pre neki dan ne znam mozda su i odustali od njega, al moramo se pomiriti sa cinjenicom da ce otici uskoro.
Turija

Post by Turija »

Samo da na kraju prelaznog roka, još ne bude, da nam Ožegović ne sastavi ni 2 meseca u Voši.
Momak je fudbalski eksplodirao u našem dresu.Trenutno je naš No1 igrač u polju po borbenosti, tehnici i volji, a pride daje i golove.
Među nama navijačima dočekan je negativno u samom startu, ali ne iz fudbalskih razloga (realno, malo se znalo o kakvom se igraču radi), već zbog svojih postavljenih slika na društvenim mrežama i izjava u medijima.Međutim, momak se vrlo brzo iskupio za ,,početničke" grehe, a čini mi se da je dosta promenio i mišljenje o Voši.Nadam se.
Treba nam LE da sačuvamo Ćomija i Ožegovića.Sa 2,5 miliona u startu LE, to sigurno možemo.Glupo bi bilo prodati ih sada (za te pare), kada bi kasnije najmanje udvostručili cenu, pa i utrostručili.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Sretoh danas na Kvantasu ( :mrgreen: ) Vladu Avramova. Kaze da jos nije ni za koga potpisao, ali i da se ne bi vracao u Vosu da zavrsi karijeru. Vratio bi se eventualno kao trener golmana...
POŠTO OBRAZ ???!!!
kapri

Post by kapri »

Ivaniću ističe ugovor narednog leta tako da je ovo poslednja šansa da se nešto zaradi na njemu, naravno osim ako ne produži ugovor, što je praktično nemoguće da se desi.
tulip

Post by tulip »

kapri wrote:Ivaniću ističe ugovor narednog leta tako da je ovo poslednja šansa da se nešto zaradi na njemu, naravno osim ako ne produži ugovor, što je praktično nemoguće da se desi.
Plasman i igranje u LE, verovatno bi omogućio produženje ugovora uz klauzulu da posle eventualnog ispadanja može da pređe u drgi klub.
DAJ GOL!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mijat je novi igrač Ajntrahta iz Frankfurta.

http://www.eintracht.de/aktuell/50370/" onclick="window.open(this.href);return false;

Srećno Mijate, da središ glavu i da zaigraš kako znaš i umeš
Stexman

Post by Stexman »

Trebalo bi pod hitno naci stopera! Nino je ocigledno gadno povredjen. Djura mi je ove sezone dobar, al evo crveni pa ce morati pauzirati. Pankov prosle godine igrao ko mator, sad tekmu za tekmom pravi pocetnicke greske. Dinga mlad i neiskusan!
Mora se nesto dovesti pogotovo ako udjemo u LE.
I jedan veznjak koji ume da stane na loptu a ujedno da nam malo spoji redove!

Poredim u glavi ovu generaciju i sampionsku '89 i jedino ne mogu pandan Šeletu da nadjem :) sve ostalo mi se uklapa!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Stexman wrote:Poredim u glavi ovu generaciju i sampionsku '89 i jedino ne mogu pandan Šeletu da nadjem :) sve ostalo mi se uklapa!
Ja sam za sada od trofeja doživeo samo kup jer sam rođen u poslednjoj dekadi prošlog veka ali po snimcima koje sam gledao rekao bi da je Šele = Ožegović (nisko težiste, nabijen, fudbalski bezobrazan, diže publiku na noge, igrao za Crvenu zvezdu i ono najvažnije - daje golove). Najupecatljivija paralela te i ove ekipe su po meni: levica Mihajlovic = Stanisavljevic i penal majstori Maras = Žakula.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Post Reply