Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Koliko ja vidim Jagodina i OFK su pred ispadanjem a imaju par igraca koje vredi pratiti Jagodina- Savkovic,Filipovic i Mitosevic a OFK -Cupic,Planic i Andric
Beonic

Post by Beonic »

srkins wrote:Koliko ja vidim Jagodina i OFK su pred ispadanjem a imaju par igraca koje vredi pratiti Jagodina- Savkovic,Filipovic i Mitosevic a OFK -Cupic,Planic i Andric
Sto pre reagovati dok se ne razgabi. Mislim da je realno da vratimo Mitosevica koji je stasao u sasvim dobro resenje u veznom redu. Sto se tice OFK Komnen nije neki narocit golgeter ali je daleko bolji od nasih spiceva, cak mozda da se razmisli i o dovodjenju Jevtica za Evropu.
madda fakka

Post by madda fakka »

srkins wrote:....Mislim da je realno da vratimo Mitosevica koji je stasao u sasvim dobro resenje u veznom redu....

Mitosevic bi za Sekulica bio tata fudbala....
I Bog je Slaninar...
Junior

Post by Junior »

Sekulić igra više nego korektnu sezonu, ali u svakom slučaju sam za povratak Mitoševića.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Na Čupića ne treba računati, oni jedino od njega mogu da zarade. Andrić mi se ne sviđa ali ima mesta za napredak pošto je mlad. Planić verovatno pali napolje. Ja bih iz OFKe najpre Gojkova voleo da vidim u našem dresu. Mada, poznajući našu struku, Vukobratovića treba očekivati u matičnom klubu :D Što se Jagodinaca tiče, Vuk će teško nastavljati u Srbiji, a pre Savkovića bih lično probao sa Jovanovićem iz Lučana, Milovanovićem iz Metalca, kao i Gafurovim iz Javora. Filipović bi mogao biti primarni cilj uprave, ali budimo realni, i tu imamo male šanse...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ernesto

Post by ernesto »

Uh,Jovanovic iz Lucana je odlican igrac!
Ako se ne varam,mi smo nesto pokusavali da ga dovede prosli prelazni rok....
Banujte me molim vas :beg:
Beonic

Post by Beonic »

ernesto wrote:Uh,Jovanovic iz Lucana je odlican igrac!
Ako se ne varam,mi smo nesto pokusavali da ga dovede prosli prelazni rok....
Mi, navijaci, mozda da, ali upravu boli uvo. Imaju oni svoj igrace. :frown:
Turija

Post by Turija »

I naša struka je htela Gavrića :roll: :frown:
Dobro, možda je bolji od Ašćerića :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
tulip

Post by tulip »

Sreća pa je i Orlandić izabrao zvezdu.
DAJ GOL!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Kačar slobodan igrač, ali pitanje je koliko je realno.
Beonic

Post by Beonic »

Karlsson wrote:Kačar slobodan igrač, ali pitanje je koliko je realno.
Pa kada bi uprava zagrizla bilo bi potpuno realno da se vrati i obnovi karijeru, makar polusezonu da nas izgura u Evropi.
Junior

Post by Junior »

Beonic wrote:
Karlsson wrote:Kačar slobodan igrač, ali pitanje je koliko je realno.
Pa kada bi uprava zagrizla bilo bi potpuno realno da se vrati i obnovi karijeru, makar polusezonu da nas izgura u Evropi.
Nasmeja me prijatelju :lol: :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vrata naseg kluba bi uvek morala biti otvorena za nase bivse igrace (barem za one koji se nisu ogresili o klub nesportskim ponasanjem, medijskim nastupom ili surovanjem sa :shit: ) bilo da su ostali bez ugovora bilo da nemaju mesto u prvom timu svog sadasnjeg kluba (pozajmica). Uz njih bi nasa deca imala sta da nauce, a sigurno da bi i oni vise dali na terenu nego ovi poluigraci raznorazne menadzersko-trenerske kombinacije dovedene iz Borca, OFK i slicne boranije.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

Mislim da ce Gojko bez problema naci neki klub u zapadnoj evropi,njega su ubile povrede da nije njih sad bi bio u top 5-6 Nemackih timova vidi se kad je skroz zdrav da je i dalje vrhunski igrac i skoro sam siguran da ce imati ponude nekih Nemackih klubova a ako ne od njih neka Belgija ili Holandija sigurno. Nama su realni bivsi igraci tipa Vojo Ubiparip istice ugovor nema veliku platu a trazi spas karijere. Brkicu je isto karijera u kanalu ali ima jos dve godine ugovora sigurno ce ga do kraja odraditi verovatno ce opet na pozajmicu ali opet tesko kod nas.
Karlsson

Post by Karlsson »

Poletanović isto ne može da se snađe u Belgiji vidim. Možda bi mogao kod nas na pozajmicu.
Post Reply