12. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Лампард

Re: 12. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Post by Лампард »

Vasa wrote:Zakula je zavrsio svoju misiju sa Vosom, i vreme mu je ,Kordic je buducnost sta god ko mislio ,oni koji znaju da procene i bave se tim su sigurni u to,pa tako i ja. Pad forme je normalna pojava u svakom sportu i za svakog sportistu i to je jedna stvar ,ali je apsolutno nenormalno da trener vodi tim i da to ne prepozna i jos takvim igracima izmislja mesto koje ce igrati.Uprava je za svoju nesposobnost ispred sebe stavila trenera i tu ga drzi da bi svi mi pa i igraci imali mesto za svoj bes. Zagorcic je osrednji prvoligaski trener za klubove koji nemaju ambicije za visi rang, a ovu premiju sto je dobio da vodi Vosu i jos u Evropi to nikada vise nigde nece imati.
A zasto npr. Emil Rockov nije buducnost Vojvodine a ne pijani Kordic? :whistler:

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vasa wrote:Zakula je zavrsio svoju misiju sa Vosom, i vreme mu je ,Kordic je buducnost sta god ko mislio ,oni koji znaju da procene i bave se tim su sigurni u to,pa tako i ja. Pad forme je normalna pojava u svakom sportu i za svakog sportistu i to je jedna stvar ,ali je apsolutno nenormalno da trener vodi tim i da to ne prepozna i jos takvim igracima izmislja mesto koje ce igrati.Uprava je za svoju nesposobnost ispred sebe stavila trenera i tu ga drzi da bi svi mi pa i igraci imali mesto za svoj bes. Zagorcic je osrednji prvoligaski trener za klubove koji nemaju ambicije za visi rang, a ovu premiju sto je dobio da vodi Vosu i jos u Evropi to nikada vise nigde nece imati.
Budućnost nam je zaista svetla, ako nam je Kordić budućnost... :roll:

Prijatelju, čini mi se da su i ti i tvoja ekspertiza na pogrešnom mestu... I što reče Markiz, Mića i Ljube su najbolji sportski direktori ikada, zar ne?

Samo mi još reci koja mu je to misija bila? Da obezbedi da imamo kvalitetnog golmana među stativama? Jel tu misiju završio?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vasa

Post by Vasa »

Slabo vi pratite sta pisem,direktori i svi ostali su tu jer predsednik tako zeli dakle on i iskljucivo on je odgovoran,a o njihovoj sposobnosti je i suvise pricati jer su zalutali u ovaj posao ,medjutim uprava je tako htela a predsedniku to verovatno odgovara.
Pekaric je bio u timu na mnogim utakmicama i tada smo primali smesne golove jer nije gotovo ni jednu utakmicu odigrao potpuno zdrav, a na golu je bio Zakula, i jos nesto jedine dve utakmice u prvenstvu gde nismo primili gol su Ofk i Javor i na golu je u obe bio Kordic a Pekaric 60min.sa Javorom.
Pekaric ni kada je imao 25g.nije mogao da sastavi 5 utakmica i nije rec o kvalitetu vec covek je prosto sklon povredama,ako gledamo sve sto je dao Vosi zasluzuje da ostane u klubu i radi ono sto moze da pomogne.
Rockov je mozda buducnost ali on nije tema vec Kordic i Zakula,od onih koji mnogo znaju o golmanima i njihovim mogucnostima cuo sam da Kordic ima velike sanse da postane vrhunski golman.
Jos jednom ni protiv jednog igraca nemam nista vec pokusavam dam svoje misljenje,Sekulic,Zocevic,M.Novakovic,Babic,Pavkov,Radovic nisu igraci za Vosu o Kovacevicu nemam misljenje jer ga nikada nisam gledao.
Matador

Post by Matador »

mihailov wrote:Potrebna je veća podrška, slažem se po tom pitanju. Naravno zbog rezultata, ali pre svega jer sa ovakvom posetom ljudi iz uprave nemaju potrebu da bilo kome polažu račune!

