Transferi
-
Re: Transferi
Hteo sam odma posle tekme da kazem svaka cast onim forumasima koji su predlagali Jovanovica kao pojacanje,covek pravi razliku po boku,probija,dosta konstruktivnih predloga je ovde bilo,njemu Stamenic i da bude rezerva mi je ok a da gledam Palocka i Malbasica kako se bahate sa minutazom na stetu nase dece mi je muka.Definitivno nisu cista posla,guraju se odredjeni menadzerski igraci na stetu kluba.Hitno prodati Malbasica,Babica,Palocevica,Micica,Jovancica,Miletica,Kordica,Ascerica,mozda mi je neko i promakao.Dovesti Sasu obavezno,pa ne moze on da kosta ne znam kolko,malo niza cena malo procenti od sledece prodaje i eto ga.
Kako skup, pa zar nemamo najjaci sponzorski pul?Ken mahniti wrote:Za nas je skup1892 wrote:Moram priznati da sam ga prvi put gledao, i malo je reci da sam odusevljen, sa kakvom lakocom je zabio Kahrimanu dva komada i jos par puta je bio u opasnim situacijama, uvek na ivici ofsajda. Ovako na prvu loptu deluje vrhunski.Sasa1969 wrote:Ko je gledao juce Mladost-CZ mogao je da vidi kakav je igrac Sasa Jovanovic Mesi.
Prosto je neverovatno kako covek jos igra u Lucanima ?
Ima li nekog razumnog coveka u klubu ?
U proslom prelaznom roku bio je potencijalno pojacanje stvarno mi nije jasno zasto se odustalo od njega ?
Ne dovodimo ga mi iz liga top 5. Ne, nego ga prepustamo crvenom blizancu. Lojalna smo mi filijala

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lucanci za njega ako se ne varam traze 350,000-400,000 € za obestecenje!
Banujte me molim vas 

Spustili bi oni malo, kad bi ušli ozbiljno u pregovore.
Vredi platiti takvog igrača (ne može pravi igrač biti zabadava), a možda i neka trampa uz doplatu, ako im treba iko od naših igrača.
Bilo koga da damo, u plusu smo.
Vredi platiti takvog igrača (ne može pravi igrač biti zabadava), a možda i neka trampa uz doplatu, ako im treba iko od naših igrača.
Bilo koga da damo, u plusu smo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A koji bi igrač pristao da ode iz Vojvodine u Mladost? Pogotovo od krilnih.
Banujte me molim vas 

Ubica cega? Za 4 sezone dao 4 gola a centarfor je!?
Korpulentan,pravi razbijac! Za sada za Krupu iz dve tekme dva gola!Stexman wrote:Ubica cega? Za 4 sezone dao 4 gola a centarfor je!?
Banujte me molim vas 

