Ponovo imamo sansu da sa malo novca formiramo jednu vrlo kvalitetnu ekipu, sposobnu da se bori za sam vrh tabele. Sa ovim timom nemamo nekih velikih sansi da mozemo nesto vise u evropi, stoga, da je pameti koje nema u klubu, prelazni rok bi mogao uz minimalne turbulencije da se odlicno odradi, i da formiramo kostur ekipe za napad na evropu sledece sezone.
Po pozicijama(licno, laicko misljenje):
Golmani:
Perke, Zakula, Rockov + omladina, Kordica prodati dok moze nesto da se uzme. Niko vise nam ne treba.
Odbrana:
Do Filipovica ne mozemo, ne treba se zanositi, bez obzira na Jagodinu u drugoj ligi. Levo imamo Antica, kojem bi najbolje bilo(konacno) prikljuciti Kocovica, kojeg je Rad hteo u svojim redovima. Desno je Mogli, Milinkovica videli nismo, uvek moze da uskoci Miletic. U sredini, Nino + Miletic + Stepanov. Jedan klinac i jedan dobar igrac i gotovi smo. Vidim, puno se priziva Planic, a zapravo resenje nam je pred nosom. Kovacevic iz Spartaka, nase dete. Rosketa zadrzati do kraja evropskog izleta, mozda neka kinta vise da se uzme. I naravno Puska, koji moze da igra na sve tri pozicije
Sredina:
Primarni cilj treba da bude zadrzavanje Maksimovica, ako je ikako moguce. Sekula bi mogao u evropu, Micic negde bilo gde, a Jovanca da bude opcija u rotaciji. Vratiti decu iz Proletera, Karanov, Desancic... Takodje Kovacevica negde odstraniti. Ispred, Melega opteretiti jos vise naredne sezone, dati mu palicu u ruke i da diriguje. Zlicica na klupu, a za Palocevica odmah uzeti onih projektovanih 600 hiljada

Povratkom Vlade Kovacevica iz Spartaka, i na zadnjem veznom bismo dosta dobili. I naravno Puska, koji moze da igra sve pozicije
Krila:
Trujic se uistinu trudi, ali ne znam... Popravio se puno, ali mi se cini da nije za nas. Nadam se da ce da dodje ta ponuda koja bi zadovoljila sve strane. Babic po meni pokazao veliki napredak i trebalo bi ga istrpeti jos jednu godinu. Sa druge strane, Malbasica po svaku cenu zadrzati, on mi se svidja i cini mi se da mozemo od njega u buducnosti dosta dobiti. Pridodati im Jovanovica ili Gafurova i uz Stamenica su nam krila pokrivena. I naravno Puska, koji moze da odigra na oba krila.
Spic:
Ascerica skloniti sto pre. Pavkov, Curko, Meri i klinci i da se uigravaju godinu dana. Puska jos ovde igrao nije, ali nije daleko ni od spica...
I da gledamo sledece sezone Vojvodinu sa kojom mozemo da se poistovetimo.