Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: Transferi

Post by playmaker »

Igla wrote:
Neizlecivi wrote:Igla ti procenti i trening kompenzacije pre svega treba da nas zanimaju za Sergeja, on je presao u Lacio za ako se ne varam 8-10miliona? Trebalo bi koja stotina valjda i kod nas da kapne.
Od transfera Sergeja imamo 2.5% zato sto je otisao dok je imao 18. Ako je prodat za 10 miliona nasih je 250k sto nije uopste lose.
Da ali nevezano za to koliko se ja secam mi smo njega prodali sa procentom od sledece prodaje, cak se spominjalo nekih 20% !?
To je bitno, a ovih 2.5% to nije ni toliko bitno u odnosu na ovih 20%.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4887
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Tako je i Bata pompezno najavljivao stranca trenera, pa nam je dosao nalickani Crnogorac :rolll:

Mozda dovodimo nekog iz MTK :dance2:
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: Transferi

Post by Nevernik »

playmaker wrote: Da ali nevezano za to koliko se ja secam mi smo njega prodali sa procentom od sledece prodaje, cak se spominjalo nekih 20% !?
To je bitno, a ovih 2.5% to nije ni toliko bitno u odnosu na ovih 20%.
Nemamo nista od Sergeja. Rekao je Scepa valjda na nekoj sos emisiji. Jos jedan pametan potez uprave. Prodaja bez %.
Negde na nivou prodaje igrace dva - tri meseca pre svetskog prvenstva.

Od Radoje imamo 20 ili 30%.
Evo, mozda su naucili lekciju pa su kod Nastica sredili 20%.
Sad ostaje nam da se nadamo da ce obojica eksplodirati u buducnosti.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1484
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Bilo je price oko toga, ali je poslednje sto je receno bilo da nema procenata od prodaje. E sada, na transfermarkt-u stoji da je otisao u Lacio za 8m, sto je nekih 200 hiljada nama.

@edit.
Da dodam, posto su nasi najavili dolazak levog beka, tj neke novine su najavile to... Ja cenim:

http://mondo.rs/a824920/Sport/Fudbal/Al ... tizan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Ultra slanina
Posts: 394
Joined: Tue Mar 01, 2011 1:34 am

Re: Transferi

Post by Ultra slanina »

Problem kod nas je to što se konstruktivna kritika, napušavanje i j***nje mame igrače svodi na jedno te isto, a nije ni blizu. Ja sam pre par godina na ovom forumu napisao da je Brx zasrao gol koji je primio za reprezentaciju i dosta ljudi se javilo da ga automatski brani zato što je naš. Ne postavlja se pitanje da li ću ga braniti ili neću kad novinarski šljam jedva dočeka da nekog razapne na stub srama, ali ako je zasrao zasrao je i ko neću da prizna čini sebi medveđu uslugu. Ako neko napiše da bi, konkretno Nastić, mogao bolje da igra pa majku mu neće mu spasti kruna sa glave. On ima sve što tražimo od igrača, slaninar je i borben je. Znanje sigurno neće dobiti ovde, u inostranstvu će ako se pokaže uložiti u njega i višestruko će mu se vratiti!
Nasto srećno u nastavku karijere!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9948
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Igla wrote:Ne vidim potrebu za prodavanjem bilo koga osim Nastica i Ivanica.
Mislim da je pravo resenje za stabilizaciju kluba da potpisujemo petogodisnje ugovore,ali ne sa igracima,vec sa clanovima uprave.Tada bi oni posto su sigurni (vezani ugovorom) na svojoj poziciji imali vremena da cekaju da se igrac formira i naraste mu cena.Ovako,ko zna gde ce oni biti na zimu,i zasto rizikovati i cekati sa rasprodajom :wink:
Image
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: Transferi

Post by Matador »

Da li ce neko sa platnog spiska kluba skupiti tojase da napise na zvanicnom sajtu da je potpisan ugovor sa ciganskim piromanom??? Znam da nisu bili u klubu svi za to, ali Majami, Vavan i Sima istina sta zacrtaju to i urade u Vosi! Jedan od navijaca je imao tojase iz kluba da kaze Vavanu sta misli, ali vidim da nije dobio podrsku. Jebali vas kompromisi i Majami kao i pobeda protiv Dorije! Ugasicete omladinsku skolu i klub sa menadzerskim igracima i procentima! Ne postoji ponuda Gabale za Dacu Sekulica. Kakav bre Subic, kad mu Miki nije menadJer :)
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Mare »

