5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Locked
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by laki »

Recite mi sta hocete, ali ja citam njihov forum i umirem od smeha. Koji zaokret u pisanju za 180 stepeni! Sada nista ne valja i svi su odavno svesni svega a do veceras pisali kako ne znaju sta moze da se dogodi pa da oni nas ne raskantaju kao majmune.

Ja sam mislio da smo mi ludi ovde, ali oni su definitivno ludji! Oni su toliko udarili po svojim igracima da je mene sramota. Ustvari lazem, nije me sramota, umirem od smeha i smeje mi se brk dok citam kako se jede, jadnicci. Bas mi ih je zao. Posteni uvek bili, i tako ih sad nece. Eno cak svi pominju da bolje idu u LE nego u LS jer ce ih demolirati sve jedna ekipa u LS. Ljudi, vas ce demolirati sve jedna ekipa u LE, vi ste kurtoncina od ekipe. Vi bi prosipali bodove na svakoj drugoj JLS tekmi da nemate zatvorene tekme. Pricam ti pricu kako terzic zatvara. Tole vam zatvarao celu deceniju , bre. Ljige najobicnije!

Ju kako sam srecan dok citam kako se nerviraju! :dance2: :devil: :devil: :devil: :devil:
Image
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9950
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Voja »

laki wrote: Ju kako sam srecan dok citam kako se nerviraju! :dance2: :devil: :devil: :devil: :devil:
I meni noc prodje tamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Posto ovde pobede u jakim mecevima postale rutina,pa niko nista i ne pise :cheers: :cheers: :cheers:
Image
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3904
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Red Marquis »

Ludački meč ludačke ekipe.
Samo mi nekog razbijemo i opet strepimo do kraja. Nadam se da sve što sad nije ušlo ima da se vrati protiv Čeha. Moram da primetim da mi se Brašanac ponašanjem u čitavom meču popeo vrlo brzo i visoko na listi najvećih debila koje sam gledao na Karađorđu. Ovi koji gledali na tv-u nisu mogli da vide da je sisa kenjala non stop, vodio je neke privatne ratova sa sudijom i našima. Nije još kalibar ovog propalog Ninkovića, ili naravno Ilieva, ali napreduje. Zapad oduvao, i to u najsparnijoj večeri u ko zna koliko godina. Zaga oduvao onog izdajnika...a "šampioni" imaju jednog pravog igrača...i to onog koji je to postao kod nas. Posle prošle sezone i mlakih sudara sa blizancima, konačno fajterski meč i još pobeda. Srce puno.

O blesavi klube, toliko me mučiš i jediš, ali s vremena na vreme dođu dani kad sve bude jasno, što sebe ne mogu da zamislim daleko od tebe...

PLZEN AWAY...
Io odio Belgrado
User avatar
Eric Frod
Posts: 70
Joined: Sun Aug 02, 2015 2:57 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Eric Frod »

Odlicna pobeda za Vošu ali i za domaci fudbal. Ko god da je gledao ovu utakmicu a da je neutralac uzivao je, svaka cast momcima.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by laki »

Red Marquis wrote:Ludački meč ludačke ekipe.
Samo mi nekog razbijemo i opet strepimo do kraja.
BUKVALNO! Ovim ne zelim nista lose da kazem za nasu ekipu, samo da kazem da smo totalno jebeno nenrmalni klub. Vodimo sa 3 1 i taman kad mislis da cemo privesti utakmicu kraju, ono se desi 3 2 za nekih 5 minuta. Da ne poverujes! Dobio sam 5 infarkta danas!

I jos jednom, svaka cast momcima na svemu, ali stvarno ce me jednom udariti slag! 8)
Image
User avatar
Milan
Posts: 4289
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Milan »

Koliko mi je drago zbog nasih igraca, toliko mi je drago i zbog useravanja mozda i najvecem govnetu od coveka koga poznajem-kizi milinkovicu. Ljiga ljigava! Naravno da nije nasao za shodno da cestita pobedu, vec se zalio na nesrecne uzroke poraza njegove ekipe. Sve se vraća, sve se plaća pičketino!!!
Sta tek za ovu pičkicu reci?! Cudno im sto nisu imali 100% naklonjenog sudiju, pa ne znaju gde udaraju, ne snalaze se pod drugim okolnostima... M'rš kod tatice pod suknju, pa njemu plači!
Minja wrote:Ovom decku sto je skupljao lopte pod MUS da poklonite dres omiljenog igraca :)
Image
Sjajna slika! Podrzavam Minjin predlog. Ovo bi trebalo da bude normalno, da se neiščudjavamo ovakvim scenama. O ovome svi sanjamo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by budababa »

Aaaaaa, ponosan što sam "bolestan"! Kad ti ludački kolektiv u dva sata prvo skrati život za par godina, a onda ga produži :mrgreen: Jebeno je dobro biti navijač "starog kluba" ovih dana, što kažedu neki, odužilo se već toliko da (za naše pojmove) deluje već nestvarno...

http://mondo.rs/a820767/Sport/Fudbal/Al ... rca-i.html

http://mondo.rs/a820763/Sport/Fudbal/Zl ... n-3-2.html

P.S. Sudija, pu*i ga. Toliko smo dobri da preko nas nećeš do plave koverte, kako god okreneš.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8925
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by Radoye »

Pogledao snimak natenane (opet sam radio za vreme utakmice, samo livescore :frown: ), jel' nekom zivom jasno zasto je Djuka popasao crveni? I kod prvog zutog je sudija njemu dao a faul je pravio drugi igrac (Sekulic?), a tek za ovaj drugi mi nista nije jasno. I kad ste videli utakmicu u kojoj su na teren kao rezerve istrcala dva igraca koji vec imaju zute kartone?

