Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Igrao je novi stoper protiv Odzaka ,sad dal je na probi ili sta vec ne znam...Trebalo da je u pitanju Filip Babic iz Slobode Uzice ali nisam siguran
Beonic

Post by Beonic »

srkins wrote:Igrao je novi stoper protiv Odzaka ,sad dal je na probi ili sta vec ne znam...Trebalo da je u pitanju Filip Babic iz Slobode Uzice ali nisam siguran
Ranije su nas obavestavali o tome, sada ni to. Ovo je stvarno dno dna od uprave.
A posebno ako su odbili pola pola za Ozegovica u trenutku kada nemamo ozbiljnog spica... :frown:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pa da su neka dobra pojacanja i kvalitetna, jos kako bi nas obavestili.

Dovodjenje stopera iz ekipe koja je ispala iz druge lige bih i ja prikrio da sam na njihovom mestu. S druge strane, mozda bismo trebali biti srecni sto ga nisu bez probe doveli odmah i dali mu ugovor. Jbg, mozda ce do kraja mandata i natrcati slucajno na rec ''transparentnost'' u recniku. Treba biti strpljiv. :mrgreen:

Sto se Ozegovica tice, sumnjam da je u toj prici bilo istine. Odradice decko ugovor do kraja godine tamo, uzece pare, i onda lepo na zimu negde. Pruza solidne partije u mladoj reprezentaciji, lako se za njega moze naci angazman van ovog taloga.

Da, ta transparentnost, o kojoj sam pricao malopre...

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/36295 ... burekovica
Новајлија суперлигаша из Новог Сада играо је на месту левог бека за Челик из Зенице. После обављених лекарских прегледа, на располагању тренеру Ненаду Лалатовићу биће од сутра.
newnowapv

Post by newnowapv »

http://www.butasport.rs/fudbal/ponuda-k ... azi-u-psv/

Pitanje je da li je istina, mada ako tu bude dosta para u igri, ne sumnjam da ce ga prodati odmah...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Još samo i pionire da počnemo da prodajemo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako je istina ono sto je Scepanovic pricao za novine nedavno da je klub duzan 2,8 miliona, i ako je za Zlicica zaista ponudjeno 2,2 onda nam on prakticno pokriva dug. Sto uopste nije lose.

Sto znaci, ako ga prodaju vise nema pravdanja o zatecenom stanju i milionskim dugovima, onda ste gospodo na nuli pa pokazite sta umete, a svaki naredni dug ide vama na dusu i nikom drugom.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Djisa

Post by Djisa »

Radoye wrote:Ako je istina ono sto je Scepanovic pricao za novine nedavno da je klub duzan 2,8 miliona, i ako je za Zlicica zaista ponudjeno 2,2 onda nam on prakticno pokriva dug. Sto uopste nije lose.

Sto znaci, ako ga prodaju vise nema pravdanja o zatecenom stanju i milionskim dugovima, onda ste gospodo na nuli pa pokazite sta umete, a svaki naredni dug ide vama na dusu i nikom drugom.
Ali ovo nema veze sa logikom. Prodali bi ga oni i za 1 million, pa nema logike da ovi nude 2,2.
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:Ako je istina ono sto je Scepanovic pricao za novine nedavno da je klub duzan 2,8 miliona, i ako je za Zlicica zaista ponudjeno 2,2 onda nam on prakticno pokriva dug. Sto uopste nije lose.

Sve i da je ovo istina, u sta cisto sumnjam, isplivalo bi jos par blanko menica, nasledjenih dugova, rekli bi kako se eto brat od tetke Zike Delike javio da mu klub duguje. Kad imas stabilnost, onda se ocekuju rezultati, a s ovakvom strukom i selekcijom ce se to tesko postici. Najlakse je reci - ''cilj nam je plej of'', a onda kad se izborimo za 4. mesto, bude ''eto, teskim mukama smo ispunili i vise od zacrtanog''. Samo je dovoljno da masi snizis kriterijume, i na konju si. Ispuni 2-3 puta nesto vise od onoga sto si ''strucno'' procenio kao realnost i mozes posle sta hoces. :dance2: Kao i ona fora ''za pet godina cemo uzeti titulu''. Ljudi, on se za pet godina nece ni secati da je bio u Vosi, a ne sta je obecavao.