Ne znam ljudi, kao navijač voleo bih da ceo tim može da ostane na okupu i još da se dodatno pojačamo i napadnemo titulu. E sad uprava sigurno ne može i ne sme da razmišlja samo kao navijač, već mora da gleda širu sliku i da obezbedi normalno funkcionisanje kluba i ne ugrozi njegovo bitisanje. Samo napadanje titule u našoj ligi znači da moraš da imaš tim koji je bar za dve klase bolji od blizanaca kako te ni sa njihovim prljavim igrama i nameštanjima ne bi mogli sputati i oteti titulu, inače opet bacamo pare u bunar. Mi to trenutno nemamo (ni duplo bolji tim ni para za bacanje).
Prvi sam ih napadao za raspordaju prethodnog tima, isključivo jer mislim da je jedna sjajna generacija prodata za budzašto i to odjednom a finansijski se nismo stabilizovali. Da sam sad član uprave i ako nam je cilj konačna finansijska stabilizacija kluba, sigurno bih prodao sve igrače za koje imam pristojnu ponudu. Mislim da je pravi momenat. Ivanića bih svakako prodao jer mu ističe ugovor i ne smemo dozvoliti takav luksuz da nam takav talenat ode kasnije za DŽ. Nadam se da smo sposobni da od prodaje ovog igrača izvučemo makar 1 milku + 5% od narednog transfera, iako mu ugovor ističe, da mu ne ističe ugovor druga priča, ovako šta je tu je. Ožegovića ne bih pustio ispod 1,5 miliona i makar 5% od narednog transfera, ugovor tek potpisan, napadači su uvek na ceni, pogotovo mladi, pozvan u repku, njegov momentum se upravo desio u ovih mesec i kusur dana. Kod ove dvojice se ta opcija procenta može dobro unovčiti kasnije jer su mladi i talentovani igrači čije vreme tek treba da dođe i zato bih insistirao da u ugovoru imamo tu opciju. Ukoliko imamo ponudu i za Sekulića i njega bih pustio za cca 350k-400k EUR, ispod toga ne. Za njega ne može da se očekuje više, jer više nije ni tako mlad, 25 godina. Ovde treba ganjati što bolju cenu, procenti sumnjam da mogu doneti nešto u budućnosti. Nastić je već otišao za 200k EUR + procenti, iskreno to mi je mlao, ipak je to mlad igrač, član i mlade reprezentacije, čini mi se da je sve ispod 350k-400k EUR + procenti za ovog igrača malo. Pankov za 300k EUR može da ide, ali u tom slučaju ne smeju prodavati Đurića, ili jedan ili drugi, u slučaju da obojicu prodamo onda se mora dovesti štoper. Za Đurića koji ima čini mi se 30 godina ne možemo očekivati više od 200k EUR, ali ukoliko ima dobru ponudu treba ga pustiti, zaslužio je svime prikazanim u našem dresu i u prvom i u ovom mandantu.

Ukoliko nam i odu neki od gore nabrojanih mislim da smo na dosta pozicija pokriveni alternativama koje već imamo u svojim redovima, Ivanić (Paločević), Ožegović (Mrdaković, Pavkov, Meri - po nekim najavama u oktobru možemo da ga očekujemo u zvaničnim utakmicama, Ćurko kad se oporavi), Pankov (Pekara, Đurić, Dinga), Sekulić (Puškarić)...

Od lige Evrope i prodaje ovih igrača valjda možemo da se konačno finansijski stabilizujemo. Liga Evrope cca 700k eur čiste zarade, prodajom Ivanića, Ožegovića i evo Nastića mislim da bismo morali inkasirati minimum ukupno cca 2,5 miliona EUR, od prodaje Sekulića, Pankova i Đurića bar još 1 milion EUR. To je ukupno 4,2 miliona EUR minimalno. Od toga treba oduzeti da se mora nešto i uložiti u tim, misilm da je 300k EUR sasvim dovoljno za ulaganje u tim za mesto u JSL koje će nam omogućiti ponovno igranje u Evropi sledeće godine. Treba nam levi bek, štoper (ako odu sadašnji) i neka zamena na prednjem veznom kao još jedna alternativa za Paločevića. Desna strana je pokrivena, levo krilo ne bih dovodio makar do jeseni, tu imamo Stamenića i Babića, pustio bih njih dvojicu naizmenično da vidim šta mogu da urade pa onda reagovao, a treba nam i kako bismo nekog novog klinca izbacili i imali šta da prodamo sledeće godine. Stamenić kao dečko sa 18 godina je idealan za guranje i pravljenje pazara na njemu za sledeću godinu. Mislim da bi se pokazalo da su za našu ligu OK obojica.

