17. kolo: Vojvodina-Radnik 2:3
Re: 17. kolo: Vojvodina-Radnik, petak 18h
Kad vec sanjamo puste snove:
Brkic
Stosic - Pekaric - Stepanov - Pavlovic
Kacar - Medojevic
Alivodic - SMS - Tadic
Despotovic
Rezerve: Zakula, Djuric, Tumbasevic, Radoja, Poletanovic, Mitosevic, B. Ilic
Sanse da ovo vidimo na terenu su otprilike jednake kao i za bilo koji drugi sastav koji budemo ovde predlozili. Svi znamo ko ce igrati, a znamo i zasto.
Brkic
Stosic - Pekaric - Stepanov - Pavlovic
Kacar - Medojevic
Alivodic - SMS - Tadic
Despotovic
Rezerve: Zakula, Djuric, Tumbasevic, Radoja, Poletanovic, Mitosevic, B. Ilic
Sanse da ovo vidimo na terenu su otprilike jednake kao i za bilo koji drugi sastav koji budemo ovde predlozili. Svi znamo ko ce igrati, a znamo i zasto.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ne znam ja (ni ne interesuje me) šta je Kosanović, za mene je Šaula Legenda i Prvi trener.Kada će postati prvi trener, ako sada neće?
Je l' Kosanović položio te ispite za licencu - nešto nisam čuo da jeste.Možda sam neobavešten?Bolje da smo onda uzeli za trenera onog drugog, poznatijeg Kosanovića, jer isto je, što se njihovog navijačkog opredelenja tiče (a ima i licencu), pošto je to glavni kriterijum za klupu sadašnje Vojvodine.
Je l' Kosanović položio te ispite za licencu - nešto nisam čuo da jeste.Možda sam neobavešten?Bolje da smo onda uzeli za trenera onog drugog, poznatijeg Kosanovića, jer isto je, što se njihovog navijačkog opredelenja tiče (a ima i licencu), pošto je to glavni kriterijum za klupu sadašnje Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Odgovor na pitanje zasto kosanovic, a ne Saula.Turija wrote:Ne znam ja (ni ne interesuje me) šta je Kosanović, za mene je Šaula Legenda i Prvi trener.Kada će postati prvi trener, ako sada neće?
http://www.fkvojvodina.rs/2015/11/kosan ... adovoljni/" onclick="window.open(this.href);return false;fkvojvodina.rs wrote:U 17. kolu Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine očekuje meč protiv Radnika iz Surdulice, a ekipu će sa klupe predvoditi Milan Kosanović, koji je do sada imao ulogu pomoćnika Gorana Šaula. S obzriom na to da Šaula nema profi licencu, on nije u mogućnosti da ubuduće vodi tim kao šef stručnog štaba, pa će tu funkciju privremeno preuzeti Kosanović, koji je upisao školu za sticanje odgovarajuće dozvole. Njemu će u radu pomagati upravo Goran Šaula, tako da će njihova zaduženja suštinski ostati ista kao što su bila do sada.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nije čizma na tu nogu.
Da je do licence, postavili bi licenciranog trenera.
Kosanović 2 postaje trener kada za to više nema nikakve svrhe, ali slušaće šta mu se kaže - to je sada najbitnije.
Verovatno je Šaula imao crtu ispod koje nije mogao i hteo niže?Zameram Šauli, kao i svim bivšim velikim igračima, koji se profesionalno opredele da budu treneri, a ne polažu za licencu.
Ne znam kako ljudi misle da postanu Prvi treneri bez tog papira?Ostaće večiti potrčci i pomoćnici iz formalnih razloga, kad god se upravama ćefne da im brišu nos.
Koliko je godina prošlo od završene karijere, mogli su doktorat završiti, a ne jedan trenerski kurs.Ne možeš biti trener, ako nemaš tu ambiciju.Gde nestade taj poznati sportski takmičarski duh kod tih igrača?Kad sve te činjenice saberem, ne može ni da mi bude žao što će (p)ostati večite rezerve.
Da je do licence, postavili bi licenciranog trenera.
Kosanović 2 postaje trener kada za to više nema nikakve svrhe, ali slušaće šta mu se kaže - to je sada najbitnije.
Verovatno je Šaula imao crtu ispod koje nije mogao i hteo niže?Zameram Šauli, kao i svim bivšim velikim igračima, koji se profesionalno opredele da budu treneri, a ne polažu za licencu.
Ne znam kako ljudi misle da postanu Prvi treneri bez tog papira?Ostaće večiti potrčci i pomoćnici iz formalnih razloga, kad god se upravama ćefne da im brišu nos.
Koliko je godina prošlo od završene karijere, mogli su doktorat završiti, a ne jedan trenerski kurs.Ne možeš biti trener, ako nemaš tu ambiciju.Gde nestade taj poznati sportski takmičarski duh kod tih igrača?Kad sve te činjenice saberem, ne može ni da mi bude žao što će (p)ostati večite rezerve.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nadam se pobedi i bar duplo boljoj igri,ako toga ne bude Kosanovic i Saula treba da odu dok nisu ukaljali svoj obraz,
pet utakmica bi bilo dovoljno da se vidi pomak u igri!
Mada mislim da je to u ovom trenutku i sa ovakvom upravom vrlo tesko,vracanje Zlicica je dobar ali iznudjen potez zbog verovatnog odstranjivanje Ivanica,sutra cinimi se Mary nece biti ni na klupi tako da nema prilike da ga vidimo sta moze.
Ponavljam 100 put nisu krivi treneri,igraci,menadzeri,sportski direktori vec iskljucivi krivac je predsednik koji ili nece ili ne zna kako da vodi klub!
pet utakmica bi bilo dovoljno da se vidi pomak u igri!
Mada mislim da je to u ovom trenutku i sa ovakvom upravom vrlo tesko,vracanje Zlicica je dobar ali iznudjen potez zbog verovatnog odstranjivanje Ivanica,sutra cinimi se Mary nece biti ni na klupi tako da nema prilike da ga vidimo sta moze.
Ponavljam 100 put nisu krivi treneri,igraci,menadzeri,sportski direktori vec iskljucivi krivac je predsednik koji ili nece ili ne zna kako da vodi klub!
-
mislim da smo u ozbiljnom probelmu... ne varaju seStexman wrote: Ovo samo znaci da Meri nema teorije da dobije sansu! Ovakav bezobrazluk odavno nisam video. Mnogo su sebi dopustili ciganski dupelisci misleci da im niko nista ne moze. Ali varaju se!