Imam utisak da svi polako gube energiju. Niti se navijači trude da bilo šta promene, niti uprava koja sasvim sigurno polako prepušta klub menadžerima. Ponoviću, i dalje stojim pri tome da sadašnja garnitura ima dobre namere. Problem je što nema znanje i što je dozvolila da se uklopi u opšti mulj i sivilo našeg fudbala. Da li je to realnost našeg kluba, da li je uopšte moguće izboriti sa svim tim krupnim zverkama u našem fudbal? Odgovor ne znam.
Znam jedino da je obećana transparentnost potpuno odsutna i da je sasvim evidentno da u prvih 11 ne igraju najbolji! Zbog toga, moj lični stav je-UPRAVA NAPOLJE :!:
Potpisujem ovaj tekst i ovo je sustina. Jedino zelim pre UPRAVA NAPOLJE da cujemo iskrenu istinu navijaca koji rade u klubu. Da saznamo sto nesposobni Ljube Dundjerski i Mica Vranjes imaju podrsku, kad su menadzerski pijuni i kad nisu u stanju da prodaju igrace preko? Sto se dozvolilo Majamiju, Vavanu, Simicu i Osmaji da vode sportski sektor, da sastavljaju tim, da dovode hapsene cigane, da dovode rekreativca Vukcevica i da ga razigravaju dok nasi igraci sede na klupi. A omladinci propadaju. I zar nije receno da FKV nece da razigrava tudje igrace i da je za strance, probe i pozajmice klub zatvoren?? Da li Majami sam placa deo zarada svojim igracima ili mozda i ceo iznos, a od prodaje se deli na dva dela? Da li u klubu postoje zaposleni koji dobijaju platu, a ne dolaze na posao, nemaju radno mesto, a iz redova navijaca su? Da saznamo sto je klub zatvoren, sto je odnos zaposlenih navijaca prema ostalim gori od odnosa za vreme bate. Zbog cega je zid cutnje, posebno na forumu, a toliko ste isti koristili dok niste usli u klub!?
I za kraj i bajvaznije da li ste spremni da RASTERATE ZAGU, LJUBETA DUNDJERSKOG, VRANJESA, MAJAMIJA, VAVANA, SIMICA, OSMAJU i da za tim menadzera dovedete Djumija i klub potpuno okrenete navijacima kako je i bilo planirano. Bolje sa omladincima casno i posteno nego gori kvalitet fudbala od tog, losa atmosfera i menadzerisanje cg mafio menadzera. Ne znam da li ste svesni da vam samo slamcica viri iz septicke jame i da je razlika izmedju smenjenog komesara i sekretara i vas samo u drugim gov### koji su sa vama u klubu. Direktore kluba, kordinatoru, treneru mladjih kategorija i ostalih nekoliko vidjenijih vreme je da se presece da li ste nasi ili njiNi. Proslo je vreme malo tamo, malo ovde i na kocku stavljate imena koja ste dugo i casno gradili na tribini. Ustvari kocka je prakticno stala na ivici stola, mozete samo da se molite da padne dole.
Vasa

Post by Vasa »

Matador wrote:
mihailov wrote:Potrebna je veća podrška, slažem se po tom pitanju. Naravno zbog rezultata, ali pre svega jer sa ovakvom posetom ljudi iz uprave nemaju potrebu da bilo kome polažu račune!