Znači ostane cca 3,9 miliona EUR, gore negde je navedeno valjda da nam je za sezonu potrebno cca 2 milke i da je dug tu negde isto oko 2 milke. Što znači sa ovih 3,9 milki i još nekih prethodno ostvarenih prihoda koji tek treba da nam legnu tipa rata za neke već prodate igrače, procenti od fonda solidarnosti, donacije, sponzorastva, itd. možemo valjda nakupiti još cca od 300k do 500k EUR. I to je onda to, onda mogu da podvuku crtu i kažu sad smo na nuli + npr. 100k EUR, krećemo u zdravu priču sa zdravim temeljima i nema više izgovora za totalne rasprodaje. Onda može da se radi planski, da se proda jedan, eventualno dva igrača godišnje, dovode već unapred pripremljene zamene a kostur tima ostaje, i za dve-tri sezone bi trebali imati tim koji bi mogao ući u grupe nekog evropskog takmičenja.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4077
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Mare wrote:Ožegovića ne bih pustio ispod 1,5 miliona
Ako je verovati bolje upucenima, Vojvodina ima 50% prava na Ozegovica. I tesko da mozemo uzeti za njega 1.5m.

Pride, Pankov sigurno vredi vise od 300.000.

Nema kod nas izlaska iz dugova, u najboljem slucaju, jos 2 godine. Oterani su mladi koji vrede, dovedeni su stariji koji vrede dosta manje. Pricali smo kako se ne moze sa omladincima napasti titula, sad cemo cekirati kako mozemo sa neprofitabilnim seniorima do titule.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jole
Posts: 291
Joined: Fri May 13, 2011 7:53 pm

Re: Transferi

Post by Jole »

Ne mozemo ni sa mladima, ni sa matorima, ni sa kombinovanim timom, ma nikako dokle god klub organizaciono ne stasa. Tamo odakle treba da krene ozdravljenje mi imamo interesnu grupaciju LIAN Sports, pisi propalo!!! Cak i da se zaletimo u prvenstvu u odredjenom momentu ce se vuci rucna (UO cak i ne mora biti u to upucen) jer ni Ramadani nebi bio to sto jeste da mu drzava nije to dozvolila, a kad drzava kaze dosta onda i Ramadanijev potrcko kaze dosta, e pa onda je dosta. Vuci rucnu, koci Voso!

Kljucna greska Scepanovica je dovodjenje bandita, najbitnija karika u klubu je trula, sve ostale greske su sitnice naspram toga. Naravno, ovo sve pod uslovom da Scepa nije poslat u klub da bi pocistio teren za bagru.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Transferi

Post by Dejan »

Aleksandar Subic
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Mu_8aawcIkc[/video]
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8925
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

jebote ovaj da ga je dao bilo bi ko ono Maradonino protiv Engleza '86! :shock:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Transferi

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

Neka je sa srecom i Nasticu I Djuricu mislim da su uz Pekarica najvise utakmica iz trenutnog sastava igrali za nas. Stopere vise ne bi smeli prodavati ,jer bi nam se odbrana raspala dok se novi stoperi ne ukombinuju . Ocekujem da do kraja odu ili Ivanic ili Ozegovic ili oba jer to je taj jaci transfer koji nam treba .
User avatar
Djisa
Posts: 1241
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: Transferi

Post by Djisa »

lexa wrote:
Brick Liman wrote:Zaista, posle ovoliko godina praćenja kluba, slobodno mogu reći da smo teška g**** od navijača sa jednim od najjadnijih mentaliteta koji postoje. Ovo važi za sve kategorije naših navijača, od "ultrasa" do simpatizera, naravno uz časne izuzetke.

Uvek smo bili pozersko smeće koje se povodilo prolaznim trendovima i ljudima, uzdizali smo teški talog, a pljuvali po provereno našim ljudima. Ovo važi za sve, od tribina do terena. Zbog toga smo tako jadni.

Uzdržavanjem od ovako jadnih komentara iskažite poštovanje prema ovom dečku koji je izginuo za dres svaki put kad ga je nosio, koji nikad nije bio fucoški pederčić kakva je većina njegovih vršnjaka koji se bave tim sportom, koji je vaspitano dete za razliku od većine njegovih retardiranih kolega i koji se nikad nije ogrešio o instituciju u kojoj je bio. Nije neki fudbaler, iz aviona se vidi, ali poštujte ono kako se odnosio prema dresu majku mu jebem.
+1
-1
Kup je nas!
Post Reply