Ne znam. Mozda postane dobar ali ono sto vidim po statistickim podacima nije dobro. Mi nemamo vremena da cekamo da neko proradi. Nama treba svrsen centarfor koji ce iz prve utakmice da proradi, eventualno iz druge.
Nama je vreme luksuz kojeg nazalost nemamo! Imamo dve utakmice da udjemo u LE i to je to.
Nama je vreme luksuz kojeg nazalost nemamo! Imamo dve utakmice da udjemo u LE i to je to.
-
Izgleda da Trufunovic uopste nije los,jos kad bude potpuno spreman mogao bi biti pravi napadac kakvog dugo nismo imali,onaj promasaj je plod nepripremljenosti,a i tu je rutinski obisao golmana.
Jel mi se čini ili je to pukla ljubav sa Ašćerićem? Nema ga ni na klupi u prethodnim utakmicama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- PelezinhoFkv
http://www.transfermarkt.com/fk-vojvodi ... 016/plus/1
ako su informacije sa ovog sajta tačne, Trujiću, Maksi, Babiću i Paloču ističu ugovori sl.godine. Ostali su "sigurni ".
Ako već hoćemo da budemo ozbiljan klub i ako već dobijamo "finansijske injekcije" od sponzora, onda treba razmišljati pa im već sad produžiti ugovore. Ne kažem da moraju ostati do sl.leta ili još 2 godine ali lakše je pregovarati o prodaji kada imaš igrača koji ima "jak" ugovor nego da mu ističe za 6 meseci pa ga moraš prodati za 50-100 K. A ako uđemo u LE ( što ćemo uraditi
) njima će cena drastično skočiti.
Čista ekonomija + zdrav razum
p.s. imali smo sreće sa Ćomijem jer je on... pa ... jednostavno Dr Ćomi. Nisam siguran da bi bilo ko od sadašnje postave ( osim Melega možda ) i pomisilio da se nateže sa upravom oko produženja ugovora samo da bi se što bolje prodao i pomogao voljenom klubu !
ako su informacije sa ovog sajta tačne, Trujiću, Maksi, Babiću i Paloču ističu ugovori sl.godine. Ostali su "sigurni ".
Ako već hoćemo da budemo ozbiljan klub i ako već dobijamo "finansijske injekcije" od sponzora, onda treba razmišljati pa im već sad produžiti ugovore. Ne kažem da moraju ostati do sl.leta ili još 2 godine ali lakše je pregovarati o prodaji kada imaš igrača koji ima "jak" ugovor nego da mu ističe za 6 meseci pa ga moraš prodati za 50-100 K. A ako uđemo u LE ( što ćemo uraditi

p.s. imali smo sreće sa Ćomijem jer je on... pa ... jednostavno Dr Ćomi. Nisam siguran da bi bilo ko od sadašnje postave ( osim Melega možda ) i pomisilio da se nateže sa upravom oko produženja ugovora samo da bi se što bolje prodao i pomogao voljenom klubu !
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
- Forza Voša
Trujic je potpisao na 2,5 godine sto znaci da mu je ostalo jos 2 godine ugovora http://www.fkvojvodina.rs/2016/02/truji ... vojvodine/PelezinhoFkv wrote:http://www.transfermarkt.com/fk-vojvodi ... 016/plus/1
Ako već hoćemo da budemo ozbiljan klub i ako već dobijamo "finansijske injekcije" od sponzora, onda treba razmišljati pa im već sad produžiti ugovore. Ne kažem da moraju ostati do sl.leta ili još 2 godine ali lakše je pregovarati o prodaji kada imaš igrača koji ima "jak" ugovor nego da mu ističe za 6 meseci pa ga moraš prodati za 50-100 K. A ako uđemo u LE ( što ćemo uraditi) njima će cena drastično skočiti.
Maksa na jednom mestu pise da je potpisao na 2 god a na drugom na 3 god http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/potpisao-maksimovic/ http://www.fkvojvodina.rs/2015/09/bilte ... novajlija/
Babic je u poslednjoj godini ugovora http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/potpi ... isa-babic/ kao i Palocevic http://www.fkvojvodina.rs/2015/05/prela ... leksandra/
„Hasta la Victoria Siempre!“
Шта мислите о овом Гафурову или како ли се већ презива из Јавора?Саша Јовановић би био екстра појачање,а колико сам начуо Аливодић има клаузулу да у случају добре понуде може да иде,мада то је тешко изводљиво јер га нису довели кад је био слободан.
Sa zadovoljstvom već 2 dana virim po grobarskom forumu i uživam.
Kukaju kako ih davno niko nije tako odvalio kao mi u nedelju.
Jedan lik je toliko nahvalio Mićića kao da je Pogba. I još kaže kako bi im valjao samo da mogu nekako da ga dovedu....
E, to bi bio transfer. Mićić kod grobara za 1.000.000 €. Ja bih pristao....
U stvari, možda i ne bih. Malo je.....
Kukaju kako ih davno niko nije tako odvalio kao mi u nedelju.
Jedan lik je toliko nahvalio Mićića kao da je Pogba. I još kaže kako bi im valjao samo da mogu nekako da ga dovedu....
E, to bi bio transfer. Mićić kod grobara za 1.000.000 €. Ja bih pristao....
U stvari, možda i ne bih. Malo je.....