Imam utisak da svi polako gube energiju. Niti se navijači trude da bilo šta promene, niti uprava koja sasvim sigurno polako prepušta klub menadžerima. Ponoviću, i dalje stojim pri tome da sadašnja garnitura ima dobre namere. Problem je što nema znanje i što je dozvolila da se uklopi u opšti mulj i sivilo našeg fudbala. Da li je to realnost našeg kluba, da li je uopšte moguće izboriti sa svim tim krupnim zverkama u našem fudbal? Odgovor ne znam.
Znam jedino da je obećana transparentnost potpuno odsutna i da je sasvim evidentno da u prvih 11 ne igraju najbolji! Zbog toga, moj lični stav je-UPRAVA NAPOLJE :!:
Potpisujem ovaj tekst i ovo je sustina. Jedino zelim pre UPRAVA NAPOLJE da cujemo iskrenu istinu navijaca koji rade u klubu. Da saznamo sto nesposobni Ljube Dundjerski i Mica Vranjes imaju podrsku, kad su menadzerski pijuni i kad nisu u stanju da prodaju igrace preko? Sto se dozvolilo Majamiju, Vavanu, Simicu i Osmaji da vode sportski sektor, da sastavljaju tim, da dovode hapsene cigane, da dovode rekreativca Vukcevica i da ga razigravaju dok nasi igraci sede na klupi. A omladinci propadaju. I zar nije receno da FKV nece da razigrava tudje igrace i da je za strance, probe i pozajmice klub zatvoren?? Da li Majami sam placa deo zarada svojim igracima ili mozda i ceo iznos, a od prodaje se deli na dva dela? Da li u klubu postoje zaposleni koji dobijaju platu, a ne dolaze na posao, nemaju radno mesto, a iz redova navijaca su? Da saznamo sto je klub zatvoren, sto je odnos zaposlenih navijaca prema ostalim gori od odnosa za vreme bate. Zbog cega je zid cutnje, posebno na forumu, a toliko ste isti koristili dok niste usli u klub!?
I za kraj i bajvaznije da li ste spremni da RASTERATE ZAGU, LJUBETA DUNDJERSKOG, VRANJESA, MAJAMIJA, VAVANA, SIMICA, OSMAJU i da za tim menadzera dovedete Djumija i klub potpuno okrenete navijacima kako je i bilo planirano. Bolje sa omladincima casno i posteno nego gori kvalitet fudbala od tog, losa atmosfera i menadzerisanje cg mafio menadzera. Ne znam da li ste svesni da vam samo slamcica viri iz septicke jame i da je razlika izmedju smenjenog komesara i sekretara i vas samo u drugim gov### koji su sa vama u klubu. Direktore kluba, kordinatoru, treneru mladjih kategorija i ostalih nekoliko vidjenijih vreme je da se presece da li ste nasi ili njiNi. Proslo je vreme malo tamo, malo ovde i na kocku stavljate imena koja ste dugo i casno gradili na tribini. Ustvari kocka je prakticno stala na ivici stola, mozete samo da se molite da padne dole.
BRAVO ! N A P O LJ E, za igru i rezultate ste krivi,prvo nesposobni predsednik a onda i jos nesposobniji svi ostali!
pedjans

Post by pedjans »

Ovde se izgleda vodi rat raznih menadžera, menadžerčića i njihovih ljudi za uticaj u klubu... Što deluje izuzetno mučno. Naravno, ne branim ove koji su sad u klubu - i oni su od iste sorte.
Milan

Post by Milan »

Jeste, forumas mihailov je jedan iz plejade mladih menadzera koji pokusavaju da pronadju svoje mesto pod crnim menadzerskim oblacima koji su se u poslednje vreme nagomilali nad SC Vujadin Boskov. Sram te bilo mihailov! Dalje sape od cestite Vojvodine!
POŠTO OBRAZ ???!!!
mihailov

Post by mihailov »

Milan wrote:Jeste, forumas mihailov je jedan iz plejade mladih menadzera koji pokusavaju da pronadju svoje mesto pod crnim menadzerskim oblacima koji su se u poslednje vreme nagomilali nad SC Vujadin Boskov. Sram te bilo mihailov! Dalje sape od cestite Vojvodine!
K sebi ruke Klintone :mrgreen:

Salu na stranu, verovatno da ima i toga sto peđans kaže. Sadašnje stanje na tribinama dozvoljava svakoj sledećoj garnituri(pa i ovoj sadasnjoj) da rascerupa klub na svim nivoima. Nadam se da među navijačima još uvek ima dovoljno energije da se tako nešto zaustavi...
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mene u neku ruku i tesi to sto se razni lesinari ovoliko otimaju oko Vose i uticaja u njoj, to znaci da ona ipak jos nesto i vredi, da jos uvek nije oglodana do koske. Onog dana kada se svi budu razbezali od nje i kad ne bude nikome interesantna onda smo ga zaista najebali. Greota samo sto se svaki put sve zavrsi na isti nacin, napravi se smena, uleti sveza krv, to funkcionise tako dok ima entuzijazma medju par ljudi, naprave se neki pozitivni pomaci, i onda ranije ili kasnije sve se vrati na staro, krene da se busi sa raznih strana, interesne grupe raznih fela, mafija opet zajase, za svaki korak napravljen unapred sledi dva unazad, opet novac curi na sve strane, opet raspad na terenu, opet manjak transparentnosti, samo smo u medjuvremenu potrosili i iskompromitovali jos nekoliko dobrih i kvalitetnih ljudi i onda ponovo rusi, menjaj, da bi opet sve ostalo isto samo neka druga imena u opticaju. Nista se tu ne moze promeniti pukom smenom kadrova, ovde se ceo sistem mora menjati. A kako - to vec nisam pametan.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Лампард

Post by Лампард »

Ljude,samo mi recite,ko ce da tera upravu?Kada nam je na prosloj utakmici bilo 600 gledalaca,a neki od ''glavnih navijaca''zna se da rade u klubu...

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
recni galeb

Post by recni galeb »

Ono moze biti da je Kordic perspektivan golman ali u vaterpolu, pod uslovom da zna da pliva, ako ne zna e jebi ga... :roll:
nssale

Post by nssale »

