Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Sto napisa nomad na drugom Forumu: ,,drvored se upotpunjava..."
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Imamo ok vezni red, ali nismo ekipa koja stvara xy sansi, ni u Evropi, a ni u prvenstvu.

U Evropi nam treba spic koji ce povuci kontru, a u prvenstvu koji ce moci jednim potezom da resi utakmicu kad ne ide. To smo imali u Abubakaru i donekle, ali samo donkele, u Ozegovicu.

To trenutno ne vidim u Trifunovicu, a jos manje u Ascericu i Kordicu. Ni Trujic ulozi spica nije odgovarajuce resenje za tako nesto, jer mu je egzekucija prilicno losa.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Слажем се да нам треба дрво (што горостасније) у 16, али то дрво треба да добија центаршутеве од Трујића лево и рецимо Бабића десно, као и од бекова. Међутим, овог пролећа и лета нисам приметио да је то концепт игре код Лалатовића. Верујем да би и овај Ашћерић прорадио да му неко додаје лопту.
recni galeb

Post by recni galeb »

http://www.telegraf.rs/sport/2265724-ba ... de-u-seltu

da li mi za ovog slepca polazemo neki dinar od transfera ili lubenicar pokraj Srbobrana? :lol:

ako polazemo mi, od tih para da se sagradi javni wc u sred Vjeternika neka mu se svi pisaju u srecu... :lala:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Je l' to ide od sume transfera ili zasebno?

Ako ide od sume koju Selta plati za lubenicara, od cigana cemo dobiti po principu ''dodji juce'' :deal:

Nece uboga sirotinja stajati na putu stabilizacije stuba srBstva :dance2:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ne moze nama ta suma ici preko Zvezde, nego se ta suma uplacuje preko uefe ili od Selte direktno. Neko je skoro napisao koliko se dobija, valjda ide 5% se deli na godine koje je igrac proveo u klubovima od 15. do 21. valjda godine. Trebali bi da je u tom periodu bio kod nas. Dobicemo sigurno neko parcence.
srkins

Post by srkins »

Mislim da u tom periodu samo dve godine nije bio kod nas ,tako da bi trebali da dobijemo oko 100.000 e ako je ova suma tacna od 3m
slanina

Post by slanina »

КАКО ДНЕВНИК САЗНАЈЕ

Планић у Војводини

Дојучерашњи капитен ОФК Београда Богдан Планић, како Дневник незванично сазнаје из добро обавештених кругова, завршио је преговоре са Војводином.

Очекује се да он већ данас потпише уговор са Новосађанима.
Stiže novi Vidić :mrgreen: .Tako bar piše u nekim tekstovima koje sam našao guglajući...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Planic je bio igrac po mom ukusu do one utakmice na startu prosle sezone OFK-Zvezda kada je dobio crveni :roll:
Image
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Eto, dovedeni su i stoper i spic. Jel ste zadovoljni? :P Resili smo sve muke u igrackom kadru :mrgreen: :P
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Solidan stoper. Steta sto je covek od zadatka. Pravi covek za nas kombinat :mrgreen:
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

gospodinFKV wrote:Solidan stoper. Steta sto je covek od zadatka. Pravi covek za nas kombinat :mrgreen:
Dečko je hteo da napusti fudbal posle Tvorzićeve "intervencije" u svlačionici... Znam momka, na mestu je skroz. Pravo pojačanje :lala:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
1892

Post by 1892 »

Ajde da sačekamo da potpiše pa da ga vidimo na delu pa da tek onda sudimo, a ne da lepimo etikete unapred jer smo se već ogrešili o par momaka tako. A tzv "naša" deca i kapiteni svršavaju na blizance.
Come on you Reds!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

1892 wrote:Ajde da sačekamo da potpiše pa da ga vidimo na delu pa da tek onda sudimo, a ne da lepimo etikete unapred jer smo se već ogrešili o par momaka tako. A tzv "naša" deca i kapiteni svršavaju na blizance.
Upravo tako nek teren bude merilo.I za Trifunovica mi neki drugari govore da uopste nije los koliko ga mi pljujemo,ajde daj Boze da se pljuvaci ispale kao sa Ozegovicem i Ivanicem.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Ја ћу доследно да пљујем оба циганска "појачања", па макар се опет испалио као ономад са Шестићем :mrgreen:

Да ли је могуће да смо тако бедна филијала која не може да се "појача" без мусавих испрдака!?
Што се мене тиче, 100 пута су ми дражи Палочевић и Мићић него Трифуновић и Планић, иако, искрено, нисам чуо ни за једног од те четворице док нису дошли у Вошу.
Војводина ће им великодушно помоћи да изађу из анонимности, нема везе. :roll:

ПС: Ожеговића сам такође дочекао на нож, али он је бар био репрезентативац U21 и имао је неку перспективу.
Post Reply