Samo u Tole-Terza ligi! :cekicanje:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Liman 1
Posts: 77
Joined: Fri Aug 30, 2013 2:31 am

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by Liman 1 »

Konačno imamo tim sastavljen od 11 fajtera koji 90 minuta ginu na terenu. Konačno smo toliko jaki da oduvamo ovo :shit: od kluba i pored svih navlačenja sudije. Koliko dobro trčimo stvarno bi bila šteta da ne odmerimo snage sa još nekim velikanima u ligi evrope. Ovakva atmosfera na zapadu čini mi se nije viđena do sad.
Došlo je vreme da Voša zaista ima neverovatan tim! :cheers:
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
User avatar
Stexman
Posts: 2605
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by Stexman »

Da dodam samo da treba jos malo poraditi na realizaciji! I na bržoj transformaciji iz odbrane u kontru! Bilo je nekoliko situacija veceras da su napadaci bili brži od nasih veznjaka i cekali loptu, upadali pa se izvlacili iz ofsajda i lopta i dalje ne krece ka njima. Da je to funkcionisalo danas dali bi osam golova minimum. Samo malo vise saradnje, ali mislim da ce to doci samo od sebe dok se ekipa ne uigra 100%!
Ne prodavati vise nikog i da gazimo!

Ovima zelim neka udju u LE. Da ih ne gledamo cele jeseni cetvrtkom na Karadjordju!
User avatar
Rivelinjo
Posts: 306
Joined: Thu May 09, 2013 12:29 pm
Location: Middle Earth
Contact:

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by Rivelinjo »

Minja wrote:Ozegovica su pikirali od prvog minuta. Nadam se da ce modrice brzo proci i da ce biti 101% spreman za Cehe. Covek je turbo.
Nadobijao se batina za sve pare - heroj utakmice za mene. Od starta.


Video se nedostatak Pekarića čim je izašao. Do tad je ispravljao kad Nastić propliva i cela odbrana se po njemu nekako postavljala i ravnala.

POPIZDEO sam što staju da pričaju s grobarima kad ih sruše. Tako smo primili i prvi gol. Igraj dok sudija ne svira, majku mu!


Ne kontam zašto je Ivanić dobio žuti - je li bio neki prigovor, je li neko skontao?!

Prvi i drugi karton Đurića mi isto nisu jasni. Je li se kod prvog sudija zajebao, ili je prigovarao? Šta je bilo kod drugog, je l' skontao neko?

Sad smo bez dva (odlična) srednja beka ostali.


Suđenje OK, pogotovo kako sam očekivao. Glavna zamerka: u 42' minutu Brašanac je napravio školski primer starta za crveni: s leđa, obe noge, niđe blizu lopte - očigledno namerno. Trebalo je imati muda i dati mu lepo crveni za to!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
1892
Posts: 1095
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by 1892 »

Rivelinjo wrote:Ne kontam zašto je Ivanić dobio žuti - je li bio neki prigovor, je li neko skontao?!

Prvi i drugi karton Đurića mi isto nisu jasni. Je li se kod prvog sudija zajebao, ili je prigovarao? Šta je bilo kod drugog, je l' skontao neko?
Đurić je drugi dobio na žalost zasluženo, ali moram reći jako glupavo, ispucao je loptu u vis posle sudijskog zvižduka. Ćomi koliko mi se čini zbog prigovora. Generalno to mi je jedina zamerka našim igračima sinoć, glupi kartoni, to se definitivno mora izbeći i ja bi za to uvek kažnjavao igrače.
Interesantan naslov sam pročitao sinoć na nekom od portala, išao je nešto tipa partizan izgoreo u Paklu Karađorđa, i to na najbolji način oslikava atmosferu kakvu smo napravili između zapada i severa, čisto uživanje. Po zapadu centralnom i prema severu ako je i bio koji grobar bio je totalno inkognito, nisu ni zucnuli ceo meč.
Come on you Reds!
User avatar
Salvador
Posts: 1089
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by Salvador »

Veoma bitna i draga pobeda!
Fantasticna atmosfera na zapadu, ovo je recept koji treba slediti i na sledecim mecevima protiv ove i crvene zgadije!
Moja jedina zamerka je sto smo u mnogim delovima meca (najpre posle drugog gola) nepotrebno igrali povuceno i cesto pustali gostujuci tim da prelako dodje do gola. Ali, dobra stvar je sto se i Zaga sa ovim slaze, pa se nadam da ce se greske ispravljati.
Jos jedna stvar, svaka cast Zaksu, ali danasnji drugi gol bas kao i drugi protiv Italijana je njegov, previse je to veliki luksuz. Nadam se Pericu u skorije vreme.
Jos jednom svaka cast svima na pobedi, a sada operacija Plzenj!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2

Post by Dejan »

Provukli se partizani...
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h

Post by trelos gia fcv »

JOŠ JEDNOM DA PONOVIM SVOJ POST - (pošto je sada već daleko)...
trelos gia fcv wrote:Gnjido smrdljiva, došao si u :shit: klub da jednom u karijeri svojoj raspaloj osvojiš titulu pošto ti nedostaje?
Licemeru Kamerunski, NADAM SE DA CE TI UPRAVO OVA TRI BODA NEDOSTAJATI ZA TU TVOJU "JEDVACEKANU" TITULU!!!
I, NEKA SI NAM DAO 2 GOLA... TAKO ĆE TE, NADAM SE, JOŠ VIŠE BOLETI!!!
I uvek ću ovo misliti o njemu :!: :!: :!:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Locked