Radoye wrote:Nista se tu ne moze promeniti pukom smenom kadrova, ovde se ceo sistem mora menjati. A kako - to vec nisam pametan.
Sistem se menja deo po deo, sagleda se sta ne valja, pa se predloze resenja, izabere se najbolje i onda svi stanu iza implementacije tog resenja. Najveci fazon je u tome da resenja budu "ni po babu ni po stricevima" tj. moraju da podrze pozitvnu selekciju. Sta to ne valja u nasem klubu?
1.Skupstina? Kako se biraju clanovi skupstine? Pre godinu ipo dana smo imali situaciju da imamo i dve skupstine? Pa njihova borba za legitimitet? Da li se clanovi biraju po nekom kriterijumu? Da li u nju ulaze i oni koji to ne zasluzuju? Da li clanovi skupstine trguju svojim glasovima zarad licne koristi? Da li podrzavate da skupstina bira sama sebe? Ovo su samo neka od pitanja o kojima treba razgovarati kada je u pitanju Skupstina, pitanja zbog kojih treba sesti i naci resenje "ni po babu ni po stricevima". Moj predlog bi bio, da ako nam je klub udruzenje gradjana onda svi gradjani koji navijaju za Vosu treba da ucestvuju u izboru clanova Skupstine, jedan navijac = jedan glas, pa neka se izaberu clanovi skupstine na odredjen period. O tome koji bi kriterijum bio za odredjivanje birackog tela ne bih sada sirio temu.
2.Zaposljavanje u klubu? Koji je kriterijum za zaposljavanje? Koji bi kriterijum trebao da bude za zaposljavanje? Citamo da se navijaci zaposljavaju a da ni ne dolaze na posao? Da li je to tacno? Koliko nas klub treba da ima sektora? Koliko realno treba da ima zaposlenih? Ima jos pitanja ali po meni treba da se napravi sistematizacija radnih mesta, odrede se sektori, odredi se tacan broj zaposlenih po sektorima, odredi se koja strucna sprema, znanja i iskustva su potrebna za svako radno mesto, treba da se zna i u kom opsegu moze da se krece plata na nekom radnom mestu i onda kada je potrebno nekog zaposliti pogleda se sistematizacija, raspise se konkurs i izabere se najbolji kandidat. Za mene kriterijum jesi li ili nisi navijac ne treba da postoji kod zaposljavanja, najvazniji su profesionalni kriterijumi a onda i moralni koji se izmedju ostalog odnose i na to da osoba bez obzira za koga navija postuje kodekse ponasanja kluba a samim tim i klub u kojem radi.
3.Finansije? Ovo je siroka tema i mnogo pitanja, ja bih se samo osvrnuo na kontrolu finansija i transparentnost u finansijama koja je po meni jedna od vaznijih tema u ovom segmentu i odmah cu reci da sam jako RAZOCARAN svime onime sto se desavalo u vezi nezavisne revizorske kuce, o kojoj se pre smene Pavlovicevaca pricalo jako mnogo, to se spominjalo kao jedna od glavnih stvari koja se mora uraditi, na Spens smo svi pozvani sa recima da ce se to ispuniti, Skupstina je izglasala njeno dovodjenje i onda kada se uslo u Veternik ta prica je prestala kao da je nikada nije ni bilo, po neko jos pitanje na forumu oko toga na koje nije bilo odgovora, ali u sustini MUK. Prvi presek stanja je uradio navijac/covek od poverenja i taj izvestaj je i licio na nesto, mada ne znamo koliko je bio tacan jer je predsednik vrlo brzo podigao lestvicu duga, a posledica svega je da smo ove godine dobili "izvestaj" u kome ne moze ni kurs da se pogodi, moj licni utisak je da mi vise nikakav finansijski izvestaj od ovih dobiti necemo. Na nezavisnoj revizorskoj kuci za mene padaju sve "dobre namere" onih kojih su usli u klub. Ako zaista postoji volja i zelja za transparentnoscu, onda bih predlozio da se SVAKE godine, na pocetku godine, dovede nezavisna revizorska kuca, koja treba da utvrdi poslovanje kluba u prethodnoj godini, i da se kompletan izvestaj bez cenzure okaci na sajt kluba do 31.03. Znaci sad pocetkom 2016 za poslovanje u 2015 i objava do 31.03.2016. I tako svake godine, to da se usvoji kao STANDARD! I onda cemo moci da poredimo izvestaje i da tacno znamo kako je uprava radila, bez lazi i obmana.

I da ne sirim dalje, jer sam vec preterao a ovo nije ni tema za to, sledeci delovi bi bili, sportski sektor (dovodjenje i prodaja igraca, uticaj menadzera, omladinska skola...) marketing itd. za svaki deo videti koji su problemi i predloziti resenja.

Kao sto je medju navijacima/simpatizerima postignut konsenzus da nema prodaje igraca blizancima, tako treba da se postigne konsenzus i oko krupnih stvari u pogledu funkcionisanja kluba, sloziti se oko okvira a detalje ostaviti na razradu strucnijima i tek onda moze da se ide na pricu o personalnim resenjima. Moj licni utisak je da nama za predsednika kluba ne treba ni Slaninar ni biznismen, pogotovo ne neki koji daje pare jer se pokazalo da svi oni svoje pare vrate i to uz debelu proviziju, nama treba neko sa odlicnim organizacionim sposobnostima, neko ko je radio u uspesnim firmama i tamo uspesno rukovodio timom ljudi, vodio projekte, imao budzet i ciljeve koje treba da sprovede sa tim budzetom i to je uspesno radio, znaci neko ko moze i zna kako da uvede RED u klub.

A sto se tice utakmice Vosa - Ofka, posto je ovo ipak tema o tome :) , meni je na celoj tekmi bila najbolja muzika sa razglasa na poluvremenu.
Locked