Onog trenutka kad skur*amo, bez talenta da ga prodamo, s punim timom blizanackog djubreta (koje ce se u takvom scenariju razmileti dalje), odosmo u majcinu. Niko nas nece spasavati.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

gospodinFKV wrote: Onog trenutka kad skur*amo, bez talenta da ga prodamo, s punim timom blizanackog djubreta (koje ce se u takvom scenariju razmileti dalje), odosmo u majcinu. Niko nas nece spasavati.
Od tog trena nas deli maksimum 6 meseci i prodaja Melega...
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote:Sve i da je ovo istina, u sta cisto sumnjam, isplivalo bi jos par blanko menica, nasledjenih dugova, rekli bi kako se eto brat od tetke Zike Delike javio da mu klub duguje.
Upravo o tome i pricam!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
playmaker

Post by playmaker »

Last edited by playmaker on Mon Jul 04, 2016 2:10 pm, edited 1 time in total.
Beonic

Post by Beonic »

Ajde da se vratimo na temu transferi, o ovome i te kako treba da se prica u nazalost raznim drugim otvorenim temama.

Da prokomentarisem dva nova potpisa.
Filip Babic, stoper tima koji je ispao iz Prva lige Srbije. Ne obecava, ali nadajmo se da je los rezultat posledica loseg ostatka tima i lose situacije u klubu, te da Filip nije los i da ce zakrpiti manjak igraca na toj poziciji.

Drugi igrac, Dzenan Burekovic, je mlada nada BiH i nadam se da ce da opravda to zvanje. Mada ne znam gde ga Lalat vidi, posto vidim da je decko igrao levog beka, ali i defanzivnog veznog. Pogledao sam par klipova i nije los, ali naravno ne uzimajmo klipove za ozbiljno.

Zalim obojici dobrodoslicu i da nas obraduju lepsom igrom od svojih prethodnika/sadasnjih igraca. :lala:
N13

Post by N13 »

Burekovicu je levi bek izgleda prirodna pozicija, ali iskreno bih voleo da gledam njega i Maksu u tandemu na sredini. Antic je po meni sasvim korektan na beku (zna i centrirati), ali nam sredina najvise skripi. Jovancic, Kovacevic, Micic... svi su slicni i nedovoljno kvalitetni za Vojvodinu.
Ovaj mali obecava (po snimcima), i mislim da bi se super sa Maksom slagao. Mislim da moze pokazati vise od Sekulica na toj poziciji.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Подржавам ова два транфера! Момци од 21 године, перспективни - то већ личи на нешто. Питање је да ли ће им Лалатовић пружити уопште шансу.
Кад се сетим, прошле године у исто време, у Европи су играли Панков, Иванић и Ожеговић, па и Кордић и Динга - то је било обданиште за ову данашњу Вошу! Подсећам, били су ту и Станисављевић и Мрдаковић, момци који је до тада имали двоструко богатију инострану каријеру него читав данашњи тим. Нормално да је било резултата и напретка...све док их нисмо све распродали. :roll:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nema leba od snimaka, ali se moze videti da je dosta brz i jedna velika mana da nema desnu nogu. Nadam se da jeste talentovan i da ce se isplatiti.
Sam je u izjavi rekao da je Celik dobio obestecenje, a na transfermarkt stoji da mu je neka vrednost 325 000.

Sto se tice Zlicica, 2.2 m je dobra cifra. Medjutim koja tuga, kad je decko odigrao jedva par tekmi za nas. Takodje smatram da nikako nije poslednji talenat iz naseg pogona... Pa pre mesec dana smo uzeli turnir kao najbolja mlada ekipa bivse Jugoslavije. U toj ekipi mora biti makar 3 ekstra talentovana igraca. Koliko sam ja gledao par njih to i jeste.
Post Reply