Moram priznati da sada već gorim od želje da vidim tog Merija. Iz nekih postova stičem utisak da je za njega Mesi k...v k...c. Biće nezgodno (a i vrlo sumnjivo) ako se posle ovolike propagande na forumu ispostavi da Meri nije ništa posebno.
- Neizlecivi
Niko ne smatra da je Meri Mesi, samo zasluzuje sansu posle svega sto je prosao. Povreda i veoma brz oporavak iskljucivo njegovim radom, skidanje kila, dobri treninzi. I sve to zasluzuje jos vise jer bilo ko drugi ne pruza kvalitetne partije, pa da se kaze imamo igrace u top formi, necemo davati drugima sansu.
Verovatno i nije nesto posebno ali s obzirom kakva je konkurencija na njegovom mestu u ekipi sigurno necemo nista izgubiti ako mu damo sansu. Ono, barem cemo znati jel' cemu, kad je vec na platnom spisku.pedjans wrote:Moram priznati da sada već gorim od želje da vidim tog Merija. Iz nekih postova stičem utisak da je za njega Mesi k...v k...c. Biće nezgodno (a i vrlo sumnjivo) ako se posle ovolike propagande na forumu ispostavi da Meri nije ništa posebno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Meri danas nije ni u protokolu
Dajte coveku da odigra makar poluvreme..

Dajte coveku da odigra makar poluvreme..
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Ja sticem utisak da samo ljudi zele da svi dobiju jednaku sansu... Nezgodno je sto odredjeni igraci imaju zacementirano mestu i pored lose forme, a klub nije za Meria platio obestecenje i veliku platu da ocekujes Drogbu...pedjans wrote:Moram priznati da sada već gorim od želje da vidim tog Merija. Iz nekih postova stičem utisak da je za njega Mesi k...v k...c. Biće nezgodno (a i vrlo sumnjivo) ako se posle ovolike propagande na forumu ispostavi da Meri nije ništa posebno.
Meri nije ni medju 18 za danas!!! Vavan je porucio da nece dobiti pravu sansu i da ce leteti iz kluba, jer on tako hoce! Jos je rekao da ce njegov Ozeg imati za sutra upalu tetiva koja ce proci do utakmice mlade repke
Ali da i pored toga navijacki crnac nece biti ni na klupi! Bravo za Kosana, Saulu, Micu, Dundju, Slobicu, Zokija, Zoku, Sparu, vi ste najslaninarskija sramota u istoriji kluba!

-
realno, moze mu se... a ti nas sada dodatno kao napali. cudo je forum!
Da li neko sme da otkrije prava imena svih tih menadzera i muljatora koji se nalaze oko kluba?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Za prava imena ne znam, al' siguran sam da Matador iz glave može da opali jedno 17 nadimakaQr0nJa wrote:Da li neko sme da otkrije prava imena svih tih menadzera i muljatora koji se nalaze oko kluba?